2012 Ekim Anneleri

kızlar merhaba...ben sat göre 6+5 im doktora gittim geçen hafta keseyi gördük ama bana kaç haftalık olduğunu kesenin boyunu falan söylemedi..şimddi elimde ultrason görüntüsünde D1=10 MM yazıyor şimdi kese boyu bumu oluyor bi bakarmısınız ultrason resminize rica etsem....

canım bende ultrasyona göre 2 gün önde gidiyorum..
ama doğum son adet tarihine göre hesaplanıyor..
sende öyle yapp..

gözünüz aydın canımmm

ben yarın sabah doktora gidiyorum kızlar..hem heyecanlı hem mutlu hem meraklı hem de endişeliyim..karmakarışık hissediyorum.inşallah güzel haberler alırım..var mı başka yarın gidecek olan??sana emanetiz Allahım

esmer olanlarda olmuyormuş yada belirgin değilmiş.ben esmerim ama karnım buğday.. benim zaten kilo almaktan vermekten ince ince çatlaklarım var ama ben görebiliyorum dikkatli bakınca..

canım çatlak esmerlerde daha çok belli oluyor..
abimin eşi esmer 14 kilo aldı ve çatlakları çok bariz belli..
ama ablam beyaz çatlakları var hiç belli bile olmuyor..

evet canımm 10 mm miş kesenn hayırlarla doğsunn inşallah

maşallahhh bebeklerinee....

progestan ilaç hem yutuluyo hem vajinadan kullanıyo ağızdan alınca çok sarsıyo insanı ama vajenden okadar yan etkisi olmuyo....

tebrik ederimmm

doktor kontrolüm geçeli bi hafta oldu sanki bir ay geçmiş gibi.yeni randevumuz ayın 26 sında 26 günümüz var ikili test yaptrcz kısmetse o zaman inşallah hayırlı sonuçlar alırız.şu mide bulantıları çok bunaltıyo beni ne zaman geçer kızlar.daha 8 haftalık bebiş

çok geçmiş olsunnn...

tebrik ederimmm

bugün doktorum bana miden bulanıyomu dedi bende bugün ilk defa bulandı dedimm ohh ohh çok iyi bebeğin büyüdükçe miden bulanır bu iyiye işaret dedi ve bulantı hapı yazdıı...

tebrik ederimmm

gözünüz aydın canımmm
inş pıt pıtları duymak nasip olur hayırlısıylaaa..

güzel haberlerini bekliyoruz canımmm...

Bende 11+6 da gidicem o da 22 mart oluyor eşimin boş gününe göre belirliyorum ki bebişimizi birlikte görelim bi de yeni bir doktora gidicem o yüzden kaçıncı hafta gitsem uygun olur diye sorayım dedim. Sanırım 14.haftaya kadar yapılıyormuş ikili testler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…