günaydın edammm,nazar boncuklarını da özledik ona göre...
herkese günaydın,kızlar ya ben gece sağa sola dönerken baya baya canım yanıyor,karnım acıyor,alt taraf acıyor,ve sanki kemiklerim sızlıyor gibi,bu olay gece çokkk oluyor..gündüzleri de koltuktan kalkarken oluyor ama geceki kadar değil..sanki alt tarafıma tekme yemişim de morarmış gibi bi acı anlamadım neyin nesi..bir de ben yatakta dönerken hoppp diye dönmey özledim.dönmek istediğimde önce bi sırtüstü duruyorum sonra dönüyorum 2 hamlede yani.sanki bir süre sonra kendim dönemeyecekmişim gibi hissediyorum.
mide yanmaları bende de başladı,3 gündür..uykumda olmuyor da gün içinde berbat özelliikle akşamları.sanki bir avuç kor yutmuşum...ekşime su gelmesi yok ta yanma var.cayır cayır.. leblebi aldım biraz faydası oldu gibi..artarak devam edecek yazıyor nette..:18::18::18::18::18::18:
kizlar bugun doktora gittim.kizim kendi haftasiyla uyumluymus yetismis haftasina tam 1256gr di cok sevindim boyle giderse erken dogmiycak cok mutluyuz
günaydın edammm,nazar boncuklarını da özledik ona göre...
herkese günaydın,kızlar ya ben gece sağa sola dönerken baya baya canım yanıyor,karnım acıyor,alt taraf acıyor,ve sanki kemiklerim sızlıyor gibi,bu olay gece çokkk oluyor..gündüzleri de koltuktan kalkarken oluyor ama geceki kadar değil..sanki alt tarafıma tekme yemişim de morarmış gibi bi acı anlamadım neyin nesi..bir de ben yatakta dönerken hoppp diye dönmey özledim.dönmek istediğimde önce bi sırtüstü duruyorum sonra dönüyorum 2 hamlede yani.sanki bir süre sonra kendim dönemeyecekmişim gibi hissediyorum.
mide yanmaları bende de başladı,3 gündür..uykumda olmuyor da gün içinde berbat özelliikle akşamları.sanki bir avuç kor yutmuşum...ekşime su gelmesi yok ta yanma var.cayır cayır.. leblebi aldım biraz faydası oldu gibi..artarak devam edecek yazıyor nette..:18::18::18::18::18::18:
cimeka aksam esıme kraft ve baby 2 go proton u gosterdım.. baby 2 go katlanıyor sonradan tekrar katlanıyorya .eşim diyor kı o2.katlanması sağlıksız bebek içindeyken kapanabilir diyor ..
anaaaaam sabah fırçamızı da yedik:18: anlat bakalım oğluş nasılmışgunaydın oğlumun teyzeleriiii
hiç sormuysunuzzz naptın akşam doktorda die
küstüm
gunaydın oğlumun teyzeleriiii
hiç sormuysunuzzz naptın akşam doktorda die
küstüm
iyi de güzelim arabaları katlamak için bir yeri var oraya basmadan katlanmaz ki.. hem içindeyken kapanabilir diyorsa o ihtimal diğerlerinde de olur ha bir kere katlanmış ha 2 kere..sanmıyorum öyle birşey olacağını..
çalıştığım yer ömrümü yedi bi temkinli yaklaşıyorlar ki anlatamam bi vizite kağıdı istedim 40 tane soru
vermeye niyetli görünmüyorlar nedenini anlamış değilim :44: sigortaya şikayet mi etsem naapsam
evet ya bende dedım emnıyetı var dedım ...zannetmem öyle bır sey olsun bana çok pratık geldık ..yaza bebek buyuyecek tek basıma cıkarım ben pratık olmalı ...bırde baby max var baby 2go proton ıle aynı moldel aynı markanın farklı şirketimi acaba ??pek bır fark göremedım
Babymax.com.tr - Bebek Arabaları,Travel Sistem Bebek Arabaları,İkiz Bebek Arabaları,Oto Güvenlik Koltukları,Bebek Gereçleri
http://www.bebekadasi.com/Oyun-Park...o-Ricco-Perlina-Oyun-Parki-60120-Mavi.aspxdün bundan gerçeğini gördüm bi vitrinde çok hoş görünüyo kızlar
günaydın kızlar ve güzel bebişleri nasılsınız :)
kızlar benim kasılmalarım başladı sizlerde durum nedir? ben sanki korkuyorum yaaaa:18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?