benim kızımın da uyluk kemiği baş ölçümü diğer tüm ölçümler de yaklaşık 2 hafta önde. aralarında birkaç gün fark oluyor ama..bilemiyorum doktoruna sor istersen...benim son 2 aydan bu yana doktorum 15 - 25 arası diyordu...baş ve karın çevresi de önde olmalıymış ve tabi birde uyluk kemiği ölçümüde bunu desteklemeliymiş çok şükür bu güne kadar hep bu şeklideydi...yani sadece kilo olarak önde gitmesi bebek önde demeye yeterli değil demişti..ama dediğim gibi doktoruna sor istersen...birde benim daha önceden aynı yerden bi ameliyatım var yani sezaryan kesin o yüzden planlı ve rahatlıkla gün belirrleyebildi doktorum
ben de camoka geldiğinde şaşırmıştım,hatta o da öğretmen,nick kardeşiyiz,meslektaşız,ve beklenen doğum tarihlerimiz de aynı..benim nikim eşimle benim isimlerimizden karma birşeyler...cimeka ve camoka siz nick kardeşimisiniz bazen nicklerinizi karıştırıyorum ben :)
anlamları ne nikinizinnnn
merhaba arkadaşlar farklı konu olucak kusura bakmayın ama sizce lohusa pjiması mı yoksa geceliği mi almalı doğumun nasıl olucağı da belli değil ki ona göre alsam.siz ne aldınız.
merhaba arkadaşlar farklı konu olucak kusura bakmayın ama sizce lohusa pjiması mı yoksa geceliği mi almalı doğumun nasıl olucağı da belli değil ki ona göre alsam.siz ne aldınız.
Hanımlar biz geldik doktordan size güzel haberle getirdikÇok şükür herşey yolunda
Oğlum yan yan bakıyordu bize ama çok tatlıydı...Hem oğlumun hem benim kilomuz iyiymişaynı şekilde beslenmemize devam dedi doktorumuz :125:
Epidural sezaryanı kesinleştirmek için tahlil istedi onu yaptırdık çok şükür kan değerlerimiz iyi çıktı ve anestezik alerjimiz görünmüyormuş
Hastanenin hasta kabul bölümüne gitmemiz gerekiyormuş..doğum anında odanın hazırlanması için bebek süsleri,şekerleri vs seçmek için
Bizde eşimle birlikte süslerimizi, şekerlerimizi seçtik..şekerler hastane tarafından bebek sepetinde 24 adet veriliyormuş bizde üstünü kendimiz verip 50 taneye tamamlamaya karar verdik...Şerbet takımıda 12 adetmiş o yeterli olur diye ilave yapmadık...Kapı süsümüzü bebek çubuklarımızı seçtik hepsi çook içime sindi
Daha sonra yine hastanede foto işini hallettik daha doğrusu albüm seçmemiz gerekiyormuş bebeğimizin doğum fotolarını koymak için onuda hallettik...12 adet doğum anında siyah beyaz bebeğimizi çekeceklermiş, birde doğumdan sonra ailem albümü hazırlıyorlarmış o da yine 12 adet fotoymuş ama biz onun da üzerini verip 24 tane olmasında karar kıldık eşimle...maviş birde albüm seçtik boncuklu tüllü çok sevimli
Veeee şayet öncesinde bi durum olmazsa eylül 20 ye kadar kesinlikle bu gebeliği sonlandırmamız lazım dedi doktorumuzbizim için güünün en güzel haberi buydu
Kuzuma yine bişeyler aldık ordan evimize geldik teyzeleri
günaydın canlar..
evet,artık iyice zorlaşıyor herşey..yürüken sağa sola sallanıyorum..ayaklarım akşama doğru baya şişiyor..mide ekşimeleri yoktu bende,onlar oluyor ara ara.çok şükür,napalım,azıcık kaldı.
sinem8484 seni tanımaz mıyız hiç?? sen topiğimizin nadir ikiz annelerindensin.geçmiş olsun,dualarımız seninle..Allah o iki minişi sana bağışlasın..bu dünyada neler neler duyuyoruz,500 gr doğanlar bile,haftası seninkilerden küçükler bile sımsıkı tutunuyor bu hayata..Allah onlara direnme gücü versin.
