2012 Ekim Anneleri

biz daha nişanlıyken bunun pazarlığını yapmıştık :) kız olursa ben koyacaktım, erkek olursa eşim koyacaktı vee o kazandı

eşimde ismi benim istediğim olsun ikinci kız olur onada sen istediğin ismi koyarsın diyor...kız olsaydı ben hiç karışmazdım sen koyardın ismini diyor...bizimde daha ilk tanıştığımızda oğlumuz olursa adı mehmet diye kararlaştırmıştık ve ben ikinci ismi arıyorum eşim tek mehmet yeter diyo...ne yapacaz bilmiyorum...

kızınla adaş olucaz canım benimde adım ecem adıyla yaşasın Ecem İkra prenses

Bizim oğlumuzun ismi yok henüz, alternatif bile yok
İsimsiz kaldık.

Kızlar ya ben idrar yolları enfeksiyonundan şüphelenmeye başladım. Kuruntumu yapıyorum acaba? Belirtileri mantar hastalığı gibi mi oluyor?

tek olsun annesi boşver kırma babayı

biz daha nişanlıyken bunun pazarlığını yapmıştık :) kız olursa ben koyacaktım, erkek olursa eşim koyacaktı vee o kazandı

biz taaa çıkarken bu kararı almıştık ama evlenince sen bilirsin hocam

dinimize göre çocukların isimleri babadan sorulurmuş yanlışım varsa düzelt

bide eşim şöyle bişeyden bahsetti şeytanın görevlerinden biri de insanların çocuklarına abuk subuk isimler koymasını sağlamakmış
o yüzden eşim anlamlı olmasını istedi ve ikra olsun dedi bende çok hoş karşıladım başta biraz tuhaf geldi ama alıştım şimdi

balımın da kızının ismi ikra olcaktı isimdaş kızlarımız

canım yanma varmı idrar yaparken birde hep idrar çıkacakmış gibi bir his oluyormu ?:44:

tek olsun annesi boşver kırma babayı

aklıma gönlüme yatan bir isim bulamıyorum ki... galiba tek olacak ama bebeğimle aynı ad ve soyadı kullanan 4 kişi daha var tanıdığımız bende 5. doğurmam ek bi isim olsun diyorum...belki Mehmet Han olabilir

ahhhhhhh ahhhhhhh isim mi dedi birileri

evet isim konusunda en büyük sorunu sen yaşadın biliyorum kayınpeder konusu
naptınız bu arada bi karara varıldı mı

kızınla adaş olucaz canım benimde adım ecem adıyla yaşasın Ecem İkra prenses

aminnnn canımmmm ben çok seviyorum ecem ismini böyle çıtı pıtı cimcime ismi işte yakışırr hamsiyeme

bende çok severim doruk ismini

ismiyle yaşasın hep zirvelerde olsun inşallahhhh doruk paşaaa

inşallah hepimizin evlatları hep zirvelerde olsunlar rabbim hepsini korusun ,hayırlı huzurlu birer hayat nasip etsin inşallah

kız olsaydı gülce istiyordum ben ki kendimi hep kıza şartlamıştım

erkek olduğunu duyunca şaşırdık hemen o gece isim araştırdık doruk'ta anlaştık eşimle yoksa gece rahat uyuyamıcaktık sanki

ben ömer düşünmüştüm ,hz. ömer gibi adaletli bir insan olsun demiştim ama eşim sevmedi ,doruk deyince tamam dedi hemen

merhaba benimde oğluşun ilk adı mehmet olucak dede ismi nedeni ile ikinci isim olarak da meriç düşündük ama tam karar veremedik.

ooooo İsimlerde konuşulmuş:))

Benim kızımın ismi TANEM olcak ama ben kendi ismimide seviyorum Çisem Tanem olsun istiyorum.... Çokmu şey istiyorummmm acaba erkek olsaydıda EGE koyacaktık ondada eşimin ismini seviyorum İnanç Ege olacaktı:))

gülce ismini de ömer ismini de çoookk severim arkadaşlarımdan birinin kızı oldu bana sormuştu
bende gülce olsun dedim onun da çok hoşuna gitmişti ,ömer ismi zaten çok güzel ama inan doruk ta çok iyi

inşallah bi de kızın olur gülce yi o zaman kullanırsın
önce sağlıkla dünyaya gelsinlerrr dee

herkes isimlerden bahsetmisssss benim sehzademin ismi belli ali ruzgar gerci cok tepki topladik ama napalim:) bu arada yanlis okumadiysam dunyaya gelen bebislerimiz var allah onlara saglik sihhat versin insallah

bende hep kıza şartlamıştım kendimi hatta isim konusunu annemle konuşuyorduk... ismi ece olacaktı kızım olsaydı

canım yanma varmı idrar yaparken birde hep idrar çıkacakmış gibi bir his oluyormu ?:44:
Yok bu belirtiler. Şimdi netten de baktım iyice, hiçbir belirti yok aslında. Sanırım benim kuruntum.
Kaşıntı var biraz aslında, o da jiletle temizlik yaptığım için oluyor herhalde. Bol bol akıntıda olunca. Ne bileyim, tatil öncesi kendi kendime hastalık üretmeye çalışıyorum herhalde!

Babadan sorulurmuş demeyelim de...Rabbin huzuruna çıkarken babalarımızdan olma adımızla çağırılacağız...

Rabbin huzuruna çıkarıldığımızda Allah'ın kullarına "elestü bi rabbikum" (ben sizin rabbiniz değil miyim?) sorusunu yeniden soracağı anda isimlerimizle çağırılırız ama öncesinde babalarımızın adı zikredilir...ali den olma ayşe gibi...

ama birde şu var efendimiz çocuklarınıza anlamını taşıyacak isimler koyunuz diye buyurmuş evlat adının ağırlığı altında ezilmemeli...

aksi takdirde herkes dilediği ismi koyar...müdeessir suresinde dediği gibi herkes kendi yaptığından sorumludur...

paşa annelerinin isimleri bellimi

bende daha ogluma isim bulamadim aslinda var aklimda ben ruzgar dusunuyorum esimede ikinci adini da sen koyarsin dedim de mirin kirin ediyo ruzgar ismine bakalim belki daha farkli isimler bulabiliriz belki ama suan kafamdaki isim ruzgar.

güzel bir isimde karar vermişsiniz :) ismiyle büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…