biz daha nişanlıyken bunun pazarlığını yapmıştık :) kız olursa ben koyacaktım, erkek olursa eşim koyacaktı vee o kazandı
biz de de yetki babamızda ecem naz koyacaktım kızımın adını babası tutturdu kuran-ı kerimde geçmiyo diye ikra koyucam dedi
bende bari ecem ikra olsun dedimkabul etti
bu arada bizim topikte baya bi ece ismi varbütün prenseslerimiz kraliçe olcak
eşimde ismi benim istediğim olsun ikinci kız olur onada sen istediğin ismi koyarsın diyor...kız olsaydı ben hiç karışmazdım sen koyardın ismini diyor...bizimde daha ilk tanıştığımızda oğlumuz olursa adı mehmet diye kararlaştırmıştık ve ben ikinci ismi arıyorum eşim tek mehmet yeter diyo...ne yapacaz bilmiyorum...
biz daha nişanlıyken bunun pazarlığını yapmıştık :) kız olursa ben koyacaktım, erkek olursa eşim koyacaktı vee o kazandı
Bizim oğlumuzun ismi yok henüz, alternatif bile yok
İsimsiz kaldık.
Kızlar ya ben idrar yolları enfeksiyonundan şüphelenmeye başladım. Kuruntumu yapıyorum acaba? Belirtileri mantar hastalığı gibi mi oluyor?
tek olsun annesi boşver kırma babayı
ahhhhhhh ahhhhhhh isim mi dedi birileri
kızınla adaş olucaz canım benimde adım ecem adıyla yaşasın Ecem İkra prenses
bende çok severim doruk ismini
ismiyle yaşasın hep zirvelerde olsun inşallahhhh doruk paşaaa
eşimde ismi benim istediğim olsun ikinci kız olur onada sen istediğin ismi koyarsın diyor...kız olsaydı ben hiç karışmazdım sen koyardın ismini diyor...bizimde daha ilk tanıştığımızda oğlumuz olursa adı mehmet diye kararlaştırmıştık ve ben ikinci ismi arıyorum eşim tek mehmet yeter diyo...ne yapacaz bilmiyorum...
inşallah hepimizin evlatları hep zirvelerde olsunlarrabbim hepsini korusun ,hayırlı huzurlu birer hayat nasip etsin inşallah
kız olsaydı gülce istiyordum ben ki kendimi hep kıza şartlamıştım
erkek olduğunu duyunca şaşırdıkhemen o gece isim araştırdık doruk'ta anlaştık eşimle yoksa gece rahat uyuyamıcaktık sanki
ben ömer düşünmüştüm ,hz. ömer gibi adaletli bir insan olsun demiştim ama eşim sevmedi ,doruk deyince tamam dedi hemen
inşallah hepimizin evlatları hep zirvelerde olsunlarrabbim hepsini korusun ,hayırlı huzurlu birer hayat nasip etsin inşallah
erkek olduğunu duyunca şaşırdıkhemen o gece isim araştırdık doruk'ta anlaştık eşimle yoksa gece rahat uyuyamıcaktık sanki
ben ömer düşünmüştüm ,hz. ömer gibi adaletli bir insan olsun demiştim ama eşim sevmedi ,doruk deyince tamam dedi hemen
Yok bu belirtiler. Şimdi netten de baktım iyice, hiçbir belirti yok aslında. Sanırım benim kuruntum.canım yanma varmı idrar yaparken birde hep idrar çıkacakmış gibi bir his oluyormu ?:44:
biz taaa çıkarken bu kararı almıştık ama evlenincesen bilirsin hocam
dinimize göre çocukların isimleri babadan sorulurmuş yanlışım varsa düzelt
bide eşim şöyle bişeyden bahsetti şeytanın görevlerinden biri de insanların çocuklarına abuk subuk isimler koymasını sağlamakmış
o yüzden eşim anlamlı olmasını istedi ve ikra olsun dedi bende çok hoş karşıladım başta biraz tuhaf geldi ama alıştım şimdi
balımın da kızının ismi ikra olcaktı isimdaş kızlarımız
paşa annelerinin isimleri bellimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?