2012 Ekim Anneleri

sizin patronları okudukça patronumdan Allah razı olsun diyorum. geçen gün dedim 9unda gitçem rapor alcam ,aysonuna kadar çalışçam sonra ayrılcam ,tamam sen nasıl istersen diyor.

yanımdaki bayanla nöbetleşe çalışıyoruz ya ,dün ona demiş kim nöbetçi ,o da demiş ben nöbetçiyim ,patronda demiş iyi olmuş zaten elif kötü görünüyor dinlensin

Allah razı olsun desem ki ücretsiz izne çıkçam eminim ona da bişey demez ,ki daha önce eşiyle de konuşmuştuk o demişti ücretsiz izne devam edersin ,süt izinlerin olcak onları kullanırsın diye

demezler canım derler mi hiç
canım allah gönlüne göre versin teyzemde hamiş, hamiş olmadan evvel kazanmıştı kpss yi şimdi hopa ya atandı işe başlamadı ama tüm haklarından faydalancak çalışabiliyormusun şu durumda ders?

aman popişini kaşı nazar değmesin. arada çıkıyor demekki azda olsa...

kızlar benim pazartesi doğum iznim başlıyor ama patronum doğum iznime çıkmamamı,istediğim saatte gelip,istediğim saatte gidebileceğimi ve maaşımdan kesinti olmayacağını söyldi :S
yani hem devletten maaş alcam hem şirketten.ben de bi düşüneyim dedim.Karar veremiyorum
idrar yolu enfeksiyonum var şuan dr antibiyotik vermişti erken doğumu tetikler dedi.St 10 da işe gitsem 3-4 gibi çıksam beni çok etkiler mi bilemedim :S
Eşim sen bilirsin nasıl istersen öyle yap diyor,kararsız kaldım
Sizin fikriniz ne bu konuda :18::18::18:

Hanımlar nasılsınız bakalım

Biz oğlumla çok uyumuşuz bugün valla uyuya uyuya şiştik resmen

Maşallah bebişine tatlım ohh ne güzel herşey yolunda :13:

aranan deterjan bulundu bugün oğluşumun cicişlerini yıkıcam inş.

1e kadar çalışıyorum bugün

aman bez almayı unutma kızz sonra bezede kıran girmesin

adaşımın annesi nerelerdesin

asude de yok bugün

geldim şekerim

ya kızlar biz doğumdan sonra hangi pedlerden kullanıcaz bi de hasta bezi varmış ama o çok kabaymış
eski pedlerimiz küçük mü gelir gece için olan uzunlardan alsak olur mu ki ?

canım ben hastanede hemşireye sordum biz veriyoruz dedi..hem yatak için hem senin kullanımın için biz hallediyoruz dedi ama ben yine de ped alıcam yanıma orkid platinum uzun gece olanlardan

Selam arkadaslar hepinize guzel bir haftasonu olur umarim
Bende dun babamizin getirdigi yenicicileri ekledim ciciler topigine insaallah hayirlisiyla kullanmak nasip olur

canım güle güle kullanın ciiclerinizi hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla kullanın inş.

bence değerlendirebilirsin bu durumu ama çalışabilcek durumdaysan iznini uzat ki doğumdan sonrasına aktarılsın iznin. sen resmi olarak izne çıkmış görüncen ama çalışcan çalıştığın haftalar aktarılmıycak doğum sonrasına. bu da düşündürücü... bilemedim :44:

bana bu durum pek etik gelmedi.nasıl hem şirketten hem devletten ücret alacaksın?doğum iznine çıkmayacaksan nasıl devletten ücret alacaksın?

kızlar bebeklerimizin kulağına ezan ile birlikte adının okunmasını neredeyse hepimiz biliyoruz... peki bunun bi süresi var mı? benim içime sinen kızımın kulağına ismini söyleyebilecek kimse yok çevremde ve ailemde olanlarda uzakta zaten. sizce camiiden imam eve gelir mi?
fikri ve konu ile alakalı bilgisi olan var mı?

