slm kızlaarr nasılsınız umarım herkes iyidirr =)) dünde alışveriş yaptık bebeğimin ve benim bi kaç eksiğimiz kaldı beşiği , bi tane daha pijama takımı alıcam terliğiyle , oğluşuma iç badyler alıcam renkli uzun kollular çıkmamış daha bayramdan sonra çeşitler çıkıcakmış ve bana iç çamaşırları işte bu kadarrr sizler tamamladınız mı herşeyi ? bide muayeneleriniz 15 günde 1 e düştü mü ? Ben ne zaman gitsem die düşünüyorum.:44:
bundan sonra tarih yerine konserve nasıl yapılır onu anlatacam çocuklarabelki onlarda değişik tarifler vardır
yaş 40 olmadan geliştireyim kendümüüü
domates yok hayatım çarşambaya kaldı benim iş
hem sen önce yap yapamazsan ben de yapmam
bence yetişir bize.yani umudum var..1 ekimde açılıyor meclis.hemen işe koyulurlarsa olur..bi de öğretmenlerin tatiline laf ederler,devlet yönetimi tatile mi girer hiç,2-3 ay devlet tatil...zaten çok iş yapılıyor ya!!!!ya o kanun bize yetişir mi ki benim pek umudum yok gibi
evet duymuştum ama 6 aylık izinden sonra lohusalık bitmiş oluyo nası vercek raporu ?
inşallah şu 6 ay lık doğum izni gerçekleşir de ben razıyım nisan da okula gitmeye zaten az bişi kalıyo karneye
2 haftalık izni bilmiyordum ben. ücretli mi peki? bide özel için geçer li mi?
yapmak farz oldu yaa sen yapsan önceşimdi yapamadım demek var
bende 10 kg aldım görenler kendin almaışsın diyo ama millet burnumla kafayı bozdu şişiyo bence çok şirin oluyo sarıcak bişey bulamayan kusur arayanlar ayy burnun şişmiş canım neden ki diyolar sanki çok değişmişim olağandışı bi durum gibi yakın ahbaplarım ne alaka diyo e ben aynaya bakıyorum anormal bi durum yok eşime göre zaten annelerin en güzeliyimama şu çekemeyen mallar diyarı varya kusur buluyolar len motive edin be insanı güzel hayırlı szler söyleyin bikerede bişeyden bişey uydurmayın ama bozucam sonunda birini Allah herkesin gönlüne göre versin!
bende 10 kg aldım görenler kendin almaışsın diyo ama millet burnumla kafayı bozdu şişiyo bence çok şirin oluyo sarıcak bişey bulamayan kusur arayanlar ayy burnun şişmiş canım neden ki diyolar sanki çok değişmişim olağandışı bi durum gibi yakın ahbaplarım ne alaka diyo e ben aynaya bakıyorum anormal bi durum yok eşime göre zaten annelerin en güzeliyimama şu çekemeyen mallar diyarı varya kusur buluyolar len motive edin be insanı güzel hayırlı szler söyleyin bikerede bişeyden bişey uydurmayın ama bozucam sonunda birini Allah herkesin gönlüne göre versin!
günaydın kızlar güzel pazarlar hepimize...
sonunda odamızın boyası ve bir duvarımıza duvar kagıdı yapılıyor... inşallah düşündüğüm gibi olur heyecanlıyım yeni baslandı kuruması bekleniyor ikinci kat için..
sonrasında hazırlıkları hızlandırıp son ay rahat etmek istiyorum...
çiserenin bebeklerine bayıldım ne güzel bebekler dimi ne güzel mutluluklar yaşanıyor... inşallah bizlerde sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza...
yaparsın yaparsın
ya bu Asu usta nereye kayboldu yaaa
sorularıma acevap vermedi tam olaraktuz miktarı ve kaynama süreci konusunda
arkadşlar yardım kızıma isim konusunda kararsızım?Derin?Sude?Bensu?Ecem?Nehir?hangisi sizce ya da başka önerisi olan var mı?
yok canım sıcak koydum kapadım yan ocakta sıcak suda ters çevirip 10 dakika kaynattım ve bulaşık makinasına gece olunca dizip 70 de çalıştırdım
hatun hamarat işini gücünü yapıyor.. tuzu ve kaynama süresini bilmem ama annemden gördüğüm kadarıyla kabukları ortadan 2ye kesip rendeleyince kabuklar elimizde kalcak diye biliyorum hayal meyal hatırlar gibiyim başta soymuyordu kabukları...
kolay gelsin sevcanyk bende nerdesin dicektim ama tahmın ettım bebek odası ıle ılgılendıgınıbenım duvar kagıtcımda yarın geliyor ertesı gunde parkecı gelecek bende halledıp son aya bır sey bırakmayayım dıyorum..
arkadşlar yardım kızıma isim konusunda kararsızım?Derin?Sude?Bensu?Ecem?Nehir?hangisi sizce ya da başka önerisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?