2012 Ekim Anneleri

cicişlerimizden bazılarını ekledik topiğe

kuzenim gelince çekmiştik bunları ,gerisini çekmeye üşendim

Arkadaşlar merhaba... İyi haftasonları diliyorum. Ben de bugün hep bebeğimle ilgili birşeyler yapmak istiyorum ama deterjan almadım henüz.. Hem yıkasam bile anca hurçların içine koyabilirim. Odamız henüz boyanmadığı için temizlenmedi de... Bu arada siz bebek deterjanı olarak ne kullandınız ve yumuşatıcı kullandınız mı veya kullanacak mısınız?? Ayrıca hangi markaları tercih ettiniz?

Bu arada dün e-bebek ten alışveriş yaptım ve duş jellerini falan aldım oğlumun. Bedtime olanlardan aldım duş jelini ve masaj yağını aldım. Şampuan olarak normal aldım. Onunda vardı bedtime olanı ama kampanyada 800 ml. alana 200 ml. hediye vardı. Ondan aldım Bunlar umarım 0+ kullanılabilen ürünlerdir. Buda yeni aklıma geldi. Ayrıca premium care ıslak mendil aldım. 168lisi kampanyalıydı bende 3 tane ısmarladım. Tarak fırça takımını da aldım. Kendime göğüs pedi aldım. Lansinoh marka olanı. Emniyetli kulak çubuğunu aldım. Dalin pişik kremi falann flaannn

güle güle kullanın deterjan olarak dalan roxy kullandım, yumuşatıcı zararlı diyor kızlar. genel olarak herkez dalan roxy kullanıyor topikte.

pişttttttttttttttttt

naber kızlar azalmış burası herkes nerdeeeee

uykuya yenik düşmüşüm yine

gündüz uyuyayım diyorum nasıl olsa kızımla gece oyun oynuyoz yatmıyoz allahımmmm kime çekti bu kız

Pişttttttttttttttttt

naber kızlar azalmış burası herkes nerdeeeee

uykuya yenik düşmüşüm yine

gündüz uyuyayım diyorum nasıl olsa kızımla gece oyun oynuyoz yatmıyoz allahımmmm kime çekti bu kız

o zaman evini bingo mutlu yuvam la sil missss gibi bebek kokuyor

benım oglumda gecelerı durmuyor du sımdı bır kac gecedır uyuyor sabah bırlıkte uyanıyoruz ..ya ben uyanıyorum onu uyandırıyorum yada o uyanıyor kalk dıyor gece gunduz ayrımını yapmaya basladı heralde r

bu listeye gore 7.ayının son haftalarındasın canım
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

Son düzenleme:

aynen canım aynen dün kızımın uyku düzeni alt üst oldu doğunca böyle olmaz umarım bildiğin uyumuyo yaa

kızlar sabah bebek ziyaretine gittim arkadaşıma 120 tane bebek şekeri yaptırmışlar ramazanda ikram olmadığı için dedi ve kapıyı mavi tülle süslemişlerdi hoş görünüyordu fakat 40 liraya netten aldım dedi bana hem basit hemde pahalı geldi sizce almalımıyım yada sizler kapınıza tüller bağlayacakmısınız:26::26::26::26:

kemeraltında baktım ben 15-20 liraya harika süsler vardı, doğum iznime çıkayım da o zaman alıcam inşallah

güle güle kullanın deterjan olarak dalan roxy kullandım, yumuşatıcı zararlı diyor kızlar. genel olarak herkez dalan roxy kullanıyor topikte.

kemeraltında baktım ben 15-20 liraya harika süsler vardı, doğum iznime çıkayım da o zaman alıcam inşallah

Ozamqn bu dalandan bende alayim. Yumusatici kokusundan oturu bende dusunceliyim.

Arkadasim kemeraltina bende bakayim bari. Bu arada Izmir de hala bulusamadik... sen nerede oturuyorsun? Sormus muydum daha once?

Ozamqn bu dalandan bende alayim. Yumusatici kokusundan oturu bende dusunceliyim.

Arkadasim kemeraltina bende bakayim bari. Bu arada Izmir de hala bulusamadik... sen nerede oturuyorsun? Sormus muydum daha once?

yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum ben, daha önce de demiştim zaten kendi kıyafetlerimizde bile kullanmıyorum

kemeraltında ara sokaklara dalmak lazım insan çok şey buluyor valla, süslere bayılmıştım ben 15-20 liraya çok güzel süsler vardı

bornovada oturuyorum sen?

anasına çekmiş anasına

ayy ne sıcak böyle alışverişe gidip geldik öff bayıldım resmen sıcaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…