Slm kizlar dün kontroldeydim bebisim 1800 gram sizce nasil?
kıyafetlerini mak. atarken bile ağlayasım geldikuzum benim ya doğsun da seveyim doya doya
Slm kizlar dün kontroldeydim bebisim 1800 gram sizce nasil?
çalıştığından kafan yorgun canım yavaş yavaşş yaparsın
cicişlerimizden bazılarını ekledik topiğe
kuzenim gelince çekmiştik bunları ,gerisini çekmeye üşendim
Arkadaşlar merhaba... İyi haftasonları diliyorum. Ben de bugün hep bebeğimle ilgili birşeyler yapmak istiyorum ama deterjan almadım henüz.. Hem yıkasam bile anca hurçların içine koyabilirim. Odamız henüz boyanmadığı için temizlenmedi de... Bu arada siz bebek deterjanı olarak ne kullandınız ve yumuşatıcı kullandınız mı veya kullanacak mısınız?? Ayrıca hangi markaları tercih ettiniz?
Bu arada dün e-bebek ten alışveriş yaptım ve duş jellerini falan aldım oğlumun. Bedtime olanlardan aldım duş jelini ve masaj yağını aldım. Şampuan olarak normal aldım. Onunda vardı bedtime olanı ama kampanyada 800 ml. alana 200 ml. hediye vardı. Ondan aldımBunlar umarım 0+ kullanılabilen ürünlerdir. Buda yeni aklıma geldi. Ayrıca premium care ıslak mendil aldım. 168lisi kampanyalıydı bende 3 tane ısmarladım. Tarak fırça takımını da aldım. Kendime göğüs pedi aldım. Lansinoh marka olanı. Emniyetli kulak çubuğunu aldım. Dalin pişik kremi falann flaannn
amin...
evet kokmaması iimiş te işte diorum ki miss gibi bebek koksun evimiz..
yada o kokuyu temin edebilmek için kendi kıyafetlerimizi dalinle mi yıkasam naapsampsikopatlığım üzerimde yine. görmemişin bebeği olmuş
Pişttttttttttttttttt
naber kızlar azalmış burası herkes nerdeeeee
uykuya yenik düşmüşüm yine
gündüz uyuyayım diyorum nasıl olsa kızımla gece oyun oynuyoz yatmıyoz allahımmmm kime çekti bu kız
kızlarcım o malum soruyu sormak istiyorum sizlereşayet hazirandan beri 7.ayımı bitiremedim bir türlü anacım ne 7.aymış
yarın Allah nasip kısmet ederse 30 haftama başlıyorum kaç aylık oluyorum şimdi kızlarbi söyleyiverin Allah aşkına
benım oglumda gecelerı durmuyor du sımdı bır kac gecedır uyuyor sabah bırlıkte uyanıyoruz ..ya ben uyanıyorum onu uyandırıyorum yada o uyanıyor kalk dıyorgece gunduz ayrımını yapmaya basladı heralde r
kızlar sabah bebek ziyaretine gittim arkadaşıma 120 tane bebek şekeri yaptırmışlar ramazanda ikram olmadığı için dedi ve kapıyı mavi tülle süslemişlerdi hoş görünüyordu fakat 40 liraya netten aldım dedi bana hem basit hemde pahalı geldi sizce almalımıyım yada sizler kapınıza tüller bağlayacakmısınız:26::26::26::26:
güle güle kullanındeterjan olarak dalan roxy kullandım, yumuşatıcı zararlı diyor kızlar. genel olarak herkez dalan roxy kullanıyor topikte.
kemeraltında baktım ben 15-20 liraya harika süsler vardı, doğum iznime çıkayım da o zaman alıcam inşallah
çamaşırlığım bugüne kadar ki en minicik kıyafetleri gördüçok şirin hepsi ya
Ozamqn bu dalandan bende alayim. Yumusatici kokusundan oturu bende dusunceliyim.
Arkadasim kemeraltina bende bakayim bari. Bu arada Izmir de hala bulusamadik... sen nerede oturuyorsun? Sormus muydum daha once?
Pişttttttttttttttttt
naber kızlar azalmış burası herkes nerdeeeee
uykuya yenik düşmüşüm yine
gündüz uyuyayım diyorum nasıl olsa kızımla gece oyun oynuyoz yatmıyoz allahımmmm kime çekti bu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?