2012 Ekim Anneleri

küçüldü benimde göbiş deliğim ve çizgimde çıktı top gibi yerim onu ben yaptığım en güzel göbek bu mıncırasım geliyo hep hele tepiştimi

sağol canım darısı başına inşallah bir ömür boyu
ama çalışıorum ben sen evdesin 7 yıllık evliliğimde 1 yıl evde oturdum da öğrenmedim mi

amin canım

kız bir yıldır evde oturmuyom ben
yaz tatilim var ,sonra doğum iznim başlıcakk aralığa kadar evdeyim sonra yine işş
evde olsam böyle sıkılıp öğrenirdim heralde

Canim benim istedigin renk tulu kendin aliyorsun ve susunun altindan kapiya bagliyorsun hediye paketi yapacak gibi. Sonra o tullere tutturuyorsun kapi susunu...

benim göbüş deliğim girintisini günden güne kaybediyor çıkıntı değil henüz.ve içi çok yumuşak bir deri oldu. çevresi ve içi kahverengi..ve sadece halka halinde kahverengi değil çevresi,yatay bir kısım 5 parmaklık bir alan kahverengi.diğer dikey çizgi ise bikini bölgesinin başlangıcından göğsüme kadar çıktı.bir de ben baya baya çatladım ya..çok bi şekil oldum,zaten 100ü gördüm tartıda moralim bozuk..99 ken böyle hissetmiyordum ooooooooooooof offfffffffffffffff.

amin canım

yaz tatilim var ,sonra doğum iznim başlıcakk aralığa kadar evdeyim sonra yine işş

kız camoka inşallah şu 6 aylık doğum sonrası izin hemen çıkar da nisana kadar evde dururuz,ondan sonra belki heyet meyet yaparız.. doktorumuz lohusalık depresyonu vs. diyerek 2 hafta uzatabiliyor doğum sonrası iznini biliyorsunuz dimi??

göbüşlerimiz de benziyo nicklerimiz gibi
ay o çizgi aynen bende de göğsüme kadar oluştu ve göbüşümde küçük bi çıkıntı var yumuşakkk ıyyyy

ben daha çatlamadım kilo nasıl çok etkiliyo mu seni
harbiden senin işin daha zor ya benim aldığım 7 kilo göbekte sanki diğer yerler aynı gibi duruyo

onları da mı kavanozda saklayıp kış için hazırlıyosun ilk defa gördüm
dondurucuya atıyolar diye biliyorum ama sen konserve yapmışsın bozulmuyo mu
ayyy ne cahilim ben

yok canım sıcak koydum kapadım yan ocakta sıcak suda ters çevirip 10 dakika kaynattım ve bulaşık makinasına gece olunca dizip 70 de çalıştırdım

amin canım

canım sen öğretmendin tamam hatırladım...
ama maşallah izinlere nerdeyse evde geçiyor sene..
kalkta konserve yapp

ya o kanun bize yetişir mi ki benim pek umudum yok gibi

evet duymuştum ama 6 aylık izinden sonra lohusalık bitmiş oluyo nası vercek raporu ?

inşallah şu 6 ay lık doğum izni gerçekleşir de ben razıyım nisan da okula gitmeye zaten az bişi kalıyo karneye

etkilemez mi ya?10 kg almışım,100le doğuma girmeyi planlıyordum oysaki..yürümem zorlaştı,karnım çok büyüdü bir de yaygın bir karnım var..diğer yerlerden pek almadım,aynı gibi..inşallah sütüm olur da metabolizmam hızlanır emzirirken ve gider 10 kgsi hemen..sonra hemen diyetisyene koşacağım..ideal kilom 60.

canım sen öğretmendin tamam hatırladım...
ama maşallah izinlere nerdeyse evde geçiyor sene..
kalkta konserve yapp

bundan sonra tarih yerine konserve nasıl yapılır onu anlatacam çocuklara belki onlarda değişik tarifler vardır
yaş 40 olmadan geliştireyim kendümüüü

domates yok hayatım çarşambaya kaldı benim iş
hem sen önce yap yapamazsan ben de yapmam

2 haftalık izni bilmiyordum ben. ücretli mi peki? bide özel için geçer li mi?

inşallahhh verirsin hemen
ama sütünün olması için çok kısma yemenden süt yapıcak şeyleri yemen lazım
yavaş yavaş verirsin kilolarını

ben bütün gördüm dün arkadaşta acaba ayrımı aldı:44::44::44:

Canim butunu de olabilir ama neticede ayni sey. Begendigin suse uygun tul alip bagladin mi kapiya tamam. Hatta aldigin suse gore onun icinden falan yada biryerlerinden de gecirip baglarsan ayni olacak. Sicak slikonla da yapistirabilirsin bence. Onlar da oyle yapiyorlar neticede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…