2012 Ekim Anneleri

kızlar ben koltuktan kalktığımda ilk birkaç adım atarken canım çok yanıyor karnımın alt kısmı hem sert oluyor hem acıyor..sizde nasıl,böyle olan var mı?kontrolğm salı günü..bir liste yapacağım sorularımı.unutmamam gerek...kontrolüne çoooook zaman olanlar sizin de varsa merak ettikleriniz söyleyin yazayım listeme

ayyyyyyyyyy yıkadın mı kız
foto çekip koysana tosuncuğumun cicileri çok şirindir

diğer topiğe koydum resim. kuzenimle çekmiştik bazılarını onları ekledim

eldivenlerimizle çoraplarımız kaldı ,file almadım daha diye atmadım makineye. onları da elde yıkıcam şimdi

tosun diye diye tosun olcak kuzum hep tombik bir erkek çocuk istemiştim Allah gönlüme göre verdi

tombik yanaklı olcak demişti doktor

=aazzrraa;25833944]kızlar sabah bebek ziyaretine gittim arkadaşıma 120 tane bebek şekeri yaptırmışlar ramazanda ikram olmadığı için dedi ve kapıyı mavi tülle süslemişlerdi hoş görünüyordu fakat 40 liraya netten aldım dedi bana hem basit hemde pahalı geldi sizce almalımıyım yada sizler kapınıza tüller bağlayacakmısınız:26::26::26::26:[/QUOTE]

azracım ben kendim yaptım 40 lira çok para hiçç gerek yok.annemlerde deniz sosisi buldum onu aldım 2'ye kestim.uçlarından koli bandıyla bantladım sıkıca.sonra kalın bir kurdela aldım beyaz renkte onu sosisin üzerine sardım güzelce sonrada tüllerini kesip organze kurdela ile bağladım işte hepsi bu belki 10 liraya 2 adet kapı süsümüz oldu biz hasteneden gelmeden annem bu süsleri kapıya tüllerle sabitleyecek bunlar ortada halka şeklinde kalacak işte böyle.
[QUOTE

maşallahhh desene kız tombik paşaya

anasına çekmiş anasına

ayy ne sıcak böyle alışverişe gidip geldik öff bayıldım resmen sıcaktan

bende asude nerde diyorum ,hatun geziyor

cicişler almaya mı gittin?

oturup kalkarken ,yürürken, merdiven inip çıkarken buaralar çoğaldı o ağrılar bende de. zorluyo kuzular artık aşağı doğru

çok şekerrr hepsi içini doldursun tosuncuğun

bende asude nerde diyorum ,hatun geziyor

cicişler almaya mı gittin?

sabah zaten uyu uyu şişmişim resmen sonrada market alışverişi vardı onu hallettik eşim evdeyken daha iftara hazırlık yapılacak laf aramızda bu erkekler evdeyken istekleri hiç bitmiyor onu yap iftara bunu yap iftara

bende akşamları yemekten sonra böyle oluyorum eşim çok yememe bağlıyor ama karnım taş gibi oluyor sanki ortadan yarılacak kasıklarıma ağırlık yapıyo ve sertleşiyor kasıklarım dediğin gibi bende anlamıyorum valla

benimki bana çekmiş kurtlu hiç oturmuyor

bence de neler aldın bakimmm yine hep alışveriş hep alışveriş
hamsinin fazlalarını hamsiyeye gönderirsin artık
en azından formaları beraber giysinler

ahh ahhh bende böyle şehir merkezlerinde otursaydım eve girmezdim alışveriş yapmaktan heralde

kızlar ben lcwden eşime gömlek aldım rengi çok hoşuma gitmişti sonra çocuk reyonuna indim baktım çok az ton farkıyla aynısının küçüğü var onuda oğluşuma aldım baba oğul takım giyincekler seneye yazın eşim gömleyi giymiyo seneye yaza oğlumla giycez diye hayal ediyorumda onları öyle nasıl tatlı olurlar baba oğul

pazara gittim çok yoruldum deyince benimki menemen istedi sağolsun barbunya ayıklıyorum şimdi de kışlık atayım buzluğa

kadınların işi hiç bitmiyor ki

bu kez tıkınmak için alışveriş yaptık ama oğlumun huggies yenidoğan pamuklu ıslak havlularını aldım...carrefourede 3 paketleri 7.90 almak isteyen arkadaşlara duyurulur :)

bu aralar babamız bordomavi holigan şapkası arıyor bulursa hamsiyeyede alalım beraber taksınlar

pazara gittim çok yoruldum deyince benimki menemen istedi sağolsun barbunya ayıklıyorum şimdi de kışlık atayım buzluğa

aynen şekerim hiç bitmiyor

barbunya bende attım dolaba canım...Rabbim hepimize ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inş.

işler bitmez kızlarcım iş bitince ömür biter der anacığım, sadece ertelenir der Allah iş kaygısı versin.barbunyalarında afiyet olsun bende perşembe pazarından 5 kilo bamya aldım ayıkla ipe diz canım çıktı ağız tadıyla yemek nasip olsun hepimize

aynen şekerim hiç bitmiyor

barbunya bende attım dolaba canım...Rabbim hepimize ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inş.

amin inşallah. annem babam gelir ,kayınvalidemler gelir kışlık bişeyler atayım buzluğa. dolmalık biber de alcaktım taşımaya halim kalmadı

gelen giden olur kışa hazırlığımızı yapalım

hele kadınlara hiç bitmiyor bu işler valla sana da afiyet olsun canım

seviyorum bu kış hazırlığı telaşesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…