2012 Ekim Anneleri

canım çatlak esmerlerde daha çok belli oluyor..
abimin eşi esmer 14 kilo aldı ve çatlakları çok bariz belli..
ama ablam beyaz çatlakları var hiç belli bile olmuyor..

benim tanıdıklarda tam tersi..daha doğrusu esmer arkadaşlarımın sıfır çatlak beyazlarda harita gibi oldu..esmer olup ta çatlayan bir karın görmedim ama doğrudur,..vücuda bağlı aslında..cildin elastikiyetine..bu arada yüzünün esmerliğinden bahsetmiyoruz değil mi?? çünkü ben esmerim kollarım yüzüm kapkara ama karnım bacaklarım buğday hatta beyaza yakın...

11+6 yani 12. haftanın sonunda gitmen çok iyi bir zaman..
bende dr umu değiştiricem 2liden önce gidip bi muayne olucam..
ama 2 li mi de başka dr a yaptırıcam bende senin gideceğin zamanlarda düşünüyorum..
12. hafta en ideali..ama eşim uymazsa 13. haftayıda bekleyebilirim..

yok cnm vucüd esmerliğinden bahsediyorum gerçi yüzü kolu bacağıda esmer..
çatlakları çok belli ve çok kötü duruyor..
hatta ablamın bir arkadaşı var onun karnını gördükten sonra hep dua ederim ben öyle olmayayım diye çünkü anlatılmayacak derece de çatlak harita kelimesi bile hafif kalır..
ama ben esmer beyaz dan çok bünyeye bağlı olduğuna inanıyorum..
mesela benim annem ablam beyaz ama çatlaklarını görmek için mercek kullanmak gerek..
bende inş onlara çekerim canımm..

bugün doktorum bana miden bulanıyomu dedi bende bugün ilk defa bulandı dedimm ohh ohh çok iyi bebeğin büyüdükçe miden bulanır bu iyiye işaret dedi ve bulantı hapı yazdıı...

inşallah öledir cnm tek istedigim saglıklı olması 2 ay geçti 7 ayda bi geçseyde Allah korusun bebişlerimizi bizi.Allah bidahaki seneye bu zamanlarda birbirimize bebişlerimizin nasıl büyüdügünü yazmayı nasip etsin.:)

ikili teste beni 11.haftadan sonra çağırdılar.zamanı geçince zaten daha yapmıyolar o yüzden geçirmeyin.

genelde anneye çeker derler kızları için.. annemin karnı Allaha emanet..o kadar derinler ki 1 parmak genişliğinde şeffaf gibiler var..ama o ben sürekli kaşıyordum gözümle görüyordum çatladığını cıııııırt diye diyor.. krem falan hiççççç sürmemiş zaten..olsun be annelik izimiz olsun..ne yapalım..

Bebeğim epey büyümüş olur herhalde 3 aylık olucak Allah kısmet ederse En son 6.haftamda görmüştüm kalp atışları için bekle bekle çatlıyor insan daha da 3 hafta var

selam arkadaşlar nasılsınız ben dr a 2hafta önce gitmiştim bidaha 3 hafta sonra gel dedi ben yinede 4haftayı buldurcam tam 11.hafta civarı olucak nasipse çokmu geç olur acaba geçen gittiğimde 7hafta 1günlüktü...bu arada bulantım devam ediyooo çok zorrr ya ne zaman geçicek...

kızlar ben kalp atışını çokmu erken duymuşum herkes 7. haftasında duyuyorheralde biz bugün duyduk 5+6 günlük dedi herşemiz erkenmi oluyor ne
3 haftalıkken de gebeliğimi öğrendim

kızlar ben kalp atışını çokmu erken duymuşum herkes 7. haftasında duyuyorheralde biz bugün duyduk 5+6 günlük dedi herşemiz erkenmi oluyor ne
3 haftalıkken de gebeliğimi öğrendim

maşallah ne güzel duymuşşsunnn:) darısı başımaa:) peki karnından mı baktıda duydunuzz?

maşallah ne güzel duymuşşsunnn:) darısı başımaa:) peki karnından mı baktıda duydunuzz?

kalp atışını dinletmedi alttan baktı gösterdi sadece açılıp kapanıyor çok belliydi ama daha çok erken sesini dinlemeyelim dedi bebeğe zarar vermeyelim dedi nedense ama çok tuhaf karnımda bi çanlı var artık daha ii anlıyorum hamile olduğumu şimdi hissediyorum kuzum kendini kasma bende ilk hamileliğimde hiç bişey duymadan görmeden düşük yaşadım şimdi hamile kalınca dedimki allahım bi kalp atışını duyayım devamı gelir diyodum bugün gördümya bitmiyormuş canım onunla şimdi şu 4 ay bi geçse diyorum devamında ne gelir bilmem hiç dikkat etmezdim oturup kalkarken bismillahirahmanirahim diyorum demeyince korkuyorum kendimi kötü hissediyorum alışkanlık oldu ikide bir allahım bizi koru diyorum çok tuhaf bişey bunları çoğu zaman bilinççsizce yapıyorum

allahım hepimizi ve bebeklerimizi korusun sağlıkla sıhatle biir doğum bize sağlıklı bi yaşamda bebeklerimize nasip etsin(amin)

(bu arada güzelleşmişsin diyolar malum 3 kilo aldık şimdiden boynumdan allah yazısını kulağımın arkasınada siyah göz kalemi sürüyorum annem nazar etmesinler diyoda bu arada kafayı yemedim sadece önlem)

canım seni öyle iyi anlıyorum ki bendeaynı moddayım bazı sayfalardaki yada baska arkadasların yasadıgı tecrübelerden okuduklarımı kendimle bagdaştırıyorum resmen hasta oluyorum
şimdi hafif kanamam var diye 10 gün sonra düşer falan bazı yerlerde okudum
kalp atısını duymadan güvenme falan diyenlerde var
halbuki ben kızımı 3.5 haftalıkken keseyi görmüş 9 haftalıkken kalp atısını duymaya gitmiştim
şimdi 5 haftalık hamileyim ama acabamı diyorum
ama anladımki her bunye her kişi aynı değil sadece Allah a ve doktoruna güvenceksin cnm sıkma canını ne güzel bebişini görmüşsün dahası varmı

canım cok geçmiş olsun kayınvalidenlerede
sende inşallah saglıklı sıhhatli cıkarsın evine canım yaa zoe gnler geride kaldı inşallah

ilk yapılan kan ve ıdrar testlerı nıye bu kadar fazla tuttukı olsun ama deger dımı ozelde yaptıran varmı benım gıbı ssk ıle anlasmalı ama 165 verdım sız nekadar verdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…