2012 Ekim Anneleri

ben de onu alacağım ama yakından hiç görmedim,senin görmen iyi olmuş,netten alırım artık.. bu arada kayınvalidem gelin de bebeğe bişeyler alalım demiş,hmmm neler aldırsam acaba:44::44::44: yatağını mothercarede beğendim onu biz alırız,kayınvalideme de bulurum aldıracak birşeyler...

günaydın tontiş anneler... Bugün oğluşum sabah 5te uyandırdı beni. İlk defa oğlumun tekmeleriyle uyandım. gece boyuncada hiç yerinde durmadı. çok uykusuz kaldım. şimdi uyudu sanırım ama benim uykum kaçtı birkaç gündür mide yanması ve bulantım var. sıcaktan mı yoksa oğluşum büyüdü ondanmı anlamadım. sabahları uyandığımda belim tutulmuş oluyor.
sizlerde ne gibi şikayetler var?
her gece yatakta, doğum yapacağım günü o anı düşünüyorum. bebeğimi kucağıma alacağım o anı. kesin mutluluktan ağlarım ben heheh

kızlar bu arada hani okulda öğretmen arkadaşım diye örnek veriyordum arada,hamileydi o da.. d.tarihi 17 ağustostu...bebek dönmemiş 36dan sonra da dönmezmiş artık,kilosu da iyiydi dün alıvermişler..epidural sezeryan olmuş,o kadar iyi geliyordu ki sesi..çokkk memnun kalmış,eğer sezeryan olacaksan kesinlikle bunu öneriyorum dedi.o bebeğin çıkışını görmek o haliyle gelip yanağına değdirmeleri,onun o anını görmek herşeye değer dedi,ki eğer ben de sezeryan olacaksam genel istemem..darısı başımıza..

ben geceleri çok uyanıyorum,canım yanıyor,dönemiyorum,ıhhh ıhhhh diye diye dönüyorum,tüm kemiklerim batıyor sanki..özellikle sağıma yatmışsam bacağımın kökü çok acıyor..

bir de şu sitede doğum fotolarına baksanıza

Doum Fotorafçs - ÇSEREN'N BEBEKLER .:. Doum fotoraflar ve bebek fotoraflar .:. DOUM FOTORAFÇISI

Bizde dun gece gec yatmamiza ragmen sabahin korunde zortledik Nedense kotu birseyler olucakmis gibi hissetmem, kuruntulu olma hali off offf O kadar sinirliyimki kendime daha da sinir olmaya basladim. Allah hepimize yardimci olsun. Yarinda seker testini yenileyecegim oysa hicbirsey cikmamisti neden simdi sorunlar basladi gicik oldum 8 Eylule kadarda dr a gitmiycem off Umarim idrarimda yine protein ve seker cikmak. Gebelik zehirlenmesinden korkuyorum ben yaa

selam kılzar nasılsınız ben dün giremedim buraya dr a gittim çok şükür herşey normal kızımın yüzünü net gördüm aynı ablayla babaya benziyo:)))31+6günlük çıktı 1931gr olmuş dr çok ii gidiyo dedi maşallah 22eylülde sezeryan olucam gibi görünüyo şimdilik 2haftada 1 çağırıcam artık dedi...

inşallah çıkmaz canım içini rahat tut..herseyden önemlisi moral.bebeğim sağlıklı hiçbir sıkıntı olmayacak diye kendini şartla.bana da 2 ay önce aynı şeyleri söyladi.tansiyon var sende şeker de var sezeryan olursun bebeği erken alırız dedi.Ama şekerim düzeldi şimdi diyet yapıyorum.tansiyon da doktorda cıkıyor evde normal.inşallah senin de düzelir

maşallah kızına..biz hep yandan profil gördük oğluşumun yüzünü.hiç göstermiyor çekingen olcak galibaEvet son aylarda öyle 2 haftada bir çağırıyorlar.ben de 1 ağustosta gitmiştim 17sinde tekrar çağırdı

ne güzel 36dan sonra da haftada bir oluyor..

aynı sıkıntılar bende de oluyor canım.Bir de bende ayaklarımda mantar var 2 haftadır hamilelikten dolayı(gece kaşıntıyla uyanıyorum.çok sıkıntılıyım geceleri bu günlerde

günaydın kızlar güzel pazarlar hepimize...

sonunda odamızın boyası ve bir duvarımıza duvar kagıdı yapılıyor... inşallah düşündüğüm gibi olur heyecanlıyım yeni baslandı kuruması bekleniyor ikinci kat için..

sonrasında hazırlıkları hızlandırıp son ay rahat etmek istiyorum...

çiserenin bebeklerine bayıldım ne güzel bebekler dimi ne güzel mutluluklar yaşanıyor... inşallah bizlerde sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza...

sizlerede günaydın kızlar akşamdan beri kapı süsü ve bebek şekeri bakıyorum 40 tane yapmıştık ama dün arkadaşım ben 120 tane aldım deyince artsın da yetmemezlik olmasın diye 50 daha ucuz bişey alayım dedim kapı süsleride nette 40 liradan başlıyo ve sadece asılanlardan bende komple kapıya tül bağlamalı gördüm arkadaşta beğendim ama bulamıyorum fikri olan link ve yorum atabilirmi?

çok saolun artkadaşlar allahım sağlıkla yüzünüde görmeyi nasip etsin hepimize inşallah çok heyecanlı ya son aylar:)))

günaydın..
biri mi doğurdu ki anlamadım :44:

çok sıkıcıı bencede, çünkü ben yine çalışıyorumm

öfffff hiç çekilmezzz ssz allah yardımcın olsun ne iş yapıyosun sen hemşocum ?

çok saolun artkadaşlar allahım sağlıkla yüzünüde görmeyi nasip etsin hepimize inşallah çok heyecanlı ya son aylar:)))

heyecanlı ama bugün çok sıkıcı bir an önce gelsin tosuncuklarımız

günaydınnnn herkese
güzel pazarlar olsunn
ama çok sıkıcı bi gün bence

sıcak ve bunaltıcı :2:
dur kızzzz gün daha yeni başlıyorrrr
bende bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…