bu kez tıkınmak için alışveriş yaptıkama oğlumun huggies yenidoğan pamuklu ıslak havlularını aldım...carrefourede 3 paketleri 7.90 almak isteyen arkadaşlara duyurulur :)
bu aralar babamız bordomavi holigan şapkası arıyor bulursa hamsiyeyede alalım beraber taksınlar
ohh mesaim bitti nihayet kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
barbunyayı çiğden mi atıyorsunuzpazara gittim çok yoruldum deyince benimki menemen istedi sağolsunbarbunya ayıklıyorum şimdi de kışlık atayım buzluğa
kadınların işi hiç bitmiyor ki
amin inşallah. annem babam gelir ,kayınvalidemler gelir kışlık bişeyler atayım buzluğa. dolmalık biber de alcaktım taşımaya halim kalmadı
gelen giden olur kışa hazırlığımızı yapalım
barbunyayı çiğden mi atıyorsunuz
tıkın tıkın balina yaptın hamsiciğimimaşallahhh hamsimee
ay ondan benim kocam da arıyonette bulamamış aman ne büyük eksiklik
ben cimbmluyum sarı kırmızı bişiler alalım diyom
olmaz benim hamsiyem doğuştan fanatik olacak biraz büyüsün stata götürcem diyo
Yok canım haşlayıp kara suyunu atıyoruz ya. Ondan sonra buzluğa :=)
evet çiğden ayıkla ,yıka at ,kışında afiyetle ye
benim kocam enteresandır yazın barbunya yenmezmiş ,o yüzden kışın yiyoruz
evet çiğden ayıkla ,yıka at ,kışında afiyetle ye
benim kocam enteresandır yazın barbunya yenmezmiş ,o yüzden kışın yiyoruz
kızlar bu bahsettiğiniz dalan roxy ler küçük paket dimi?üstünde matik yazıyor,içinde minik minik granüller var,güzel kokuyor..3.75 e aldım.bir de pehlivanoğlu markette dalin sıvı 2 lt deterjan 19dan 14.80e inmiş.onu almadım roxyi aldım,üstünde yumuşatıcı gerekmez yazıyor..bir buçuk çay bardağı koyacakmışız sanırım doğru mu?üstünde bir ölçek bir çaybardağıdır yazıyor bir ölçek dolu bir de artı olarak yarım ölçek gösteriyor..
site gitti cevap yazarken
zorladım ben galiba kendimi bugün ağır taşıdım pazardan gelirken ,bir damla kahverengi kan gibi akıntı gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?