- 5 Ekim 2011
- 408
- 9
- 118
çalıştığım yer ömrümü yedi bi temkinli yaklaşıyorlar ki anlatamam bi vizite kağıdı istedim 40 tane soru
vermeye niyetli görünmüyorlar nedenini anlamış değilim :44: sigortaya şikayet mi etsem naapsam
canım doktor vizite kağıdını neden istiyor peki? Benimki de bugün 4 hafta sonra gel dedi 32 haftamı geçmiş oluyorum o zaman, bende ona takıldım:44:
ama bana gelirken vizite kağıdı getir filan demedi, onsuz veremiyorlar mı acaba?
aaaayy kızlar, konuya hakim olan biri bizi aydınlandırsın lütfeeeen
canım doktor vizite kağıdını neden istiyor peki? Benimki de bugün 4 hafta sonra gel dedi 32 haftamı geçmiş oluyorum o zaman, bende ona takıldım:44:
ama bana gelirken vizite kağıdı getir filan demedi, onsuz veremiyorlar mı acaba?
aaaayy kızlar, konuya hakim olan biri bizi aydınlandırsın lütfeeeen
32.haftayı bi kaç gün geçmende sıkıntı yok diye biliyorum ama 32.haftana girmeden olmuyormuş... çalışabilir alıcan değilmi dr.müsade ederse?
hmm o zaman en iyisi izin alıp tam gününde gideyim ben. evet canım bir sıkıntı olmaz ise çalışabilir almak istiyorum.
beni doktorum 4 hafta sonraya çağırdı, kaçıncı haftadan sonra sıklaşacak kontroller? 32.den sonra mı oluyor_sen kaç haftada bir gidiyorsun?
ya kızlar bir şey sorucam benim karnımın üstü acıyo resmen bide sanki buz gibi niye öyle oluyor yaa nefesimi çeviremiyorum sanki karnım üşüyor acıyor
canım arada sırada benimde öyle oluyor, sonra geçiyor kendiliğinden ama bahsettiğin soğukluk en yoğun göbek deliğimin etrafında oluyor. benim de kaburgalarımı itiyor gibi oluyor arada o zaman nefesim kesilecek gibi oluyorum, batma hissediyorum. sanırım bebişlerimiz büyükdükçe bu şekilde kendilerine yer kazanıyorlar
kızlar hastaneye nasıl terlık almayı duşunuyorsunuz yada aldınızmı örnek model verebılırmısınız
benımde bırtek terlık kaldı ama nasıl alsam bılemıyorumaaa hiç terlik almam gerektiğini düşünmemiştimm:)) iyi hatırlattın canım...
benımde bırtek terlık kaldı ama nasıl alsam bılemıyorum
benımde bırtek terlık kaldı ama nasıl alsam bılemıyorum
kızlar doğum çantasıyla ilgili araştırırken bunu buldum
forumdan alıntı..
bide kuru kayısıyı suda haslayın blendırla ezin.sulandırın ve biraz daha kaynatın.hastanaye giderken yanınıza alın.doğumdan sonra doktorunuz yeme içmeye izin verdiğinde mutlaka bundan için.hem tuvalete rahat cıkıosunuz hemde sütte sıkıntı yasamıosunuz.bize hemşire yaptırdı.annemler doğumdan sonra getirdi.aksamına içtim.cok faydası oldu...
buarada hepinizi sağsalim kurtarsın allahım.isteyen herkese bu yüce duyguyu yaşatsın:)
iç çamaşırı çok koyun,ilk gün için güzel geceliğinizi veya pijamanızı giymeyin çünkü hemen batıyor,pipet koyun yattık yerden doğrulmadan su içersiniz ,pijama altı koyun ayrıca ,kanın akma damlama ihtimaline karşı bez terlik almayın diye yazmışlar..
baya faydalı bilgiler canım sağol , böyle okurken yaparım diyorum sonra tek tek unutmam inşallah
kızlar doğum çantasıyla ilgili araştırırken bunu buldum
forumdan alıntı..
bide kuru kayısıyı suda haslayın blendırla ezin.sulandırın ve biraz daha kaynatın.hastanaye giderken yanınıza alın.doğumdan sonra doktorunuz yeme içmeye izin verdiğinde mutlaka bundan için.hem tuvalete rahat cıkıosunuz hemde sütte sıkıntı yasamıosunuz.bize hemşire yaptırdı.annemler doğumdan sonra getirdi.aksamına içtim.cok faydası oldu...
buarada hepinizi sağsalim kurtarsın allahım.isteyen herkese bu yüce duyguyu yaşatsın:)
iç çamaşırı çok koyun,ilk gün için güzel geceliğinizi veya pijamanızı giymeyin çünkü hemen batıyor,pipet koyun yattık yerden doğrulmadan su içersiniz ,pijama altı koyun ayrıca ,kanın akma damlama ihtimaline karşı bez terlik almayın diye yazmışlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?