tatlım benim aklıma takılan daha doğrusu beni üzen konu istediğim ve almadıkları değil kievde bunalıyorum birlikte cıkalım gidelim bir mudanya turu yapalım olmadı bir yere gidelim biraz rahatlayayım nefes alayım diyorum kaç haftalardır beni sürekli geri plana atıyor ama babanemiz var eşimin babanesi o istedimi hemen gidiliyor. bu da canımı yakıyor haliyle... hoş bu sabah söyledim. artık senden hiçbirşey istemicem ve beklentim de yok. 2 aya doğum yaptıktan sonra istediğiniz planı yapın cıkın gezin eğlenin zaten benim bir uğrasım olacak dedim. adamın umurunda değil
senin görümcen birşeyler diyor en azından yakında doğurucam sende hamile misin cinsiyeti ne ne zaman doğacak diye 1 kere bile sormadı görmemezlikten geliyor beni görümcem nedenini bende anlamadım. eşime diyorum sana hayırlı olsun falan dediler mi diyorum bebek hakkında hiçbirşey söylemediler diyo...dertleri ne anlamış değilim.
aman umursamasın sende onu umursama boşwer o zman anlar işte :) bursadamısın sen kuzenim güzelyalıda benimde
anladım yasal değil, ama kabul etmek zorunda değil mi sonuçta rapor iştesenelik iznimde tam ekime geliyor 15 ordan 15 bu rapordan uzasa ya keşke 1 ay daha
senin görümcen birşeyler diyor en azından yakında doğurucam sende hamile misin cinsiyeti ne ne zaman doğacak diye 1 kere bile sormadı görmemezlikten geliyor beni görümcem nedenini bende anlamadım. eşime diyorum sana hayırlı olsun falan dediler mi diyorum bebek hakkında hiçbirşey söylemediler diyo...dertleri ne anlamış değilim.
o zaman randevu gününü beklemeden bu hafta içinde birgün gideyim dr.uma iyice meraklandım... ufak bir ihmal yüzünden bebeğe bişi olsun istemiyorum cünkü
arkadaşlar bana bir akıl verin işin içinden çıkamadım offffff..........ben bebek karyolasını 60*120 ebatında alacağım mothercare ve ıkeadan begendım fakat ıkı magaza ılede gorustum 60*120 ebatındakı karyolaların yan kolları cıkmıyor !!! 70*140 ebatının cıkıyor ...60*120 yi 3 yasına kadar 70*140 ı 5 yasına kadar kullanılıyor ..yan kolları cıksa mı ıyı cıkmasa mı ?? kararsız kaldım ya
değerlerin korkulacak değerler değil bence benimki de senin gibi 10 değer üstü çıkmıştı..belki senin doktorun gerek bile duymaz diyete falan..ama şekeri keser kesmez düşüyo zaten..bende başta çok korktum ama ne yüksek değerler olduğunu anlattı diyetisyenim rahatladım bende..bu arada ben sonuçlarımı telefonda söyledim doktoruma..gitmene gerek bile yok...tel de değerlerini söyle o sana endokrin bölümüne git veya değerler biraz yüksek dikkat et deyip geçer..hiç panik olma boşuna..
onu da anlamıyor ki saolsun cok sevgili eşim :) varsa yoksa babanesi onun hayatında sanki eşi olan o, bebeğini tasıyan oymus gibi...
neyse... bursadanım tatlım ben. esentepe tarafında oturuyorum. güzelyalıya gideriz arada. aile büyüklerimizin yazlığı var orda dairesi ama uzun zaman oldu hoş gitmeyeli...
kızlar yine görümce kaynana muhabbetıne gırılmışbence konusup ta kendı kendınızı sinirlendimeyın bebekler hissediyor kımse için değmez bebişleri düşünün yazık onlara :2:
aman boşwer o zaman tatlım yaa o yaşlıya ondandır birini seviyolar işte bu adamlar ayy bursayı çok severim bende çok gelmişliğim vardır esentepede de var akrabalarım zaten artvinliyim ben bursada her yerde bizimkiler biliyosundur :)
ben aslen de bursalıyım pek artvinli tanıdığım yok aslında ama severim onları da :)
bursada nerelerden alısverisini yaptın tatlım ? bizim sadece kıslık kıyafetlerimiz, hastane cıkısımız, bebek arabamız ve şampuanlarımız kaldı :)
kızlar ya bu Sterilizatör ne işe yarıyor ya onu hemen almaya gerek varmı yoksa ileridemi işimize yarıyacak
canım ben bursada değilim malesef izmirde kavruluyorum burada oturuyorum yani ama memlekete gitmezsek her yaz gelirdik bursaya ondan dedim
kızlar ya bu Sterilizatör ne işe yarıyor ya onu hemen almaya gerek varmı yoksa ileridemi işimize yarıyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?