merhaba kızlar nasılsınız?
kızlar aklıma takıldı şimdi ben 7+1 günlük bata göre hamişim ama geçen cuma dra gittiğimde 7 haftalık demişti drum ultrasonda öyle yazıyor şimdi ben hangisine göre hesap yapacam :44::44:
kızlaarr merhaba....
dün bebişlerimizin kalp atışlarını duyduk..maşallah iyice büyümüşler...güp güp güp atlı gibi kalp atışları vardı..
doktorumuz herşey normal dedi ama erken doğmaması ve düşük olmaması için progesteron hap mı bişey yazdı daha almadım. vajinadan kullanılıyormuş..önceden crinone jel kullandım ama hiç sevmemiştim..bu nasıl acaba içinizde kullananan var mı, mide bulantısı falan yapıypr diye bişeyler okudum...yaşayan var mı aranızda..
melekangel arkadaşım bende patronuma söylemedim. zaten pekte göremediğim için kendisini geldiğinde gördüğünde anlar diye düşünüyorum:))
Kızlarrrrrrrrrrrrr kalp atışımızı gördük allahıma çok şükür ben 6+1 hesaplamıştım doktor 5+6 dedi gidişatımız çok iyiymiş
BENDE BEBEK ISTEYENLERDEYDIM ARTIK KUCUGUMUN KALP ATISINI FELAN GORDM BENDE SİZLEI GORUNCE GELDIM BRAYA MERHABALAR
esmer olanlarda olmuyormuş yada belirgin değilmiş.ben esmerim ama karnım buğday.. benim zaten kilo almaktan vermekten ince ince çatlaklarım var ama ben görebiliyorum dikkatli bakınca..
kızlar merhaba...ben sat göre 6+5 im doktora gittim geçen hafta keseyi gördük ama bana kaç haftalık olduğunu kesenin boyunu falan söylemedi..şimddi elimde ultrason görüntüsünde D1=10 MM yazıyor şimdi kese boyu bumu oluyor bi bakarmısınız ultrason resminize rica etsem....
kızlaarr merhaba....
dün bebişlerimizin kalp atışlarını duyduk..maşallah iyice büyümüşler...güp güp güp atlı gibi kalp atışları vardı..
doktorumuz herşey normal dedi ama erken doğmaması ve düşük olmaması için progesteron hap mı bişey yazdı daha almadım. vajinadan kullanılıyormuş..önceden crinone jel kullandım ama hiç sevmemiştim..bu nasıl acaba içinizde kullananan var mı, mide bulantısı falan yapıypr diye bişeyler okudum...yaşayan var mı aranızda..
melekangel arkadaşım bende patronuma söylemedim. zaten pekte göremediğim için kendisini geldiğinde gördüğünde anlar diye düşünüyorum:))
kızlar selam bnde 7 hafta 4 günlük hamileyim 5 gün snr kalp atışını dinliycez inş ama bulantılarım çok fena ya mutfağa bile girmek istemiyorum çok halsizim başyan böle değildi son 1 haftadır böleyim zayıflıyorum çnk hiçbişey yiyemiyorum yesemde çıkarıyorum ztn ne zaman geççer bu bulantılar hep bölemi olacak
slm kızlar nasılsınız
bende durumlar iyi hamd olsun pazartesi kontrole gittim 8+5 olmuşuz boyumuz 2 cm bozuk para kadar dedi dr amcası maşallah ama haftalık iğne verdi kanamaya önlem olarak 13. haftaya kadar iğneye devam işte
şuan asıl düşündüğüm abimin eşi perşembeden beri hastanede yatıyor 32 haftalık hamile karaciğer değeri yüksek çıkmış safra asidide bebeğin kalbine zararlıymış Allah korusun ani ölüm riski varmış dün akşam sancı verdiler doğum için bebek aşağı inmemiş gece 2 de geri odaya çıkarmışlar dr görsün tekrar diye en son hast aldığım habere göre tekrar sancı vereceklermiş eğer yine doğum olmazsa artık sezaryanla alacaklarmış bebeği
merhaba ben de 7+2 haftalık hamileyim,hafta sonu bebişin kalp atışlarını duymaya gideceğiz,benim de bazı arkadaşlar gibi geriden geliyor gebeliğim,10 gün kadar geriden,aslında sat 31 aralık ama ultrasonda tarihe uyumlu görünmüyor,hayırlısı inşallah.
doktor kontrolüm geçeli bi hafta oldu sanki bir ay geçmiş gibi.yeni randevumuz ayın 26 sında 26 günümüz var ikili test yaptrcz kısmetse o zaman inşallah hayırlı sonuçlar alırız.şu mide bulantıları çok bunaltıyo beni ne zaman geçer kızlar.daha 8 haftalık bebiş
HERKESE selam...
topiğimiz hayırlı uğurlu olsun...allah hepimiizn bebeklerini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin...
bende hamileyim 5+2 günlüğüm...güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...
Kızlar ikili testlere kaçıncı haftanızda gideceksiniz?
kızlar merhaba...ben sat göre 6+5 im doktora gittim geçen hafta keseyi gördük ama bana kaç haftalık olduğunu kesenin boyunu falan söylemedi..şimddi elimde ultrason görüntüsünde D1=10 MM yazıyor şimdi kese boyu bumu oluyor bi bakarmısınız ultrason resminize rica etsem....
merhaba kızlar nasılsınız moralim bozuktu 10 gündür o yüzden bu topiğe girmiyordum ama bugün itibariyle içim rahatladı. hcg sonucumu burdan 10gün önce yazdıgımda bazı arkadaslar bana herşey belli bizde dış gebelik vs geçirdik normal değil gebeliğin üzülme filan demişlerdi bu kadar emin şekilde, moral bozukluğuyla dolu bir 10gün geçirdim eşime de dakka bir bebeğimizde sorun olabilir demekten eşimle aramız açıldı nerdeyse... bugün doktora gittim karnımdan ultrasona baktı ve kesemizi gördük sonunda. tahlillerimde sorunsuz çıktı. herşey şuan mükemmel, 12 gün sonraya randevu aldım.
o arkadaslara teessüf ediyorum bana yaşattıkları bu işkence dolu günler için. buradaki herkes hamile dolayısıyla duygusal anlamda çok hassaslar. herkesin bünyesi ve gebelik süreci farklı oluyor dolayısıyla kimseye kötü yorumlar yapılmamasını rica ediyorum.
ben yarın sabah doktora gidiyorum kızlar..hem heyecanlı hem mutlu hem meraklı hem de endişeliyim..karmakarışık hissediyorum.inşallah güzel haberler alırım..var mı başka yarın gidecek olan??sana emanetiz Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?