Hanımlar biz geldik doktordan size güzel haberle getirdikÇok şükür herşey yolunda
Oğlum yan yan bakıyordu bize ama çok tatlıydı...Hem oğlumun hem benim kilomuz iyiymişaynı şekilde beslenmemize devam dedi doktorumuz :125:
Epidural sezaryanı kesinleştirmek için tahlil istedi onu yaptırdık çok şükür kan değerlerimiz iyi çıktı ve anestezik alerjimiz görünmüyormuş
Hastanenin hasta kabul bölümüne gitmemiz gerekiyormuş..doğum anında odanın hazırlanması için bebek süsleri,şekerleri vs seçmek için
Bizde eşimle birlikte süslerimizi, şekerlerimizi seçtik..şekerler hastane tarafından bebek sepetinde 24 adet veriliyormuş bizde üstünü kendimiz verip 50 taneye tamamlamaya karar verdik...Şerbet takımıda 12 adetmiş o yeterli olur diye ilave yapmadık...Kapı süsümüzü bebek çubuklarımızı seçtik hepsi çook içime sindi
Daha sonra yine hastanede foto işini hallettik daha doğrusu albüm seçmemiz gerekiyormuş bebeğimizin doğum fotolarını koymak için onuda hallettik...12 adet doğum anında siyah beyaz bebeğimizi çekeceklermiş, birde doğumdan sonra ailem albümü hazırlıyorlarmış o da yine 12 adet fotoymuş ama biz onun da üzerini verip 24 tane olmasında karar kıldık eşimle...maviş birde albüm seçtik boncuklu tüllü çok sevimli
Veeee şayet öncesinde bi durum olmazsa eylül 20 ye kadar kesinlikle bu gebeliği sonlandırmamız lazım dedi doktorumuzbizim için güünün en güzel haberi buydu
Kuzuma yine bişeyler aldık ordan evimize geldik teyzeleri
nasıl becerdin kız uğurlu07 nin mesajını kendi mesajına alıntısız katmayı
yenidoğan şampuanı tamam onu gördüm de bu vücut şampuanı hangisi oluyo geçende baktım göremedim heralde
altında yazıyomu vücut şampuanı diye
eğer yeniysen hayatta hiç bişey zor değil :)))seni tebrik ediyorum herkese her mesaja yetişiyosun :))
göz aydınların olsun hayatım ne güzel haberler Allah nazarlardan saklasın cicişlerini güle giyin,güle güle kullanın inşallah ayy eylüle ne kaldı şurda hadi bakalım hayırlısı.siz böyle yazdıkça ben heyecan yapıyorum inanın daha odamız gelecek döşenecek:18:
birde bir yandan emzirme yastığının kalıbını çıkarıyorum netten bakıparada kalkıp fırına bakıyorum birde
işte üzerinde yazıyor ya saç vücut şampuanı diye...
kızlar bebek arabası aldınız mı ..aldıysanız nerden,kaça ve hangı marka yı aldınız???
kızlar bebek arabası aldınız mı ..aldıysanız nerden,kaça ve hangı marka yı aldınız???
yok almadık daha cnm bu ay sonu inşallah ben babyto go proton düşünüyorum ay sonuna kadar vazgeçmezsem
canım ben o yüzüğü 4. Ayımdan beri takamıyorummm bi görsen halimiii üzülürsün herşeye bakıldı normall sebep hamilelikmişya bu arada bu sabah yüzüğüm olmadı parmağıma acaip moralim bozuldu.tuz yemiorum dewamlı bol su ıcıorum 3 lt ama nie oluo?
canım ben o yüzüğü 4. Ayımdan beri takamıyorummm bi görsen halimiii üzülürsün herşeye bakıldı normall sebep hamilelikmişya bu arada bu sabah yüzüğüm olmadı parmağıma acaip moralim bozuldu.tuz yemiorum dewamlı bol su ıcıorum 3 lt ama nie oluo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?