çorba, yemek, sos ve hatta menemen yaparken bile kullanabilirsin canım kışın nerde bulacaksıın kıpkırmızı taze domatesi ama yazın yaparsan kavonozlara kışın açar açar kullanırsınağustos böceğimisin sen kızz
kuzuya maşallah annesi bizim kızımızda dönmüş normal doğum pozisyonuna hadi gözümüz aydın ama bende anlamadım normal doğuma tarih veriliyormu ki, yani verilirde öne nasıl alıyor :44:
dün oğluşumda hiç durmadı sabah sahurdan gece 1 e jadar hiç uyumadı diye bilirim. 100 falan geçti maşallah tekmeleri.okadar çok karnım ağrıdki akşama kadar. sürekli alttan vurdu. bi ara ağrıdan ağlayacaktım. oğlum nolur uyu diye söyledim durdum. maşallah sıpanın uykuusfda gelmezmiş. şimdide bu saat oldu hala uyuyor:)))anlamdım dün niye öyle yaptı.
ilk defa oğluşuma bişeyler aldık. kıyafetlerini aldım baya bir. heycanlandımı nedir:)))
konserve tehlikeli değil mi yaaa
nasıl yapıyosun bana da öğretin şu kış hazırlıklarını zaten canım çok sıkılıyoo üfffffffffffffff :2:
neden tehlikeli olsun ki hem kışın marketlerden alacağın hazır konserveler kadar tehlikeli değildir, haa birde sera domatesler kadar
domatesi rendele sonra tuzunu at tencereyi koy kaynasın kaynarken kocişini kaldır yanına çağır bir bez ile kavonoz ver bir eline diğerinede cezveden büyük yada çelik sütlük gibi bişey varsa onu ver elinesonra tencereden kavanoza aktarmaya başlasın ağzını sıkıca kapatı ters bi şekilde bir bez üstüne diz onları hemi kuşum sonra onlar orda soğusun
neden tehlikeli olsun ki hem kışın marketlerden alacağın hazır konserveler kadar tehlikeli değildir, haa birde sera domatesler kadar
domatesi rendele sonra tuzunu at tencereyi koy kaynasın kaynarken kocişini kaldır yanına çağır bir bez ile kavonoz ver bir eline diğerinede cezveden büyük yada çelik sütlük gibi bişey varsa onu ver elinesonra tencereden kavanoza aktarmaya başlasın ağzını sıkıca kapatı ters bi şekilde bir bez üstüne diz onları hemi kuşum sonra onlar orda soğusun
sıcak sıcak mı koyucaz kavanoza?
çelik sütlük ne için peki onu nerde kullanıyoruz?
çelik sütlük ne için peki onu nerde kullanıyoruz?
onunla kavanoza dolduruyoz iştesanırsam galiba
kızlar bebek için malzeme çantasını nerden aldınız. dün baktım bir iki yerde hiç güzel bulamadım. netten beğenip alan var mı...yada nerden bakabilirim.
evet şekerim sıcak koy kapağı eşin sıkıca kapatsın daha iyi olur sonuçta erkek kuvveti...sonra ters çevirip bez ser yere onun üzrerine diz kapak yapışır hemen sıcak olursa bide ters çevirirsen böylece bozulmaz vakum yani bir nevi canım
tatlım ben çelik sütlük kullanıyorum o yüzden yazdım öyle yani kavanozlar 1 kiloluk ya sütlükte tam denk geliyor o yüzden.. bir kez tenceredeki kaynayan domatesten sütlükle aldırdığımda bir kiloluk kavanozu bir kerede doldurmuş oluyorum daha kolay oluyor hem sıcak olduğu için bezle tutuyorsun zaten kavanozu...zor olmasın diye öyle yazdım yani bir kerede doldurmuş olursun
inşallah çıkmaz canım içini rahat tut..herseyden önemlisi moral.bebeğim sağlıklı hiçbir sıkıntı olmayacak diye kendini şartla.bana da 2 ay önce aynı şeyleri söyladi.tansiyon var sende şeker de var sezeryan olursun bebeği erken alırız dedi.Ama şekerim düzeldi şimdi diyet yapıyorum.tansiyon da doktorda cıkıyor evde normal.inşallah senin de düzelir
kızlar bebek için malzeme çantasını nerden aldınız. dün baktım bir iki yerde hiç güzel bulamadım. netten beğenip alan var mı...yada nerden bakabilirim.
canım içinde bakım malzemeleri olandan mı alacaksın ? şayet öyle almayı düşünmüyorsan ben unnado dan almıştım trendy mommy marka yan takılanlardandı bi bak istersen belki hala vardır :44:
camoka ne zaman yapıyoruz tarifi aldık totomuz kalkcakta yapcazama ben yapıcam gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?