2012 Ekim Anneleri

ben iki tane pijama takımı düşünüyorum 1 tane aldım
diğerini nasıl alsam diye hala düşünüyorum

ya kızlar biz doğumdan sonra hangi pedlerden kullanıcaz bi de hasta bezi varmış ama o çok kabaymış
eski pedlerimiz küçük mü gelir gece için olan uzunlardan alsak olur mu ki ?

gece için olanlardan almayı düşünüyorum ben

ayy eskiden insanlar doğuruyomuş bitiyomuş ,şimdi ne dert ya herşey

kızlar bebek arabası aldınız mı ..aldıysanız nerden,kaça ve hangı marka yı aldınız???

biz mayıs ayında aldık ilk aldığımız eşyamızdı zaten.e bebek.com dan aldık ama öncesinde ankara çukurambar e bebek mağazasına gidip inceledik hayran kaldık diyebiliriz katlanması,fren sistemi,alman teknolojisinin güvenilirliği 15 kg kadar taşıma kapasitesi,2 li sistemi rengi veee diğer herkeste bulunan bebek arabalarından dizaynının farkı ve göze hitap ediyor olması beni etkiledi ve aldık biz 700 küsüre aldık ama şimdi e bebek te daha ucuz.

ben iki tane pijama takımı düşünüyorum 1 tane aldım
diğerini nasıl alsam diye hala düşünüyorum

karıştık iyice hastane çıkışında varlar ,ekstradan birer tane daha koycam zaten

ben 1 pijama takımı ,1 gecelik takımı aldım bir de tek gecelik alayım diyorum

önden düğmeli bir tane gecelik aldım.normal dogum sırasında batar diyorlar.acaba 1 tane dogumda giyecek tarzda ucuz bişi mi alsam:26:

kızlar harbiden sezeryana girerken o ameliyat kıyafetinden giyiliyor tamam da normal doğumda ne oluyor üstümüzde, yine ondan mı giyiliyor?

sağoll canımmm aynen beni yıldırmaya çalışıyorlar psikolojik baskı yapıyorlar zaten hassas dönmelerimdeyim onlarda fırsattan istifade. ama yok ben dayanmışım 31.haftama kadar hiç çıkarmıyım. gerekirse sigortaya şikayet edeceğim... hiç acımam zaten zam da yapmadılar gebeyim diye.

cnm neden vermiyolarki viziteyi heeralde diğer çalışanlar gibi değilsin sende bi ayrıcalık tanımalılar bende hamile kaldığımda söyledim saat 6 gibi çıkarım eve gidip dinlencem dedim allahtan bişey demedi ama tabi burun kıvırdı benm patron hangisi kıvırmazki daha henüz doğum izninide konuşmadık ne dicek bilmiyorum istediğim gibi vercekmi yerime birini bulcakmı eğer beni gözden çıakrdıysa bulur 4 ay idare edebilir bizimki bakalım tepkisi ne olcak bayramdan sonra konuşmayı düşünüyorum bende.işe neden geri dönmeni istemiyolar ki tabi artık annesin sorumlulukların var çocuk hasta olcak bişi olcak arada izin isticeksin oda bunların işine gelmiyo allahım kimseyi özel sektöre muhtaç etmesin çok zorrrr

kızlar harbiden sezeryana girerken o ameliyat kıyafetinden giyiliyor tamam da normal doğumda ne oluyor üstümüzde, yine ondan mı giyiliyor?

Normal doğumda bildiğim kadarıyla en azından benim hastanemde giydirilmiyor neyle rahat san o kıyafetini giyiyorsun bende eski kısa geceliklerimden aldım yanıma doğum için çünkü sancı çekerken seni yürütebiliyorlar ee ondada amilyat elbisesiyle yürüyemezsin sonuçta

o adetten bizdede var canım nazar değmesin diye annecim benim bebeklik zıbınlarımı getirecek onu giydireceğiz e belki hastenede onu giydirmeyiz ama evimizde giyecek artık

karıştık iyice hastane çıkışında varlar ,ekstradan birer tane daha koycam zaten

ben 1 pijama takımı ,1 gecelik takımı aldım bir de tek gecelik alayım diyorum

evet karıştık galiba tamam yeter o zaman gecelik iyi olur aslında ama ben gecelik sevmiyorum pijama daha iyi gibi rüzgar esse de açılmaz dermişim

valla ben biyerde okudum hasta bezine gerek yok bebeğin bezlerinden kullanın daha mantıklı diyodu

yuh ya o kadar kanama oluyo demekki

benim teyzem bebek bezinin kenarlarını açıp kullanıyordu ben nasıl yapıcağımı bilmiyorum ama o öyle yapıyordu o kalmış aklımda

bende eski pedler olur diye düşünüyodum ayy çok kaba olmaz mı onlar yaaaa

o adetten bizdede var canım nazar değmesin diye annecim benim bebeklik zıbınlarımı getirecek onu giydireceğiz e belki hastenede onu giydirmeyiz ama evimizde giyecek artık

bizde ilk doğduğunda giydirirler üstünede kendi kıyafetlerini giydirirler 1 gün sonra falanda çıkarırlar ondan aldım yani ben.... Ay şimdi bi hayal ettimde amanenim da güzel kızımmmmm benim ağlayabilirimmmmm:2::2::2:

Selam arkadaslar hepinize guzel bir haftasonu olur umarim
Bende dun babamizin getirdigi yenicicileri ekledim ciciler topigine insaallah hayirlisiyla kullanmak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…