2012 Ekim Anneleri

tıkın tıkın balina yaptın hamsiciğimi maşallahhh hamsimee
ay ondan benim kocam da arıyo nette bulamamış aman ne büyük eksiklik
ben cimbmluyum sarı kırmızı bişiler alalım diyom
olmaz benim hamsiyem doğuştan fanatik olacak biraz büyüsün stata götürcem diyo

bu kışa baya bişeyler koymalı kızlar bisüre evde olcaz çünkü ben şimdi bi annemlere bi kayınvalidemlere yıkılıyorum yemek derdim olmuyo minicik bebeklere biyere gidemiyeceğime göre kırıp kıçımı evde yapcam yemeğimi kendim fasulye barbunya börülce bamya bunlardan 6şar poşet koyayım diyorum yeter heralde birazda kuruturum ben kış sebzelerini pek sevmediğim için bunlar tercihim

evet çok büyük eksiklik o şapka olmadan gelmez bu çocuklar

bak eşime söyledim şimdi toprağım bitmiş yaa diyor hiç bi trabzonsporlunun karısı cimbomlu olurmuymuş

evet çiğden ayıkla ,yıka at ,kışında afiyetle ye

benim kocam enteresandır yazın barbunya yenmezmiş ,o yüzden kışın yiyoruz

bende çiğden atıyorum birde yeşil fasulyeyi biraz domates rendesiyle kavurup onuda öyle atıyorum kışın bol domatesli güzel oluyor hemde hazır yemek gibi

site gitti cevap yazarken

zorladım ben galiba kendimi bugün ağır taşıdım pazardan gelirken ,bir damla kahverengi kan gibi akıntı gelmiş

slm ıyı aksamlar bugun asagıya ındım bebek cıkolatalarına baktım bıtane ornek modelden aldım genelde hepsının kılosu 80 tl adet fıyatıda 1,750 tl

merhaba arkadaslar nasılsınız ?

bugun yatagımız geldi :) kuruldu hala alısmaya calısıyorum ne garip bir duyguymus bu :)

daha yeni yeni bebek gelecek havasına girmeye basladı evimiz bakalım alışmamız uzun zaman almaz umarım :)

sizler nasılsınız iyi misiniz ?

kızlar bu bahsettiğiniz dalan roxy ler küçük paket dimi?üstünde matik yazıyor,içinde minik minik granüller var,güzel kokuyor..3.75 e aldım.bir de pehlivanoğlu markette dalin sıvı 2 lt deterjan 19dan 14.80e inmiş.onu almadım roxyi aldım,üstünde yumuşatıcı gerekmez yazıyor..bir buçuk çay bardağı koyacakmışız sanırım doğru mu?üstünde bir ölçek bir çaybardağıdır yazıyor bir ölçek dolu bir de artı olarak yarım ölçek gösteriyor..

tatlım ben de bugun dalan roxy aldım 800 grlık olanı ilk etapta az olan kafi dedim. aldığım markette daha fazla miktarda olanı da vardı 9,00tlye...

ben renk salabilecek olanları bu aksam elde yıkıcam önce sonra renkli beyaz ayırıp makinaya atıcam ama nasıl olcak bilmiyorum. makina kapasıtesi yüksek... malum

bebek kıyafetleri de az :) yarısına kadar da dolduramazsam sıkmasında sorun olcak... ben de orada takılmıs durumdayım

herkese iyi akşamlar..ben yine karşıya eminönüne gittim havuzluhana...kendime pijama takımları ve gecelik aldım..geçen gün sitede konuşuluyordu bone marka sabahlıklı bi pijama takımı..havuzluhanın giriş katından 80 tl ye aldım..internetten bile daha uygundu..ilgilenen arkadaşlara duyurulur..

site gitti cevap yazarken

zorladım ben galiba kendimi bugün ağır taşıdım pazardan gelirken ,bir damla kahverengi kan gibi akıntı gelmiş

evet canım site gitti bende yazarken şimdi yeni girebildim...

canım benim endişe etme dediğin gibi zorlanmadan dolayıdır mutlaka doktoruna sor istersen bişey olmaz Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…