senin görümcen birşeyler diyor en azından yakında doğurucam sende hamile misin cinsiyeti ne ne zaman doğacak diye 1 kere bile sormadı görmemezlikten geliyor beni görümcem nedenini bende anlamadım. eşime diyorum sana hayırlı olsun falan dediler mi diyorum bebek hakkında hiçbirşey söylemediler diyo...dertleri ne anlamış değilim.
yoksa sizinkilerle bizimkiler akraba mı acaba7.ayımı dolduracağım ne görüştük ne araştık ailevi bağları çok kuvvetlidir eşimle. geçenlede muhteşem kayınvalidem eşimi aramış biz bişeler duyduk hamilemi falan filan diye ne büyük acıdır ki bir torunu olacağını başkalarından duymuşlar.eşimde nerdeyse doğuracak Allahın izniyle az kaldı demiş oğlum olacak demiş.o zaman ben yorgan yapayım mı demiş ne kadar samimiyetsiz öyle değil mi yapacaksan sorulmaz yani dimi.eşimde gerek yok herşeyi dört dörtlük yapıldı demiş .tamam demiş hemen.maksat ben sordum istemediler olsun...
Akraba olabilirler canımbenim kayınvalidem bana alışveriş yapmam için para verecek ama doğurunca vericek heralde...umurunda bile değil...benim annemde herseyi dört dörtlük aldı sağolsun...eşime diyorum durumu yoksa vermesin annen zaten 1 ay sonra benim gezip birseyler alacak halim olmayacak diyorum...annem herseyi almış zaten diyorum...
valla canım artık hiçbişey beklemiyorum ve gayette alıştım artık bu durumlara.çünkü bize bişey alsalarda bir defterleri var ona borç olarak kaydediyorlarsonra istiyolar bi şekilde.yazık benim anneciğimde oruç haliyle köyde şu anda teyzemler bile gitmişler yazık yün yıkayıp didiklemişler yorganı yastığı geçtim yerde oynarken otursun diye minderleri bile dikilmişş ahh ahh kız analarının hakkı ödenmez
kızlar sizde bebeğiniz hareket ettiğinde deprem olmuş gibi geliyor mu?? zaten burada çok oluyor da deprem,karıştırır oldum:44::44::44:
kızlar sizde bebeğiniz hareket ettiğinde deprem olmuş gibi geliyor mu?? zaten burada çok oluyor da deprem,karıştırır oldum:44::44::44:
kızlarrr hadi bi etkinlik yapalım
şimdi herkes göbüşü açsın
göbüş deliğinin görüntüsü hakkında bilgi versinbenimkinin çevresinde kahverengi bi halka oluşmuş ve göbüş deliğim dışarı doğrru hafifçe çıkmış
sizin ki nasıl
bende 10 kg aldım görenler kendin almaışsın diyo ama millet burnumla kafayı bozdu şişiyo bence çok şirin oluyo sarıcak bişey bulamayan kusur arayanlar ayy burnun şişmiş canım neden ki diyolar sanki çok değişmişim olağandışı bi durum gibi yakın ahbaplarım ne alaka diyo e ben aynaya bakıyorum anormal bi durum yok eşime göre zaten annelerin en güzeliyimama şu çekemeyen mallar diyarı varya kusur buluyolar len motive edin be insanı güzel hayırlı szler söyleyin bikerede bişeyden bişey uydurmayın ama bozucam sonunda birini Allah herkesin gönlüne göre versin!
boşverin kızlar olabilene hamd olsun hamileyiz bende 4 kilo aldım hala artış yok
canım markası modeli nedir varsa linkini gönderirmisin..
kaç kgsun canm şimdi? :) süpermiş
73 le kaldım 77 kiloyum keşke 61 le kalı 65 olsaydım
mavibattaniye nasılsınız bebişin sen köpişin iyi misiniz?
cok guzel bir konuya parmak bastinkızlar sizde bebeğiniz hareket ettiğinde deprem olmuş gibi geliyor mu?? zaten burada çok oluyor da deprem,karıştırır oldum:44::44::44:
gecici bir durum canim bende de var bu aralar, resmen hamilelikten sIkildim diyebilirim ve neden böyle hissettigimide sordum cok normalmis artik Allah yardimcimiz olsun. Rabbim arkadasinada sabir versin yasayan bilir tabi ama eminim cok zor bir durum ve psikoloji icerisindedir insallah Rabbim yine nasip eder, bu isler belli olmaz mucizeler Rabbimde gizlidir.Kızlar bu gün canım çok sıkkın yaÜstelik net bir sebebi de yok. Herşeyden bezmiş gibi hissediyorum kendimi, herkesten sıkıldım...Kendimi de değersiz hissediyorum.
İki kez hamile kalıp çocuklarını kaybeden çok çok yakın bir arkadaşım var. Doktorlar kesinlikle bir daha denememesini, çocuğunun olmayacağını söylediler. Her derdinde de onunlaydım, çareler aradım. Ama o şimdi hamilelere sinir oluyorTatile Bodrum'a gittiler, nasıl geçti dedim. Plajda bir hamile varmış, eşi karnına dokunuyormuş filan, sinir olmuş, kadere bak demiş, hala o görüntüler gözünden gitmiyormuş. Bunları bana anlatıyor telefonda. E bende hamileyim?
Kızlar benim tavsiyem nazar boncuksuz çıkmayın dışarı...
Onun dışında da inanılmaz bir bezginlik ve duygusal olarak çöküş var...Umarım geçici bir durumdur.
Ayni zamanda biberon da isitiyormus. Arzum Bebe Sterilizatör, Buharlı Pişirici / YENİ GittiGidiyor'da 61969607
Merhaba arkadaslar su anda Ankara Zekai Tahir Burak hastanesinden yazıyorum sizlere bebeğimizin suyunda azalma olduğu için cumadan beri gözetim altındayım 40 mm ile yatış yaptım ama su anda 70mm yükseldi haftasına göre ise 120-130 olması gerekiyormuş bebeğimizin kalp ritim atışında bir sorun yok su an sağlıklı ama tup bebek bebeğimiz ve hepinizden Allah rızası içici dua istiyorum lütfen bebeğimiz içici dua edermisiniz gelininiz dağılacaklar kalın cümlemize sağlıklı bir sekilde benilerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin hepiniz dua ile kalın kendinize çok iyibakin
Merhaba arkadaslar su anda Ankara Zekai Tahir Burak hastanesinden yazıyorum sizlere bebeğimizin suyunda azalma olduğu için cumadan beri gözetim altındayım 40 mm ile yatış yaptım ama su anda 70mm yükseldi haftasına göre ise 120-130 olması gerekiyormuş bebeğimizin kalp ritim atışında bir sorun yok su an sağlıklı ama tup bebek bebeğimiz ve hepinizden Allah rızası içici dua istiyorum lütfen bebeğimiz içici dua edermisiniz gelininiz dağılacaklar kalın cümlemize sağlıklı bir sekilde benilerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin hepiniz dua ile kalın kendinize çok iyibakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?