2012 Ekim Anneleri

yar bana bir eğlence medeeeeeeettttttttttttttttt

yar bana bir eğlence medeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeett

çok sıkıldım doğurcam ben artık

al bendende o kadar kızım da çıkmak için sabırsızlanıyomudur nedir alt tarafımda duşta elime dolgunluk geliyor kızımın kafası bence oyyy kuzularımız

Günaydın Hanımlar :119:

Herkese güzel pazarlar ama benim bugün çok işim var kışlık hazırlıklarında son raundu gerçekleştiriyorum domates rendesi hafta içi temizliğim var ve artık kışlık hazırlığını temizlikten önce bitirmek istedim... muhtmelen temizlik faslı 2 gün sürer çünkü ilk gün duvarları sildireceğim gelen bayana, ikinci gün camlar ,koltuklar,tüller vs temizlik derken haa birde halıları yıkamaya vereceğiz hafta içi bu temizlik faslı bitsin oğlumun eşyalarını yıkayıp dolabını yerleştireceğim..eşimin bu işler yapılırken izinde olması tabiki benim için bulunmaz nimet olacak ona da iş yaptıracağım

Dinlene dinlene yapıyorum şimdi biraz oturup dinlenelim birazdan yine devam oğlumla

kolay gelsin sizler çok hamaratsınız maşallah kışa hazırlıktı temizlikti tek yaptığım halıları verdim ama sermedim ev havada bekliyor kolay gelsin canım yaptıklarınızı afiyetle yemek nasip olsun.

merhabalar hetkese.
bizde dün doktorumuza gittik. tamn 28 haftalık dedi. 1300gr olmuşuz. doktorumuz herşey çok iyi kilosu suyu dedi. normal doğum pozisyonunua dönmüş bizim tosuncuk. normal yapabilişrsin dedi. satımla uyumlu söyledi doğum tarihini.ancak muhtemelen 25 ekimi bekletmeyiz yani 9 ay 10 günü beklemeyiz, kakasını yapar geç kalırsa dedi. siz bayramdan önce doğum yapacakmışsınız gibi hazırlanın dedi. öne nasıl olacak baklaımç suni sanıcıdanmı bahsetti anlamdım ama. o kadar cok soru sordum ki ilk defa. asıl soracağım şeyi unutmuşum:)) kramplarımın çok olduğunu söyleyecektim unutup gelmişim.oğluşumun renli fotosunu gördük. çok tatlıydı. ama sıpa cok gösretmedi.dokuların arasına saklanmış.

bu arada sünnet işini sordum. 3 aydan önce tavsiye etmme dedi. enfeksiyona çok acık oluyorlar, kendi çocuğum olsa 3 aydan sonra yapardım dedi. sonuçta narkoz verliyor ne olacağı belli olmöaz dedi.

bizden böyle işte.. inşallah zaman bir an önce geçer...

inşallah canım sağolasın

sende izne çıkınca halledersin bütün işlerini sonra bebişlerimizde temiz temiz evlerimize gelirler ohh mis gibi

ya ben hiç kış hazırlığı yapmıyom
domatesi rendeleyip napcan kısss

maşallahhh bebişine

benim ziilli kızım nasıl acaba kendi doktoruma gitmeyeli 1 buçuk ay oldu

kuzuya maşallah annesi bizim kızımızda dönmüş normal doğum pozisyonuna hadi gözümüz aydın ama bende anlamadım normal doğuma tarih veriliyormu ki, yani verilirde öne nasıl alıyor :44:

ya ben hiç kış hazırlığı yapmıyom
domatesi rendeleyip napcan kısss

çorba, yemek, sos ve hatta menemen yaparken bile kullanabilirsin canım kışın nerde bulacaksıın kıpkırmızı taze domatesi ama yazın yaparsan kavonozlara kışın açar açar kullanırsın ağustos böceğimisin sen kızz

dün oğluşumda hiç durmadı sabah sahurdan gece 1 e jadar hiç uyumadı diye bilirim. 100 falan geçti maşallah tekmeleri.okadar çok karnım ağrıdki akşama kadar. sürekli alttan vurdu. bi ara ağrıdan ağlayacaktım. oğlum nolur uyu diye söyledim durdum. maşallah sıpanın uykuusfda gelmezmiş. şimdide bu saat oldu hala uyuyor:)))anlamdım dün niye öyle yaptı.
ilk defa oğluşuma bişeyler aldık. kıyafetlerini aldım baya bir. heycanlandımı nedir:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…