2012 Ekim Anneleri

eeeee o kaynana,herşeyi o bilir,onun düşündüğü doğrudur

günaydın..geçmişi okuyamıyorum çünkü ütü çamaşır işlerim 3 gündür devam ediyor.Allahım 1 günde yapacağım işleri 4 güne dağıttım.ne zor eğilip kalkmak,ütü vs. yapmak..bebişimin ütüleri bitti..kendime aldığım gecelik pijama takımlarını yıkadım şimdi onları ütülüyorum.yavaştan hastane çantasını hazırlıyorum.bu arada eksik bişi koymak istemiyorum çantaya.daha önce paylaşılmıştır mutlaka ama hastane çantasında bulunması gerekenler neler kızlar???

kolay gelsin ,bende bugün yıkıcam ütülücem ama kalın battaniyelerdir ,nevresimlerdir ,kışlık kıyafetlerdir onlara hiç ellemicem .zaten takatim yok ,aysonu annem gelicek o zaman hallederiz beraber onları

bebek için gerekli olan ;
hastane çıkışı
3-4 takım tulum
battaniye
oto koltuğu (çıkışta bebeğin taşınması için)
eldiven
şapka
çocuk bezi

senin için gerekli olan ise;
gecelik (önden düğmeli tercihen )
göğüs pedi
ped
terlik
hırka
çorap

NETTEKİ LİSTELERDEN BİRİ BU

Son düzenleme:

benim oğlanın keyfi yerinde bi görsen nasıl yayılıyo geriniyo
ya banada çok nazarı değiyo herkesin..
güzelliğim dillerde haha

eeeee o kaynana,herşeyi o bilir,onun düşündüğü doğrudur

vallahi ya bana söyleme kimseye diyo
kendi herkese söylüyo resim gösteriyo çok enteresan

akıntından mı anlıyosun canım enfeksiyon olduğunu ben de de çok var da

ewet canm akıntım var yanma da var zaten idrarda da enfeksyon çıktı antbyotiğe başlattı sonra vajinal mantar oluştu sebebi antibiyotikmiş tekrar antibiyotgi bıraktırdı manta tedavisine başladı. ölmeden doğursam iyidir amatüm bunlara rağmen bebişim sağlıklı inş. sağlıkla kucğma alırım. dr enfeksyonu kurutmamz lazm erken doğm sebebdr dedi b0l bol su iç dedi..

şu deterjanı bulsam ben de bişiler yıkıcam da

bir de daha gelecek cicilerim var yaaa offff onlarda gelince bende yıkıcam sonra ütü falan

dün gece ki ağrılardan sonra artık herşeyi hazırlamanın zamanı geldi dedim

ya ben de ne yanma var ne kaşıntı

sadece akıntım çok sarı bazen de sarı-yeşilimsi öffffffffffff korkuyorum

çantaya bebiş için bir hastane çıkışı ,bir altlı üstlü takımlardan (şapkası, eldiveni ,önlüğü dahil) , 1 zıbın takımı , ekstra 1 battaniye , 2 çorap , 2 çıtçıtlı badi (uzun kollu mu olsun, yarım mı? ) koysam yeter heralde di mi?

bendede hem idrar yolu enfeksiyonu var hemde vajinal enfeksiyon var akıntım var ve rengi sanki yeşilimsi ve kötü kokuyo biara kaşıntı yapıyodu şimdi kaşıntı yok krem kullandım ben bugüne kadar hiçbir ilacımı düzenli kullanmadım bunlarıda öyle aklıma geldikçe kullanıyorum bu gidişimde bidaha idrar tahlili yaptırcam geçmemiştir kesin doktorumda anlattı erken doğum böbreklerde rahatsızlık herşeye yol açıyomuş bunu bile bile ilaçlarımı düzenli almıyorum çok sorumsuzum

ya ben de ne yanma var ne kaşıntı

sadece akıntım çok sarı bazen de sarı-yeşilimsi öffffffffffff korkuyorum
korkma canim eger yanma ve kötu koku yoksa problem degil bende de akinti cok ve sarimsi, hatta gecen kasintidan öluodum doktora söyledim ona bile normal dedi hamilelikten dolayi ph dengesi bozuluyomus bide hep yikadigimiz icin kuruyormus ve kasinti oluyomus, bana yikamadan önce hep bebeyagi sur dedi bacak aralarima dogru, ihtimal vermiyodum ama yaptim ve gecti. yani kasinti olursa aklinda bulunsun

kızlar ben kızımın cicilerini dalan roxy ile yıkadım ama nevresim uyku seti vs.. henüz yıkamadım diyorum ki acaba onlara dalin yumuşatıcı kullansam mı? :44: zaten 2 aya yoğun bi kokusu kalmaz heralde. dalan roxy de hiç bişey kokmuyor hafif bi koku bile alamadım. sanki boş su ile yıkamışım gibi...

hmm sağol canım bilgiler için
bende gidince bi idrar yaptırayım bakalım ne çıkacak
sadece kasıklarda ağrı ki o da herkes de var bi de akıntı bol su içmeye dikkat ediyorum
idrarım genelde açık renk oluyo ama su içmediğimde hemen koyulaşıyo

su çok önemli bence

62-65 demeyin ama ya 76yla hamile kaldım 83üm şuan tontiş tontiş olduk ,akrep nalan diyen var bana eşekler dalga geçiyolar benimle, bizim aşağıdaki çocuklar

maşallahhh almış yürümüşsün
şaka bi yana 7 kilo almışsın bence gayet ii bende 8 kilo almışım 70le başladım 78 im şu an. biraz kilolu gebe kaldık belkide

kokmasın işte canım ya bebekler için zaten kokulu şeyler iyi değil diyolar ya

Allah'ım cicişlerini giydikleri günü göstersin bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…