maşallah canım bende 9 ağustosata gidicem benim zıpır bana zayıf geliyo 29+4 de 1378 gramdı bakalım 31+4 de kaç olacak bu hafta ne bulursam yiyorum
gece pedlerinden kullanırız herhalde. baya bi lazım olacak..hasta bezini yatağa sereceğiz..hani örtü gibi oluyor ondan..
valla canım ben aldım hasta bezinden yanıma ne olur ne olmaz rezilleri oynamaktansa kullanmasam bile dursun bide şu yatağa serilen bezler var ondan da aldım ben
bende gece pedleri aldım canım.onuda stokladım neyi stoklamadımki sanki seferberlik ilan edildi :) yengem dogum yaptı normal dogumla 1 tane hasta bezi takılmıs o da dogumdan cıkınca hemen.o kadar sonra hep ped takmıs.
cnm neden vermiyolarki viziteyi heeralde diğer çalışanlar gibi değilsin sende bi ayrıcalık tanımalılar bende hamile kaldığımda söyledim saat 6 gibi çıkarım eve gidip dinlencem dedim allahtan bişey demedi ama tabi burun kıvırdı benm patron hangisi kıvırmazki daha henüz doğum izninide konuşmadık ne dicek bilmiyorum istediğim gibi vercekmi yerime birini bulcakmı eğer beni gözden çıakrdıysa bulur 4 ay idare edebilir bizimki bakalım tepkisi ne olcak bayramdan sonra konuşmayı düşünüyorum bende.işe neden geri dönmeni istemiyolar ki tabi artık annesin sorumlulukların var çocuk hasta olcak bişi olcak arada izin isticeksin oda bunların işine gelmiyo allahım kimseyi özel sektöre muhtaç etmesin çok zorrrr
onu hiç bilmiyorum işte nerde satılır ki o
sanırım cimekayla aynı şeyden bahsediyosunuz benim aklıma bebişlerin alt açması gibi bi örtü geldi tabi naylonumsu gibi bişey
bende alayım evde kalsın 40 gün kanamalı olucaz sonuçta
hasta bezi bende alayım dediğin gibi bulunsun
Canım şimdi hasta bezi denilen şey iki çeşit 1 tanesi normal bebek bezi gibi alta giyilen birtaneside uzun kare büyük yatağa serilen yatak koruyucu oalrakta geçiyor olabilir bak tam emin değilim ben ikisinide aldım yanıma
anladım canım bende alayım
nerden alıcam pekii
kızlar ben kızımın cicilerini dalan roxy ile yıkadım ama nevresim uyku seti vs.. henüz yıkamadım diyorum ki acaba onlara dalin yumuşatıcı kullansam mı? :44: zaten 2 aya yoğun bi kokusu kalmaz heralde. dalan roxy de hiç bişey kokmuyor hafif bi koku bile alamadım. sanki boş su ile yıkamışım gibi...
Kızlar benim 12:30da mesaim biter ve ben gider akşama iftara misafirlerim var yemeğe yarında girebilirmiyim bilmiyorum p.tesi günü doktor dönüşünde inşallah ozamana kadar kendinize iyi bakın ve benim içinde dua edin hayırlı haberlerle gelelim p.tesi günü kızımla
Eczanelerde var yada bakarsın duruma göre hastaneninde eczanesinden bulabilirsin
onu hiç bilmiyorum işte nerde satılır ki o
sanırım cimekayla aynı şeyden bahsediyosunuz benim aklıma bebişlerin alt açması gibi bi örtü geldi tabi naylonumsu gibi bişey
bende alayım evde kalsın 40 gün kanamalı olucaz sonuçta
hasta bezi bende alayım dediğin gibi bulunsun
yok canım nerdeee ne ayrımı beni daha çok itip kakcaklar nerdeyse de ben taviz vermiyorum. çalışma saatlerimde düzenleme istediğimde sorgusuz sualsiz az bi tavırla ertesi gün görüşülüp kabul edildi. ama vizite kağıdından neden çekindiklerini anlamış değilim. benim dönmemide istememe nedenleri aynen dediğin gibi, birde yerime biri gelmek zorunda idare edilcek gibi değil 4 ay ama 4 ay sonra çık diyemezlermiş o kişiye. ama o benim sorunum değil ki...
amin özel sektör çok zor haklarından yararlanmak isterken bi 40 minnetle zar zor faydalandırıyorlar...
CANPED HASTA ALTI ÖRTÜSÜ 60 x 90 cm ( 10 PED ) | Adepo.com
More Promosyon
şöyle birşey dediklerim,medikallerde oluyor sanırım..
CANPED HASTA ALTI ÖRTÜSÜ 60 x 90 cm ( 10 PED ) | Adepo.com
More Promosyon
şöyle birşey dediklerim,medikallerde oluyor sanırım..
hastaneden hastaneye istenilen şeyler değişir mi bilmem ama yeni dogum yapan arkadastan bu örtülerden istememişler.bebek bezi gibi olan hasta bezlerinden 1tane kullanmış.şimdi de kanaması cok olmadıgı için normal ped kullanıyor
ayyy canım daha dün eşime sordum bu soruları ben nerden bilebilirim ki diye cevap verdi.bizde dün akşam 5 paket dalan roxy,2 adet dalin yumuşatıcı aldık bütün marketlerde bitmişti çünkü. nevresimlerimizin üzerinde renkli deterjanıyla yıkayın solabilir yazıyorya acaba sabun tozu rengini matlaştırırmı ki çözüm önerilerini bekliyorum
hastaneden hastaneye istenilen şeyler değişir mi bilmem ama yeni dogum yapan arkadastan bu örtülerden istememişler.bebek bezi gibi olan hasta bezlerinden 1tane kullanmış.şimdi de kanaması cok olmadıgı için normal ped kullanıyor
sanıırım vücudumuz bizden 9 ay süren rahatlığın acısını çıkartıyor 9 ay adet görmedin al sana kanama diyo sanırım offf o kadar kanama niyeki zaten kansızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?