arkadşlar yardım kızıma isim konusunda kararsızım?Derin?Sude?Bensu?Ecem?Nehir?hangisi sizce ya da başka önerisi olan var mı?
neyse usta gelince okur bunları
ya bu ikonları aklımda tutamıyorum özel bi yerden mi açılıyo ben bilmiyom da
link mi kız ne ikonu bilemedim bu sarı kafalar mı yoksa
derın ısmı guzel benım kızımın adıda alya ama 2. bır ısme karar veremıyoruz ben alya derın dedım secenek olarak esımde alya nehir dedı karar veremıyoruz bı turlu
azzrraaa şu konserve işini bana sırasıyla bi baştan yazarmısın bende bir kaç kavanoz yapmak ıstıyorum ama bılmıyorumilk defa yapacam sen bana şunu güzelce bir tarif eder misin ne zaman kaynatacam kac dakıka kaynatacam ne varsa sırayla yaz ,kapak bombe yaparsa tutmamıs demektır dıye duymustum dogrumu ???
canım bende 9 kilo aldım diye biliyordum ama sağlık ocağındaki hemşire kayıt altına almış kilomu toplamda 7 kilo almışım...dediğin gibi dengesizler cok var benim etrafımda da karşı komşumun işi yok alt komşuyla beni çekiştiriyorlar.yok göbeğim çok fazlaymış, yok doğuramıcakmışım oturmaktan bide gelip bunları bana anlatıyo...yok gıdım sarkmış...daha neler neler işi gücü benle uğraşmak.ben en sonunda size ne benim doktorum, hemşirem benden cok memnun onlara göre hiçbir problemim yok dedim bir daha hiçbirşey diyemedi...sende takma kafana canım sana moral bozuxu şeyler söylediklerinde ver cevabını...içinde kalmasın.
sağlık ocağındaki hemşire moralimi düzeltiyor her gittiğimde göbeğin hiç çatlamamış, tansiyonun düşük varisin yok, ayaklarda şişlik yok en sorunsuz gebem sensin diyor mutlu oluyorum bende...
sarı kafalar ikon işteonları soruyom
2 haftalık izni bilmiyordum ben. ücretli mi peki? bide özel için geçer li mi?
hepsi güzel en güzeli derin bence... bensu ise son seceneğim olurdu benim.. cünkü herkes layığıyla telafuz edemiyor kapalı e acık e den dolayı :)) kolay gelsin
o şaşkın saftiriklerle dolu benim çevremde bende şimdiye kadar 10 kilo aldım en başta kayınvalidem ve kardeşleri olmak üzere herkeze göre 100 kilo olmuşum bende dedim olayım sizemi güzel görüncem acaba doktorumda çok istikrarlı gidiyosun 15 geçmiceksin bence diyor içimde can var sonuçta dangalaklar yaa
canım bende 9 kilo aldım diye biliyordum ama sağlık ocağındaki hemşire kayıt altına almış kilomu toplamda 7 kilo almışım...dediğin gibi dengesizler cok var benim etrafımda da karşı komşumun işi yok alt komşuyla beni çekiştiriyorlar.yok göbeğim çok fazlaymış, yok doğuramıcakmışım oturmaktan bide gelip bunları bana anlatıyo...yok gıdım sarkmış...daha neler neler işi gücü benle uğraşmak.ben en sonunda size ne benim doktorum, hemşirem benden cok memnun onlara göre hiçbir problemim yok dedim bir daha hiçbirşey diyemedi...sende takma kafana canım sana moral bozuxu şeyler söylediklerinde ver cevabını...içinde kalmasın.
sağlık ocağındaki hemşire moralimi düzeltiyor her gittiğimde göbeğin hiç çatlamamış, tansiyonun düşük varisin yok, ayaklarda şişlik yok en sorunsuz gebem sensin diyor mutlu oluyorum bende...
merhaba canlar nasılsınız ?
hepinize hayırlı pazarlar diliyorum...
kışlıklar hazırlanmış ne güzel azracım ellerine sağlıkcok nefis görünüyorlar...
hepiniz ne güzel yakın tarihlersiniz bakıyorum da 31 32. haftalardasınız sanırım en geriden gelen benim bu yuzden bazen adapte olamıyorum konusulanlaraüzülüyorum fena..
yine hormonlarım mı bana oyun oynuyordur nedir bu aralar pek alıngan ve duygusal oldum
mesajlaştığın yerin altında çıkmıyor mu sendede, bendede çıkmıyordu bişeyler yaptım açtım ama neler yaptım hatırlayamadım :44:
öyle bir izin yok zaten. herhangi bir hastalıktan dolayı aldığın raporla aynı. sadece doğum psikolojisi nedeniyle pospartum depresyon tanısı koyar doktorun raporlu olursun yani. dahiliye gidip alacağın herhangi bir rapordan farkı yok. özeller rapor almana bişey demiyorsa sıkıntı yok. ama genelde kabul etmezler. yasal bir izin değil yani.bildiğimiz rapor alma:)) ona bakarsan ben bütün doğum yapan danışanşlarıma bu tanıyı koyup rapor aldırabilirim:))
acaba kendileri nasıllardı...benim kayınvalidem hiç bir şey demedi...eşime hamileyken olan fotoğrafları var eğer birşey diyecek olursa sen kendin benden cok mu farklıymışsın derim...ama komşuların beni çekiştirmesi bide sonra gelip bana anlatması yok mu sinir oluyorum.bide bana neden bizim yanımıza gelmiyorsun aksamüstü bahceye diyolar.arkamdan neler neler söylüyorlar yüzüme kimbilir neler diyecekler.
tatlım bende 30dayım bu hatunlar önden gidiyor hem kimin ne zaman doğuracağı bellimi belki biz onlardan önce doğurcaz en hayırlı zamanda gelsinlerde tabii
öyle bir izin yok zaten. herhangi bir hastalıktan dolayı aldığın raporla aynı. sadece doğum psikolojisi nedeniyle pospartum depresyon tanısı koyar doktorun raporlu olursun yani. dahiliye gidip alacağın herhangi bir rapordan farkı yok. özeller rapor almana bişey demiyorsa sıkıntı yok. ama genelde kabul etmezler. yasal bir izin değil yani.bildiğimiz rapor alma:)) ona bakarsan ben bütün doğum yapan danışanşlarıma bu tanıyı koyup rapor aldırabilirim:))
merhaba canlar nasılsınız ?
hepinize hayırlı pazarlar diliyorum...
kışlıklar hazırlanmış ne güzel azracım ellerine sağlıkcok nefis görünüyorlar...
hepiniz ne güzel yakın tarihlersiniz bakıyorum da 31 32. haftalardasınız sanırım en geriden gelen benim bu yuzden bazen adapte olamıyorum konusulanlaraüzülüyorum fena..
yine hormonlarım mı bana oyun oynuyordur nedir bu aralar pek alıngan ve duygusal oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?