- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
kendi eşleri bu durumda olsa naparlar acaba şahsen benimki yerinden kaldırmaz herşeyi ayağına getirir elinden gelse tuvaleti bile getirir ama bana gelince hertürlü işi yap koca büroyu her c.tesi kendim temizliyorum yeter artık temizleme hamilesin demiyolar sağolsunlar allaha hergün dua ediyorum sınava hazırlanıyorum allahım yardım et banada bi ekmek kapısı aç diye devletten
kendi eşleri bu durumda olsa naparlar acaba şahsen benimki yerinden kaldırmaz herşeyi ayağına getirir elinden gelse tuvaleti bile getirir ama bana gelince hertürlü işi yap koca büroyu her c.tesi kendim temizliyorum yeter artık temizleme hamilesin demiyolar sağolsunlar allaha hergün dua ediyorum sınava hazırlanıyorum allahım yardım et banada bi ekmek kapısı aç diye devletten
sizin patronları okudukça patronumdan Allah razı olsun diyorum. geçen gün dedim 9unda gitçem rapor alcam ,aysonuna kadar çalışçam sonra ayrılcam ,tamam sen nasıl istersen diyor.
yanımdaki bayanla nöbetleşe çalışıyoruz ya ,dün ona demiş kim nöbetçi ,o da demiş ben nöbetçiyim ,patronda demiş iyi olmuş zaten elif kötü görünüyor dinlensin
Allah razı olsun desem ki ücretsiz izne çıkçam eminim ona da bişey demez ,ki daha önce eşiyle de konuşmuştuk o demişti ücretsiz izne devam edersin ,süt izinlerin olcak onları kullanırsın diye
Teyzeleri paşam 33 haftalık çıktı
1.930 olmuş maşallah
doktor amcamız bi vurdu rahatsız oldu suratını astı dudaklarını büzdü gerindi falan
sonrada gülücükler attı nasıl gülüyo nasıl gülüyo renkli çıktılarımızda var ama evde pazartesi getiririm.kilosuna çok şaşırdım yaa maşallah:)
neyden besleniyo yavrum çözemedim sürekli kusan ve iştahsız bi annesi var oysaki:)
doktorun tartısında gene 62 çıktım hala 5 kiloda devam ediyorum
3 hafta önce 61 çıkmışım öyle dediler..alıyosun ya dedi doktor..ama ozamanda 62 dim:)ben sabit duruyorum ama çocuk alıyo
bi hemogram yapalım dedi.kanım 28 çıktı kızlar..normali 32 mi dedi 35 mi ne dedi..kan şuruplarına başladık..
Ama herangi bi sorun yok çok şükür...Çok baskı yapıyo dedim normal artık dedi
aranan deterjan bulundubugün oğluşumun cicişlerini yıkıcam inş.
1e kadar çalışıyorum bugün
adaşımın annesi nerelerdesin
asude de yok bugün
ya kızlar biz doğumdan sonra hangi pedlerden kullanıcaz bi de hasta bezi varmış ama o çok kabaymış
eski pedlerimiz küçük mü gelir gece için olan uzunlardan alsak olur mu ki ?