bana bu durum pek etik gelmedi.nasıl hem şirketten hem devletten ücret alacaksın?doğum iznine çıkmayacaksan nasıl devletten ücret alacaksın?
Bunun neresi etik değil anlamadım ?
Doğum izni doğal hakkım.Bu dönemde çalışmamam gerekiyor. Şirkette sigortamı ödemiyor.
Yani resmi olarak devletin bana yat dinlen dediği dönemde ben şirkete yardımcı oluyorum ve belirli saatler de gidiyorum.
Yani kendimden fedakarlık yapıyorum şirket için,o da bana bunun karşılığında para ödüyor.
Ben etik olmayan bir şey göremedim.
Ne yapmak lazım acaba , devlete ben zaten çalışacak durumdayım siz bana ödeme yapmasanız da olur mu demeliyim

çalışıyorum cnm zaten 2010dan temelim var iyide puan almıştım ama olmadı sınırda kaldım şuanda eksik konularımı çalışıyorum onlarıda tamamlarsam giderim diye düşünüyorum buara büroda işte yok patronda öğleden sonra geliyo rahatım bütün gün çalışıyorum evdede bakmaya çalışıyorum biraz inşallah olur bende atansaydım öyle olcaktı 1 ay çalışmadan doğum izninde çıkcaktım ama nasip olmadı şimdi ise hiçbir haktan yararlanamıyorum sigortam olmadığı için

ayy evet bu konyu ben de çok merak ediyoduumm

senin ssk yok mu neden yapmadılar ya nebiçimler bunlar tanıdık falan mı şikayet etsene. çok sinir oldum
canım inşallahh bu kez kazanırsın ve atanırsın :81:

kızlar bu küçük bebek arabasının içine yuvarlak şekilli çikolatalardan koyup hastanede ikram etmeyi düşünüyorum.

diğer hasır kesenin içine de tespih koyup mevlüte ..

ama daha ikisinin üzerine de oğlumun isminin yazılı olduğu kağıtları yapıştırıcam.

Nasıl sizce ?

çok güzel düşünmüşsün ben daha bu konuda bi girişimde bulunmadım

senin ssk yok mu neden yapmadılar ya nebiçimler bunlar tanıdık falan mı şikayet etsene. çok sinir oldum
canım inşallahh bu kez kazanırsın ve atanırsın :81:

cnm bulunduğum yerde çalışma şartları hemen hemen böyle tabkide ssk yapan yerler var fakat nadir şirket türü yerler bizimki şirket değil yani kaçırıyo ilk başta dedi ilk zamanlar yapamam işler durgun bende tamam dedim kabul ettim 1 yıl geçti yok kasımda 2 yılımı doldurucam hala ses yok bende bişey diyemiyorum doğuma 4 ay kala bari göstersin istedim ben konuyu açacağımı hissetti iş yok bilmem ne yakınmaya başladı üstüne üstlük eşi maliyeci benide tembihliyo denetimciler gelebilir gelirlerse tanıdık de 1 saatliğine bekliyorum de diye bizde isteriz yapmak ama durumlar malum dedi yani söylememe kalmadı hiç şimdide izni sorun yapıcaktır eminim çok dicektir ben son1 aya kadar çalışayım doğumdan sonra 3 ay gelmeyeyim diyorum çok derse sölücem devletten hakkım olan parayı alamıyorum bari iznim istediğim gibi olsun diye ve bekliyorum sana sigorta yapamadım al şu 500 tlyi harçlık yap dermi diye çok zor ama bakalım çıkmadanda konuşucam döndüğümde sigorta istiyorum diye.bide görsen diyoki devlette ne var özel daha iyi karışan yok eden yok beni caydırmaya çalışıyo çok istediğimi biliyo kpssyikazanmayı yok gidemezsin bilmem ne hep böyle konuşuyo biliyoki gidersem benim yaptığım işi bu şartlarda yapacak kimse yok proje çiziyorum ön muhasebeye bakıyorum büro işine bakıyorum bide banka felan koşturuyorum heleki proje çizmem çok büyük nimet herkes çalıştıramaz proje çizen birini yanında

canım camiden imam geliyor isim koymak için...gidip eşin falan alır camiden imamı.

tatlım istanbuldaysan eminönüne git havuzluhan ve etrafında bunun gibi fikirler bulacağın çok dükkan var :)

istanbuldayım da benim popom biraz ağırlaştı hamilelikte, orası çooookkk uzakkkk ama o da olması gereken bişey iş başa düşcek gibi doğum iznine ayrılayım hepsini yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…