canım çatlak esmerlerde daha çok belli oluyor..
abimin eşi esmer 14 kilo aldı ve çatlakları çok bariz belli..
ama ablam beyaz çatlakları var hiç belli bile olmuyor..
Bende 11+6 da gidicem o da 22 mart oluyor eşimin boş gününe göre belirliyorum ki bebişimizi birlikte görelim bi de yeni bir doktora gidicem o yüzden kaçıncı hafta gitsem uygun olur diye sorayım dedim. Sanırım 14.haftaya kadar yapılıyormuş ikili testler
benim tanıdıklarda tam tersi..daha doğrusu esmer arkadaşlarımın sıfır çatlak beyazlarda harita gibi oldu..esmer olup ta çatlayan bir karın görmedim ama doğrudur,..vücuda bağlı aslında..cildin elastikiyetine..bu arada yüzünün esmerliğinden bahsetmiyoruz değil mi?? çünkü ben esmerim kollarım yüzüm kapkara ama karnım bacaklarım buğday hatta beyaza yakın...
bugün doktorum bana miden bulanıyomu dedi bende bugün ilk defa bulandı dedimm ohh ohh çok iyi bebeğin büyüdükçe miden bulanır bu iyiye işaret dedi ve bulantı hapı yazdıı...
genelde anneye çeker derler kızları için.. annemin karnı Allaha emanet..o kadar derinler ki 1 parmak genişliğinde şeffaf gibiler var..ama o ben sürekli kaşıyordum gözümle görüyordum çatladığını cıııııırt diye diyor.. krem falan hiççççç sürmemiş zaten..olsun be annelik izimiz olsun..ne yapalım..yok cnm vucüd esmerliğinden bahsediyorum gerçi yüzü kolu bacağıda esmer..
çatlakları çok belli ve çok kötü duruyor..
hatta ablamın bir arkadaşı var onun karnını gördükten sonra hep dua ederim ben öyle olmayayım diye çünkü anlatılmayacak derece de çatlak harita kelimesi bile hafif kalır..
ama ben esmer beyaz dan çok bünyeye bağlı olduğuna inanıyorum..
mesela benim annem ablam beyaz ama çatlaklarını görmek için mercek kullanmak gerek..
bende inş onlara çekerim canımm..
11+6 yani 12. haftanın sonunda gitmen çok iyi bir zaman..
bende dr umu değiştiricem 2liden önce gidip bi muayne olucam..
ama 2 li mi de başka dr a yaptırıcam bende senin gideceğin zamanlarda düşünüyorum..
12. hafta en ideali..ama eşim uymazsa 13. haftayıda bekleyebilirim..
merhaba kızlar nasılsınız?
kızlar aklıma takıldı şimdi ben 7+1 günlük bata göre hamişim ama geçen cuma dra gittiğimde 7 haftalık demişti drum ultrasonda öyle yazıyor şimdi ben hangisine göre hesap yapacam :44::44:
ikili teste beni 11.haftadan sonra çağırdılar.zamanı geçince zaten daha yapmıyolar o yüzden geçirmeyin.
canm usg de her zaman 1 yada 2 hafta buyuk gosterr.
kızlar ben kalp atışını çokmu erken duymuşum herkes 7. haftasında duyuyorheralde biz bugün duyduk 5+6 günlük dedi herşemiz erkenmi oluyor ne
3 haftalıkken de gebeliğimi öğrendim
şimdi yazarım seni de canım
Senin bebiş böyle kara bebiş mi olucak? Ayyy yerim onu bennnn
maşallah ne güzel duymuşşsunnn:) darısı başımaa:) peki karnından mı baktıda duydunuzz?
merhaba kızlar nasılsınız moralim bozuktu 10 gündür o yüzden bu topiğe girmiyordum ama bugün itibariyle içim rahatladı. hcg sonucumu burdan 10gün önce yazdıgımda bazı arkadaslar bana herşey belli bizde dış gebelik vs geçirdik normal değil gebeliğin üzülme filan demişlerdi bu kadar emin şekilde, moral bozukluğuyla dolu bir 10gün geçirdim eşime de dakka bir bebeğimizde sorun olabilir demekten eşimle aramız açıldı nerdeyse... bugün doktora gittim karnımdan ultrasona baktı ve kesemizi gördük sonunda. tahlillerimde sorunsuz çıktı. herşey şuan mükemmel, 12 gün sonraya randevu aldım.
o arkadaslara teessüf ediyorum bana yaşattıkları bu işkence dolu günler için. buradaki herkes hamile dolayısıyla duygusal anlamda çok hassaslar. herkesin bünyesi ve gebelik süreci farklı oluyor dolayısıyla kimseye kötü yorumlar yapılmamasını rica ediyorum.
cnm çok zor gıbı gelıyor atlatmak fecı bışı yaa k.valıdem gelıcek gelemıyor babası yatalak oldu altını bezlıyor sız gelın dıyor gıdemıyoruz kaldık boyle hepınıze çok çok tsk ederım
kızlar ben kalp atışını çokmu erken duymuşum herkes 7. haftasında duyuyorheralde biz bugün duyduk 5+6 günlük dedi herşemiz erkenmi oluyor ne
3 haftalıkken de gebeliğimi öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?