2012 Ekim Anneleri

bizde bugun eşimle eminönü havuzlu han a gittik araba bakmaya gıtmıstık üst katlarda pelin baby e ugradık ben genelde sade ve spor tarzı severim bir sürü kapı süsü vardı çeşit çeşit bızde eklediğim fotodakini begendik birde orada nazar boncugu vardı onuda ortasına takarız diye düşündük kasaya bir geldik şok 13 tl tuttu ayrıca eşimde biberon magnetleri begendi 1 saat içinde hazırlayıp teslım edıyorlar ben dogum yapınca esım gıdıp yaptıracak çünkü dogum tarıhınıde yazdırmak ıstıyorum..havuzlu handa pelin bebe yı tavsıye ederım üst katlarda oldugu için fiyatlarıda digerlerinden farklı

Eklentiler

• $Fotoğraf0318.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 29
  • $Fotoğraf0319.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 26
  • $Fotoğraf0320.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 28

sağol canım bende bugün kapı süsü alsammı diyordum burasımı
Pelin Bebek Odası Süsleri Kapı Süsü Sünnet Hastane Düğün Anı Defteri Kına havuzlu han İmalat Toptan

ama fiyat yazmmıyor

evet bende farkettım fiyat yazmıyor.telefon ac fiyat yazmıyor sipariş verecem de bakalım ....birde aynı handa letizia ve süslü bebek var onların sayfasında fiyat vardı..

Ssl Bebek, Bebek Odas Sslemesi Kap Ss Bebek Ssleri Snnet Doum odas ssleri toptan parekende

Bebek Odası Süslemeleri ve Bebek Şekerleri | Letizia

Selam hanimlar
Bende yarin beklenen tatilimize cikiyorum hayirlisiyla dogurmadan gelrim insaallah
15 gun olmayacam ama ipad imi yanima aliyorum girer bakarim sizlere kendimden de haberler veririm.
Bir tane hastane cantasi hazirladim ne olur ne olmaz bir de oto koltugumuzu aliyorum cok pimpirikli bir anneyim ama napayim elimde degil insaallah guzelce geciririz tatilimizi denize girmek istiyorumbol bol donunce odamizi hazirlayacaz bi o isimiz kaldi bebegin butun esyalarini ihtiyaclarini aldik cok sukur donunce yine yikayip utulerim sonrada az gunumuz kalir hayirlisiyla safak sayariz

güle güle gidin canım güzel bir tatil yapın dönünce halledersin kalanını kac haftalıkken dönmüş olacaksın ?

Kizlar bugun dr a gittik. Oglum 1086 gram cikti. Dr um kararini verdin mi diye ilk defa sordu ve bende bilemiyorum dedim ve sonraaaa sezeyana karar verdim. Zaten oglumunda kafasi hep yukarda. Neyse efem burada 3 gun yatiriyorlarmis. Basta neden yaw falan dedim ama sonra dr da tehlike ve senin rahatin acisindan en guzeli bu dedi. e mantikli bencede:) Benim dogumgunum 14 Eylul oglumunkide 14 Ekim olsun bari dedim:) tabi erken gelmezse:) Canimi sikan idrarimda cok az seker ve protein cikti. Simdilik korkulacak birsey degilmis ama canim sikildi biraz. Seker testim normal cikmisti ama simdi dr tekrar yaptirmami istedi. Tabi birde idrar testim tekrarlandi umarim bu iyi cikar

Hayırlısı gidip gelirsin inş. arkadaşım...sende yavrunda Allaha emanet olun birbirinize ii bakın annesi

evet çok büyük eksiklik o şapka olmadan gelmez bu çocuklar

bak eşime söyledim şimdi toprağım bitmiş yaa diyor hiç bi trabzonsporlunun karısı cimbomlu olurmuymuş

sözde cimbomluyum ama 2 tane bordo mavi formam var zorla giyiyorum maçlarda
sen de mi asu yapma yaaa sende mi trabzonspor

Hayırlısı gidip gelirsin inş. arkadaşım...sende yavrunda Allaha emanet olun birbirinize ii bakın annesi

Sagol canim yaabu tatil isi gozumde cok buyuyordu hayirlisiyla bir gidip gelecez insaallah
Bu arada bugun nike dan canta aldim bebegin esyalarini tasimak icin ama onu simdilik hastane cikis cantasi yaptim ici de epey sey aliyor modelini internetten bulursam kopyalarim simdi cekemiyorum almak isteyen olursa fikri olur diye dusunuyorum :)

masumiyet ilk gün yüzme işini abartma,şahsen ben hareketsiz günlerin ardından azıcık abartmışım da ağrıdan mahvolmuştum,dayak yemiş gibi oldum,bir de derinlere gitme kramp falan girer...

Son düzenleme:

ya bu çanta konusunda geçenlerde de sordum konuştuk bi kaç arkadaşla hatta ana hala net değilim :44: şu tekerlekli valizlerin orta boy olanını hazırlamayı düşünüyorum malum 3 gün kalıcam sezaryan hem bebeğin hem benim eşyalarım ancak sığar diyorum ama bir yandan da acaba orta boy büyük mü olur diyorum karar veremedim hala :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…