gelelim bana,gökçeada tatilimiz sona erdi,dün kulaya döndük,evimi de özlemişim,bir ay olmuştu çıkalı..dün çanakkaleden dönerken,bizim neyimizeyse ,macera olsun diye değişik yollardan gelelim dedik..10 yıl önce üniversitede okurken gittiğim çokk güzel bir mesire yeri vardı oraya uğradık..ben ayyy burda bunu yapmıştık,şurda şunu yapmıştık moduna girdim.hayaller,hayaller... aklıma bir olay geldi eşime onu anlatırken,önümdeki iki basamağı görmedim,ayağım burkuldu,tam popomun üstüne güm diye oturdum,ayağım ayrı karnım ayrı acıdı.öyle korktum ki..ağladım ağlıcam..eşim çaktırmıyor bişey olmamıştır karnının üstüne düşmedin diye rahatlatıyor ama onun da yüzü düştü..hatta azıcık ta kızdı..dikkat etmedim diye..orada 1 saat oturup birşeyler yiyelim diyorduk ama 5 dk zor durduk.en yakın ilçeye gittik,devlet hastanesine acile..küçük bir ilçe..kadın doğumcu yokmuş mesela..neyse hemen beni nstye bağladı ebe hemşire..ilk nst mi de orada çekildim,bebeğimin kalbini hareketlerini dinledik,sancı da çıkmadı..su gelirse kanama olursa karın ağrın olursa yolda başka bir hastaneye girersin artık dediler..gülüşerek rahatlayarak çıktık..ama o kalbini duyana kadar var ya mahvoldum,öldüm öldüm dirildim..düştükten sonra yarım saat yol sürdü zaten,arabanın içinde ikimiz de sus pus olduk..zaman geçmedi..çok şükür ki birşey olmadı,ama olabilirdi,herşeye çok dikkat etmem gerektiğini anladım..bir anda Allah korusun kaybedebilirdim kızımı..allahım bizi ve onları korusun..
Hanımlar biz geldik doktordan size güzel haberle getirdikÇok şükür herşey yolunda
Oğlum yan yan bakıyordu bize ama çok tatlıydı...Hem oğlumun hem benim kilomuz iyiymişaynı şekilde beslenmemize devam dedi doktorumuz :125:
Epidural sezaryanı kesinleştirmek için tahlil istedi onu yaptırdık çok şükür kan değerlerimiz iyi çıktı ve anestezik alerjimiz görünmüyormuş
Hastanenin hasta kabul bölümüne gitmemiz gerekiyormuş..doğum anında odanın hazırlanması için bebek süsleri,şekerleri vs seçmek için
Bizde eşimle birlikte süslerimizi, şekerlerimizi seçtik..şekerler hastane tarafından bebek sepetinde 24 adet veriliyormuş bizde üstünü kendimiz verip 50 taneye tamamlamaya karar verdik...Şerbet takımıda 12 adetmiş o yeterli olur diye ilave yapmadık...Kapı süsümüzü bebek çubuklarımızı seçtik hepsi çook içime sindi
Daha sonra yine hastanede foto işini hallettik daha doğrusu albüm seçmemiz gerekiyormuş bebeğimizin doğum fotolarını koymak için onuda hallettik...12 adet doğum anında siyah beyaz bebeğimizi çekeceklermiş, birde doğumdan sonra ailem albümü hazırlıyorlarmış o da yine 12 adet fotoymuş ama biz onun da üzerini verip 24 tane olmasında karar kıldık eşimle...maviş birde albüm seçtik boncuklu tüllü çok sevimli
Veeee şayet öncesinde bi durum olmazsa eylül 20 ye kadar kesinlikle bu gebeliği sonlandırmamız lazım dedi doktorumuzbizim için güünün en güzel haberi buydu
Kuzuma yine bişeyler aldık ordan evimize geldik teyzeleri
Canımmm gözün aydın çok güzel haberler bunlarBir buçuk ay kaldı demek bebişini kollarına almaya. Hastanenin sağladığı hizmetlere bayıldım doğrusu.
sen söyle bana en yakın kargoyu ben sana yollarım tatlım benim
selam canm, hastanede gecelik rahat oluyormuş alttan muayene falan :) wc de de zorluk olmaması için. evde de 40 gün en azından şık bir pijama gerekiyor hem gelenler olur. lohusa pijaması olması lazım opnların özel emzirme bölümleri oluyor çünkü .
ben edirnede alacak yer bulamadığım için internetten bakıyorum. gecelik takımı beğendim ebru maternti de ama indirme girmesini bekliyorum, pijama takımını da ordan indirimden aldım.
selam canım teşekür ederim tavsiyeler için bende ebru maternetiyde beğenmiştim baya pahallı gelmişti şimdi indirimde görünce gecelik mi pijama mı olarak almaya karar veremedim ama dediğin gibi gecelik olarak alıyım o zaman.
Eki Görüntüle 479234 bu ürünün geceliği.
bizim isim konusunda yetki babamızdaya Miraç yada Recep koyacak hala düşünüyor bakalım
aynen öyle cnm bizde öyle olalım evlatlarımıza
Allah onları başımızdan eksik etmesin
cimeka ve camoka siz nick kardeşimisiniz bazen nicklerinizi karıştırıyorum ben :)
anlamları ne nikinizinnnn
aa ben de bugün öğlen bunun siparişi verdim hemen mail geldi 1 saat önce kargoya verildi diye:)
hadi yaa bizdede bende yetki.Sen ne istersen o olsun dedi en zoruda bu bence:)
bizim isim konusunda yetki babamızdaya Miraç yada Recep koyacak hala düşünüyor bakalım
bizim kuzunun ismi cinsiyetini öğrendiğimiz günden beri belliORUK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?