2012 Ekim Anneleri

canım doktor vizite kağıdını neden istiyor peki? Benimki de bugün 4 hafta sonra gel dedi 32 haftamı geçmiş oluyorum o zaman, bende ona takıldım:44:
ama bana gelirken vizite kağıdı getir filan demedi, onsuz veremiyorlar mı acaba?
aaaayy kızlar, konuya hakim olan biri bizi aydınlandırsın lütfeeeen

ben son kontrolümü p.tesi oldum, 13 ağustosta yani 32+0 da çağırdı peki getirmem gereken belge var mı diye sorduğumda vizite kağıdı dedi, enişteme sorduğumda ise vizite kağıdı kalktı dedi kafam allak bullak oldu aynen. ayy atlataydık şu izin meselesini eksiksiz.
içim şişti artık
birde çalıştığım şirketin muhasebesine de güvenmiyorum alıp karşıma tüm aklıma takılanları soramıyorum.

32.haftayı bi kaç gün geçmende sıkıntı yok diye biliyorum ama 32.haftana girmeden olmuyormuş... çalışabilir alıcan değilmi dr.müsade ederse?

32.haftayı bi kaç gün geçmende sıkıntı yok diye biliyorum ama 32.haftana girmeden olmuyormuş... çalışabilir alıcan değilmi dr.müsade ederse?

hmm o zaman en iyisi izin alıp tam gününde gideyim ben. evet canım bir sıkıntı olmaz ise çalışabilir almak istiyorum.
beni doktorum 4 hafta sonraya çağırdı, kaçıncı haftadan sonra sıklaşacak kontroller? 32.den sonra mı oluyor_sen kaç haftada bir gidiyorsun?

evet yinede tedbiri elden bırakmamakta fayda var gün hesaplatsaydın keşke rapor için hangi gün geleyim diye, ben nasıl akıl etmişsem o anda gün istedim o'da 13 ağustos dedi. benim kontrollerim henüz sıklaşmadı 4 haftada bir gidiyorum. son ay sıklaşır galiba.

Merhaba kızlar bu rapor konusunda tam gününde gitmek şartmış bana çalıştığım yerden öyle söylediler bir de vizite kağıdı için benim hastanem her yerde istiyor geçen hostes kıza çıkıştım vizite kağıdı kalktı diye artık tc kimlik no var dedim o da biz sizin hangi sigortaya bağlı olduğunuzu nerden bilelim dedi bilmiyorum yani ben gene alcam benim dr 14 ağustosda gel dedi ama ben 8 inde gidicem inşallah geç kalmış olmam bence sizde dikkatli olun...

ya kızlar bir şey sorucam benim karnımın üstü acıyo resmen bide sanki buz gibi niye öyle oluyor yaa nefesimi çeviremiyorum sanki karnım üşüyor acıyor

ya kızlar bir şey sorucam benim karnımın üstü acıyo resmen bide sanki buz gibi niye öyle oluyor yaa nefesimi çeviremiyorum sanki karnım üşüyor acıyor

canım arada sırada benimde öyle oluyor, sonra geçiyor kendiliğinden ama bahsettiğin soğukluk en yoğun göbek deliğimin etrafında oluyor. benim de kaburgalarımı itiyor gibi oluyor arada o zaman nefesim kesilecek gibi oluyorum, batma hissediyorum. sanırım bebişlerimiz büyükdükçe bu şekilde kendilerine yer kazanıyorlar

ay canım bişey olmasında açsınlar yeri o sorun olmaz işte değişik şeyler olunca korkuyorum iyiki bu site var yaa içim rahatlıyo okuyunca birbirimize yardımcı olunca

off benim karnımın içinden de su sesi geliyor amniyon sıvısından mı midemden mi bilemedim :26:

benımde bırtek terlık kaldı ama nasıl alsam bılemıyorum

benim daha kendimle ilgili hiç bişim yok , hem gecelik alıyım , hem alt üst . bide sabahlık, terlik .. emzirme atleti ve südyeni , göğüspedi...

başka ne almam gerekir ....

bebişiminde eksikleri var hala , havlu takımı alınmadı , beşik yatak uykuseti bunlar hala yok annem almak istiyo onu bekliyorum ... bilkaç yelek almam lazım ...

ben sizlerden nerdeyse 1 ay gerideyim ya yavaş yavaş hallederim inşallah...

kızlar doğum çantasıyla ilgili araştırırken bunu buldum

forumdan alıntı..

bide kuru kayısıyı suda haslayın blendırla ezin.sulandırın ve biraz daha kaynatın.hastanaye giderken yanınıza alın.doğumdan sonra doktorunuz yeme içmeye izin verdiğinde mutlaka bundan için.hem tuvalete rahat cıkıosunuz hemde sütte sıkıntı yasamıosunuz.bize hemşire yaptırdı.annemler doğumdan sonra getirdi.aksamına içtim.cok faydası oldu...
buarada hepinizi sağsalim kurtarsın allahım.isteyen herkese bu yüce duyguyu yaşatsın:)

iç çamaşırı çok koyun,ilk gün için güzel geceliğinizi veya pijamanızı giymeyin çünkü hemen batıyor,pipet koyun yattık yerden doğrulmadan su içersiniz ,pijama altı koyun ayrıca ,kanın akma damlama ihtimaline karşı bez terlik almayın diye yazmışlar..

baya faydalı bilgiler canım sağol , böyle okurken yaparım diyorum sonra tek tek unutmam inşallah

çok özel değiller ama bunlarda benim hastane terliklerim baktığım terlikler hastane için çok şık ve yüksekti bende geceliğimle aynı renk diye alıverdim

canım çok doğru banada hastanede yengem getirmişti annemler pek akıl etmezler bende cahilim 20 yaşında allahdan kayısı marmelatı getirdi şimdi allah nasip ederse market alışverişimi yapıp gidicem hastaneye kayısı hurma incir kara erik rezene çayı falan tavuk kıyma dolabımıda doldurucam annem ne ararsa bulsun pişirsin doyursun bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…