2012 Ekim Anneleri

günaydın kızlar ve güzel bebişleri nasılsınız :)
kızlar benim kasılmalarım başladı sizlerde durum nedir? ben sanki korkuyorum yaaaa:18::18::18::18::18:

kasılma dediğiniz şey nedir ki??ben o hissi bilmiyorum, sertleşmeyse normal hepimizde oluyor.bir yerde okumuştum kasılma avuciçimizi karnımıza koyunca orada bir burkma burkulma hissi our diyordu..

Teyzeleri paşam 33 haftalık çıktı
1.930 olmuş maşallah
doktor amcamız bi vurdu rahatsız oldu suratını astı dudaklarını büzdü gerindi falan
sonrada gülücükler attı nasıl gülüyo nasıl gülüyo renkli çıktılarımızda var ama evde pazartesi getiririm.kilosuna çok şaşırdım yaa maşallah:)
neyden besleniyo yavrum çözemedim sürekli kusan ve iştahsız bi annesi var oysaki:)
doktorun tartısında gene 62 çıktım hala 5 kiloda devam ediyorum
3 hafta önce 61 çıkmışım öyle dediler..alıyosun ya dedi doktor..ama ozamanda 62 dim:)ben sabit duruyorum ama çocuk alıyo
bi hemogram yapalım dedi.kanım 28 çıktı kızlar..normali 32 mi dedi 35 mi ne dedi..kan şuruplarına başladık..
Ama herangi bi sorun yok çok şükür...Çok baskı yapıyo dedim normal artık dedi

Gunaydin guzel hamisler ve onlarin tatli bebisleri Biz bugun dr kontrolune ve hastane secimine gidecegiz Sevgili dr um 3 hafta yok ben bir tane de yedek dr yapmayi dusunur oldum

yerim ben onu dudakta büzermiş bir de maşallah tosuncuk olduk valla

bizim tosuncuk da haftaya 2 kilo falan çıkar diye bekliyorum ben de

ooo brck bebişin nerdeyse 2 kilo olmuş 2 kilo da su vs olsa senın sadece 1 kilon var maşallah diyorumm... darısı bizim başımıza 11 ağustos benım randevum da.. senın bundan sonraki randevun ne zaman sanırım 2 haftaya düşürürler artık..

yerim ben onu dudakta büzermiş bir de maşallah tosuncuk olduk valla

bizim tosuncuk da haftaya 2 kilo falan çıkar diye bekliyorum ben de
benim doktor renklide baktığı için hep o anın tadına çok güzel varıyoruz yaa renksizden bişi anlaşılmıyo çünkü
cnm 2 yi geçebilir bile baksana benimki nasılda almış kilo:)
doktor dedi rahatsız ettik heralde canı sıkıldı

doktora dedim 5-6 kilo daha alırmıyım yani birden alınırmı dedim.ayda 1 kiloya normal diyoruz dedi.kızlar 65 le falan doğursam ben heralde en fazla süper olacak yaa inş şişmem..darısı başınıza cnm benim
bayramdan sonra çağırdı sanırım 2,5 hafta sonra falan oluyor artık dimi.
kanıma biraz cnm sıkıldı ama yapacak bişi yok napalım.
elimdeki uyuşmayı heyecandan sormayı unuttum

kasılma dediğiniz şey nedir ki??ben o hissi bilmiyorum, sertleşmeyse normal hepimizde oluyor.bir yerde okumuştum kasılma avuciçimizi karnımıza koyunca orada bir burkma burkulma hissi our diyordu..

tatlım bendeki kasılmayi anlatayım kasiklarimdan damarları kesiyorlar gibi ani krampli ağrı oluyor dün öyle oldum ki doguruyorum sandim korkutucu bir sancı bence bir de dediğin gibi bebek sanki top olup rahme iniyor gibi şişkinlik oluyor

rapor işini naptın brck?

raporumu asistan imzalatacak cnm 37 kadar çalışabilirlik raporumu.çünkü nöbette vermiyolar.
bugün hazırlayacak bi tanıdık var hastanede ona bırakacak.benim bu raporu kime vermem lazım kızlar?işyerine vericem işyeri napıcak oda ssk ya mı verecek?

Son düzenleme:
günaydın hanımlarrrrrrrrrrrr

güzel bir cumartesi olsun

tuğçe gözün aydın canım bebişine maşallhhhh

Brck sana da maşallahhhh bebişe de tabi

ayy kuzum benim masallah ona kocaman olmus pitircik kilonda iyiymis canim bende 62 oldum tabi 14 kilo alarak

Günaydın camokacımm teşekkür ederiz

kayınvalidem aradı dün akşam naptınız die merak etmiş..

bi sorun yok dimi diyo yok dedim.bebeği hep zayıf olur die düşünüyo ben iştahsızım die

bide çok güldüm ya diyorki kimseye deme kilosunu nazar değer..

dedim anne sen geçen hafta sokak ortasında millete göstermedinmi ultrason resimlerini

yok bişiy olmazmış.alakaya bakın koptum ya

Canım öncelikle gözün aydın p.tesi günü darısı başıma:)) Raporuınu sen şirketinin muhasebesine vereceksin. Başkada birşeye karışmayacaksın şirket onu ceza yememek için sgk ya bildirecek... 3 hafta kala çalışamaz raporunu aldığındada sen onu şirketine vereceksin şirket onuda sgk ya verecek ve maaşını kesecek. İşe başlarken çalışabilir raporunu gene muhasebene vereceksin o sgk ya verecek ve şirket senin maaşını işlemeye başlayacak çalışmadığın sürede geçen rakamı sen işe başaldıktan sonra sgk ya bildirimin yapıldıktan 10-15 gün sonra sgk ya gidip ordan toplu olarak alacaksın.

bu arada dün iftara davetliydik

4 hamiş bir araya geldik tabi en kıdemlisi benim 8 aylık olaraktan

herkes bana aaa karnın çok çıkmamamış ne güzelll kilo almamışsın ne güzelll aman da bebişin ne güzel oynuyo ne güzel

gece bunların hepsi çıktı zaten benden az kalsın doğuruyodum kızım dün gece 4 buçuğa kadar ne uyudu ne de beni uyuttu alttan vurdu da vurdu doğum sancısı bu mu diye düşünmeye başladım eşimi uyandırcam panik olacak diye korktum
neyse inlemelerimi duymuş okudu biraz bana o okudukça midesine ağrılar girdi

ama ben doğurmadım Brck doğurmadan olmas dedim

şimdi tık yok hamsiyem mışıl mışıl uyuyo gece geç uyudu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…