2012 Ekim Anneleri

yoksa sizinkilerle bizimkiler akraba mı acaba 7.ayımı dolduracağım ne görüştük ne araştık ailevi bağları çok kuvvetlidir eşimle.geçenlede muhteşem kayınvalidem eşimi aramış biz bişeler duyduk hamilemi falan filan diye ne büyük acıdır ki bir torunu olacağını başkalarından duymuşlar.eşimde nerdeyse doğuracak Allahın izniyle az kaldı demişoğlum olacak demiş.o zaman ben yorgan yapayım mı demiş ne kadar samimiyetsiz öyle değil mi yapacaksan sorulmaz yani dimi.eşimde gerek yok herşeyi dört dörtlük yapıldı demiş .tamam demiş hemen.maksat ben sordum istemediler olsun...

Akraba olabilirler canım benim kayınvalidem bana alışveriş yapmam için para verecek ama doğurunca vericek heralde...umurunda bile değil...benim annemde herseyi dört dörtlük aldı sağolsun...eşime diyorum durumu yoksa vermesin annen zaten 1 ay sonra benim gezip birseyler alacak halim olmayacak diyorum...annem herseyi almış zaten diyorum...

valla canım artık hiçbişey beklemiyorum ve gayette alıştım artık bu durumlara.çünkü bize bişey alsalarda bir defterleri var ona borç olarak kaydediyorlar sonra istiyolar bi şekilde.yazık benim anneciğimde oruç haliyle köyde şu anda teyzemler bile gitmişler yazık yün yıkayıp didiklemişler yorganı yastığı geçtim yerde oynarken otursun diye minderleri bile dikilmişş ahh ahh kız analarının hakkı ödenmez

benim annemde sekerlerine kadar yaptırdı canım. bana bir istediğin var mı dediğinde utanıyorum artık anneciğime bu kadar yük oluyorum diye...

kızlar sizde bebeğiniz hareket ettiğinde deprem olmuş gibi geliyor mu?? zaten burada çok oluyor da deprem,karıştırır oldum:44::44::44:

ayy dur ben de katılayım bu etkinliğebunu soracaktım ben de size..benim göbek deliğim içine kaçmış gibi.kıyafetin altından bile belli oluyo.tam deliğin olduğu yer baya çukur.genelde hamilelerin göbek deliği dışarı çıkar.benimki niye içine göçtü acabasafra kesesi ameliyatı olmuştum tam deliğin orda 2 dikişim var ondan mı acaba?zaten göbek büyüdükçe o dikiş izleri de iyice büyüyecek diye korkuyorum...

aynen ben de 7-8 kilo falan aldım.geçenlerde iftara davetliydik.baya kalabalık 50 kişilik bi davetti.bütün akrabalar tanıdıklar ordaydı.beni gören bi kaç akraba ayy ne kadar şişmişsin,yüzün şişmiş falan diyo.ikiz mi yoksa bile dedilersanki o kadar büyük karnım.bi de ikiz çocukları olan, hamileliğinde 30dan fazla kilo almış kuzenim.benim son aylarımdaki gibisin demez mi 100kgdan çok fazlaydı doğuma girdiğinde.yaa öyle bile olsam insan söyler mi yaa?hamileyiz sonuçta biraz moral verin dimi?ben hiç kmseye böyle ayy ne kadar kilo almışsın,şişmişsin demem.moral verecek şeyler söylerim hep.bu insanlar neden böyle acaba??

mavibattaniye nasılsınız bebişin sen köpişin iyi misiniz?

Valla canim iyiyiz nasil olsun?. Benim bu gunlerde bel ve bacak agrilarim artti cok. Queen ise ayni :) regli gecikti cok. Hamile bu diye takiliyorum esime. Olmadi bir turlu. Ender 'im de suan tepikleriyle selam soyluyor sana... siziin nasil gidiyor??

Kızlar bu gün canım çok sıkkın ya Üstelik net bir sebebi de yok. Herşeyden bezmiş gibi hissediyorum kendimi, herkesten sıkıldım...Kendimi de değersiz hissediyorum.

İki kez hamile kalıp çocuklarını kaybeden çok çok yakın bir arkadaşım var. Doktorlar kesinlikle bir daha denememesini, çocuğunun olmayacağını söylediler. Her derdinde de onunlaydım, çareler aradım. Ama o şimdi hamilelere sinir oluyor Tatile Bodrum'a gittiler, nasıl geçti dedim. Plajda bir hamile varmış, eşi karnına dokunuyormuş filan, sinir olmuş, kadere bak demiş, hala o görüntüler gözünden gitmiyormuş. Bunları bana anlatıyor telefonda. E bende hamileyim?

Kızlar benim tavsiyem nazar boncuksuz çıkmayın dışarı...

Onun dışında da inanılmaz bir bezginlik ve duygusal olarak çöküş var...Umarım geçici bir durumdur.

kızlar sizde bebeğiniz hareket ettiğinde deprem olmuş gibi geliyor mu?? zaten burada çok oluyor da deprem,karıştırır oldum:44::44::44:
cok guzel bir konuya parmak bastin bende de oluyor birden bir vuruyor icerden ben titriyorum resmen, korkuyorum bazen
gecici bir durum canim bende de var bu aralar, resmen hamilelikten sIkildim diyebilirim ve neden böyle hissettigimide sordum cok normalmis artik Allah yardimcimiz olsun. Rabbim arkadasinada sabir versin yasayan bilir tabi ama eminim cok zor bir durum ve psikoloji icerisindedir insallah Rabbim yine nasip eder, bu isler belli olmaz mucizeler Rabbimde gizlidir.

Merhaba arkadaslar su anda Ankara Zekai Tahir Burak hastanesinden yazıyorum sizlere bebeğimizin suyunda azalma olduğu için cumadan beri gözetim altındayım 40 mm ile yatış yaptım ama su anda 70mm yükseldi haftasına göre ise 120-130 olması gerekiyormuş bebeğimizin kalp ritim atışında bir sorun yok su an sağlıklı ama tup bebek bebeğimiz ve hepinizden Allah rızası içici dua istiyorum lütfen bebeğimiz içici dua edermisiniz gelininiz dağılacaklar kalın cümlemize sağlıklı bir sekilde benilerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin hepiniz dua ile kalın kendinize çok iyibakin

Allah şifalar versin cnmm inşallah tez zamanda herşey yoluna girer ve çıkarsın hastaneden Rabbim bizi ve bebişlerimizi korusun ..

canım acil şifalar diliyorum.. dualarım seninle... sağlıkla bebişini alırsın inşallah kucagına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…