2012 Ekim Anneleri

camoka bugün neredeyiz???

en son ne zaman gittin ki kontrole?

ne oluyor bu foruma ya sabahtır gırıyorum kullanıcı adı ve şifre istiyor belki 50 kere gırdım tekrar düşüyor..sizdede oluyormu bende arada sırada oluyor ....

he valla 7 yıllık evliyim bide bahaneler hazır, (biz daha anne olmadık ki ) çok güldüm... evet ya çok özeniyorum azrada yaptıklarının resmini çekip topiğe koymuştu dedim vay bee yook bende yapıcam bu gün evimin karşısında pazar var kocamla çıkar alırım yaptım yaptım yapmadım dahada bu hevesim gelmez

nee 7 yıllık mıııı tüühhh sana ben daha 1 yıllık evdeyim ondan yapamıyom

şaka bi yana maşallahhh canım 7 yılll
yap yap sonra yazarsın bana sen beceremezsen ben hiç yeltenmim bileee

kızlarrr hadi bi etkinlik yapalım

şimdi herkes göbüşü açsın

göbüş deliğinin görüntüsü hakkında bilgi versin benimkinin çevresinde kahverengi bi halka oluşmuş ve göbüş deliğim dışarı doğrru hafifçe çıkmış

sizin ki nasıl

iyiyiz çok şükür tam olarak olmasada tamam sayılır eksikler tam bitti diyoruzz başka bişeyler çıkıyor galiba bitmeyecek. benim kontrolüm henüz düşmedi hala 4 haftada bir...

en son ne zaman gittin ki kontrole?

31/07 de gittimm bayramdan önce mi gitsem sonra mıı doktorum yoktu gittiğim gün nöbetçi dktora muayene oldum tansiyon takibim vardı benim o sebeple gittim ondan bir hafta öncede gitmiştim şimdi düşünüyorum bayramdan sonra mı önce mi gitsem bidaha

ben işteyim açamam ama en son sabah baktığımda göbek deliğim çukur değilde elips şeklindeydi ve artıkk t-shirtten göbiş deliğim belli olmaya başladı dışına çıkıyor galiba artık bide kahverengi çizgi henüz oluşmadı bende:26:

iyiyiz çok şükür tam olarak olmasada tamam sayılır eksikler tam bitti diyoruzz başka bişeyler çıkıyor galiba bitmeyecek. benim kontrolüm henüz düşmedi hala 4 haftada bir...

benimde herşey normal ilerlerdiğine göre bayramdan sonra gidiym doktorum yoktu son gitmemde soramadım yaa hastane çok yakın zaten bi rahasızlığım olduğunda orda buluyorum kendimi

ben hep 15 günde bir gidiyorum sende git bence

bence bayramdan sonra git canım
zaten ondan sonraki kontrollerin iki haftaya düşecek

nee 7 yıllık mıııı tüühhh sana ben daha 1 yıllık evdeyim ondan yapamıyom

şaka bi yana maşallahhh canım 7 yılll
yap yap sonra yazarsın bana sen beceremezsen ben hiç yeltenmim bileee

sağol canım darısı başına inşallah bir ömür boyu
ama çalışıorum ben sen evdesin 7 yıllık evliliğimde 1 yıl evde oturdum da öğrenmedim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…