ayyyyyyyyyy yıkadın mı kız
foto çekip koysanatosuncuğumun cicileri çok şirindir
anasına çekmiş anasına
ayy ne sıcak böyle alışverişe gidip geldik öff bayıldım resmen sıcaktan
diğer topiğe koydum resim. kuzenimle çekmiştik bazılarını onları ekledim
eldivenlerimizle çoraplarımız kaldı ,file almadım daha diye atmadım makineye. onları da elde yıkıcam şimdi
tosun diye diye tosun olcak kuzumhep tombik bir erkek çocuk istemiştim Allah gönlüme göre verdi
tombik yanaklı olcak demişti doktor
anasına çekmiş anasına
ayy ne sıcak böyle alışverişe gidip geldik öff bayıldım resmen sıcaktan
kızlar ben koltuktan kalktığımda ilk birkaç adım atarken canım çok yanıyor karnımın alt kısmı hem sert oluyor hem acıyor..sizde nasıl,böyle olan var mı?kontrolğm salı günü..bir liste yapacağım sorularımı.unutmamam gerek...kontrolüne çoooook zaman olanlar sizin de varsa merak ettikleriniz söyleyin yazayım listeme
o zaman evini bingo mutlu yuvam la sil missss gibi bebek kokuyor
yok canım yanlış cevap babasına çekmiş hamsi gibi zıplıyo
anasına çekse mıy mıy uyurdu
maşallahhh desene kız tombik paşaya
diğer topiğe koydum resim. kuzenimle çekmiştik bazılarını onları ekledim
eldivenlerimizle çoraplarımız kaldı ,file almadım daha diye atmadım makineye. onları da elde yıkıcam şimdi
tosun diye diye tosun olcak kuzumhep tombik bir erkek çocuk istemiştim Allah gönlüme göre verdi
tombik yanaklı olcak demişti doktor
bende asude nerde diyorum ,hatun geziyor
cicişler almaya mı gittin?
kızlar ben koltuktan kalktığımda ilk birkaç adım atarken canım çok yanıyor karnımın alt kısmı hem sert oluyor hem acıyor..sizde nasıl,böyle olan var mı?kontrolğm salı günü..bir liste yapacağım sorularımı.unutmamam gerek...kontrolüne çoooook zaman olanlar sizin de varsa merak ettikleriniz söyleyin yazayım listeme
benimki bana çekmiş kurtlu hiç oturmuyor
sabah zaten uyu uyu şişmişim resmen sonrada market alışverişi vardı onu hallettik eşim evdeyken daha iftara hazırlık yapılacaklaf aramızda bu erkekler evdeyken istekleri hiç bitmiyor onu yap iftara bunu yap iftara
bence de neler aldın bakimmm yinehep alışveriş hep alışveriş
hamsinin fazlalarını hamsiyeye gönderirsin artık
en azından formaları beraber giysinler
ahh ahhh bende böyle şehir merkezlerinde otursaydım eve girmezdim alışveriş yapmaktan heralde
pazara gittim çok yoruldum deyince benimki menemen istedi sağolsunbarbunya ayıklıyorum şimdi de kışlık atayım buzluğa
kadınların işi hiç bitmiyor ki
pazara gittim çok yoruldum deyince benimki menemen istedi sağolsunbarbunya ayıklıyorum şimdi de kışlık atayım buzluğa
kadınların işi hiç bitmiyor ki
aynen şekerim hiç bitmiyor
barbunya bende attım dolaba canım...Rabbim hepimize ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inş.
işler bitmez kızlarcım iş bitince ömür biter der anacığım, sadece ertelenir derAllah iş kaygısı versin.barbunyalarında afiyet olsun bende perşembe pazarından 5 kilo bamya aldım ayıkla ipe diz canım çıktı ağız tadıyla yemek nasip olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?