kızımdada 6 kilo almıştım zaten bende bebeğim kilo almıcak diye korkuyorum :26::26::26:süper gidiyosunn bence 4 kg neki ben taamm 10 kg aldım 79 um =))
Kızlar bu gün canım çok sıkkın yaÜstelik net bir sebebi de yok. Herşeyden bezmiş gibi hissediyorum kendimi, herkesten sıkıldım...Kendimi de değersiz hissediyorum.
İki kez hamile kalıp çocuklarını kaybeden çok çok yakın bir arkadaşım var. Doktorlar kesinlikle bir daha denememesini, çocuğunun olmayacağını söylediler. Her derdinde de onunlaydım, çareler aradım. Ama o şimdi hamilelere sinir oluyorTatile Bodrum'a gittiler, nasıl geçti dedim. Plajda bir hamile varmış, eşi karnına dokunuyormuş filan, sinir olmuş, kadere bak demiş, hala o görüntüler gözünden gitmiyormuş. Bunları bana anlatıyor telefonda. E bende hamileyim?
Kızlar benim tavsiyem nazar boncuksuz çıkmayın dışarı...
Onun dışında da inanılmaz bir bezginlik ve duygusal olarak çöküş var...Umarım geçici bir durumdur.
Merhaba arkadaslar su anda Ankara Zekai Tahir Burak hastanesinden yazıyorum sizlere bebeğimizin suyunda azalma olduğu için cumadan beri gözetim altındayım 40 mm ile yatış yaptım ama su anda 70mm yükseldi haftasına göre ise 120-130 olması gerekiyormuş bebeğimizin kalp ritim atışında bir sorun yok su an sağlıklı ama tup bebek bebeğimiz ve hepinizden Allah rızası içici dua istiyorum lütfen bebeğimiz içici dua edermisiniz gelininiz dağılacaklar kalın cümlemize sağlıklı bir sekilde benilerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin hepiniz dua ile kalın kendinize çok iyibakin
kaç biberon sıgıyor acaba her boyutta sıgarmı ki ayy cok cahilim bu konuda.. hiç lazımlı bişey gibi gelmemişti ama bu hem küçük hem de buharlı pişirici olması güzel...
kızımdada 6 kilo almıştım zaten bende bebeğim kilo almıcak diye korkuyorum :26::26::26:
canım bence arkadaşının karamsarlığı seni etkilemş herkesin kaderi ve dünyadaki sınavı farklıdır onun böyle yapmasıda günah demekki olmaması olmasından daha hayırlıymışki yüce allah vermemiş bizlerde sonuçta sınav dünyasındayız ve isyan etmemeliyiz belki ilerde allah izin verir olur biz 2.5 yıl bekledik ve hiç bir problem yoktu olmadı artık doktora gidecektim dış gebelik yaşadığımı öğrendim ardından kürtaj oldum 4gün hastanede yattım ve hiç isyan etmedim ilaç kullandım yani allah izin verdi hamile kaldım hamileliğimin 12.haftasında plasenta previa olduğumu kanamalı doğumun beni beklediğini öğrendim aylardır evdeyim en uzak pazara gittim ve 8.ayımdayım hamd olsun diyorum rabbim beterinden korusun şimdi daha iyi durumdayım şükür ve daima şükür
ayrıca peygamber efendimiz nazar boncuğunu üzerinde taşıyıp evinde bulunduranın allah işini tamamlamasın demiş bir hadisi şerifte okudum canım felak ve nas sureleri ve tefriciye duası her sıkıntıya iyi gelir
sende canını sıkma boşver bir süre görüşmeyin oda kafasını toparlasın sende onun özenmesine üzülmemiş olursun
Merhaba arkadaslar su anda Ankara Zekai Tahir Burak hastanesinden yazıyorum sizlere bebeğimizin suyunda azalma olduğu için cumadan beri gözetim altındayım 40 mm ile yatış yaptım ama su anda 70mm yükseldi haftasına göre ise 120-130 olması gerekiyormuş bebeğimizin kalp ritim atışında bir sorun yok su an sağlıklı ama tup bebek bebeğimiz ve hepinizden Allah rızası içici dua istiyorum lütfen bebeğimiz içici dua edermisiniz gelininiz dağılacaklar kalın cümlemize sağlıklı bir sekilde benilerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin hepiniz dua ile kalın kendinize çok iyibakin
kızlar sizde bebeğiniz hareket ettiğinde deprem olmuş gibi geliyor mu?? zaten burada çok oluyor da deprem,karıştırır oldum:44::44::44:
benim annemde sekerlerine kadar yaptırdı canım. bana bir istediğin var mı dediğinde utanıyorum artık anneciğime bu kadar yük oluyorum diye...
