nike c72 victory gorseller - Google'da Ara
Umarim acilir linki ben siyahini aldim icinde bolmesi var biberonunu koyarim ayrica pet sise yeri var cok mecbur kalirsam disarda kirli bezlerini koyarim
kız kaynanamı çok severim beni çok istemişti oğluna alsın sonunda başardı zaten
canım sen buna sadece bebeğin eşyalarını koyacaksın değilmi? kendin için hazırlayacağın çanta nasıl olacak ?
kıs yoksa sen görücü usulü mü evlendin
helAl olsun kaynananasenin gibi hamarat gelin bulsam bende kaçırmazdım
biz sevgiliydik zaten ama kimse bilmiyorduhiç çaktırmadık yani
seni zilli seni
gizli gizli buluşuyodunuz de mi
bu arada kocişin işte mi ?
şekerim istanbulda görev yapıyordu o zman kocişim bende orada çalışıyordumaynı memleketten komşuyuz ya tanıyoruz birbirimizi son derece masum bir hemşerim ilişkisiydi bizimkisi sonra bi bakmışız aşık olmuşuz evleniyoruz :123:
yok kız dibimde oturuyorsanki çocuk doğdu da hastane giderken minik bebek suları varya hayatın onlardan alalım yanımıza diyor bugün e bebekte vardı ben sonra alalım dedim şimdi kafa ütülüyor aldırmadın diye
bende akşam nete gelince eşin gecede çalışıo zannettim benim ki de evde garibim öyle bi yorulmuş ki dayanamadı uyudu kıyamam ben büyük hamsime yaaa
yarından sonra gece çalışcak o zamanları gündüz pek gelemiyom nete akşamları oluyom
demek camdan cama masum komşu haaa ben yer miyimsenin kociş maşallah ya ne güzel düşünüyo işte
benimki de ıhh deyince gidelim mi deyip duruyo nereye diyom hastaneye diyo
alsaydın bi meyve suyu bak içinde kalmış gerçi o meyve suyu yerine turşu suyu içirir sanaya da doğumdan sonra karalahana çorbası
kendi yazdığıma gülüom sen bebk suyu yazmışsın ben meyve suyu anlamışım
laz mıyım ne
iki gün sonra izine çıkacak bizimkide geçen hafta gece çalıştı neyseki bitti darısı başınıza...
bu kadar dır dır edeceğini bilsem aldırırdım zatenkız karalahana çorbası içilmez mi :) annem gelsin zaten ilk işim onu istemek olacak
hahahaa saat 12 olmadı daha ama
nike c72 victory gorseller - Google'da Ara
Umarim acilir linki ben siyahini aldim icinde bolmesi var biberonunu koyarim ayrica pet sise yeri var cok mecbur kalirsam disarda kirli bezlerini koyarim
İyi geceler kizlar.bebislerimiz artik geceyi gunduzu biliyor.onun icin uyunmasi gerekensaatlerde uyumamiz gerek.uyuyamiyorsak karanlikta durmamiz gerek.vakitleri ogretmek gerek.
gunaydinnnnn herkeseee gene uykusuz bir gece gecirdim duygusallik hat sahfada oglum surekli hickiriyor icerde bende bi esimi bebisimi kaybetme korkusuuu aman allahim kabus gene basladi aglama krizlerini saymiyorum bileeeee bu arada karnim cok buyuduuu resmen saglik topu yutmus gibiyimmm uzanip kalkarkende kendimi ters donmus kaplumbaga gibi hissediyorum birde ustune yaz gunu grip oldum durmadan hapsuruyorum salya sumuk ayyyy daha baska neler gelicekkk basima acabaaa
günaydın ve geçmiş olsun.. bende fazla duygusallık yok,ama geldi mi geliyor.. eşim de noluyo noldu diyo panik yapıyo sanki,ben de sebepsiz diyorum öylesine diyorum anlayamıyor neler hissettiğimi..nasıl anlasın ki yavrum.dün onu kızdırdım azıcık,beni beğenmiyorsun bilmem ne dedim,o da hiç sevmez tripleri sitemleri falan,ben de hiç sevmem ama değişik bi durum işte.geçen gece kalabalık bir grup iftarda bişeyler yaptık yedik dışarda..tam sofradan kalkacakken bana bi ağlama geldi,şakır şakır aktı gözyaşlarım durduramadım..millete belli etmemeye çalıştım ama mümkün mü!!!gunaydinnnnn herkeseee gene uykusuz bir gece gecirdim duygusallik hat sahfada oglum surekli hickiriyor icerde bende bi esimi bebisimi kaybetme korkusuuu aman allahim kabus gene basladi aglama krizlerini saymiyorum bileeeee bu arada karnim cok buyuduuu resmen saglik topu yutmus gibiyimmm uzanip kalkarkende kendimi ters donmus kaplumbaga gibi hissediyorum birde ustune yaz gunu grip oldum durmadan hapsuruyorum salya sumuk ayyyy daha baska neler gelicekkk basima acabaaa
güle güle giysin inşallah..benim de annem benim kıyafetlerimi çıkardı sandıktan,öyle güzeller ki örgüler de var penyeler de..onları yıkayacağım ama benim önce yıkama torbası almam gerek yoksa eldivenler çoraplar kaybolurmuş makinada..herkese iyi pazarlar...
ben de sonunda paşamın hastane çıkışını aldım dün.abisinden kalan bi sürü kıyafeti var zaten ama ben dayanamadım yine aldım bişeylerkışlık tulumlar da gelmişti onlardan aldım.bikaç çıtçıtlı bady falan aldım.erken diyodum ama artık yıkayıp hazırlasam mı diyorum ben de.abimizin kıyafetlerini de çıkardık ayırdık.onlar da yıkanacak.çok iş var çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?