2012 Ekim Anneleri

kızlar ya bu Sterilizatör ne işe yarıyor ya onu hemen almaya gerek varmı yoksa ileridemi işimize yarıyacak

şekerlik özel mesajına bak

ya aslında ben pek anlamadım bile ne işe yaradığını

mikroplardan arınması için cesitli firmaların cıkardığı ek para kazanmayı hedeflediği ( bana göre ) birer tuzak sadece. annelerimizin yaptığı gibi. koy sıcak suya kaynat 5 dk oh mis gerçekten en güzeli...

bununla ilgilenicem bilgiler için teşekkür ederim

ee çok gereksiz bişey o zman o sterilizetörmüdür nedir

alan ve kullanan var ama bir de ileriyi düsünmek lazım. sonucta tencere değil tava bardak değil ki daha sonra da kullanabilesin. bebeklerimiz biberonı falan bıraktıktan sonra rafa kalkmaya mahkum olan bir ürün. ikinci cocuk ta nasip kısmet o zamana kadar daha neler olur kim bilir. alana hayırlı olsun, almak isteyene güle güle kullanmak nasip olsun ama ben düsünmüyorum

bende araştırıyorum ne alıncak falan diye eksiği olmasın istiyoruz canım hepimiz hevesleniyoruz sonuçta ama kaynatmak daha sağlıklı ve dediğin gibi sonra napcaz onu

Merhaba kizlar
Kan degerlerimde dusus tespit edildigi icin doktorum 10 tane Ferrum igne verdi , ama inanilmaz acili bir igne.Kalcam morariyor ve yaniyor. cok aciyor coook
Pazartesi gidip esdegeri baska bir takviye varsa (igne olmasin tabi) onu konusacagim...

bende araştırıyorum ne alıncak falan diye eksiği olmasın istiyoruz canım hepimiz hevesleniyoruz sonuçta ama kaynatmak daha sağlıklı ve dediğin gibi sonra napcaz onu

ona vereceğim 100 tl ile ( mesela ) bebeğime daha kaliteli bir beşik, daha cok kıyafet, daha cok bebek bezi ve evim için harcama yapabilirim ki sanırım daha cok işimi görmüş olurum

gecmiş olsun tatlım... dilerim en yakın zamanda düzelirsin ve hersey normale döner...

cimeka şimdi mesajlarını kontrol etme sırası sende senii bekliyorummm çıkıcam sonra bebişimi dinlendireyim azcık uzanıcam

Canım çok geçmiş olsun 10 günlük sonuçta geçicek dayan herşey bebişin içinn Allah beterinden sakınsın

gecmiş olsun canım ama bence iğnelere devam et en etkili yolu bu çünkü ve daha kısa sürede acığı kapatıyor... bebişlerimiz için katlanıcaz umarım cabucak normale döner değerlerin...

evet sonunda badanam ve duvar kagıdım bitti.. kurumasını bekliyoruz üstümden büyük bir yük kalktı,bundan sonra sıra mobilyaların gelmesi kıyafetlerin yıkanıp yerleştirilmesi ve en son da oda halısının seçilmesi kaldı.. ufak tefek eksiklikleri ise yavas yavas halledicem inşallah..

sterilizör ben de almayı düşünmüyorum,ne kadar kullanışlı bilmediğim için.. hiç arastırmadım da her biberona uyumlu mu oluyo bunlar, yer kaplayacak fazlalık seyler istemediğimden almayı düşünmedim hiç ama cok kullanışlı olduğunu söyleyen varsa önerileriniz varsa ben de düşünebilirim..

Arkadaslar ben aldim sterizator ve acikcasi aldigim icinde suan cok memnunum cunku benim aldigim hem yumurta pisiriyor, hem buharda sebze pisiriyor ki bebek icin cok lazim olacak. Buharda pismis sebzeler verecegiz ellerine yesinler diye :) zaten dr.lar buharda pisirilmis sebze verin diyorlar. Diger topiklere baktigimda da anneler buharli pisirici arayisi icindeler. hem de steril etme ozelligi var.

canım markası modeli nedir varsa linkini gönderirmisin..

acilll şifalar diliyorum arkadaşım inşallah bir an önce depoların dolarda taşar.şimdi mevsimi siyah üzümü bol bol yemeni tavsiye ediyorum.omletine dereotu eklemende senin için çok faydalı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…