2012 Ekim Anneleri

aman umursamasın sende onu umursama boşwer o zman anlar işte :) bursadamısın sen kuzenim güzelyalıda benimde

aa yok benim görümcem uzakta ama herzman arar halimizi hatrımızı sorar bi o ilgilenir zaten insan gibi

aman umursamasın sende onu umursama boşwer o zman anlar işte :) bursadamısın sen kuzenim güzelyalıda benimde

onu da anlamıyor ki saolsun cok sevgili eşim :) varsa yoksa babanesi onun hayatında sanki eşi olan o, bebeğini tasıyan oymus gibi...

neyse... bursadanım tatlım ben. esentepe tarafında oturuyorum. güzelyalıya gideriz arada. aile büyüklerimizin yazlığı var orda dairesi ama uzun zaman oldu hoş gitmeyeli...

anladım yasal değil, ama kabul etmek zorunda değil mi sonuçta rapor işte senelik iznimde tam ekime geliyor 15 ordan 15 bu rapordan uzasa ya keşke 1 ay daha

bazı özel yerler banane rapordan paranı ben veriyorum.maasından keserim falan yapıyorya ondan dedim:)))yoksa tabiki kabul etmesi gerekir.zaten devlette çalışan arkadaşlar için depresyon üstüne alınmış bir raporu tavsiye etmem..ömür boyu dosyalarında oluyor. atandıkları yerlerde ona göre değerlendiriliyor. malesef hala ön yargılar var. ben emnieyetteyim.polis arkadaşlara eğitim verirken hep söylerim. sakın psikiyatriden 7 günün üstünde rapor almayın diye.

bu arada depresyon tanılı bir raporu kadın doğumcunuz veremez. psikiyatrın vermesi gerek.

fesatlık kıskançlık olsa gerek başka ne olcak.

o zaman randevu gününü beklemeden bu hafta içinde birgün gideyim dr.uma iyice meraklandım... ufak bir ihmal yüzünden bebeğe bişi olsun istemiyorum cünkü

değerlerin korkulacak değerler değil bence benimki de senin gibi 10 değer üstü çıkmıştı..belki senin doktorun gerek bile duymaz diyete falan..ama şekeri keser kesmez düşüyo zaten..bende başta çok korktum ama ne yüksek değerler olduğunu anlattı diyetisyenim rahatladım bende..bu arada ben sonuçlarımı telefonda söyledim doktoruma..gitmene gerek bile yok...tel de değerlerini söyle o sana endokrin bölümüne git veya değerler biraz yüksek dikkat et deyip geçer..hiç panik olma boşuna..

aaaaaaaaaaaaa,ben de mothercarede tüm yataklara baktım.60-120 liği seçtim gibi.bana da yan kollar çıkıyor dedi kız..en büyüklerinin iki tarafı da çıkıyor tam çocuk yatağı oluyor ilerde.. eğer yatağına yapıştırmayı düşünüyorsan bebeğinkini,bence yanı çıksa daha iyi..ikeadaki de çıkıyordur diye düşünüyorum çünkü 3 kademeli yani bebek büyüdükçe yattığı kısmı aşağı yukarı indirip kaldırabiliyorsun yani bu da demek oluyor ki sabit parçalar değil..bilemedim ki şimdi.. sitesindeyim şimdi fotolarında hep yanlarının çıkmış halleri de var..

buna sevindim öyleyse bakalım hayırlısı dr.umla görüsünce yazarım zaten burdan

kızlar yine görümce kaynana muhabbetıne gırılmış bence konusup ta kendı kendınızı sinirlendimeyın bebekler hissediyor kımse için değmez bebişleri düşünün yazık onlara :2:

aman boşwer o zaman tatlım yaa o yaşlıya ondandır birini seviyolar işte bu adamlar ayy bursayı çok severim bende çok gelmişliğim vardır esentepede de var akrabalarım zaten artvinliyim ben bursada her yerde bizimkiler biliyosundur :)

kızlar yine görümce kaynana muhabbetıne gırılmış bence konusup ta kendı kendınızı sinirlendimeyın bebekler hissediyor kımse için değmez bebişleri düşünün yazık onlara :2:

ay tatlım kaynana muhabbeti açılınca sinirlerim oynuyor resmen bencede açmaya değmez aslnda boşuna dolduruyorum kendimi

ben aslen de bursalıyım pek artvinli tanıdığım yok aslında ama severim onları da :)

bursada nerelerden alısverisini yaptın tatlım ? bizim sadece kıslık kıyafetlerimiz, hastane cıkısımız, bebek arabamız ve şampuanlarımız kaldı :)

kızlar ya bu Sterilizatör ne işe yarıyor ya onu hemen almaya gerek varmı yoksa ileridemi işimize yarıyacak

canım ben bursada değilim malesef izmirde kavruluyorum burada oturuyorum yani ama memlekete gitmezsek her yaz gelirdik bursaya ondan dedim

kızlar ya bu Sterilizatör ne işe yarıyor ya onu hemen almaya gerek varmı yoksa ileridemi işimize yarıyacak

ben almayı düsünmüyorum tatlım. eskilerdeki gibi kaynatma taraftarıyım. onca masraf arasına bir de sterilizatörü eklemeye niyetim yok acıkcası:) bana para tuzağı gibi geliyor o tip ürünler

canım ben bursada değilim malesef izmirde kavruluyorum burada oturuyorum yani ama memlekete gitmezsek her yaz gelirdik bursaya ondan dedim

izmirde cok sevdiğim bir arkadası oturuyor tirede. cok özledim onuuuuu yeni doğum yaptı 3,5 aylık bir bebişi var. deli oluyorum orda değilim ya da o neden burada değil diye.

bursadan gelin verdik kızımızı hasretlik zor iş valla

işte biberon emzik kap kacakları steril bi şekilde temizliyor..uzun sürüyor dediler çalışması.ben almıcam,5 dk kaynatırım mis gibi...gidiverir bakteriler

artist bu arada yazdıklarımı okuyon dimi? kaynanaların arasında gümbürtüye gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…