zıbın , battaniye falan hastane çıkışının içinde var ya ondan yazmadım
ekstra iç zıbın gerekiyomuş canım olurda diğer takımları giydiriken göbeği korusun diye takımın içine zıbın giydiriliyomuş
battaniye bi tane hastane çıkışında var bi tanede ekstra olsun lazım oluyomuş canım
bende bir tane daha gecelik alıcam doğumdan hemen sonra giymek için ucuz bir tane almak lazım
ya kızlar biz doğumdan sonra hangi pedlerden kullanıcaz bi de hasta bezi varmış ama o çok kabaymış
eski pedlerimiz küçük mü gelir gece için olan uzunlardan alsak olur mu ki ?
kızlar bebek arabası aldınız mı ..aldıysanız nerden,kaça ve hangı marka yı aldınız???
ben iki tane pijama takımı düşünüyorum 1 tane aldım
diğerini nasıl alsam diye hala düşünüyorum
önden düğmeli bir tane gecelik aldım.normal dogum sırasında batar diyorlar.acaba 1 tane dogumda giyecek tarzda ucuz bişi mi alsam:26:
ya kızlar biz doğumdan sonra hangi pedlerden kullanıcaz bi de hasta bezi varmış ama o çok kabaymış
eski pedlerimiz küçük mü gelir gece için olan uzunlardan alsak olur mu ki ?
Hiç canını sıkma ve sakın istifa etmeyede kalkma bırak onlar çıkarsınlar eğer sana istifa et derlerse ben işimden memnunum neden istifa edeyimki istiyorsanız siz çıkarın de.. Baskı yapabilirler şu anlattıklarına göre sakın sinirlerini bozma ve sakin ol onlar seni çıkartamazlar çıkartılarsa tazminatını tüm haklarını ödemek zorundalar ayrıca işe iade davası açarsanda hamileliğimden dolayı beni çıkardılar diye hem ceza yerler hemde snei işe geri almak zorunda kalırlar hoş işe geri almazlarda kaç ay çalışmadıysan toplu olarak parasını ödemek zorunda kalırlar ondan sen sen ol sakın ama sakın istifa etme yasalar senden yana
evet bende öyle duydum gerek yok vizite kalktı diye ama dr.istedi :44: çalışma saatlerimde indirim istediğim günden beri bana bi temkinli yaklaşıyorlar heran eli kulağında bekliyorlar. zaten işe geri dönmemide istemiyorlargelen kişiye nasıl 4 aydan sonra çık derlermiş vs.. vs.. hamile halimle uğraşıcam gibi görünüyor firmayla...
kızlar soruma cevapp
kızlar harbiden sezeryana girerken o ameliyat kıyafetinden giyiliyor tamam da normal doğumda ne oluyor üstümüzde, yine ondan mı giyiliyor?
kızlar soruma cevapp
Valla canım ben 3 tane kıyafet takımı aldım kızım için yanıma 2 tane kundak aldım bide bizde adettir çocuk doğduğunda uzun ömürlü olsun diye annenin yada babanın eski zıbınlarından giydirilir ben ilk doğduğumda giydirilen zıbını aldım 2 tane kundak tarzında battaniye aldım emzikti biberondu hep aldım ben ne olur ne olmaz süt sağma makinasınıda aldım yanıma deerecesini aldım mustelalarını aldım bezlerini aldım mendillerini aldım. Yeter diye düşlünüyorum valla
karıştık iyicehastane çıkışında varlar ,ekstradan birer tane daha koycam zaten
ben 1 pijama takımı ,1 gecelik takımı aldım bir de tek gecelik alayım diyorum
kızlar soruma cevapp
kızlar soruma cevapp
kızlar soruma cevapp
valla ben biyerde okudum hasta bezine gerek yok bebeğin bezlerinden kullanın daha mantıklı diyodu
benim teyzem bebek bezinin kenarlarını açıp kullanıyorduben nasıl yapıcağımı bilmiyorum ama o öyle yapıyordu o kalmış aklımda
o adetten bizdede var canım nazar değmesin diye annecim benim bebeklik zıbınlarımı getirecek onu giydireceğiz e belki hastenede onu giydirmeyiz ama evimizde giyecek artık
Selam arkadaslar hepinize guzel bir haftasonu olur umarim
Bende dun babamizin getirdigi yenicicileri ekledim ciciler topigine insaallah hayirlisiyla kullanmak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?