ya evet bılıyorlarmıs benım bebıs önce gecelerı kudururdu şimdi uyuyor ılk once şaşırdım neden kıpırdamıyor artık dıye sonra baktım sabah benden sonra uyanıyorbugece 1 kere uyandı mesela..ben uyanalı yarım saat oluyor daha yenı uyandı paşam bu arada cimeka dun eşimle baby to go protona baktık,turuncu ve mavısı vardı gercekten cok hafıf eşimde begendı ve adama sordum baby max de aynı dedım tavsıye etmedı baby to go yu tavsıye ettı..
Bizde dun gece gec yatmamiza ragmen sabahin korunde zortledikNedense kotu birseyler olucakmis gibi hissetmem, kuruntulu olma hali off offf O kadar sinirliyimki kendime daha da sinir olmaya basladim. Allah hepimize yardimci olsun. Yarinda seker testini yenileyecegim oysa hicbirsey cikmamisti neden simdi sorunlar basladi gicik oldum 8 Eylule kadarda dr a gitmiycem off Umarim idrarimda yine protein ve seker cikmak. Gebelik zehirlenmesinden korkuyorum ben yaa
selam kılzar nasılsınız ben dün giremedim buraya dr a gittim çok şükür herşey normal kızımın yüzünü net gördüm aynı ablayla babaya benziyo:)))31+6günlük çıktı 1931gr olmuş dr çok ii gidiyo dedi maşallah 22eylülde sezeryan olucam gibi görünüyo şimdilik 2haftada 1 çağırıcam artık dedi...
selam kılzar nasılsınız ben dün giremedim buraya dr a gittim çok şükür herşey normal kızımın yüzünü net gördüm aynı ablayla babaya benziyo:)))31+6günlük çıktı 1931gr olmuş dr çok ii gidiyo dedi maşallah 22eylülde sezeryan olucam gibi görünüyo şimdilik 2haftada 1 çağırıcam artık dedi...
kızlar bu arada hani okulda öğretmen arkadaşım diye örnek veriyordum arada,hamileydi o da.. d.tarihi 17 ağustostu...bebek dönmemiş 36dan sonra da dönmezmiş artık,kilosu da iyiydi dün alıvermişler..epidural sezeryan olmuş,o kadar iyi geliyordu ki sesi..çokkk memnun kalmış,eğer sezeryan olacaksan kesinlikle bunu öneriyorum dedi.o bebeğin çıkışını görmek o haliyle gelip yanağına değdirmeleri,onun o anını görmek herşeye değer dedi,ki eğer ben de sezeryan olacaksam genel istemem..darısı başımıza..
ben geceleri çok uyanıyorum,canım yanıyor,dönemiyorum,ıhhh ıhhhh diye diye dönüyorum,tüm kemiklerim batıyor sanki..özellikle sağıma yatmışsam bacağımın kökü çok acıyor..
bir de şu sitede doğum fotolarına baksanıza
Doum Fotorafçs - ÇSEREN'N BEBEKLER .:. Doum fotoraflar ve bebek fotoraflar .:. DOUM FOTORAFÇISI
site gitti cevap yazarken
zorladım ben galiba kendimi bugün ağır taşıdım pazardan gelirken ,bir damla kahverengi kan gibi akıntı gelmiş
günaydınnnn herkese
güzel pazarlar olsunn
ama çok sıkıcı bi gün bence
sıcak ve bunaltıcı :2:
günaydın kızlar güzel pazarlar hepimize...
sonunda odamızın boyası ve bir duvarımıza duvar kagıdı yapılıyor... inşallah düşündüğüm gibi olur heyecanlıyım yeni baslandı kuruması bekleniyor ikinci kat için..
sonrasında hazırlıkları hızlandırıp son ay rahat etmek istiyorum...
çiserenin bebeklerine bayıldım ne güzel bebekler dimi ne güzel mutluluklar yaşanıyor... inşallah bizlerde sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza...
çok sıkıcıı bencede, çünkü ben yine çalışıyorumm
çok saolun artkadaşlar allahım sağlıkla yüzünüde görmeyi nasip etsin hepimize inşallah çok heyecanlı ya son aylar:)))
dur kızzzz gün daha yeni başlıyorrrrgünaydınnnn herkese
güzel pazarlar olsunn
ama çok sıkıcı bi gün bence
sıcak ve bunaltıcı :2:
bende bayıldımgünaydın kızlar güzel pazarlar hepimize...
sonunda odamızın boyası ve bir duvarımıza duvar kagıdı yapılıyor... inşallah düşündüğüm gibi olur heyecanlıyım yeni baslandı kuruması bekleniyor ikinci kat için..
sonrasında hazırlıkları hızlandırıp son ay rahat etmek istiyorum...
çiserenin bebeklerine bayıldım ne güzel bebekler dimi ne güzel mutluluklar yaşanıyor... inşallah bizlerde sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza...
öfffff hiç çekilmezzz ssz allah yardımcın olsun ne iş yapıyosun sen hemşocum ?
mağaza müdürühaftasonum yok malesef hiiiç çekilmiyor hemde . neyseki az kaldı doğum iznime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?