2012 Ekim Anneleri

derın ısmı guzel benım kızımın adıda alya ama 2. bır ısme karar veremıyoruz ben alya derın dedım secenek olarak esımde alya nehir dedı karar veremıyoruz bı turlu

ben alya deniz derim..arkadaşımın cici mi cici kızı var.alya deniz adında.bence çok uymuş bu iki isim yanyana

canım namaz kılıyordum geldim pazardan uzun domates ve biber alıyorsun mesela 1 kg biber 2 kg domates biberleri derin büyük bir tencerede yağda kızartıyorsun yoğurtlama yapacak gibi doğrayıp biberler kızarınca üzerine küp doğradığın domatesleri döküp kaynatıyorsun göz kararı eline yarım kg kavanozlardan alıp kepçe yardımıyla hızlı bir şekilde dolduruyorsun ve sıkıca kapatıp ters çeviriyorsun yan ocakta tepsi içine 3 parmak su koyup kaynatıyorum ve ters çevirdiğim kavanozu 5 dakika sonra tepsiye oturtup 5-10 dakika kaynatıyorum kapak tutsun diye sonra sofra bezi üstüne çıkarıyorum akşam oluncada ters bir şekilde bulaşık makinesine dizip 70 de yıkıyorum bu kadar bu melemen di patlıcan yemeğide aynı patlıcan -biber kızartmasıda tuzunu koyuyorum

o şaşkın saftiriklerle dolu benim çevremde bende şimdiye kadar 10 kilo aldım en başta kayınvalidem ve kardeşleri olmak üzere herkeze göre 100 kilo olmuşum bende dedim olayım sizemi güzel görüncem acaba doktorumda çok istikrarlı gidiyosun 15 geçmiceksin bence diyor içimde can var sonuçta dangalaklar yaa

2 haftalık izni bilmiyordum ben. ücretli mi peki? bide özel için geçer li mi?

öyle bir izin yok zaten. herhangi bir hastalıktan dolayı aldığın raporla aynı. sadece doğum psikolojisi nedeniyle pospartum depresyon tanısı koyar doktorun raporlu olursun yani. dahiliye gidip alacağın herhangi bir rapordan farkı yok. özeller rapor almana bişey demiyorsa sıkıntı yok. ama genelde kabul etmezler. yasal bir izin değil yani.bildiğimiz rapor alma:)) ona bakarsan ben bütün doğum yapan danışanşlarıma bu tanıyı koyup rapor aldırabilirim:))

merhaba canlar nasılsınız ?

hepinize hayırlı pazarlar diliyorum...

kışlıklar hazırlanmış ne güzel azracım ellerine sağlık cok nefis görünüyorlar...

hepiniz ne güzel yakın tarihlersiniz bakıyorum da 31 32. haftalardasınız sanırım en geriden gelen benim bu yuzden bazen adapte olamıyorum konusulanlara üzülüyorum fena..

yine hormonlarım mı bana oyun oynuyordur nedir bu aralar pek alıngan ve duygusal oldum

hepsi güzel en güzeli derin bence... bensu ise son seceneğim olurdu benim.. cünkü herkes layığıyla telafuz edemiyor kapalı e acık e den dolayı :)) kolay gelsin

hahaha bizde de ben kayra diyorum eşimle annemde diyoki karya mı o ne yaa bi bastım kahkahayı daha babasıyla ananesi diyemiyor diye eşimin ailesine zaten bişey demiyorum muhtemelen onlarda söyliyemiyecek o yüzden vazgeçtim kayınvalideme kalsa zülkif olcakmış o ayrı alem zaten

acaba kendileri nasıllardı...benim kayınvalidem hiç bir şey demedi...eşime hamileyken olan fotoğrafları var eğer birşey diyecek olursa sen kendin benden cok mu farklıymışsın derim...ama komşuların beni çekiştirmesi bide sonra gelip bana anlatması yok mu sinir oluyorum.bide bana neden bizim yanımıza gelmiyorsun aksamüstü bahceye diyolar.arkamdan neler neler söylüyorlar yüzüme kimbilir neler diyecekler.

hemşoom buldum dediklerimi aynen yap kullanici kontrol paneline gir solda assagida secenekleri duzenle yap oraya tıkla aşagı tarafında cesitli secenekler var ordan mesaj editoru var ordan standart editoru işaretle sec kaydet

gerçekten aslında çok şey söylemek gerekiyo onlara ama susuyorum ben cevap veripte bu seferde hmm komplesk yapmış dedirtmem kendime bu insanlar öyleki her türlü bi kusur bulurlar Rabbim uzak tutsun bizden bizide korusun kem gözlerden çoğuna gülüp geçiyorum ama arada asabım bozulmuyo değil

tatlım bende 30dayım bu hatunlar önden gidiyor hem kimin ne zaman doğuracağı bellimi belki biz onlardan önce doğurcaz en hayırlı zamanda gelsinlerde tabii

aynen öyle,sadece iznini raporla uzatmış oluyorsun,işe başlamadan..

oo onlara sorsan tığ gibilermiş çayda bahçede çalışırken kilomu alınırmış bende dedim ohh keyfim yerinde kocam iyi bakıyor ama alttan alttanda sizene canım siz kendi g.t göbeğinize bakın demek istiyorum bide sanki mankenlik yarışmasına gircez canım alacağım tabi kilo bebişim var içimde...

tatlım bende 30dayım bu hatunlar önden gidiyor hem kimin ne zaman doğuracağı bellimi belki biz onlardan önce doğurcaz en hayırlı zamanda gelsinlerde tabii

orası öyle tatlım rabbim hepimizin hakkında hayırlısını eylesin...

kontrolüme 18 gun var daha bakalım o zaman ne dicek dr.umuz. glikoz yuklemesi yapıldı 2 hafta önce ve sanırım sonuclar biraz yüksek bilemediim...

bilmiyorum ona ne dicek...

anladım yasal değil, ama kabul etmek zorunda değil mi sonuçta rapor işte senelik iznimde tam ekime geliyor 15 ordan 15 bu rapordan uzasa ya keşke 1 ay daha

sen de çanakkaleden mezundun dimi??yanlış değilsem.. gökçeadadaydım 15 gün..giderken ve dönerken azıcık ç.kalenin de keyfini çıkardım..çokkk güzel olmuş,değişmiş baya.ben 2005 mezunuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…