2012 Ekim Anneleri

evet evet p ile başlıydu ama neydi diyodum bende
ben bunu memlekette sordum 320 dediler ama nette daha uygun
burda sordum 390 dedi bücürük mağazasında vardı
fiyatları iiyii araştırmak gerekiyo

selam kızlar
bizde bugün sabahtan doktorumuza kontrole gittik.
çok şükür herşey haftasına uygun, bebişimiz en son 3 hafta önce 832gr'dı bugün 1339 gr
doktorumuz 4 hafta sonraya çağırdı bizi tekrar, o zaman geldiğinde çalışabilir raporunu da konuşuruz dedi... şu an 28+4'üm o zaman gittiğim de muhtemelen 32 haftayı geçmiş olacak :44: 32+4 veya 32+5 filan olacak( genelde cumartesileri gidebiliyorum) daha öncesinde gitsem mesela 31+5 olduğumda verir mi yine raporu? bu konuyu bilen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

selam annişlerrr hava cok mu sıcak hamilelikten mi bukadar terliyorum anlamadım cok sıcak yaa

bebişine maşallah.
beni dr.tam 32+0 da çağırdı 31+5 te vereceğini sanmıyorum ama emin değilim.

tabi mantıklı nısan mayıs gıbı almak ...neden bu modeli istiyorsun bende aynı ozellıklerde kraft 283 aura yı begendım hemen hemen aynı ozellıklerı farkı ne acaba ??

http://www.kraftbaby.com/images/docs/KRAFT2012KATALOG.pdf

yok almadık daha cnm bu ay sonu inşallah ben babyto go proton düşünüyorum ay sonuna kadar vazgeçmezsem

canım neden baby 2 go istiyorsun,kendi çapımda anket yapıyorumda

güzelmiş markasını okuyamadım ne markası ??

bahsettiğin modele baktım şimdi,hemen hemen aynı görünüyorlar,özellikleri de aynı gibi.

benim birinci seçme nedenim çok hafif olması,alüminyum gövde..mesela senin seçtiğin yakşalık 9 kg.bebeğin 10 kg olduğunda 19 kg iteceksin,bu bence ağır.ikinci seçme nedenim dörde katlanması,diğer gördüklerim hep ikiye katlanıyor,eni hep aynı duruyor,bu ise baston puset gibi katlanıyor.üçüncü sebebim ise fiyatı oldukça uygun ve kullanıcı yorumları hiç olumsuz değil

hmmmmm hemde çift yönlü bu daha mantıklı geldi bana birde canlı canlı göreyım bakım ..bu araba kaç kiloymuş??

canım neden baby 2 go istiyorsun,kendi çapımda anket yapıyorumda

güzelmiş markasını okuyamadım ne markası ??

comfy spring markası canım trendyolda indirimde şu an...bende yaza doğru almayı düşünüyordum ama kayınvaldem alacağı için şimdiden alayım sonra vazgeçer falan...

kızlar benden dr.32.haftamda rapor için vizite kağıdı istedi, enişteme sordum (muhasebeci) vizite kağıdının kalktığını söyledi benimde kafam çok karıştı. dr.istedi ama deyince o zaman yanında bulundur dedi. sizler nasıl yapıcaksınız?

kızlar merhaba bebek arabası muhabbetti olmuş daha öncede söylemiştim kardeşim bebek ürünleri satan bi yerde çalışıyordu diye onun önerisiyle bende baby 2 go marvel alacağım tabi ilkbahara doğru bende aklımdakini söylim dedim

tatlım benim bildiğim kadarıda kalktı vizite kağıdı yani gerek yok ama istersen çalıştığın yerden verirler dr istiyor sonuçta

comfy spring markası canım trendyolda indirimde şu an...bende yaza doğru almayı düşünüyordum ama kayınvaldem alacağı için şimdiden alayım sonra vazgeçer falan...

bencede aldır canım şimdi alınırken aldır herşey başta alınıyor sonraya kalırsa kimse hatırlamaz sonra..ben hep öyle yaptım mama koltuğunu,ana kucağını, yürütecini bile şimdiden aldırdım babannesine doğuma gelirken getirecekler...kimse vazgeçmeden unutmadan aldır sende

tatlım benim bildiğim kadarıda kalktı vizite kağıdı yani gerek yok ama istersen çalıştığın yerden verirler dr istiyor sonuçta

çalıştığım yer ömrümü yedi bi temkinli yaklaşıyorlar ki anlatamam bi vizite kağıdı istedim 40 tane soru
vermeye niyetli görünmüyorlar nedenini anlamış değilim :44: sigortaya şikayet mi etsem naapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…