2012 Ekim Anneleri

yazdım silindi offf doğru canım banada yengem kayısı marmelatı getirdi hastaneye annemleer pek akıl edemezler bende cahil 20 yaşında şimdi allah nasip ederse market alışverişimi yapıp gidicem kayısı hurma rezene çayı ıhlamur kara erik incir tavuk kıyma annem pişirsin doyursun bizi

ay kızlar 2013 annelerinin bebeklerinin güzell cicilerii :)) diye topik açılmış yaa...daha 15 -16 haftalıklar cinsiyet merak edıyorlar daha vay be biz o günleri atlattık inanamıyoum bende en son topık bızımkı hala dıye düşünürdüm oysa bizim bebişler abi abla olmuş bile

selam kızlar nasılsınız benim yarın dr kontrolüm var dua edin hayırkı haberlerle döneyim...gelince yazarım...

kızlar sımdı esımle görusuyorum çok sacma sımdılık ıçın ama pazartesı dr gıtcem esımde gıtmışken nezamana kadar ılışkıye devam dıye sor bakalım dıyor.bende sacmalama dr yurtdışından dogum haftası doncegını bılıyor soramam gelınce sen sor dıyorum.ıllakı bı sor dogumdan 1 2 gun once bışı olurmuymuş asla soramam kadına baak neyı duşunuyor der dedım ısrarla sor dıyınce annene derım o sorar dedım.yaa böyle bışı sorulurmu dra

bence sorma,yani ben olsam sormazdım..zaten son ay yasak diye biliyorum ben.öyle okudum..doğuma sebep oluyormuş. eee senin ilk gebeliğinde nasıldı??

bunu oku bak..

Gebelikte (Hamilelikte) Cinsel liki Cinsellik Seks Gebelik Ve Cinsel Birleme Pozisyonlar

eşine de okut..

Son düzenleme:

valla zor bi durum olur , bende soramazdım... bikaç yerde doğumu tetiklediğini okumuştum , bi yerdede dr diyoduki doğum haftası gelmiş, geçmiş ama bi türlü doğum başlamıyosa eşiyle birlikte olmasını öneriyoruz ... rahim açılıyomuş ozaman...

ızmırde arastırma hastanesınde calışan ebe hemsıre arkadasım var dogumdan 1 gun önce bırlıkte olursun duşunu alırsın ertesı gun dogurcan zaten hıç bışı olmaz demıştı kafam karıştı

senin bellimi sezeryanmı normal doğummu olacağı ? yani belkide bişi olmaz bi yakınımız son ay doğuma kadar birlikte olmuştuk demişti , ama tabi her gebelik farklı seyrediyo , senin ilki bide erken olmuş .. yani bilemedim

sezeryan olucak cnm su durum var suan hamılelıgımde hıç bır sıkıntım yok normal gıdıyor drumun dıkkat et dıcegı bışı varsa bıle esım yok nasıl olsa dıye demıyorda olabılır neyse o gun bı gelsınde hayırlısı cnm

kizlar bugun doktora gittim.kizim kendi haftasiyla uyumluymus yetismis haftasina tam 1256gr di cok sevindim boyle giderse erken dogmiycak cok mutluyuz

hoş geldinn yeni evinde bebişinizle birliktee mutlu mesut bi hayatt diliyorummm

çok tşk ederim canım hoşbulduk tekrar

selamlar efenimmmmm
biri banamı seslendiii
biz eylül anneleriyiz kızlarrr
ben,asude,ve benelse

bende eylül annesi olucam :18: dr büyük ihtimal eylülün son haftası alırız dedi..

çok geçmiş olsun canım Allah korumuş..

ne güzel haberler bunlar okuyunca çok heyecanlandım bütün hazırlıklar tamamlanıyor doğum yaklaşıyor heyecan basıyor
sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olur inş

kızlar isimden bahsedilmiş biz de cinsiyetimiz belli olmadan 2009 da ilk bebeğimizde düşündüğümüz isimlerden birine karar vermiştik kararımız değişmedi..bebişime DORUK diye sesleniyoruz en başından beri..bebişimizde sevdi ismini sanırım seslendiğimizde tekmelerimiz sıklaşıyor resmen bebeklerimiz isimleriyle yaşasınlar inşallah..

bu arada ben kendi alışverişime geçemedim daha..bebişin sadece beşiği ve dolabı kaldı..bugünlerde onları da halletmek istiyoruz ama sıcaklardan halim kalmıyor dışarı çıkmaya..

selamlar efenimmmmm
biri banamı seslendiii
ben,asude,ve benelse

bende eylül annesi olucam :18: dr büyük ihtimal eylülün son haftası alırız dedi..

ne güzel haberler bunlar okuyunca çok heyecanlandım bütün hazırlıklar tamamlanıyor doğum yaklaşıyor heyecan basıyor

kızlar isimden bahsedilmiş biz de cinsiyetimiz belli olmadan 2009 da ilk bebeğimizde düşündüğümüz isimlerden birine karar vermiştik kararımız değişmedi..bebişime DORUK diye sesleniyoruz en başından beri..bebişimizde sevdi ismini sanırım seslendiğimizde tekmelerimiz sıklaşıyor resmen bebeklerimiz isimleriyle yaşasınlar inşallah..

bu arada ben kendi alışverişime geçemedim daha..bebişin sadece beşiği ve dolabı kaldı..bugünlerde onları da halletmek istiyoruz ama sıcaklardan halim kalmıyor dışarı çıkmaya..

selamlar efenimmmmm
biri banamı seslendiii
ben,asude,ve benelse

bugünün ilk GÜNAYDINI benden olsunn

günaydın edammm,nazar boncuklarını da özledik ona göre...

herkese günaydın,kızlar ya ben gece sağa sola dönerken baya baya canım yanıyor,karnım acıyor,alt taraf acıyor,ve sanki kemiklerim sızlıyor gibi,bu olay gece çokkk oluyor..gündüzleri de koltuktan kalkarken oluyor ama geceki kadar değil..sanki alt tarafıma tekme yemişim de morarmış gibi bi acı anlamadım neyin nesi..bir de ben yatakta dönerken hoppp diye dönmey özledim.dönmek istediğimde önce bi sırtüstü duruyorum sonra dönüyorum 2 hamlede yani.sanki bir süre sonra kendim dönemeyecekmişim gibi hissediyorum.

mide yanmaları bende de başladı,3 gündür..uykumda olmuyor da gün içinde berbat özelliikle akşamları.sanki bir avuç kor yutmuşum...ekşime su gelmesi yok ta yanma var.cayır cayır.. leblebi aldım biraz faydası oldu gibi..artarak devam edecek yazıyor nette..:18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…