2012 Ekim Anneleri

gece pedlerinden kullanırız herhalde. baya bi lazım olacak..hasta bezini yatağa sereceğiz..hani örtü gibi oluyor ondan..

onu hiç bilmiyorum işte nerde satılır ki o

valla canım ben aldım hasta bezinden yanıma ne olur ne olmaz rezilleri oynamaktansa kullanmasam bile dursun bide şu yatağa serilen bezler var ondan da aldım ben

sanırım cimekayla aynı şeyden bahsediyosunuz benim aklıma bebişlerin alt açması gibi bi örtü geldi tabi naylonumsu gibi bişey

bende gece pedleri aldım canım.onuda stokladım neyi stoklamadımki sanki seferberlik ilan edildi :) yengem dogum yaptı normal dogumla 1 tane hasta bezi takılmıs o da dogumdan cıkınca hemen.o kadar sonra hep ped takmıs.

bende alayım evde kalsın 40 gün kanamalı olucaz sonuçta
hasta bezi bende alayım dediğin gibi bulunsun

yok canım nerdeee ne ayrımı beni daha çok itip kakcaklar nerdeyse de ben taviz vermiyorum. çalışma saatlerimde düzenleme istediğimde sorgusuz sualsiz az bi tavırla ertesi gün görüşülüp kabul edildi. ama vizite kağıdından neden çekindiklerini anlamış değilim. benim dönmemide istememe nedenleri aynen dediğin gibi, birde yerime biri gelmek zorunda idare edilcek gibi değil 4 ay ama 4 ay sonra çık diyemezlermiş o kişiye. ama o benim sorunum değil ki...
amin özel sektör çok zor haklarından yararlanmak isterken bi 40 minnetle zar zor faydalandırıyorlar...

Canım şimdi hasta bezi denilen şey iki çeşit 1 tanesi normal bebek bezi gibi alta giyilen birtaneside uzun kare büyük yatağa serilen yatak koruyucu oalrakta geçiyor olabilir bak tam emin değilim ben ikisinide aldım yanıma

Kızlar benim 12:30da mesaim biter ve ben gider akşama iftara misafirlerim var yemeğe yarında girebilirmiyim bilmiyorum p.tesi günü doktor dönüşünde inşallah ozamana kadar kendinize iyi bakın ve benim içinde dua edin hayırlı haberlerle gelelim p.tesi günü kızımla

ayyy canım daha dün eşime sordum bu soruları ben nerden bilebilirim ki diye cevap verdi.bizde dün akşam 5 paket dalan roxy,2 adet dalin yumuşatıcı aldık bütün marketlerde bitmişti çünkü.nevresimlerimizin üzerinde renkli deterjanıyla yıkayın solabilir yazıyorya acaba sabun tozu rengini matlaştırırmı ki çözüm önerilerini bekliyorum

amin canım inşallahh hayırlı haberlerle gelll

Eczanelerde var yada bakarsın duruma göre hastaneninde eczanesinden bulabilirsin

anladım canım teşekkür ederim bende en kısa zamanda alayım

kendi eşleri bu durumda olsa naparlar acaba şahsen benimki yerinden kaldırmaz herşeyi ayağına getirir elinden gelse tuvaleti bile getirir ama bana gelince hertürlü işi yap koca büroyu her c.tesi kendim temizliyorum yeter artık temizleme hamilesin demiyolar sağolsunlar allaha hergün dua ediyorum sınava hazırlanıyorum allahım yardım et banada bi ekmek kapısı aç diye devletten

sanıırım vücudumuz bizden 9 ay süren rahatlığın acısını çıkartıyor 9 ay adet görmedin al sana kanama diyo sanırım offf o kadar kanama niyeki zaten kansızım

ay çok güldüm sohbet amaçlı soruyoruz işte bi umut belki cevap gelir hoş bizim bilmediklerimizi onlar nerden bilecek bende bilemedim ya deterjan kullansakta ekstra durulama mı yapsak şimdi uyku setide o deterjanı nasıl emer :44: içine işler....

bunu hastaneden istemezler zaten. rahat etmek için yatağa birşeyler bulaştırmamak için ben kendim önlem olarak alacağım..akar oralarda kan damlar falan uğraşamıcam,en azından atarız bir kazada..bir de artı olarak hasta bezi götürürüm.inşallah çok kanama olmaz. olursa pedler hayatta tutmaz..

sanıırım vücudumuz bizden 9 ay süren rahatlığın acısını çıkartıyor 9 ay adet görmedin al sana kanama diyo sanırım offf o kadar kanama niyeki zaten kansızım

al sana kanama

az az da olsa 40 gün bile süren oluyormuş adet gibi..vücut anca dengesini bulacak napalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…