slm kızlar nasılsınız
bende durumlar iyi hamd olsun pazartesi kontrole gittim 8+5 olmuşuz boyumuz 2 cm bozuk para kadar dedi dr amcası maşallah ama haftalık iğne verdi kanamaya önlem olarak 13. haftaya kadar iğneye devam işte
şuan asıl düşündüğüm abimin eşi perşembeden beri hastanede yatıyor 32 haftalık hamile karaciğer değeri yüksek çıkmış safra asidide bebeğin kalbine zararlıymış Allah korusun ani ölüm riski varmış dün akşam sancı verdiler doğum için bebek aşağı inmemiş gece 2 de geri odaya çıkarmışlar dr görsün tekrar diye en son hast aldığım habere göre tekrar sancı vereceklermiş eğer yine doğum olmazsa artık sezaryanla alacaklarmış bebeği
ıyı aksamlar nasılsınız bız bıraz daha ıyıyız sadece sureklı seruma takılı kalmak canımı sıkıyor bugun tam 7 saat serum yedım hıç kalkmadan yeter dedım yarıda bıraktırım en sonuncusunu
bu aradabenide listeye eklermisiniz.?...
1977 doğum tarihim...60 kiloyum..t.doğum tarihi 26 ekim 2012...
birde dünyalar tatlısı oğlum var..bu 2.hamileliğim :)
ıyı aksamlar nasılsınız bız bıraz daha ıyıyız sadece sureklı seruma takılı kalmak canımı sıkıyor bugun tam 7 saat serum yedım hıç kalkmadan yeter dedım yarıda bıraktırım en sonuncusunu
yaa çok geçmiş olsun..ne zaman çıkarsınız dedi doktor?
Selam güzel annelerr....
eyy maşallah ne döktürmüşsünüz 2 gün girmedim, sabah açtım yeminlen daha yeni bitti, hayır huyum kurusun okumadan da edemiyorum
kısa kısa notlar aldım konularla ilgili herşeyden azbiraz bahsetcem işte :)
Öncelikle yeni gelenler hoşşgelmişler :) dr muayenesi iyi geçenlere de Gözünüz aydın diyorum
Paton olayı
nerdeyse söylediğim ilk kişilerdendi kendisi...çünkü ertesi gün dr için izin aldım kendisinden,bebişimin kalp atışını duyduktan sonra da tatlı alıp geldim işe tüm şubeye söyledim :))
Normal doğum çok istiyorummmmm.inşallah bi aksilik çıkmaz da kendi çabamla doğururum bebişimi, o mucizevi anı yaşarım
Büyük ihtimalle ben de eylül annesi olacam ama sevdim burayı bırakmak istemiyorum..başından beri hep beraberiz..çok sık yazmasam da tüm yazıları okuyorum başta da dediğim gibi
Göbek
ben de çok şiştim..biliyorum şişkinlik de var ama ben ocağın başında sigarayı bıraktım ve kilo aldım biraz.bir an önce insin de bebişim büyüdüğünde hissedeyim istiyorum :)
Çatlak kremi
tecrübeli arkadaşım var bu konularda beni hep yönlendiriyor sağolsun...LİERAC kullanmış o da çok memnun ve çoğu doktor da onu öneriyormuş ama 3. aydan sonra başlıyorsun sürmeye.geçenlerde Unnado alışveriş sitesinde indirimdeydi ben aldım şimdiden..biraz pahalı çünkü.ayrıca Unnadoyu takip edin derim. Şimdiden bebe yağı kulanmaya başlayın ama sadece banyodan sonra nemli cilde...bütün vücudunuza sürün iyi gelir...
şimdilik bu kadar yeter..iyi bakın yavrularınıza ve kendinize
Çok geçmiş olsun canım yaa inşallah bir an önce atlatırsın bu dönemi
cnm çok zor gıbı gelıyor atlatmak fecı bışı yaa k.valıdem gelıcek gelemıyor babası yatalak oldu altını bezlıyor sız gelın dıyor gıdemıyoruz kaldık boyle hepınıze çok çok tsk ederım
hoşgeldin canım..tebriklermerhaba ben de 7+2 haftalık hamileyim,hafta sonu bebişin kalp atışlarını duymaya gideceğiz,benim de bazı arkadaşlar gibi geriden geliyor gebeliğim,10 gün kadar geriden,aslında sat 31 aralık ama ultrasonda tarihe uyumlu görünmüyor,hayırlısı inşallah.
tebrikler canım..hoşgeldin..HERKESE selam...
topiğimiz hayırlı uğurlu olsun...allah hepimiizn bebeklerini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin...
bende hamileyim 5+2 günlüğüm...güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...
cnm çok zor gıbı gelıyor atlatmak fecı bışı yaa k.valıdem gelıcek gelemıyor babası yatalak oldu altını bezlıyor sız gelın dıyor gıdemıyoruz kaldık boyle hepınıze çok çok tsk ederım
Aslında hergün giriyorum da yazacak pek birşeyim olmadıgından okumakla yetiniyorum, arada cevaplar yazıyorum .çünkü benim hiç sikayetim, belirtim,gecmis deneyimlerim vs. Olmadıgı için , biraz pişeyim diyorum ama hep burdayimben de 4 Ekim im. Ama su da var Eylül topigi hafta olarakcok ılerde bı ara bakmistim. Burası tam bizlik
Aslında hergün giriyorum da yazacak pek birşeyim olmadıgından okumakla yetiniyorum, arada cevaplar yazıyorum .çünkü benim hiç sikayetim, belirtim,gecmis deneyimlerim vs. Olmadıgı için , biraz pişeyim diyorum ama hep burdayim(null)
selam kızlar tüm hamişlere hayırlı sağlıklı gebelik diliyorum..
bende anne adayıyım hayırlısıyla inşallahh. benim gebelik 2.tüp bebek denemesiyle oldu sonunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?