Baby 2 Go PROTON ift Ynl Bebek Arabas-8809 | | Bebefix.com
ben bunu alacağım bi değişiklik aksilik olmazsa...geçen burada konuşulduktan sonra ben de nisan mayıs gibi almaya karar verdim. kışın burası karlı ve soğuk oluyor,arabayla çıkarız dışarı,eğer indirmemiz gerekirse,oto koltuğuyla taşırız bebişimizi de inşallah..
kızlar bebek arabası aldınız mı ..aldıysanız nerden,kaça ve hangı marka yı aldınız???
selam kızlar
bizde bugün sabahtan doktorumuza kontrole gittik.
çok şükür herşey haftasına uygun, bebişimiz en son 3 hafta önce 832gr'dı bugün 1339 gr
doktorumuz 4 hafta sonraya çağırdı bizi tekrar, o zaman geldiğinde çalışabilir raporunu da konuşuruz dedi... şu an 28+4'üm o zaman gittiğim de muhtemelen 32 haftayı geçmiş olacak :44: 32+4 veya 32+5 filan olacak( genelde cumartesileri gidebiliyorum) daha öncesinde gitsem mesela 31+5 olduğumda verir mi yine raporu? bu konuyu bilen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
Baby 2 Go PROTON ift Ynl Bebek Arabas-8809 | | Bebefix.com
ben bunu alacağım bi değişiklik aksilik olmazsa...geçen burada konuşulduktan sonra ben de nisan mayıs gibi almaya karar verdim. kışın burası karlı ve soğuk oluyor,arabayla çıkarız dışarı,eğer indirmemiz gerekirse,oto koltuğuyla taşırız bebişimizi de inşallah..
yok almadık daha cnm bu ay sonu inşallah ben babyto go proton düşünüyorum ay sonuna kadar vazgeçmezsem
canım ben almadım ama çok yakında alıcam fikir ediniyorum internetten tanıdıklardan hafif bi baston puset almayı düşünüyorum...bir tane buldum ama alan kullanan var mıdır acaba?Eki Görüntüle 479326 140-160tl arasında fiyatları 399tlden düşmüş.
tabi mantıklı nısan mayıs gıbı almak ...neden bu modeli istiyorsun bende aynı ozellıklerde kraft 283 aura yı begendım hemen hemen aynı ozellıklerı farkı ne acaba ??
http://www.kraftbaby.com/images/docs/KRAFT2012KATALOG.pdf
benımde bebeğim için haftasına uyumlu dedi doktor..sat a göre dogum 13 ekım usg cıhazına göre 28 eylül bende 30 eylül olsun dedım ama kafam karıstı sımdı :18:
bahsettiğin modele baktım şimdi,hemen hemen aynı görünüyorlar,özellikleri de aynı gibi.
benim birinci seçme nedenim çok hafif olması,alüminyum gövde..mesela senin seçtiğin yakşalık 9 kg.bebeğin 10 kg olduğunda 19 kg iteceksin,bu bence ağır.ikinci seçme nedenim dörde katlanması,diğer gördüklerim hep ikiye katlanıyor,eni hep aynı duruyor,bu ise baston puset gibi katlanıyor.üçüncü sebebim ise fiyatı oldukça uygun ve kullanıcı yorumları hiç olumsuz değil
kızlar bebek arabası aldınız mı ..aldıysanız nerden,kaça ve hangı marka yı aldınız???
canım neden baby 2 go istiyorsun,kendi çapımda anket yapıyorumda
güzelmiş markasını okuyamadım ne markası ??
kızlar benden dr.32.haftamda rapor için vizite kağıdı istedi, enişteme sordum (muhasebeci) vizite kağıdının kalktığını söyledi benimde kafam çok karıştı. dr.istedi ama deyince o zaman yanında bulundur dedi. sizler nasıl yapıcaksınız?
comfy spring markası canım trendyolda indirimde şu an...bende yaza doğru almayı düşünüyordum ama kayınvaldem alacağı için şimdiden alayım sonra vazgeçer falan...
tatlım benim bildiğim kadarıda kalktı vizite kağıdı yani gerek yok ama istersen çalıştığın yerden verirler dr istiyor sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?