evet işte bu aynısı ve hatta bu daha hafif..düşünebilirim..
günaydın kızlar ve güzel bebişleri nasılsınız :)
kızlar benim kasılmalarım başladı sizlerde durum nedir? ben sanki korkuyorum yaaaa:18::18::18::18::18:
Teyzeleri paşam 33 haftalık çıktı
1.930 olmuş maşallah
doktor amcamız bi vurdu rahatsız oldu suratını astı dudaklarını büzdü gerindi falan
sonrada gülücükler attı nasıl gülüyo nasıl gülüyo renkli çıktılarımızda var ama evde pazartesi getiririm.kilosuna çok şaşırdım yaa maşallah:)
neyden besleniyo yavrum çözemedim sürekli kusan ve iştahsız bi annesi var oysaki:)
doktorun tartısında gene 62 çıktım hala 5 kiloda devam ediyorum
3 hafta önce 61 çıkmışım öyle dediler..alıyosun ya dedi doktor..ama ozamanda 62 dim:)ben sabit duruyorum ama çocuk alıyo
bi hemogram yapalım dedi.kanım 28 çıktı kızlar..normali 32 mi dedi 35 mi ne dedi..kan şuruplarına başladık..
Ama herangi bi sorun yok çok şükür...Çok baskı yapıyo dedim normal artık dedi
Teyzeleri paşam 33 haftalık çıktı
1.930 olmuş maşallah
doktor amcamız bi vurdu rahatsız oldu suratını astı dudaklarını büzdü gerindi falan
sonrada gülücükler attı nasıl gülüyo nasıl gülüyo renkli çıktılarımızda var ama evde pazartesi getiririm.kilosuna çok şaşırdım yaa maşallah:)
neyden besleniyo yavrum çözemedim sürekli kusan ve iştahsız bi annesi var oysaki:)
3 hafta önce 61 çıkmışım öyle dediler..alıyosun ya dedi doktor..ama ozamanda 62 dim:)ben sabit duruyorum ama çocuk alıyo
bi hemogram yapalım dedi.kanım 28 çıktı kızlar..normali 32 mi dedi 35 mi ne dedi..kan şuruplarına başladık..
benim doktor renklide baktığı için hep o anın tadına çok güzel varıyoruz yaa renksizden bişi anlaşılmıyo çünküyerim ben onu dudakta büzermiş bir demaşallah tosuncuk olduk valla
bizim tosuncuk da haftaya 2 kilo falan çıkar diye bekliyorum ben de
doktora dedim 5-6 kilo daha alırmıyım yani birden alınırmı dedim.ayda 1 kiloya normal diyoruz dedi.kızlar 65 le falan doğursam ben heralde en fazla süper olacak yaa inş şişmem..darısı başınıza cnm benimooo brck bebişin nerdeyse 2 kilo olmuş 2 kilo da su vs olsa senın sadece 1 kilon var maşallah diyorumm... darısı bizim başımıza 11 ağustos benım randevum da.. senın bundan sonraki randevun ne zaman sanırım 2 haftaya düşürürler artık..
kasılma dediğiniz şey nedir ki??ben o hissi bilmiyorum, sertleşmeyse normal hepimizde oluyor.bir yerde okumuştum kasılma avuciçimizi karnımıza koyunca orada bir burkma burkulma hissi our diyordu..
rapor işini naptın brck?
aynen canım karnımda kasılmalar oluyor ,bir de aşağıya doğru çok baskı yapıyor artık
ayy kuzum benim masallah onaTeyzeleri paşam 33 haftalık çıktı
1.930 olmuş maşallah
ayy kuzum benim masallah onakocaman olmus pitircik kilonda iyiymis canim bende 62 oldum tabi 14 kilo alarak
raporumu asistan imzalatacak cnm 37 kadar çalışabilirlik raporumu.çünkü nöbette vermiyolar.
bugün hazırlayacak bi tanıdık var hastanede ona bırakacak.benim bu raporu kime vermem lazım kızlar?işyerine vericem işyeri napıcak oda ssk ya mı verecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?