benimki de öyle. kamerayıaçıyorum 5 dk yok bişey.tam kapatıyorum başlıyor.utangaç galiba bizimki...çekmeyin,çekmeyinkizlar az önce yemek yedikten sonra soluma yattim 15 20 dk sonra benim sipam basladi kipirdamaya zaten bugun keyfi yerindeydi neyse karnima ufak tv kumandasini koydum benimki bir vuruyorki kumanda nasil hareket ediyoresime dedim bak diye sok oldu kumandayi oynatacak kadar kuvvetlendimi diyo neyse videoya cekiyim dedim pitir pitir hafifce oynuyo, ne zaman kapatiyorum kuvvetli bir tekme geliyo dedim oglum utangac olcak heralde sizde deneyin kumandayi, cok keyifli izlemesi
kızlarrr azcık gulun dıye sıze yasadıgım ve şok oldugum bır olayı anlatıcam
benimki de öyle. kamerayıaçıyorum 5 dk yok bişey.tam kapatıyorum başlıyor.utangaç galiba bizimki...çekmeyin,çekmeyin
benimkide utangac olcak herhalde, bide ne zaman esime hemen bak desem duruyo benim sipam, yalanci cikariyo beni babasina karsi
yaparsın yaparsın
ya bu Asu usta nereye kayboldu yaaa
sorularıma acevap vermedi tam olaraktuz miktarı ve kaynama süreci konusunda
hatun hamarat işini gücünü yapıyor.. tuzu ve kaynama süresini bilmem ama annemden gördüğüm kadarıyla kabukları ortadan 2ye kesip rendeleyince kabuklar elimizde kalcak diye biliyorum hayal meyal hatırlar gibiyim başta soymuyordu kabukları...
benimki de öyle. kamerayıaçıyorum 5 dk yok bişey.tam kapatıyorum başlıyor.utangaç galiba bizimki...çekmeyin,çekmeyin
benimkide utangac olcak herhalde, bide ne zaman esime hemen bak desem duruyo benim sipam, yalanci cikariyo beni babasina karsi
ayyyyyyyyyyyyyyyy aynı ya...
k.valıdemın fırını 2 gundur şartallerı attırıyordu k.pederımde ugrastı ugrastı yan tarafta tanıdıgı muzık aletlerı satan yere frını göturdu kı ben gıderken anlamaz dıye uyardım.neyse fırın bı geldı butun ayarları bozulmuş turbosu calışmıyor ışıgı yanmıyor annemde babama kızdı heryerını bozmuş fırın oldu artık yerıne gelmez dedı.neyse babam dedıkı gıdelım beraber cocuga neyını bozduysa anlat dedı.bunlar gıttıler bıde oruçlular ıyıce sınırlerı bozulmuş annem onden babam arkasından geldı.bu arada k.pederım saf bılmedıgı bışeyı ıllakı bılen o olucak ınatçı ınsanı cıldırtır.
neyse annem dedıkı gıttı fırın ışte gıt yenısını al dedı.babamda çocuga nıye anlatmadın dıyor annemde ordan anlattım çocuga ben anladı çocuk benı dıyor ama k.pederımın kafası almıyor gıdıyor gelıyor anneme anlatsaydın çocuga dıyor en sonunda annem bı deırdı resmen krız gecırdı anlattım ben cocuga cocuk benı anladı odun kafa delı ettın benı mandofon gıt tedavı ol ama nasıl bagırıyor bende yanındayım annemın sonra bı baktım elıne terlıklerı aldı babama soylenerek atıyor balkona bı kaçısım var yaşın yanında kuru yanıcak dedım.bıde ustume gelırse balkondanmı atsam ımdatmı dıye bagırsam neler neler duşundum panıkle.cınnet halı sonuçta hepımız kökten gıdebılırdık.sonra bana bır gulme krızı tuttukı sormayın ılk defa böyle bışı gördum k.pederım bıle korkudan kuzu gıbı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?