2012 Ekim Anneleri

cnm bebek ters oldugu zaman hareketlerını daha az ve kasıgında hıssedersın

Hıç korkma canım benımde 1 hafta ters 2 hafta normale donuyor.bı arkadasımda normal ıstıyordu 36. Haftaya kadar terstı 37.haftada dondu ve normal dogum yaptı

ben de çok merak ediyorum bebişim döndü mü, ne zaman dönecek? ama bunu öğrenmek için daha 13 günüm var. bazen günler ne kadar uzuyor ya...

boşversene sen onları lütfen...kimse kusura bakmasın ama ben kıskanç olarak görüyorum böyle konuşanları.sanki onlar pek güzeller hıhh benimde kilom milletin derdi oldu bende 6-7 arasındayım daha.gayette güzelim maşallah ne yüzümde lekeler çıktı nede başka bişey oldu hem olsun hem çıksınlar kime ne.yediğim peynirler bile milletin alay konusu oldu peynire devam mı diyolar evettt devamm, ama ben bir bir yazdım herşeyi onlarda doğuracaklar aaa ama bazılarının doğurması için önce evlenmesi lazım boşveriyorum artık ne yapayım hatta bir arkadaşımın 2 aydır telefonlarına çıkmıyorum çatlıyo çünkü meraktan neler aldık neler hazırladık doğumdan sonra söyleyeceğim beni incittiğini boşveriyoruzz şekerim

kızlar mrb arkadaşımın netten 40 liraya aldığı kapı süsünü gezmek için girdiğimiz milyoncudan 15 liraya aldım tam istediğim gibi

hafıza kartını vına takıyorum nrw olarak açıyor fotoyu şaşırdı heralde jpeg olması lazım bir arkadaş pembe eklemiş yeni mavi ve uzun tüllüsü aynısı sayılır kızlar

evet canım bunların kolları cıkıyor.. bu model 70*140 ebatında.. bu ebatlar da cıkıyor ...60*120 de cıkmıyor... bende yer sıkıntısından dolayı 60*120 ebatı ıstıyorum, malesef cıkmıyor ...eşimde çıkmasın 3 yasından sonra karyola alırız dıyor ...amaaann kafam karıstı ...ılk cocuk ya deneyımsızım kac yasına kadar kullanır ,ne olur? kestıremedım kafam döndü yaa :111::111::111:

kızlar sizde bebeğiniz hareket ettiğinde deprem olmuş gibi geliyor mu?? zaten burada çok oluyor da deprem,karıştırır oldum:44::44::44:

ya yemın ederım aynı soruyu ben soracaktım, sen sormussun bugun bana oldu noluyo be depremmı dedım bi an kendı kendıme :122::122::122:

bir kaç güne daha sık girmeye başlıcam canım o zaman bol bol eklerim nazar boncuklarımı

yatakta sağa sola dönerken aynı işkenceyi bende yaşıyorum..çok zor oluyor artık..ayrıca sıcaklardan da yatamıyorum..
doruk doğduğunda geceleri uyumazsa yandım vallahi..

mide yanması için yarım çay bardağı süt iyi geliyor aklında bulunsun canım

Allah İm bu ne sicak yemin ederim hic uyumadim saat 6dan beride oturuyorum bayilicam artik basil yorgunum ama uyuyamiyorum,herkese soyleyin kizlar sakin son aylarini yaza getirmesinler

maşallah tosuncuğa

canım bende seninle aynı durumdayım ben hep aynı kiloda devam ediyorum..
her gittiğimda gram olarak vermiş oluyorum ama bebiş almış oluyor..
ama benim kusmam ve iştahsızlığım var önüne de geçemiyorum..
dr kusman daha geçmez böyle devam eder dedi ilaçlar bile işe yaramadı..
bebişlerimiz alsında biz bir şekilde dayanıyoruz artık..

KIZLLAR HERKESE GÜNAYDINLAR BİZ GÜZEL BİR HAFTA SONU GEÇİRELİM HAYALİ KURARKEN BÜTÜN BİR HAFTA SONU KARIN AĞRISI ÇEKTİM NERDEN ÇIKTI ANLAMADIM HAFTAYADA DR KONTROLÜMÜZ VAR BAKALIM KONUŞACAĞIM DR UMLA İNŞŞ GÜZEL BİR HAFTA GEÇİRİRİZ

BU ARADA BRCK BEBİŞİNE ÇOK SEVİNDİMM MAŞALLAH

kızzlar günaydın dün arkadaşım doğum yaptı hemde 40 gün öncee ben tırsmaya başladım erkenden geldi bebiş hazırlıksız yakalandılar daha hiçbişeyleride hazır değildi.bende o korkuyla bebişin kıyafetlerini yıkadım gece gece onları serdim ne olur olmaz diye çok şükür çekmeden doğurdu hemen 5 dk içinde bebişi 3 gün küvezde kalıcak o kadar normal doğumla 40 gün önce anne oldu arkadaşım

yani 34 haftalıkken doğum yapmış...bende tırstım..benimde hiç birşeyim hazır değil..eşime diyorum çantamı hazırlayayım diye yok daha erken diye tutturuyo..bir de doktor bana ne dedi biliyor musunuz..annnem beni 7 aylık doğurmuş aynı şeyi sende yaşayabilirsin dedi..genetik olabilir dedi..aslında biraz garip ama doktor hazırlıklı olmalısın dedi..hemde bunu prof söyledi...

sağol cnm
bendede kusma ve bulantı iştahsızlık devam etmekte cnm..eskidi kadar olmasada en son dün akşam iftara davetliydik orada çıkardım

geçmiş olsun cnmm
darısı başınıza

Günaydınlar kızlarrr nasılsınızz?
valla hiç geçmiş yapamıcam abartmışsınız çünkü 50 sayfa var sanırım
pazar günleri bu topiği kapattırıcam
zor oluyo okumak çünkü

kesinlikle hazırlıklı ol cnm bende bu arkadaşıma hazırlan ne olur olmaz dedikçe daha erken dedi durdu bebeğin ortada daha ne yatağı var ne doğru düzgün kıyafeti 1 hastane çıkışı 1 2 tulum almışlar o kadar bide kendine gecelik almış başkada bişeyi yoktu ve eşyalarını bebeğin yıkamadan giydirmişler bide tırstığım konu arkadaştada idrar yolu enf. vardı acaba o tetiklemişmidir.bendede va ro yüzden korkuyorum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…