2012 Ekim Anneleri

söylediklerine tamamen katılıyorum canım eşimde senin söylediklerinin aynını söyledi
tabiki hrkes kendi yaptığından sorumludur ama insan böyle şeyleri bilince daha bilinçli olup seçici davranıyor
mesele çocuğumuz olunca kendimize göre en güzel isimleri seçelim diyoruz
rabbim bütün bebişlere sağlık sıhhat versin en önemlisi o

jiletle aldıysan alışık değilsen ondandır tabii :) akıntı normal diyor doktorlar...

ben bilmem ben hamsiye derim gelinime

evet isim konusunda en büyük sorunu sen yaşadın biliyorum kayınpeder konusu
naptınız bu arada bi karara varıldı mı

canım eşimle ikimiz liva isminde karar kıldık.ben ya sadece liva ya da ayça liva olsun diyorum,ki eşimin seçtiği isimler ikisi de.hoşumuza gitti.gelgelelim sorunumuz hala devam ediyor.. eşim de orta yolu bulalım diyor..kırmaktan üzmekten korkuyor babayı.herkesin gönlü olsun istiyor ama isim konusunda gönül yapmak istemiyorum doğrusu..konu açılınca geriliyorum deyip kapatıyor..

herkes isimlerden bahsetmisssss benim sehzademin ismi belli ali ruzgar gerci cok tepki topladik ama napalim:) bu arada yanlis okumadiysam dunyaya gelen bebislerimiz var allah onlara saglik sihhat versin insallah

ali rüzgar,ismiyle yaşasın..nasıl tepkilerdi mesela??

ikiz annemiz sinem 26.haftada doğum yapmış,küvezdelermiş

ayyyyyyyyyyy çok sevındım topiğimizin ilk bebişleri....

paşa annelerinin isimleri bellimi

yok valla şekerim bizim oğlan isimsiz olcak bikaç isim var aklımızda ama kesinleşmiş değil çocuğumu daha ismiyle sevemiyorum oğlum paşam bitanem diyorum eymen yiğit umut bunlar aklımızdaki isimler ama anlaşamıyoruz malesef babayla

Ay yine sığamıyorum hiç biryere. Belim dayanmıyor artık, birde iki vesaitle eve gideceğim Otobüste kıvranıyorum resmen.
Çıkacağım ben, hepinize hayırlı akşamlar, huzurlu uykular.

Bu arada dermoeczane öğlen siperiş vermiştim, kargoya vermişler. Ne çabuk. Umarım ürünlerin son kullanım tarihleri yeterli olur.

bende varım eylül annesi olarak eylülün 28yada 29unda sezeryan olucam nasipse...
Bu nedir ya, herkes Eylül ayında doğuracak:).

kızlar eşimin teyzesi hamileydi 10 12 si arası bekliyolardı dün çıkmış gelmiş oğlann hepimiz hazırlıklı olmalıyız bence erkene bide erkek bebekler vaktini bekler derler beklememiş bizimki

bizim kuzunun ismi cinsiyetini öğrendiğimiz günden beri belli ORUK
ismiyle yaşasın cnmm
biz daha nişanlıyken bunun pazarlığını yapmıştık :) kız olursa ben koyacaktım, erkek olursa eşim koyacaktı vee o kazandı
olsun cnm 2.ciyi sen koyarsın
Bende ömer düşünüyorum dediğin açıklamadan ötürü cnm ama yinede araştırıyoruz
bende daha ogluma isim bulamadim aslinda var aklimda ben ruzgar dusunuyorum esimede ikinci adini da sen koyarsin dedim de mirin kirin ediyo ruzgar ismine bakalim belki daha farkli isimler bulabiliriz belki ama suan kafamdaki isim ruzgar.
herkesin isimleri az çok belli
bende varım eylül annesi olarak eylülün 28yada 29unda sezeryan olucam nasipse...
maşallah çoğalıyoruz

canım için rahat olsun bende oğlumun mustelalarını oradan aldım tarihlerde hiç sıkıntı yok...konak şampuanı 2015 diğerleri 2014 gayet iyi yani

Çıkacağım ben, hepinize hayırlı akşamlar, huzurlu uykular.

Bu arada dermoeczane öğlen siperiş vermiştim, kargoya vermişler. Ne çabuk. Umarım ürünlerin son kullanım tarihleri yeterli olur.

bende ordan sipariş verdim ürünler 2014 2015 son kullanma tarihli geldi evet kargoları süper :)

nasıl becerdin kız uğurlu07 nin mesajını kendi mesajına alıntısız katmayı

canım için rahat olsun bende oğlumun mustelalarını oradan aldım tarihlerde hiç sıkıntı yok...konak şampuanı 2015 diğerleri 2014 gayet iyi yani

canım bişey sorcam ben de mustela alıcam da
bi şampuan bi de pişik kremi almayı düşünüyorum
yalnız vücut için olan ayrı bi ürün var mı mustelanın ya da sen hangi ürünlerinden aldın ?

canım bişey sorcam ben de mustela alıcam da
bi şampuan bi de pişik kremi almayı düşünüyorum
yalnız vücut için olan ayrı bi ürün var mı mustelanın ya da sen hangi ürünlerinden aldın ?

yenidoğan şampuanı aldım vücut şampuanı birde...pişik kremi ve birde bariyerli köpük şeklinde pişik kremi ile konak şampuanı aldım

yenidoğan şampuanı aldım vücut şampuanı birde...pişik kremi ve birde bariyerli köpük şeklinde pişik kremi ile konak şampuanı aldım

yenidoğan şampuanı tamam onu gördüm de bu vücut şampuanı hangisi oluyo geçende baktım göremedim heralde

altında yazıyomu vücut şampuanı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…