- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
sen de çanakkaleden mezundun dimi??yanlış değilsem.. gökçeadadaydım 15 gün..giderken ve dönerken azıcık ç.kalenin de keyfini çıkardım..çokkk güzel olmuş,değişmiş baya.ben 2005 mezunuyum
orası öyle tatlım rabbim hepimizin hakkında hayırlısını eylesin...
kontrolüme 18 gun var daha bakalım o zaman ne dicek dr.umuz. glikoz yuklemesi yapıldı 2 hafta önce ve sanırım sonuclar biraz yüksek bilemediim...
bilmiyorum ona ne dicek...
hemşoom buldum dediklerimi aynen yap kullanici kontrol paneline gir solda assagida secenekleri duzenle yap oraya tıkla aşagı tarafında cesitli secenekler var ordan mesaj editoru var ordan standart editoru işaretle sec kaydet
kaç çıktıki sonucunu biliyomusun yükseksede yemene içmene dikkat ettirir canım merak etme aramızda şeker sorunu yaşayan arkadaşlar vardı galiba düzeliyor ya dikkat edince bende tansiyondan korkuyorum azıcık yürüyünce sağ ayağım davul oluyor resmen inşallah yoktur bişicik
oo onlara sorsan tığ gibilermiş çayda bahçede çalışırken kilomu alınırmış bende dedim ohh keyfim yerinde kocam iyi bakıyor ama alttan alttanda sizene canım siz kendi g.t göbeğinize bakın demek istiyorum bide sanki mankenlik yarışmasına gircez canım alacağım tabi kilo bebişim var içimde...
her yaz gitmeme rağmen o kadar değişmiş geliyor ki gözüme..2001de gittiğimde çok güzel biir şehir değildi,ama şimdi bence türkiyenin en yaşanılası şehri olmuş..çok düzenli,temiz...çok özledim oraları
ben 2005 mezunu olacakken 2006 mezunu olanlardanım :) eşimle tanısınca biraz okulu kırdım ve uzadı haliyle
60dakikanın üst sınırı 140 diye biliyorum ben değil mi kızlar????kan değerlerim normal onlarda sıkıntı yok
AKŞ: 75
60! KŞ: 192 yüksek sınırı 180miş
120'KŞ: 154 onun da yuksek sınırı 155
bilemedim
her yaz gitmeme rağmen o kadar değişmiş geliyor ki gözüme..2001de gittiğimde çok güzel biir şehir değildi,ama şimdi bence türkiyenin en yaşanılası şehri olmuş..çok düzenli,temiz...
60dakikanın üst sınırı 140 diye biliyorum ben değil mi kızlar????
canım namaz kılıyordum geldim pazardan uzun domates ve biber alıyorsun mesela 1 kg biber 2 kg domates biberleri derin büyük bir tencerede yağda kızartıyorsun yoğurtlama yapacak gibi doğrayıp biberler kızarınca üzerine küp doğradığın domatesleri döküp kaynatıyorsun göz kararı eline yarım kg kavanozlardan alıp kepçe yardımıyla hızlı bir şekilde dolduruyorsun ve sıkıca kapatıp ters çeviriyorsun yan ocakta tepsi içine 3 parmak su koyup kaynatıyorum ve ters çevirdiğim kavanozu 5 dakika sonra tepsiye oturtup 5-10 dakika kaynatıyorum kapak tutsun diye sonra sofra bezi üstüne çıkarıyorum akşam oluncada ters bir şekilde bulaşık makinesine dizip 70 de yıkıyorum bu kadar bu melemen di patlıcan yemeğide aynı patlıcan -biber kızartmasıda tuzunu koyuyorum
kan değerlerim normal onlarda sıkıntı yok
AKŞ: 75
60! KŞ: 192 yüksek sınırı 180miş
120'KŞ: 154 onun da yuksek sınırı 155
bilemedim
hmmm,doğrudur tabi o zaman.. 75lik yüklemeymiş seninki zaten..değerler değişiyor demek ki benim dediğim 50lik..
bilemedim ki canım şimdi ben yaptırdığımda 60 dk sınır 140tı ama senin sınır daha yüksek yazıyor ama çok bişey yok arada biraz dikkat ettittirir dr muhtemelen bişicik olmaz tatlım yaa duygusala bağlamada
orası öyle tatlım rabbim hepimizin hakkında hayırlısını eylesin...
kontrolüme 18 gun var daha bakalım o zaman ne dicek dr.umuz. glikoz yuklemesi yapıldı 2 hafta önce ve sanırım sonuclar biraz yüksek bilemediim...
bilmiyorum ona ne dicek...
kayınpederim bana sen sakın oruç tutmayı bile deneme dedi ramazandan önce...bende zaten denemicem dedim.kayınvalidemde ordan diyo ben hem hamileydim hem oruçlu hemde tarlaya çalışmaya gidiyordum diyo...sinir etmişti beni
sonuçlarını gördüm de bana da 75 lik yükleme yapılmıştı.1. saatin 180 den küçük 2. saatin 153 den küçük olması lazım demişti doktorum eğer biri yüksekse gebelik diyabeti var demişti..benim ne yazık ki 2. saatim yüksek çıktı ve doktorum hemen endokrin uzmanına ve diyetisyeni gönderdi beni..şimdi 3 haftadır diyetteyim ve hergün evde kendim şeker ölçümü yapırorum..bence sende en kısa sürede doktoruna danışmalısın..
hayırlısı bakalım ya dr.a gittiğim zaman cıkcak meydana iin aslı astarı
valla bu aralar o kadar duygusallığım üzerimdeki anlatamam. yalnızlık duygusu kaplamaya basladı beni fena halde.. eşimle bir yere cıkamıyoruz gezmek etmek falan kalmadı neredeyse hep bahaneler. hep evin içindeyim... patlıcam artık bu yuzden herseyi kafama takar oldum
hee banada kaynanam dedi aynısını geçende görümcem diyo ben tutmuştum dedim kaç saat oruçlu kalıyodun onu söyle bana kışın 4te oruç açmışlarda hamileyken oruç tutmuşlar öyle bende tutarım dedim bende ay bide hamileliği yaşıyan insanlardan geliyor ya bu tepkiler nasıl sinir oluyorum biliyosunuz sonuçta nasıl bişi olduğunu
ama bak benimde 50likti yüklemem canım bende aynıyım inan adamdan geçen bişi istedim 2 liralık öyle çok bişide değil almadan gelmiş yaa arıyamam onu şimdi diyo dedim eşşşşek kafalı yaa aşeriyorum sonuçta ne ağladım ama sinirimden dedim getirsende yemem kimse yok çevremde olanlarda oruç tutuyor zaten insanları rahatsız etmim diye evde takılıyom zaten buralarda çok sıcak onunla avutuyorum kendimi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?