peki bunun için bi karşılık teklif edicekmiyiz bi miktar veya camiye yardım...
cnm bulunduğum yerde çalışma şartları hemen hemen böyle tabkide ssk yapan yerler var fakat nadir şirket türü yerler bizimki şirket değil yani kaçırıyo ilk başta dedi ilk zamanlar yapamam işler durgun bende tamam dedim kabul ettim 1 yıl geçti yok kasımda 2 yılımı doldurucam hala ses yok bende bişey diyemiyorum doğuma 4 ay kala bari göstersin istedim ben konuyu açacağımı hissetti iş yok bilmem ne yakınmaya başladı üstüne üstlük eşi maliyeci benide tembihliyo denetimciler gelebilir gelirlerse tanıdık de 1 saatliğine bekliyorum de diye bizde isteriz yapmak ama durumlar malum dedi yani söylememe kalmadı hiç şimdide izni sorun yapıcaktır eminim çok dicektir ben son1 aya kadar çalışayım doğumdan sonra 3 ay gelmeyeyim diyorum çok derse sölücem devletten hakkım olan parayı alamıyorum bari iznim istediğim gibi olsun diye ve bekliyorum sana sigorta yapamadım al şu 500 tlyi harçlık yap dermi diye çok zor ama bakalım çıkmadanda konuşucam döndüğümde sigorta istiyorum diye.bide görsen diyoki devlette ne var özel daha iyi karışan yok eden yok beni caydırmaya çalışıyo çok istediğimi biliyo kpssyikazanmayı yok gidemezsin bilmem ne hep böyle konuşuyo biliyoki gidersem benim yaptığım işi bu şartlarda yapacak kimse yok proje çiziyorum ön muhasebeye bakıyorum büro işine bakıyorum bide banka felan koşturuyorum heleki proje çizmem çok büyük nimet herkes çalıştıramaz proje çizen birini yanında
canım bu imamların görevi gibi birşey aslında...gönlünüzden ne kadar koparsa bir zarf içinde verirsiniz eğer kabul etmezse evde 1 kutu çikolata veya şeker bulundurun onu hediye edersiniz.
camiden imam cagirabilirsin yada baba da okuyabilir, bizim burda kimse yok tabiki hocada yok o yuzden babamiz ustlenicek o görevikızlar bebeklerimizin kulağına ezan ile birlikte adının okunmasını neredeyse hepimiz biliyoruz... peki bunun bi süresi var mı? benim içime sinen kızımın kulağına ismini söyleyebilecek kimse yok çevremde ve ailemde olanlarda uzakta zaten. sizce camiiden imam eve gelir mi?
fikri ve konu ile alakalı bilgisi olan var mı?
kızlar harbiden sezeryana girerken o ameliyat kıyafetinden giyiliyor tamam da normal doğumda ne oluyor üstümüzde, yine ondan mı giyiliyor?
ya kızlar biz doğumdan sonra hangi pedlerden kullanıcaz bi de hasta bezi varmış ama o çok kabaymış
eski pedlerimiz küçük mü gelir gece için olan uzunlardan alsak olur mu ki ?
camiden imam cagirabilirsin yada baba da okuyabilir, bizim burda kimse yok tabiki hocada yok o yuzden babamiz ustlenicek o görevi
bir suresi varmi bilmem ama annem bana diyor eve gelince okuyun hemen diye adini, yoksa ilerde cocuk gittigi yerden gec gelirmisheheh cok guldum annem öyle deyince, eskiler öyle dermis
ayy bende çok güldümbüyükler diyosa vardır bi bildikleri...
benim eşimde diyor ben okurum diye dedim yok sağoll
tabii mecbur kalırsam o ayrı...
slm kizlar keyifler iyidir umarim.
ben 2 gundur acayip yoruldum persembe misaririm vardi dunde surekli disardaydik baya bi yoruldum ve tabi bana agri olarak dondu bu da esimi biraz telaslandirdi. sana burda bakamiyoruz turkiyeye git diyor annemin yanina ama ben cok da olumlu bakmiyorum su anlik bakalim hayirlisi...
dun gece 1 de yatdim hemen uyumusum.saat 12 de uyandim hala oyalaniyorum oysaki evimi falan toparlamam gerek ama hic halim de yokk
Bunun neresi etik değil anlamadım ?
Doğum izni doğal hakkım.Bu dönemde çalışmamam gerekiyor. Şirkette sigortamı ödemiyor.
Yani resmi olarak devletin bana yat dinlen dediği dönemde ben şirkete yardımcı oluyorum ve belirli saatler de gidiyorum.
Yani kendimden fedakarlık yapıyorum şirket için,o da bana bunun karşılığında para ödüyor.
Ben etik olmayan bir şey göremedim.
Ne yapmak lazım acaba , devlete ben zaten çalışacak durumdayım siz bana ödeme yapmasanız da olur mu demeliyim
ayyy ölüyorummmm ,delilik yaptım ben yine iş çıkışı pazara uğradım geldim
artık ne halde gözüküyosam pazarcı dedi abla ne çıkıyosun bu halde sen pazara ,bırakıyım eve kadar. yok sağol dedim ama öldüm eve gelene kadar
hemen bir soğuk duş, uzandık dinleniyoruz şimdi oğluşumla
süpürge falan yapçaktım uğraşamıcam hiç ,yarın eşimle yaparız yine
işte olunca eve gideyim ayaklarımı uzatcam yatcam vs.. de vs... bi rahat dur bi dinlen ne mümküüünnn. bende yarın aynını yapıcam iş çıkışı pazara gitcem. ben meyve felan alınca pazarcılar az daha çok koyup gülümsüyorlar bana
işteyken ne planlarım vardı ,oğluşumun kıyafetleri yıkancak ütülencek ,süpürüp silincek ,yaprak sarılcak ,pazara gidilcek
kendimi süpermen sandım heraldepilim bitti bile
ayy daha kıyafetler yıkancak kalk kız yatmaben geçen iznimde yıkadım kaldırdım bu iznimdede ütüliycem. yemeğide daha pratik bişeyler yap bari yaprak sarmayalı aylar oldu
ayy daha kıyafetler yıkancak kalk kız yatmaben geçen iznimde yıkadım kaldırdım bu iznimdede ütüliycem. yemeğide daha pratik bişeyler yap bari yaprak sarmayalı aylar oldu
30+1 dediğin gün 8.aya girdiğin gün canımkızlarcım o malum soruyu sormak istiyorum sizlereşayet hazirandan beri 7.ayımı bitiremedim bir türlü anacım ne 7.aymış
yarın Allah nasip kısmet ederse 30 haftama başlıyorum kaç aylık oluyorum şimdi kızlarbi söyleyiverin Allah aşkına
işteyken ne planlarım vardı ,oğluşumun kıyafetleri yıkancak ütülencek ,süpürüp silincek ,yaprak sarılcak ,pazara gidilcek
kendimi süpermen sandım heraldepilim bitti bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?