2012 Ekim Anneleri

bizimki yine 1 ay sonra gel dedi.hep aydan aya çağırıyor. ben daha tamamlamadım eksikleri, zaten ilk defa dün bişeyler aldım.

yapmak farz oldu yaa sen yapsan önce şimdi yapamadım demek var

bende 10 kg aldım görenler kendin almaışsın diyo ama millet burnumla kafayı bozdu şişiyo bence çok şirin oluyo sarıcak bişey bulamayan kusur arayanlar ayy burnun şişmiş canım neden ki diyolar sanki çok değişmişim olağandışı bi durum gibi yakın ahbaplarım ne alaka diyo e ben aynaya bakıyorum anormal bi durum yok eşime göre zaten annelerin en güzeliyim ama şu çekemeyen mallar diyarı varya kusur buluyolar len motive edin be insanı güzel hayırlı szler söyleyin bikerede bişeyden bişey uydurmayın ama bozucam sonunda birini Allah herkesin gönlüne göre versin!

bence yetişir bize.yani umudum var..1 ekimde açılıyor meclis.hemen işe koyulurlarsa olur..bi de öğretmenlerin tatiline laf ederler,devlet yönetimi tatile mi girer hiç,2-3 ay devlet tatil...zaten çok iş yapılıyor ya!!!!
2 haftalık izni bilmiyordum ben. ücretli mi peki? bide özel için geçer li mi?

ücretli evet...8 hafta yerine 10a uzuyor yani...

çekemiyolar hayatımmm

bi daha öyle söylerlerse burnum kalktı dersin

evet bende alıyorum o tepkileri abartı hiç bişey yok inan şu an üzerimde gebelikten önceki pantolonum var, 8 kilo aldım yakın arkadaşlarım çok iyi olduğumu söylüyor bazı iş arkadaşlarım ise aaa bu ne hal diyor :S şapşallar sizi diyesim var yüzlerine
hem şişsek noolcak ki içimizde can yeşeriyor herşeye değer.

kolay gelsin sevcanyk bende nerdesin dicektim ama tahmın ettım bebek odası ıle ılgılendıgını benım duvar kagıtcımda yarın geliyor ertesı gunde parkecı gelecek bende halledıp son aya bır sey bırakmayayım dıyorum..

yaparsın yaparsın
ya bu Asu usta nereye kayboldu yaaa
sorularıma acevap vermedi tam olarak tuz miktarı ve kaynama süreci konusunda

hatun hamarat işini gücünü yapıyor.. tuzu ve kaynama süresini bilmem ama annemden gördüğüm kadarıyla kabukları ortadan 2ye kesip rendeleyince kabuklar elimizde kalcak diye biliyorum hayal meyal hatırlar gibiyim başta soymuyordu kabukları...

canım bende 9 kilo aldım diye biliyordum ama sağlık ocağındaki hemşire kayıt altına almış kilomu toplamda 7 kilo almışım...dediğin gibi dengesizler cok var benim etrafımda da karşı komşumun işi yok alt komşuyla beni çekiştiriyorlar.yok göbeğim çok fazlaymış, yok doğuramıcakmışım oturmaktan bide gelip bunları bana anlatıyo...yok gıdım sarkmış...daha neler neler işi gücü benle uğraşmak.ben en sonunda size ne benim doktorum, hemşirem benden cok memnun onlara göre hiçbir problemim yok dedim bir daha hiçbirşey diyemedi...sende takma kafana canım sana moral bozuxu şeyler söylediklerinde ver cevabını...içinde kalmasın.
sağlık ocağındaki hemşire moralimi düzeltiyor her gittiğimde göbeğin hiç çatlamamış, tansiyonun düşük varisin yok, ayaklarda şişlik yok en sorunsuz gebem sensin diyor mutlu oluyorum bende...

yok canım sıcak koydum kapadım yan ocakta sıcak suda ters çevirip 10 dakika kaynattım ve bulaşık makinasına gece olunca dizip 70 de çalıştırdım

azzrraaa şu konserve işini bana sırasıyla bi baştan yazarmısın bende bir kaç kavanoz yapmak ıstıyorum ama bılmıyorum ilk defa yapacam sen bana şunu güzelce bir tarif eder misin ne zaman kaynatacam kac dakıka kaynatacam ne varsa sırayla yaz ,kapak bombe yaparsa tutmamıs demektır dıye duymustum dogrumu ???

neyse usta gelince okur bunları

ya bu ikonları aklımda tutamıyorum özel bi yerden mi açılıyo ben bilmiyom da

canım zor işler gercekten ustalar baya bi uğraşıyo,duvar kagıdı biraz sıkıntıymış umarım duvarının alçısı düzdür bizim duvarlar pek düz değilmiş o yüzden biraz kabarcıklar oluştu iğneyle düzelticez dediler ama bekliyorum nasıl olcak acaba umarım içimize siner

o kadar boya rengi tutturmak için duvar kagıdı secmek için uğrastık,inşallah deger o kadar zahmete...

yarın için kolay gelsin canım burak bebişin odası,bir prens odası gibi olsun inş.

arkadşlar yardım kızıma isim konusunda kararsızım?Derin?Sude?Bensu?Ecem?Nehir?hangisi sizce ya da başka önerisi olan var mı?

derın ısmı guzel benım kızımın adıda alya ama 2. bır ısme karar veremıyoruz ben alya derın dedım secenek olarak esımde alya nehir dedı karar veremıyoruz bı turlu

slmm bızımde yarın kontrlumuz var kızımı görucem öok merak edıyorum nasıl oldu buyudumu kaç kılo oldu umarım sorunsuz bı sekılde atlatırız bunuda

arkadşlar yardım kızıma isim konusunda kararsızım?Derin?Sude?Bensu?Ecem?Nehir?hangisi sizce ya da başka önerisi olan var mı?

hepsi güzel en güzeli derin bence... bensu ise son seceneğim olurdu benim.. cünkü herkes layığıyla telafuz edemiyor kapalı e acık e den dolayı :)) kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…