2012 Ekim Anneleri

bence yumuşatıcı kullanabiliriz ama ek durulama yaparsak içimize siner

62-65 demeyin ama ya 76yla hamile kaldım 83üm şuan tontiş tontiş olduk ,akrep nalan diyen var bana eşekler dalga geçiyolar benimle, bizim aşağıdaki çocuklar

tombulum benim bana da koca göbekli diyo çocuklar elleriyle işaret edip gülüyolar bende onlara gülüyorum sıkıntı yok yani kısasa kısas

hu huu sesimi duyan var mı

62-65 demeyin ama ya 76yla hamile kaldım 83üm şuan tontiş tontiş olduk ,akrep nalan diyen var bana eşekler dalga geçiyolar benimle, bizim aşağıdaki çocuklar
onlar halt etmis sen iyi bile almissin normal kilona göre, hamilelikten önceki hallerimizi dusununce bize fazla geliyo yani ben o yuzden takiyorum kafama cunku cok asiri zayiftim ben. önemli olan bebislerimizin sagligi diyelim veririz insallah hepsini biciriklarin pesinde kostururken

kokmasın işte canım ya bebekler için zaten kokulu şeyler iyi değil diyolar ya

Allah'ım cicişlerini giydikleri günü göstersin bize inşallah

amin...
evet kokmaması iimiş te işte diorum ki miss gibi bebek koksun evimiz..
yada o kokuyu temin edebilmek için kendi kıyafetlerimizi dalinle mi yıkasam naapsam psikopatlığım üzerimde yine. görmemişin bebeği olmuş

hu huu sesimi duyan var mı

duyuyorum öyleyse varım canım ben hem uzun kollu hem kısa kollu çıtçıtlı koyucam
3 takım yeter diye düşünüyorum 2 battaniye şart ,3 çorap,bide iç zıbınlardan 2ya da 3 tane lazım oluyomuş
ya bir de şey dediler bebişin yüzüne örtmek için tülbent te koyun şimdilik aklıma gelenler bunlar

önden düğmeli bir tane gecelik aldım.normal dogum sırasında batar diyorlar.acaba 1 tane dogumda giyecek tarzda ucuz bişi mi alsam:26:

o ağrılar normaildir kasılma şeklindeyse.Rahim doğuma hazırlarmış kendini..korkma bişi olmaz Allahın izniyle

önden düğmeli bir tane gecelik aldım.normal dogum sırasında batar diyorlar.acaba 1 tane dogumda giyecek tarzda ucuz bişi mi alsam:26:

bende sen gibi düşünüyorum annem almış zamanında 1 tane pembe doğumdan sonra onumu giysemki diye düşünüyorum 1 tanede iyi alırım onu 2.gün yada evde giyerim iksini dönüşümlü giyerim diye düşündüm ben kışın boydan gecelikle rahat edemem ağrım acım geçene kadar giyebilirim ancak 2 tane boydan gecelik almak bana göre gereksiz ileride kullanamıcam çünkü

bana yeni doğum yapmış(1ay oldu) bi arkadas dalin yumuşatıcı ve sıvı deterjanı önerdi.ben onlarla yıkadım canım.o da bi sıkıntısını görmemiş.sonucta paraben içermeyen bebek ürünleri.hiç bişi olmaz dalin kullan bence.içimizi rahat tutmak önemli olan.önceden bunların hiçbiri yokmuş.anne babalarımız ne sartlarda büyümüş

evet bende öyle duydum gerek yok vizite kalktı diye ama dr.istedi :44: çalışma saatlerimde indirim istediğim günden beri bana bi temkinli yaklaşıyorlar heran eli kulağında bekliyorlar. zaten işe geri dönmemide istemiyorlar gelen kişiye nasıl 4 aydan sonra çık derlermiş vs.. vs.. hamile halimle uğraşıcam gibi görünüyor firmayla...

Evde öyle eski kıyafetlerinden vqarsa bence ondan al ben öyle yaptım valla... 2 gecelik 1 pijama takımı 1 tanede sabahlık aldım yanıma el yüz havlusu aldım sabun aldım pedlerimi aldım yatağın üstüne sersinler diye ne olur ne olmaz hasta bezlerinden aldım ben hastanenin nevresimlerinde yatamam bir nevresim takımı aldım yanıma bardak aldım 6 tane iç çamaşırı aldım atlet aldım göğüspedlerinden aldım...

zıbın , battaniye falan hastane çıkışının içinde var ya ondan yazmadım

bende bir tane daha gecelik alıcam doğumdan hemen sonra giymek için ucuz bir tane almak lazım

evet canım sonuçta 1 gün içinde taburcu olup olmayacağımız belli değil.herşeyi önceden düşünmek lazım.çamaşır da önemli doğru.peki bebek için biberon emzik almayı düşünüyor musunuz hastaneye giderken.ben aventin almıştım koysam mı acaba

Hiç canını sıkma ve sakın istifa etmeyede kalkma bırak onlar çıkarsınlar eğer sana istifa et derlerse ben işimden memnunum neden istifa edeyimki istiyorsanız siz çıkarın de.. Baskı yapabilirler şu anlattıklarına göre sakın sinirlerini bozma ve sakin ol onlar seni çıkartamazlar çıkartılarsa tazminatını tüm haklarını ödemek zorundalar ayrıca işe iade davası açarsanda hamileliğimden dolayı beni çıkardılar diye hem ceza yerler hemde snei işe geri almak zorunda kalırlar hoş işe geri almazlarda kaç ay çalışmadıysan toplu olarak parasını ödemek zorunda kalırlar ondan sen sen ol sakın ama sakın istifa etme yasalar senden yana

ya kızlar biz doğumdan sonra hangi pedlerden kullanıcaz bi de hasta bezi varmış ama o çok kabaymış
eski pedlerimiz küçük mü gelir gece için olan uzunlardan alsak olur mu ki ?

maşallah canım bende 9 ağustosata gidicem benim zıpır bana zayıf geliyo 29+4 de 1378 gramdı bakalım 31+4 de kaç olacak bu hafta ne bulursam yiyorum

günaydınn kıslar.geçmişi okuyarak geldim bebikolarımız iii cok sükür.bendede gece kasılma oldu yada ben şimdi takmaya basladım psikopat gibi simdi ne olcak die beklıom :)korkuom sanırım sancı fln gırer die girerse naparım,aman allahım werme yarabbim zamanından önce sancı fln :)

Valla canım ben 3 tane kıyafet takımı aldım kızım için yanıma 2 tane kundak aldım bide bizde adettir çocuk doğduğunda uzun ömürlü olsun diye annenin yada babanın eski zıbınlarından giydirilir ben ilk doğduğumda giydirilen zıbını aldım 2 tane kundak tarzında battaniye aldım emzikti biberondu hep aldım ben ne olur ne olmaz süt sağma makinasınıda aldım yanıma deerecesini aldım mustelalarını aldım bezlerini aldım mendillerini aldım. Yeter diye düşlünüyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…