2012 Ekim Anneleri

süper gidiyosunn bence 4 kg neki ben taamm 10 kg aldım 79 um =))
kızımdada 6 kilo almıştım zaten bende bebeğim kilo almıcak diye korkuyorum :26::26::26:

canım bence arkadaşının karamsarlığı seni etkilemş herkesin kaderi ve dünyadaki sınavı farklıdır onun böyle yapmasıda günah demekki olmaması olmasından daha hayırlıymışki yüce allah vermemiş bizlerde sonuçta sınav dünyasındayız ve isyan etmemeliyiz belki ilerde allah izin verir olur biz 2.5 yıl bekledik ve hiç bir problem yoktu olmadı artık doktora gidecektim dış gebelik yaşadığımı öğrendim ardından kürtaj oldum 4gün hastanede yattım ve hiç isyan etmedim ilaç kullandım yani allah izin verdi hamile kaldım hamileliğimin 12.haftasında plasenta previa olduğumu kanamalı doğumun beni beklediğini öğrendim aylardır evdeyim en uzak pazara gittim ve 8.ayımdayım hamd olsun diyorum rabbim beterinden korusun şimdi daha iyi durumdayım şükür ve daima şükür
ayrıca peygamber efendimiz nazar boncuğunu üzerinde taşıyıp evinde bulunduranın allah işini tamamlamasın demiş bir hadisi şerifte okudum canım felak ve nas sureleri ve tefriciye duası her sıkıntıya iyi gelir
sende canını sıkma boşver bir süre görüşmeyin oda kafasını toparlasın sende onun özenmesine üzülmemiş olursun

allah yardım etsin canım tefriciye oku

işte kızlar defnoşun odasının duvar kağıdı... tek duvara yaptırdım diğer duvarlarsa pudra pembesi.. fotoda renkleri tam cıkmıyor ama çok hoşuma gitti benim...

Eklentiler

• $DSC01319.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 39
  • $DSC01317.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 28
kaç biberon sıgıyor acaba her boyutta sıgarmı ki ayy cok cahilim bu konuda.. hiç lazımlı bişey gibi gelmemişti ama bu hem küçük hem de buharlı pişirici olması güzel...

Canım netten araştırmak lazım, kutusuna da bakar mesaj atarım sana bir ara. Eğer ilgileniyorsan. Ayrıca iç bölmesi raflı aynı zamanda emzikleri de koyabilirsin ve 260 ml boyutlu biberon sığar içine...

Ayrıca yırtılır arkadaşım çok geçmiş olsun. Allah seni ve bebişlerini kurtarsın. Dua ediyorum aklıma geldik.e de edicem merak etme. Canını sıkma nasılsa herşey yolunda bebişle ilgili. Sakin ol ki yavrun da senden güç alsın...

Çok haklısıın, başkalarının negatif duyguları beni etkiledi sanırım, normalde güleç,pozitif bir insanımdır...Sabahtan beri dudaklarım aşağıya bakıyor...Kırıldım sanırım biraz arkadaşıma.

Nazar boncuğunu ilk defa duyuyorum, bi araşırayım bakayım...Ben sadece bakan kişinin negatif duygularını alır diye biliyorum...Felak Nas konusunda da tamamen katılıyorum.

Sana da çok geçmiş olsun...Hepimiz için hakkımızda hayırlısı.

canim Allah acil sifalar versin, dualarim sen ve bebisinle, umarim hersey yoluna girer ve saglikla bebisine kavusursun.

kizlar az önce yemek yedikten sonra soluma yattim 15 20 dk sonra benim sipam basladi kipirdamaya zaten bugun keyfi yerindeydi neyse karnima ufak tv kumandasini koydum benimki bir vuruyorki kumanda nasil hareket ediyor esime dedim bak diye sok oldu kumandayi oynatacak kadar kuvvetlendimi diyo neyse videoya cekiyim dedim pitir pitir hafifce oynuyo, ne zaman kapatiyorum kuvvetli bir tekme geliyo dedim oglum utangac olcak heralde sizde deneyin kumandayi, cok keyifli izlemesi

