kızlarrr hadi bi etkinlik yapalım
şimdi herkes göbüşü açsın
göbüş deliğinin görüntüsü hakkında bilgi versinbenimkinin çevresinde kahverengi bi halka oluşmuş ve göbüş deliğim dışarı doğrru hafifçe çıkmış
sizin ki nasıl
kızlar hava atmak gib olmasın ama ben yaptım rabbim yemeyi nasip etsin
Eki Görüntüle 480444 Eki Görüntüle 480445 Eki Görüntüle 480446
sağol canım darısı başına inşallah bir ömür boyu
ama çalışıorum ben sen evdesin 7 yıllık evliliğimde 1 yıl evde oturdum da öğrenmedim mi
sen yaptın canım sana maşallahdedim az öncede. allah ağız tadıyla yemek nasip etsin ailece :119: sen tecrübelisin sen annesin zaten biz anne olunca bizde yapıcaz
sizlerede günaydın kızlar akşamdan beri kapı süsü ve bebek şekeri bakıyorum 40 tane yapmıştık ama dün arkadaşım ben 120 tane aldım deyince artsın da yetmemezlik olmasın diye 50 daha ucuz bişey alayım dedim kapı süsleride nette 40 liradan başlıyo ve sadece asılanlardan bende komple kapıya tül bağlamalı gördüm arkadaşta beğendim ama bulamıyorum fikri olan link ve yorum atabilirmi?
evet patlıcan yemeği patlıcan ve biber kızartması
kızlarrr hadi bi etkinlik yapalım
şimdi herkes göbüşü açsın
göbüş deliğinin görüntüsü hakkında bilgi versinbenimkinin çevresinde kahverengi bi halka oluşmuş ve göbüş deliğim dışarı doğrru hafifçe çıkmış
sizin ki nasıl
sağol canı yaşlandık artık:2::2::2:yaş 28 oldu haliyle öğreniyor ve özeniyor insan
Canim benim istedigin renk tulu kendin aliyorsun ve susunun altindan kapiya bagliyorsun hediye paketi yapacak gibi. Sonra o tullere tutturuyorsun kapi susunu...
amin canım
kız bir yıldır evde oturmuyom ben
yaz tatilim var ,sonra doğum iznim başlıcakk aralığa kadar evdeyim sonra yine işş
evde olsam böyle sıkılıp öğrenirdim heralde
benim göbüş deliğim girintisini günden güne kaybediyor çıkıntı değil henüz.ve içi çok yumuşak bir deri oldu. çevresi ve içi kahverengi..ve sadece halka halinde kahverengi değil çevresi,yatay bir kısım 5 parmaklık bir alan kahverengi.diğer dikey çizgi ise bikini bölgesinin başlangıcından göğsüme kadar çıktı.bir de ben baya baya çatladım ya..çok bi şekil oldum,zaten 100ü gördüm tartıda moralim bozuk..99 ken böyle hissetmiyordumooooooooooooof offfffffffffffffff.
onları da mı kavanozda saklayıp kış için hazırlıyosun ilk defa gördüm
dondurucuya atıyolar diye biliyorum ama sen konserve yapmışsın bozulmuyo mu
ayyy ne cahilim ben
amin canım
kız bir yıldır evde oturmuyom ben
yaz tatilim var ,sonra doğum iznim başlıcakk aralığa kadar evdeyim sonra yine işş
evde olsam böyle sıkılıp öğrenirdim heralde
kız camoka inşallah şu 6 aylık doğum sonrası izin hemen çıkar da nisana kadar evde dururuz,ondan sonra belki heyet meyet yaparız.. doktorumuz lohusalık depresyonu vs. diyerek 2 hafta uzatabiliyor doğum sonrası iznini biliyorsunuz dimi??
göbüşlerimiz de benziyo nicklerimiz gibi
ay o çizgi aynen bende de göğsüme kadar oluştu ve göbüşümde küçük bi çıkıntı var yumuşakkk ıyyyy
ben daha çatlamadımkilo nasıl çok etkiliyo mu seni
harbiden senin işin daha zor ya benim aldığım 7 kilo göbekte sanki diğer yerler aynı gibi duruyo
canım sen öğretmendin tamam hatırladım...
ama maşallah izinlere nerdeyse evde geçiyor sene..
kalkta konserve yapp
kız camoka inşallah şu 6 aylık doğum sonrası izin hemen çıkar da nisana kadar evde dururuz,ondan sonra belki heyet meyet yaparız.. doktorumuz lohusalık depresyonu vs. diyerek 2 hafta uzatabiliyor doğum sonrası iznini biliyorsunuz dimi??
etkilemez mi ya?10 kg almışım,100le doğuma girmeyi planlıyordum oysaki..yürümem zorlaştı,karnım çok büyüdü bir de yaygın bir karnım var..diğer yerlerden pek almadım,aynı gibi..inşallah sütüm olur da metabolizmam hızlanır emzirirken ve gider 10 kgsi hemen..sonra hemen diyetisyene koşacağım..ideal kilom 60.
ben bütün gördüm dün arkadaşta acaba ayrımı aldı:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?