2012 Ekim Anneleri

benim kızımın da uyluk kemiği baş ölçümü diğer tüm ölçümler de yaklaşık 2 hafta önde. aralarında birkaç gün fark oluyor ama..
cimeka ve camoka siz nick kardeşimisiniz bazen nicklerinizi karıştırıyorum ben :)
anlamları ne nikinizinnnn
ben de camoka geldiğinde şaşırmıştım,hatta o da öğretmen,nick kardeşiyiz,meslektaşız,ve beklenen doğum tarihlerimiz de aynı..benim nikim eşimle benim isimlerimizden karma birşeyler...
merhaba arkadaşlar farklı konu olucak kusura bakmayın ama sizce lohusa pjiması mı yoksa geceliği mi almalı doğumun nasıl olucağı da belli değil ki ona göre alsam.siz ne aldınız.

ben hem pijama hem gecelik alacağım,rahatıma göre değiştiririm ve bunları lohusa pijaması -geceliği diye aramayacağım.önden düğmeli gebelere uygun pijamalar gecelikler heryerde var. mesela ben lcw. de görmüştüm,çok ta güzeldi.hem de 25 tl mi neydi.. valla kıyafetlerin önüne gebe,lohusa,hamile kelimesi gelince çok pahalı oluyor saçma bir şekilde..veremem o kadar parayı bir pijama takımına..

merhaba arkadaşlar farklı konu olucak kusura bakmayın ama sizce lohusa pjiması mı yoksa geceliği mi almalı doğumun nasıl olucağı da belli değil ki ona göre alsam.siz ne aldınız.

Sanırım çoğunluk hem gecelik hem pijama takımı alacak.
Ben şahsen sabahlıklı pijama takımı düşünüyorum. Ama gecelikte alacağım mutlaka, emzirmeye uygun.
Artık doğuma hangisi kısmet olursa.

ben hem pijama hem gecelik alacağım,rahatıma göre değiştiririm ve bunları lohusa pijaması -geceliği diye aramayacağım.önden düğmeli gebelere uygun pijamalar gecelikler heryerde var. mesela ben lcw. de görmüştüm,çok ta güzeldi.hem de 25 tl mi neydi.. valla kıyafetlerin önüne gebe,lohusa,hamile kelimesi gelince çok pahalı oluyor saçma bir şekilde..veremem o kadar parayı bir pijama takımına..

bende öğretmenim forumda baya öğretmen var :) haklısın öle aratınca pahallı oluyo ben sadece ilk gününkinin özel olmasını istiyorum fotorafçı düşünüyorum die yoksa günlükleri bende senin gibi alırım.

Canımmm gözün aydın çok güzel haberler bunlar Bir buçuk ay kaldı demek bebişini kollarına almaya. Hastanenin sağladığı hizmetlere bayıldım doğrusu.

Canımmm Allah korumuş. Çok dikkat etmemiz gerekiyor artık. Gerçi ne örnekler duyuyorum ben 8. ayımda merdivenlerden yuvarlandım diye. Allaha emanetiz hepimiz. Çok şükür iyisiniz ikiniz de

selam canm, hastanede gecelik rahat oluyormuş alttan muayene falan :) wc de de zorluk olmaması için. evde de 40 gün en azından şık bir pijama gerekiyor hem gelenler olur. lohusa pijaması olması lazım opnların özel emzirme bölümleri oluyor çünkü .
ben edirnede alacak yer bulamadığım için internetten bakıyorum. gecelik takımı beğendim ebru maternti de ama indirme girmesini bekliyorum, pijama takımını da ordan indirimden aldım.

ay ne güsel haberlelrle dönmüşsünüz doktordan..benim kızım ısrarla 6 gün geriden geldiği için çok özeniyorum bu önden gitmelere:)))allah nazarlardan saklasın..bu arada hastanenin sunduğu hizmetler süpermiş..hangi hastane bu ve doğum ne kadar çok merak ettim...

Canımmm gözün aydın çok güzel haberler bunlar Bir buçuk ay kaldı demek bebişini kollarına almaya. Hastanenin sağladığı hizmetlere bayıldım doğrusu.

sağolasın canım hayırlısıyla inş. hepimiz yavrularımızı zamanında kucağımıza alır doya doya koklarız

ben hem pijama takım hem gecelik takım aldım

sen söyle bana en yakın kargoyu ben sana yollarım tatlım benim

canım benim burda bir tanıdık var rizeli ,onlardan aldık en son bizde

samsundan hopaya kadar gezmiştik süperdi ya, eylülde gittik 1 gr yağmura yakalanmadık güzel oldu

uzungölde alabalık keyfi ,sümele manastırının muhteşem manzarası daha doğrusu her bir yanı ayrı güzellikte karadenizin ,orduda tepede yemek yemenin keyfi ,yaylalar , ayderde mis gibi doğa... her bir yanı harikaydı

ben zaten çok merak ediyordum , iyi ki gitmişiz dedik eşimle .harika 5 gün geçirdik, tekrarını istiyoruz bakalım doruk paşa büyüsün de artık

Son düzenleme:

selam canım teşekür ederim tavsiyeler için bende ebru maternetiyde beğenmiştim baya pahallı gelmişti şimdi indirimde görünce gecelik mi pijama mı olarak almaya karar veremedim ama dediğin gibi gecelik olarak alıyım o zaman.

Eki Görüntüle 479234 bu ürünün geceliği.

aa ben de bugün öğlen bunun siparişi verdim hemen mail geldi 1 saat önce kargoya verildi diye:)

aynen öyle cnm bizde öyle olalım evlatlarımıza

Allah onları başımızdan eksik etmesin

aminn canım

cimeka ve camoka siz nick kardeşimisiniz bazen nicklerinizi karıştırıyorum ben :)
anlamları ne nikinizinnnn

hehhee evet nick kardeşim cimekacımmm

karıştırma artık canım bizi ben hamsiyenin annesi benim nick de kocişin bi oyundaki nickiydi ben de kocişten çaldım
bebişimin kız olduğunu bilseydim hamsiyem olurdu nickim

bizim isim konusunda yetki babamızda ya Miraç yada Recep koyacak hala düşünüyor bakalım

biz de de yetki babamızda ecem naz koyacaktım kızımın adını babası tutturdu kuran-ı kerimde geçmiyo diye ikra koyucam dedi

bende bari ecem ikra olsun dedim kabul etti
bu arada bizim topikte baya bi ece ismi var bütün prenseslerimiz kraliçe olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…