Selam arkadaslar hepinize guzel bir haftasonu olur umarim
Bende dun babamizin getirdigi yenicicileri ekledim ciciler topigine insaallah hayirlisiyla kullanmak nasip olur
kızlar benim pazartesi doğum iznim başlıyor ama patronum doğum iznime çıkmamamı,istediğim saatte gelip,istediğim saatte gidebileceğimi ve maaşımdan kesinti olmayacağını söyldi :S
yani hem devletten maaş alcam hem şirketten.ben de bi düşüneyim dedim.Karar veremiyorum
idrar yolu enfeksiyonum var şuan dr antibiyotik vermişti erken doğumu tetikler dedi.St 10 da işe gitsem 3-4 gibi çıksam beni çok etkiler mi bilemedim :S
Eşim sen bilirsin nasıl istersen öyle yap diyor,kararsız kaldım
Sizin fikriniz ne bu konuda :18::18::18:
bana bu durum pek etik gelmedi.nasıl hem şirketten hem devletten ücret alacaksın?doğum iznine çıkmayacaksan nasıl devletten ücret alacaksın?kızlar benim pazartesi doğum iznim başlıyor ama patronum doğum iznime çıkmamamı,istediğim saatte gelip,istediğim saatte gidebileceğimi ve maaşımdan kesinti olmayacağını söyldi :S
yani hem devletten maaş alcam hem şirketten.ben de bi düşüneyim dedim.Karar veremiyorum
idrar yolu enfeksiyonum var şuan dr antibiyotik vermişti erken doğumu tetikler dedi.St 10 da işe gitsem 3-4 gibi çıksam beni çok etkiler mi bilemedim :S
Eşim sen bilirsin nasıl istersen öyle yap diyor,kararsız kaldım
Sizin fikriniz ne bu konuda :18::18::18:
Bunun neresi etik değil anlamadım ?bana bu durum pek etik gelmedi.nasıl hem şirketten hem devletten ücret alacaksın?doğum iznine çıkmayacaksan nasıl devletten ücret alacaksın?
demezler canım derler mi hiç
canım allah gönlüne göre versin teyzemde hamiş, hamiş olmadan evvel kazanmıştı kpss yi şimdi hopa ya atandı işe başlamadı ama tüm haklarından faydalancak çalışabiliyormusun şu durumda ders?
ayy evet bu konyu ben de çok merak ediyoduummkızlar bebeklerimizin kulağına ezan ile birlikte adının okunmasını neredeyse hepimiz biliyoruz... peki bunun bi süresi var mı? benim içime sinen kızımın kulağına ismini söyleyebilecek kimse yok çevremde ve ailemde olanlarda uzakta zaten. sizce camiiden imam eve gelir mi?
fikri ve konu ile alakalı bilgisi olan var mı?
çalışıyorum cnm zaten 2010dan temelim var iyide puan almıştım ama olmadı sınırda kaldım şuanda eksik konularımı çalışıyorum onlarıda tamamlarsam giderim diye düşünüyorum buara büroda işte yok patronda öğleden sonra geliyo rahatım bütün gün çalışıyorum evdede bakmaya çalışıyorum biraz inşallah olur bende atansaydım öyle olcaktı 1 ay çalışmadan doğum izninde çıkcaktım ama nasip olmadı şimdi ise hiçbir haktan yararlanamıyorum sigortam olmadığı için
Eki Görüntüle 479844 Eki Görüntüle 479845
kızlar bu küçük bebek arabasının içine yuvarlak şekilli çikolatalardan koyup hastanede ikram etmeyi düşünüyorum.
diğer hasır kesenin içine de tespih koyup mevlüte ..
ama daha ikisinin üzerine de oğlumun isminin yazılı olduğu kağıtları yapıştırıcam.
Nasıl sizce ?
senin ssk yok muneden yapmadılar ya nebiçimler bunlar tanıdık falan mı şikayet etsene. çok sinir oldum
canım inşallahh bu kez kazanırsın ve atanırsın :81:
kızlar bebeklerimizin kulağına ezan ile birlikte adının okunmasını neredeyse hepimiz biliyoruz... peki bunun bi süresi var mı? benim içime sinen kızımın kulağına ismini söyleyebilecek kimse yok çevremde ve ailemde olanlarda uzakta zaten. sizce camiiden imam eve gelir mi?
fikri ve konu ile alakalı bilgisi olan var mı?
çok güzel düşünmüşsün ben daha bu konuda bi girişimde bulunmadım
canım camiden imam geliyor isim koymak için...gidip eşin falan alır camiden imamı.
tatlım istanbuldaysan eminönüne git havuzluhan ve etrafında bunun gibi fikirler bulacağın çok dükkan var :)
ya bende de vardı enfeksiyon hatta bi gece hastanede yattım bu yüzden ama geçip geçmediğini bilmiyorum nerden anlarız ki tahlil yaptırmadan.. yanma falan mı oluyo sende belirtileri nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?