zekai tahir burağa bebeğimizin rutin muayenesi için gidip onun melek olduğunu öğrenen ve operasyonunu orda geçiren birisi olarak sana tez zamanda acil şifalar diliyorum çok ii biliyorum o ortamı Rabbim yardımcın olsun dualarım seninle

zekai tahire rutin bir muayene için gidip bebeğinin melek olduğunu öğrenen ve orada operasyon geçiren birisi olarak sana acil şifalar diliyorum dualarım seninle herşey güzel olacak inşallah

benimki de öyle. kamerayıaçıyorum 5 dk yok bişey.tam kapatıyorum başlıyor.utangaç galiba bizimki...çekmeyin,çekmeyin
kızlarrr azcık gulun dıye sıze yasadıgım ve şok oldugum bır olayı anlatıcam

bekliyoruz:44::44::44:

k.valıdemın fırını 2 gundur şartallerı attırıyordu k.pederımde ugrastı ugrastı yan tarafta tanıdıgı muzık aletlerı satan yere frını göturdu kı ben gıderken anlamaz dıye uyardım.neyse fırın bı geldı butun ayarları bozulmuş turbosu calışmıyor ışıgı yanmıyor annemde babama kızdı heryerını bozmuş fırın oldu artık yerıne gelmez dedı.neyse babam dedıkı gıdelım beraber cocuga neyını bozduysa anlat dedı.bunlar gıttıler bıde oruçlular ıyıce sınırlerı bozulmuş annem onden babam arkasından geldı.bu arada k.pederım saf bılmedıgı bışeyı ıllakı bılen o olucak ınatçı ınsanı cıldırtır.
neyse annem dedıkı gıttı fırın ışte gıt yenısını al dedı.babamda çocuga nıye anlatmadın dıyor annemde ordan anlattım çocuga ben anladı çocuk benı dıyor ama k.pederımın kafası almıyor gıdıyor gelıyor anneme anlatsaydın çocuga dıyor en sonunda annem bı deırdı resmen krız gecırdı anlattım ben cocuga cocuk benı anladı odun kafa delı ettın benı mandofon gıt tedavı ol ama nasıl bagırıyor bende yanındayım annemın sonra bı baktım elıne terlıklerı aldı babama soylenerek atıyor balkona bı kaçısım var yaşın yanında kuru yanıcak dedım.bıde ustume gelırse balkondanmı atsam ımdatmı dıye bagırsam neler neler duşundum panıkle.cınnet halı sonuçta hepımız kökten gıdebılırdık.sonra bana bır gulme krızı tuttukı sormayın ılk defa böyle bışı gördum k.pederım bıle korkudan kuzu gıbı oldu

yaparsın yaparsın
ya bu Asu usta nereye kayboldu yaaa
sorularıma acevap vermedi tam olarak tuz miktarı ve kaynama süreci konusunda

geldim şekerim işlerimi bitirdim iftarımızı yaptık şimdi çayımı demledim geldim
tuz miktarını kendi damak zevkine göre katabilirsin ama abarma hemi

evet canımcım aynen dediğin gibi rendeleyince kabuklar elimizde kalıyor zaten...sen anlatmışsın ağustos böcüğüme

hadi sıra sizde kızlar bekliyorum sizlerden de iyi bir kış performansı

cinarefeninannesi ay valla cok guldum bende ki o olayi bende yasasam ölurdum gulmekten yasli insanlar iste kavgalari bile bazen bizleri gulduruyor.

Gerçekten kahkalarla güldüm :=) Aman allahım çıldırmış kadıncağız... K.pederin de gerçekten burnunun dikine giden cinstenmiş demekki... Ay allah iyiliğinizi versin. Sen koru canım kendini

bebek hareketlerinden bahsedilmiş.2 gündür yroulduğum için mi bilmiyorum çok az hissediyorum bebeğimin hareketlerini,zaten 1ağustosta kontrole gittigimde bebek ters demişti.anüsüme dogru bazen baskı hissediorum o kadar.önceden sağ tarafımda tepiklerini hissediyordum.inşallah bir sıkıntı yoktur.bugün 5kez ancak kıpırdamıştır o da çok hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…