sen iştesin yapamazsınönce pazara gidip domates almak lazım çarşamba pazarına gidicem
dur şu ayrıntıları bi alayım da yanlış bişey yapmayakkız hemşo biz nasıl ev hanımıyız iyiki kocalar boşamıyo ha
bi domates sosu yapmayı bilmiyoz biz de hep anneler yapar de mibisss daha annee olmadık ki
ohhh bi sürü bahane buldum
slm kızlaarr nasılsınız umarım herkes iyidirr =)) dünde alışveriş yaptık bebeğimin ve benim bi kaç eksiğimiz kaldı beşiği , bi tane daha pijama takımı alıcam terliğiyle , oğluşuma iç badyler alıcam renkli uzun kollular çıkmamış daha bayramdan sonra çeşitler çıkıcakmış ve bana iç çamaşırları işte bu kadarrr sizler tamamladınız mı herşeyi ? bide muayeneleriniz 15 günde 1 e düştü mü ? Ben ne zaman gitsem die düşünüyorum.:44:
camoka bugün neredeyiz???
sen iştesin yapamazsınönce pazara gidip domates almak lazım çarşamba pazarına gidicem
dur şu ayrıntıları bi alayım da yanlış bişey yapmayakkız hemşo biz nasıl ev hanımıyız iyiki kocalar boşamıyo ha
bi domates sosu yapmayı bilmiyoz biz de hep anneler yapar de mibisss daha annee olmadık ki
ohhh bi sürü bahane buldum
he valla 7 yıllık evliyim bide bahaneler hazır, (biz daha anne olmadık ki ) çok güldüm... evet ya çok özeniyorum azrada yaptıklarının resmini çekip topiğe koymuştu dedim vay bee yook bende yapıcam bu gün evimin karşısında pazar var kocamla çıkar alırım yaptım yaptım yapmadım dahada bu hevesim gelmez
nee 7 yıllık mıııı tüühhh sanaben daha 1 yıllık evdeyim ondan yapamıyom
şaka bi yana maşallahhh canım 7 yılll
yap yap sonra yazarsın banasen beceremezsen ben hiç yeltenmim bileee
slm kızlaarr nasılsınız umarım herkes iyidirr =)) dünde alışveriş yaptık bebeğimin ve benim bi kaç eksiğimiz kaldı beşiği , bi tane daha pijama takımı alıcam terliğiyle , oğluşuma iç badyler alıcam renkli uzun kollular çıkmamış daha bayramdan sonra çeşitler çıkıcakmış ve bana iç çamaşırları işte bu kadarrr sizler tamamladınız mı herşeyi ? bide muayeneleriniz 15 günde 1 e düştü mü ? Ben ne zaman gitsem die düşünüyorum.:44:
en son ne zaman gittin ki kontrole?
kızlarrr hadi bi etkinlik yapalım
şimdi herkes göbüşü açsın
göbüş deliğinin görüntüsü hakkında bilgi versinbenimkinin çevresinde kahverengi bi halka oluşmuş ve göbüş deliğim dışarı doğrru hafifçe çıkmış
sizin ki nasıl
kızlar hava atmak gib olmasın ama ben yaptım rabbim yemeyi nasip etsin
Eki Görüntüle 480444 Eki Görüntüle 480445 Eki Görüntüle 480446
iyiyiz çok şükür tam olarak olmasada tamam sayılır eksikler tam bitti diyoruzz başka bişeyler çıkıyorgaliba bitmeyecek. benim kontrolüm henüz düşmedi hala 4 haftada bir...
31/07 de gittimm bayramdan önce mi gitsem sonra mıı doktorum yoktu gittiğim gün nöbetçi dktora muayene oldum tansiyon takibim vardı benim o sebeple gittim ondan bir hafta öncede gitmiştim şimdi düşünüyorum bayramdan sonra mı önce mi gitsem bidaha
31/07 de gittimm bayramdan önce mi gitsem sonra mıı doktorum yoktu gittiğim gün nöbetçi dktora muayene oldum tansiyon takibim vardı benim o sebeple gittim ondan bir hafta öncede gitmiştim şimdi düşünüyorum bayramdan sonra mı önce mi gitsem bidaha
nee 7 yıllık mıııı tüühhh sanaben daha 1 yıllık evdeyim ondan yapamıyom
şaka bi yana maşallahhh canım 7 yılll
yap yap sonra yazarsın banasen beceremezsen ben hiç yeltenmim bileee
havamızı aldık canım
maşallahh sana
şu arkadakiler patlıcan mı bana mı öyle geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?