2012 Ekim Anneleri

peki bunun için bi karşılık teklif edicekmiyiz bi miktar veya camiye yardım...

canım bu imamların görevi gibi birşey aslında...gönlünüzden ne kadar koparsa bir zarf içinde verirsiniz eğer kabul etmezse evde 1 kutu çikolata veya şeker bulundurun onu hediye edersiniz.

konuş ne koparırsan kardır. 500le ödeyemezler ya hakkını o ayrı bi konu. canım senin branşın ne?

canım bu imamların görevi gibi birşey aslında...gönlünüzden ne kadar koparsa bir zarf içinde verirsiniz eğer kabul etmezse evde 1 kutu çikolata veya şeker bulundurun onu hediye edersiniz.

bilgiler için sağol canımm kaç zamandır kara kara düşünüyordum. ben para teklif etmeyide pek beceremem teklifle değilde direk zarfla eline tutuştururuz artık

camiden imam cagirabilirsin yada baba da okuyabilir, bizim burda kimse yok tabiki hocada yok o yuzden babamiz ustlenicek o görevi
bir suresi varmi bilmem ama annem bana diyor eve gelince okuyun hemen diye adini, yoksa ilerde cocuk gittigi yerden gec gelirmis heheh cok guldum annem öyle deyince, eskiler öyle dermis

kızlar harbiden sezeryana girerken o ameliyat kıyafetinden giyiliyor tamam da normal doğumda ne oluyor üstümüzde, yine ondan mı giyiliyor?

bana normal doğumu beklerken suni sancı verdiklerinde de o ameliyat kıyafetini giydirmişlerdi.her hastane aynı olmayabilir tabiki...

ya kızlar biz doğumdan sonra hangi pedlerden kullanıcaz bi de hasta bezi varmış ama o çok kabaymış
eski pedlerimiz küçük mü gelir gece için olan uzunlardan alsak olur mu ki ?

hastanede pamukları gazlı bezle sarmışlardı bi sürü.ped niyetine onu veriyolardı.yatağa da o hasta bezlerinden sermişlerdi zaten.bikaç gün sonra da o uzun gece pedlerine geçmiştim.ama o yatağa serilen hasta bezi mi artık ne deniyosa onlar iyi oluyo.yatağı batırmıyosun en azından.eve gelince de kullanmıştım ben onlardan..

ayy bende çok güldüm büyükler diyosa vardır bi bildikleri...
benim eşimde diyor ben okurum diye dedim yok sağoll
tabii mecbur kalırsam o ayrı...

ayy bende çok güldüm büyükler diyosa vardır bi bildikleri...
benim eşimde diyor ben okurum diye dedim yok sağoll
tabii mecbur kalırsam o ayrı...

orda hoca bulmak kolay ama babasinin okumasida guzel bi duygu gibi esime diyorum bak beni kandiripta oglumuzun kulagina baska isim okuma diye

slm kizlar keyifler iyidir umarim.

ben 2 gundur acayip yoruldum persembe misaririm vardi dunde surekli disardaydik baya bi yoruldum ve tabi bana agri olarak dondu bu da esimi biraz telaslandirdi. sana burda bakamiyoruz turkiyeye git diyor annemin yanina ama ben cok da olumlu bakmiyorum su anlik bakalim hayirlisi...

dun gece 1 de yatdim hemen uyumusum.saat 12 de uyandim hala oyalaniyorum oysaki evimi falan toparlamam gerek ama hic halim de yokk

slm hşgldn.bigün daha temizlik bekleyiversin yada yavaş yavaş yormadan..

neden kızdın ki canım?? anlamadım da onun için 2 soru sordum.nasıl kelimesi ile başlayan sorular gerçekten ''nasıl oluyor öyle'' anlamında sordum anlamadığım için,sen sanırım nasıl alırsın nasıl yaparsın ayıp değil mi gibi anlamışsın..

bence madem doğum iznin başlayacak dinlenmeye ayır derim o zamanları.eğer çalışabilecek gücün varsa da doğum iznine ayrılma çünkü doğumdan sonra o günlere çokkk ihtiyacımız olacak.yani ben olsam böyle yapardım..

ayyy ölüyorummmm ,delilik yaptım ben yine iş çıkışı pazara uğradım geldim

artık ne halde gözüküyosam pazarcı dedi abla ne çıkıyosun bu halde sen pazara ,bırakıyım eve kadar. yok sağol dedim ama öldüm eve gelene kadar

hemen bir soğuk duş, uzandık dinleniyoruz şimdi oğluşumla

süpürge falan yapçaktım uğraşamıcam hiç ,yarın eşimle yaparız yine

işte olunca eve gideyim ayaklarımı uzatcam yatcam vs.. de vs... bi rahat dur bi dinlen ne mümküüünnn. bende yarın aynını yapıcam iş çıkışı pazara gitcem. ben meyve felan alınca pazarcılar az daha çok koyup gülümsüyorlar bana

işteyken ne planlarım vardı ,oğluşumun kıyafetleri yıkancak ütülencek ,süpürüp silincek ,yaprak sarılcak ,pazara gidilcek

kendimi süpermen sandım heralde pilim bitti bile

işteyken ne planlarım vardı ,oğluşumun kıyafetleri yıkancak ütülencek ,süpürüp silincek ,yaprak sarılcak ,pazara gidilcek

ayy daha kıyafetler yıkancak kalk kız yatma ben geçen iznimde yıkadım kaldırdım bu iznimdede ütüliycem. yemeğide daha pratik bişeyler yap bari yaprak sarmayalı aylar oldu

ayy daha kıyafetler yıkancak kalk kız yatma ben geçen iznimde yıkadım kaldırdım bu iznimdede ütüliycem. yemeğide daha pratik bişeyler yap bari yaprak sarmayalı aylar oldu

azcık dinleneyim yıkıcam kıyafetleri ,oğluşumun cicişleri temiz olsun ev pis kalsın

azcık dinleneyim yıkıcam kıyafetleri ,oğluşumun cicişleri temiz olsun ev pis kalsın

kızlarcım o malum soruyu sormak istiyorum sizlere şayet hazirandan beri 7.ayımı bitiremedim bir türlü anacım ne 7.aymış

yarın Allah nasip kısmet ederse 30 haftama başlıyorum kaç aylık oluyorum şimdi kızlar bi söyleyiverin Allah aşkına

30+1 dediğin gün 8.aya girdiğin gün canım

çalıştığından kafan yorgun canım yavaş yavaşş yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…