canm ben aslında erken doğumdan korkuyorm enfeksiyon var bende ve bitmiyor
Günaydın camokacımm teşekkür ederiz
kayınvalidem aradı dün akşam naptınız die merak etmiş..
bi sorun yok dimi diyo yok dedim.bebeği hep zayıf olur die düşünüyo ben iştahsızım die
bide çok güldüm ya diyorki kimseye deme kilosunu nazar değer..
dedim anne sen geçen hafta sokak ortasında millete göstermedinmi ultrason resimlerini
yok bişiy olmazmış.alakaya bakınkoptum ya
günaydın..geçmişi okuyamıyorum çünkü ütü çamaşır işlerim 3 gündür devam ediyor.Allahım 1 günde yapacağım işleri 4 güne dağıttım.ne zor eğilip kalkmak,ütü vs. yapmak..bebişimin ütüleri bitti..kendime aldığım gecelik pijama takımlarını yıkadım şimdi onları ütülüyorum.yavaştan hastane çantasını hazırlıyorum.bu arada eksik bişi koymak istemiyorum çantaya.daha önce paylaşılmıştır mutlaka ama hastane çantasında bulunması gerekenler neler kızlar???
bu arada dün iftara davetliydik
4 hamiş bir araya geldik tabi en kıdemlisi benim 8 aylık olaraktan
herkes bana aaa karnın çok çıkmamamış ne güzelll kilo almamışsın ne güzelll aman da bebişin ne güzel oynuyo ne güzel
gece bunların hepsi çıktı zaten benden az kalsın doğuruyodum kızım dün gece 4 buçuğa kadar ne uyudu ne de beni uyuttu alttan vurdu da vurdu doğum sancısı bu mu diye düşünmeye başladım eşimi uyandırcam panik olacak diye korktum
neyse inlemelerimi duymuş okudu biraz bana o okudukça midesine ağrılar girdi
ama ben doğurmadımBrck doğurmadan olmas dedim
şimdi tık yok hamsiyem mışıl mışıl uyuyogece geç uyudu da
eeeee o kaynana,herşeyi o bilir,onun düşündüğü doğrudur
akıntından mı anlıyosun canım enfeksiyon olduğunu ben de de çok var da
adaşımın annesi nerelerdesin
asude de yok bugün
canm ben aslında erken doğumdan korkuyorm enfeksiyon var bende ve bitmiyor
günaydın..geçmişi okuyamıyorum çünkü ütü çamaşır işlerim 3 gündür devam ediyor.Allahım 1 günde yapacağım işleri 4 güne dağıttım.ne zor eğilip kalkmak,ütü vs. yapmak..bebişimin ütüleri bitti..kendime aldığım gecelik pijama takımlarını yıkadım şimdi onları ütülüyorum.yavaştan hastane çantasını hazırlıyorum.bu arada eksik bişi koymak istemiyorum çantaya.daha önce paylaşılmıştır mutlaka ama hastane çantasında bulunması gerekenler neler kızlar???
ewet canm akıntım var yanma da var zaten idrarda da enfeksyon çıktı antbyotiğe başlattı sonra vajinal mantar oluştu sebebi antibiyotikmiş tekrar antibiyotgi bıraktırdı manta tedavisine başladı. ölmeden doğursam iyidiramatüm bunlara rağmen bebişim sağlıklı inş. sağlıkla kucğma alırım. dr enfeksyonu kurutmamz lazm erken doğm sebebdr dedi b0l bol su iç dedi..
ben hic zannetmiyorum 65 le dogurayim ama insallah öyle olursağol teyzesi
olsun ama zayıfmışsın cnm 65 le doğurursun inş sende
ewet canm akıntım var yanma da var zaten idrarda da enfeksyon çıktı antbyotiğe başlattı sonra vajinal mantar oluştu sebebi antibiyotikmiş tekrar antibiyotgi bıraktırdı manta tedavisine başladı. ölmeden doğursam iyidiramatüm bunlara rağmen bebişim sağlıklı inş. sağlıkla kucğma alırım. dr enfeksyonu kurutmamz lazm erken doğm sebebdr dedi b0l bol su iç dedi..
korkma canim eger yanma ve kötu koku yoksa problem degil bende de akinti cok ve sarimsi, hatta gecen kasintidan öluodum doktora söyledim ona bile normal dedi hamilelikten dolayi ph dengesi bozuluyomus bide hep yikadigimiz icinya ben de ne yanma var ne kaşıntı
sadece akıntım çok sarı bazen de sarı-yeşilimsi öffffffffffff korkuyorum
ben hic zannetmiyorum 65 le dogurayim ama insallah öyle olur
korkma canim eger yanma ve kötu koku yoksa problem degil bende de akinti cok ve sarimsi, hatta gecen kasintidan öluodum doktora söyledim ona bile normal dedi hamilelikten dolayi ph dengesi bozuluyomus bide hep yikadigimiz icinkuruyormus ve kasinti oluyomus, bana yikamadan önce hep bebeyagi sur dedi bacak aralarima dogru, ihtimal vermiyodum ama yaptim ve gecti. yani kasinti olursa aklinda bulunsun
62-65 demeyin ama ya 76yla hamile kaldım 83üm şuantontiş tontiş olduk ,akrep nalan diyen var bana eşekler dalga geçiyolar benimle, bizim aşağıdaki çocuklar
kızlar ben kızımın cicilerini dalan roxy ile yıkadım ama nevresim uyku seti vs.. henüz yıkamadım diyorum ki acaba onlara dalin yumuşatıcı kullansam mı? :44: zaten 2 aya yoğun bi kokusu kalmaz heralde. dalan roxy de hiç bişey kokmuyor hafif bi koku bile alamadım. sanki boş su ile yıkamışım gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?