2012 Ekim Anneleri

konserve tehlikeli değil mi yaaa
nasıl yapıyosun bana da öğretin şu kış hazırlıklarını zaten canım çok sıkılıyoo üfffffffffffffff :2:

kuzuya maşallah annesi bizim kızımızda dönmüş normal doğum pozisyonuna hadi gözümüz aydın ama bende anlamadım normal doğuma tarih veriliyormu ki, yani verilirde öne nasıl alıyor :44:

valla bende anlamadım. adamın çok vaktini almayaım diyede sormadım. tarih yakınlaşsın sorarım tekrar. sadece bi ara şunu söyledi. erken olacak görünüyor muhtemelen 40 haftayı beklemezsiniz dedi. zaten beklemsini istemeyiz dedi. taktı kafaya kesin suni sancıyı:)))

benim kız da aynen öyle bağırtıyo geceleri sabahları ben uyanıyorum oda hemen tık tık

konserve tehlikeli değil mi yaaa
nasıl yapıyosun bana da öğretin şu kış hazırlıklarını zaten canım çok sıkılıyoo üfffffffffffffff :2:

neden tehlikeli olsun ki hem kışın marketlerden alacağın hazır konserveler kadar tehlikeli değildir, haa birde sera domatesler kadar

domatesi rendele sonra tuzunu at tencereyi koy kaynasın kaynarken kocişini kaldır yanına çağır bir bez ile kavonoz ver bir eline diğerinede cezveden büyük yada çelik sütlük gibi bişey varsa onu ver eline sonra tencereden kavanoza aktarmaya başlasın ağzını sıkıca kapatı ters bi şekilde bir bez üstüne diz onları hemi kuşum sonra onlar orda soğusun

ayy maşallah valla banada fikir oldu çok sağoll heveslendim bende yapçam

sıcak sıcak mı koyucaz kavanoza?

çelik sütlük ne için peki onu nerde kullanıyoruz?

sıcak sıcak mı koyucaz kavanoza?

evet şekerim sıcak koy kapağı eşin sıkıca kapatsın daha iyi olur sonuçta erkek kuvveti...sonra ters çevirip bez ser yere onun üzrerine diz kapak yapışır hemen sıcak olursa bide ters çevirirsen böylece bozulmaz vakum yani bir nevi canım

çelik sütlük ne için peki onu nerde kullanıyoruz?

tatlım ben çelik sütlük kullanıyorum o yüzden yazdım öyle yani kavanozlar 1 kiloluk ya sütlükte tam denk geliyor o yüzden.. bir kez tenceredeki kaynayan domatesten sütlükle aldırdığımda bir kiloluk kavanozu bir kerede doldurmuş oluyorum daha kolay oluyor hem sıcak olduğu için bezle tutuyorsun zaten kavanozu...zor olmasın diye öyle yazdım yani bir kerede doldurmuş olursun

kızlar bebek için malzeme çantasını nerden aldınız. dün baktım bir iki yerde hiç güzel bulamadım. netten beğenip alan var mı...yada nerden bakabilirim.

gunaydin kizlar nasilsiniz.

bende dun gece ruyamda kizimi gordum dogmusdu am sildi yuzunu hatirlamiyorum malesef...

artik gunler iyice zorlasiyor bende geceleri cok zor yatiyorum otururkende canim cok yaniyor kaburgama cok baski yapiyor hayirlisiyla bi gecirsek su gunleri

kızlar bebek için malzeme çantasını nerden aldınız. dün baktım bir iki yerde hiç güzel bulamadım. netten beğenip alan var mı...yada nerden bakabilirim.

canım içinde bakım malzemeleri olandan mı alacaksın ? şayet öyle almayı düşünmüyorsan ben unnado dan almıştım trendy mommy marka yan takılanlardandı bi bak istersen belki hala vardır :44:

merhaba kızlar.. benim de karnımının altı acıyo bugn dokunamıyorum yaa 8. aya girmemiz itibariyle zor günlerimizi başladı hayırlısıyla atlatırız işallah hepimiz..

kabukları soyucak mıyız ,bi de ne kadar tuz koycaz ve bi deeee ne kadar süre kaynatcaz
tam anlat bari ben de yapacam ev hanımlığım tuttuu zaten bugün canım çok sıkılıyo Asu çoooooookkkkkkkkkkkk

Cok saol canim:)

canım içinde bakım malzemeleri olandan mı alacaksın ? şayet öyle almayı düşünmüyorsan ben unnado dan almıştım trendy mommy marka yan takılanlardandı bi bak istersen belki hala vardır :44:

evet bebeğin bakım malzemelerini koyucam. her gittiğimiz yere taşımak zorundayızya:) ondan dedim. güzel kullanışlı olsun diye. maması biberonu sluğu bezi derken iyi bir çanta gerekecek. birde doğum cantası olarak farklı bir çantamı aldınız.kıyafetleri nereye koydunuz.

camoka ne zaman yapıyoruz tarifi aldık totomuz kalkcakta yapcaz ama ben yapıcam gerçekten

sen iştesin yapamazsın önce pazara gidip domates almak lazım çarşamba pazarına gidicem
dur şu ayrıntıları bi alayım da yanlış bişey yapmayak kız hemşo biz nasıl ev hanımıyız iyiki kocalar boşamıyo ha
bi domates sosu yapmayı bilmiyoz biz de hep anneler yapar de mi bisss daha annee olmadık ki
ohhh bi sürü bahane buldum

slm kızlaarr nasılsınız umarım herkes iyidirr =)) dünde alışveriş yaptık bebeğimin ve benim bi kaç eksiğimiz kaldı beşiği , bi tane daha pijama takımı alıcam terliğiyle , oğluşuma iç badyler alıcam renkli uzun kollular çıkmamış daha bayramdan sonra çeşitler çıkıcakmış ve bana iç çamaşırları işte bu kadarrr sizler tamamladınız mı herşeyi ? bide muayeneleriniz 15 günde 1 e düştü mü ? Ben ne zaman gitsem die düşünüyorum.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…