kızlar ben kızımın cicilerini dalan roxy ile yıkadım ama nevresim uyku seti vs.. henüz yıkamadım diyorum ki acaba onlara dalin yumuşatıcı kullansam mı? :44: zaten 2 aya yoğun bi kokusu kalmaz heralde. dalan roxy de hiç bişey kokmuyor hafif bi koku bile alamadım. sanki boş su ile yıkamışım gibi...
62-65 demeyin ama ya 76yla hamile kaldım 83üm şuantontiş tontiş olduk ,akrep nalan diyen var bana eşekler dalga geçiyolar benimle, bizim aşağıdaki çocuklar
çantaya bebiş için bir hastane çıkışı ,bir altlı üstlü takımlardan (şapkası, eldiveni ,önlüğü dahil) , 1 zıbın takımı , ekstra 1 battaniye , 2 çorap , 2 çıtçıtlı badi (uzun kollu mu olsun, yarım mı? ) koysam yeter heralde di mi?
onlar halt etmis62-65 demeyin ama ya 76yla hamile kaldım 83üm şuantontiş tontiş olduk ,akrep nalan diyen var bana eşekler dalga geçiyolar benimle, bizim aşağıdaki çocuklar
kokmasın işte canım ya bebekler için zaten kokulu şeyler iyi değil diyolar ya
Allah'ım cicişlerini giydikleri günü göstersin bize inşallah
hu huu sesimi duyan var mı
önden düğmeli bir tane gecelik aldım.normal dogum sırasında batar diyorlar.acaba 1 tane dogumda giyecek tarzda ucuz bişi mi alsam:26:kolay gelsin ,bende bugün yıkıcam ütülücem ama kalın battaniyelerdir ,nevresimlerdir ,kışlık kıyafetlerdir onlara hiç ellemicem .zaten takatim yok ,aysonu annem gelicek o zaman hallederiz beraber onları
bebek için gerekli olan ;
hastane çıkışı
3-4 takım tulum
battaniye
oto koltuğu (çıkışta bebeğin taşınması için)
eldiven
şapka
çocuk bezi
senin için gerekli olan ise;
gecelik (önden düğmeli tercihen )
göğüs pedi
ped
terlik
hırka
çorap
NETTEKİ LİSTELERDEN BİRİ BU
o ağrılar normaildir kasılma şeklindeyse.Rahim doğuma hazırlarmış kendini..korkma bişi olmaz Allahın izniyleşu deterjanı bulsam ben de bişiler yıkıcam da
bir de daha gelecek cicilerim var yaaa offff onlarda gelince bende yıkıcam sonra ütü falan
dün gece ki ağrılardan sonra artık herşeyi hazırlamanın zamanı geldi dedim
önden düğmeli bir tane gecelik aldım.normal dogum sırasında batar diyorlar.acaba 1 tane dogumda giyecek tarzda ucuz bişi mi alsam:26:
o ağrılar normaildir kasılma şeklindeyse.Rahim doğuma hazırlarmış kendini..korkma bişi olmaz Allahın izniyle
kızlar ben kızımın cicilerini dalan roxy ile yıkadım ama nevresim uyku seti vs.. henüz yıkamadım diyorum ki acaba onlara dalin yumuşatıcı kullansam mı? :44: zaten 2 aya yoğun bi kokusu kalmaz heralde. dalan roxy de hiç bişey kokmuyor hafif bi koku bile alamadım. sanki boş su ile yıkamışım gibi...
Azcık tehdit etsen yeterli... Ayrıca vizite kağıdı almana çok gerek yok tc kimlik numaran yeterli oluyor. Bu kadar sorgu sual yapmak zorunda değiller onlar işi biraz yokuşa sürmüşler belli sgk ya şikayet etmekle kalmayıp hamileyken mobing yaptılar diye dava bile açsan kazanırsın...
önden düğmeli bir tane gecelik aldım.normal dogum sırasında batar diyorlar.acaba 1 tane dogumda giyecek tarzda ucuz bişi mi alsam:26:
duyuyorum öyleyse varım canım ben hem uzun kollu hem kısa kollu çıtçıtlı koyucam
3 takım yeter diye düşünüyorum 2 battaniye şart ,3 çorap,bide iç zıbınlardan 2ya da 3 tane lazım oluyomuş
ya bir de şey dediler bebişin yüzüne örtmek için tülbent te koyun şimdilik aklıma gelenler bunlar
evet canım sonuçta 1 gün içinde taburcu olup olmayacağımız belli değil.herşeyi önceden düşünmek lazım.çamaşır da önemli doğru.peki bebek için biberon emzik almayı düşünüyor musunuz hastaneye giderken.ben aventin almıştım koysam mı acabaEvde öyle eski kıyafetlerinden vqarsa bence ondan al ben öyle yaptım valla... 2 gecelik 1 pijama takımı 1 tanede sabahlık aldım yanıma el yüz havlusu aldım sabun aldım pedlerimi aldım yatağın üstüne sersinler diye ne olur ne olmaz hasta bezlerinden aldım ben hastanenin nevresimlerinde yatamam bir nevresim takımı aldım yanıma bardak aldım 6 tane iç çamaşırı aldım atlet aldım göğüspedlerinden aldım...
off benim karnımın içinden de su sesi geliyor amniyon sıvısından mı midemden mi bilemedim :26:
evet bende öyle duydum gerek yok vizite kalktı diye ama dr.istedi :44: çalışma saatlerimde indirim istediğim günden beri bana bi temkinli yaklaşıyorlar heran eli kulağında bekliyorlar. zaten işe geri dönmemide istemiyorlargelen kişiye nasıl 4 aydan sonra çık derlermiş vs.. vs.. hamile halimle uğraşıcam gibi görünüyor firmayla...
Teyzeleri paşam 33 haftalık çıktı
1.930 olmuş maşallah
doktor amcamız bi vurdu rahatsız oldu suratını astı dudaklarını büzdü gerindi falan
sonrada gülücükler attı nasıl gülüyo nasıl gülüyo renkli çıktılarımızda var ama evde pazartesi getiririm.kilosuna çok şaşırdım yaa maşallah:)
neyden besleniyo yavrum çözemedim sürekli kusan ve iştahsız bi annesi var oysaki:)
doktorun tartısında gene 62 çıktım hala 5 kiloda devam ediyorum
3 hafta önce 61 çıkmışım öyle dediler..alıyosun ya dedi doktor..ama ozamanda 62 dim:)ben sabit duruyorum ama çocuk alıyo
bi hemogram yapalım dedi.kanım 28 çıktı kızlar..normali 32 mi dedi 35 mi ne dedi..kan şuruplarına başladık..
Ama herangi bi sorun yok çok şükür...Çok baskı yapıyo dedim normal artık dedi
evet canım sonuçta 1 gün içinde taburcu olup olmayacağımız belli değil.herşeyi önceden düşünmek lazım.çamaşır da önemli doğru.peki bebek için biberon emzik almayı düşünüyor musunuz hastaneye giderken.ben aventin almıştım koysam mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?