2012 Ekim Anneleri

gunaydinnnnn edam sanki duygularima tercume olmussun ayni seyleri yasiyorum gece uyuyamiyirim ne yana yatsam max yarim saat sora agrimaya basliyo daha 2 ay var olduginu dusinunce korkuyorum valla

kizlar bugun doktora gittim.kizim kendi haftasiyla uyumluymus yetismis haftasina tam 1256gr di cok sevindim boyle giderse erken dogmiycak cok mutluyuz

gözunaydın tugce,benım de arkadasım senın durumundaydı kan sulandırıcı iğne ve omega 3 kullanarak bebeği kendı haftasını yakaladı demıstım hatırlarsan ,ne guzel bak bebeğin kılo almıs..zaten bebeğe kılo aldıran en önemli sey omega 3 ...

hepimizin yaşadıkları benzer şeyler sanırım kasığım ağrıyo karnım ağrıyo dediğin gibi alt tarafıma tekme yemişim gibi ağrıyo gece sağa sola dönmek zaten işkence eşim ittiriyo beni, yataktan kalkarken yada eliyle destek oluyo kalkmama bu yaşadıklarımda sanırım birazda fazla kilonun etkisi var ağırlaştıkça hissediyorum bunu

günaydın güzeller dayak yemiş gibiyim ya her yanım ağrıyo yine

tuğçe çok sevindim maşallah bebişin yakalamış haftasını

Günaydınnn kızlarrrr umarım herkesler bugünde iyidir... Biz kızımla bugün 1 hafta daha büyüyoruzzzzzz... P.tesi günüde doktor amcamıza gidiyoruzzzz

cimeka aksam esıme kraft ve baby 2 go proton u gosterdım.. baby 2 go katlanıyor sonradan tekrar katlanıyorya .eşim diyor kı o2.katlanması sağlıksız bebek içindeyken kapanabilir diyor ..

iyi de güzelim arabaları katlamak için bir yeri var oraya basmadan katlanmaz ki.. hem içindeyken kapanabilir diyorsa o ihtimal diğerlerinde de olur ha bir kere katlanmış ha 2 kere..sanmıyorum öyle birşey olacağını..

gunaydın oğlumun teyzeleriiii
hiç sormuysunuzzz naptın akşam doktorda die
küstüm

oyyy kıyamam napmış minik kuzu büyümüş mü

evet ya bende dedım emnıyetı var dedım ...zannetmem öyle bır sey olsun bana çok pratık geldık ..yaza bebek buyuyecek tek basıma cıkarım ben pratık olmalı ...bırde baby max var baby 2go proton ıle aynı moldel aynı markanın farklı şirketimi acaba ??pek bır fark göremedım
Babymax.com.tr - Bebek Arabaları,Travel Sistem Bebek Arabaları,İkiz Bebek Arabaları,Oto Güvenlik Koltukları,Bebek Gereçleri

Azcık tehdit etsen yeterli... Ayrıca vizite kağıdı almana çok gerek yok tc kimlik numaran yeterli oluyor. Bu kadar sorgu sual yapmak zorunda değiller onlar işi biraz yokuşa sürmüşler belli sgk ya şikayet etmekle kalmayıp hamileyken mobing yaptılar diye dava bile açsan kazanırsın...

evet işte bu aynısı ve hatta bu daha hafif..düşünebilirim..

sayfa açılmadı

bizim elemanlardan birinin sözü aklıma geliyor biz böyle aldıkça ettikçe abla diyo ne odasıyla uğraşıyon ,gece çekersin azcık ayağını kenara uyuyuverir orda azcık büyüyünce de eline soğan ekmek ne uğraşçan mamayla

onlara göre benim aldıklarım ettiklerim hep fuzuli

günaydın kızlar ve güzel bebişleri nasılsınız :)
kızlar benim kasılmalarım başladı sizlerde durum nedir? ben sanki korkuyorum yaaaa:18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…