bebek hareketlerinden bahsedilmiş.2 gündür yroulduğum için mi bilmiyorum çok az hissediyorum bebeğimin hareketlerini,zaten 1ağustosta kontrole gittigimde bebek ters demişti.anüsüme dogru bazen baskı hissediorum o kadar.önceden sağ tarafımda tepiklerini hissediyordum.inşallah bir sıkıntı yoktur.bugün 5kez ancak kıpırdamıştır o da çok hafif
cnm bebek ters oldugu zaman hareketlerını daha az ve kasıgında hıssedersın
bende 10 kg aldım görenler kendin almaışsın diyo ama millet burnumla kafayı bozdu şişiyo bence çok şirin oluyo sarıcak bişey bulamayan kusur arayanlar ayy burnun şişmiş canım neden ki diyolar sanki çok değişmişim olağandışı bi durum gibi yakın ahbaplarım ne alaka diyo e ben aynaya bakıyorum anormal bi durum yok eşime göre zaten annelerin en güzeliyimama şu çekemeyen mallar diyarı varya kusur buluyolar len motive edin be insanı güzel hayırlı szler söyleyin bikerede bişeyden bişey uydurmayın ama bozucam sonunda birini Allah herkesin gönlüne göre versin!
East Coast Nursery Angelina Cot Bed - White - cot beds - Mothercare
artist bu siteden incelediğimde her fotoda yanları kaldırılmış şekli de var..sen izmirde miydin? ben o kocaman yatakları da çok sevdim,başında winnie var oymalı falan..ben de tam karar veremedim..
kızlar sizde bebeğiniz hareket ettiğinde deprem olmuş gibi geliyor mu?? zaten burada çok oluyor da deprem,karıştırır oldum:44::44::44:
kızlar mrb arkadaşımın netten 40 liraya aldığı kapı süsünü gezmek için girdiğimiz milyoncudan 15 liraya aldım tam istediğim gibi
günaydın edammm,nazar boncuklarını da özledik ona göre...
herkese günaydın,kızlar ya ben gece sağa sola dönerken baya baya canım yanıyor,karnım acıyor,alt taraf acıyor,ve sanki kemiklerim sızlıyor gibi,bu olay gece çokkk oluyor..gündüzleri de koltuktan kalkarken oluyor ama geceki kadar değil..sanki alt tarafıma tekme yemişim de morarmış gibi bi acı anlamadım neyin nesi..bir de ben yatakta dönerken hoppp diye dönmey özledim.dönmek istediğimde önce bi sırtüstü duruyorum sonra dönüyorum 2 hamlede yani.sanki bir süre sonra kendim dönemeyecekmişim gibi hissediyorum.
mide yanmaları bende de başladı,3 gündür..uykumda olmuyor da gün içinde berbat özelliikle akşamları.sanki bir avuç kor yutmuşum...ekşime su gelmesi yok ta yanma var.cayır cayır.. leblebi aldım biraz faydası oldu gibi..artarak devam edecek yazıyor nette..:18::18::18::18::18::18:
Teyzeleri paşam 33 haftalık çıktı
1.930 olmuş maşallah
doktor amcamız bi vurdu rahatsız oldu suratını astı dudaklarını büzdü gerindi falan
sonrada gülücükler attı nasıl gülüyo nasıl gülüyo renkli çıktılarımızda var ama evde pazartesi getiririm.kilosuna çok şaşırdım yaa maşallah:)
neyden besleniyo yavrum çözemedim sürekli kusan ve iştahsız bi annesi var oysaki:)
doktorun tartısında gene 62 çıktım hala 5 kiloda devam ediyorum
3 hafta önce 61 çıkmışım öyle dediler..alıyosun ya dedi doktor..ama ozamanda 62 dim:)ben sabit duruyorum ama çocuk alıyo
bi hemogram yapalım dedi.kanım 28 çıktı kızlar..normali 32 mi dedi 35 mi ne dedi..kan şuruplarına başladık..
Ama herangi bi sorun yok çok şükür...Çok baskı yapıyo dedim normal artık dedi
süper gidiyosunn bence 4 kg neki ben taamm 10 kg aldım 79 um =))
kızzlar günaydın dün arkadaşım doğum yaptı hemde 40 gün öncee ben tırsmaya başladım erkenden geldi bebiş hazırlıksız yakalandılar daha hiçbişeyleride hazır değildi.bende o korkuyla bebişin kıyafetlerini yıkadım gece gece onları serdim ne olur olmaz diye çok şükür çekmeden doğurdu hemen 5 dk içinde bebişi 3 gün küvezde kalıcak o kadar normal doğumla 40 gün önce anne oldu arkadaşım
sağol cnmmaşallah tosuncuğa
canım bende seninle aynı durumdayım ben hep aynı kiloda devam ediyorum..
her gittiğimda gram olarak vermiş oluyorum ama bebiş almış oluyor..
ama benim kusmam ve iştahsızlığım var önüne de geçemiyorum..
dr kusman daha geçmez böyle devam eder dedi ilaçlar bile işe yaramadı..
bebişlerimiz alsında biz bir şekilde dayanıyoruz artık..
KIZLLAR HERKESE GÜNAYDINLAR BİZ GÜZEL BİR HAFTA SONU GEÇİRELİM HAYALİ KURARKEN BÜTÜN BİR HAFTA SONU KARIN AĞRISI ÇEKTİM NERDEN ÇIKTI ANLAMADIM HAFTAYADA DR KONTROLÜMÜZ VAR BAKALIM KONUŞACAĞIM DR UMLA İNŞŞ GÜZEL BİR HAFTA GEÇİRİRİZ
BU ARADA BRCK BEBİŞİNE ÇOK SEVİNDİMM MAŞALLAH
yani 34 haftalıkken doğum yapmış...bende tırstım..benimde hiç birşeyim hazır değil..eşime diyorum çantamı hazırlayayım diye yok daha erken diye tutturuyo..bir de doktor bana ne dedi biliyor musunuz..annnem beni 7 aylık doğurmuş aynı şeyi sende yaşayabilirsin dedi..genetik olabilir dedi..aslında biraz garip ama doktor hazırlıklı olmalısın dedi..hemde bunu prof söyledi...
oda bişey mi bende 13 kilo aldım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?