2012 Ekim Anneleri

ya ben herşeyini aldım aslında ama odanın kokusunun çıkmasını beklediğim için herşey poşetlerin içinde bekliyo...idrar yolu enf tetiklediğini bende burda okumuştum..demek ki hepimiz erken doğum için hepimiz birer adayız ve eşyaları bir an önce hazırlamak lazımmış..

Allah İm bu ne sicak yemin ederim hic uyumadim saat 6dan beride oturuyorum bayilicam artik basil yorgunum ama uyuyamiyorum,herkese soyleyin kizlar sakin son aylarini yaza getirmesinler

biz şu an kuladayız,geceleri o kadar serin ki,üzerime birşey almadan uyuyamıyorum,dün bir ara açmışım üstümü,resmen üşümüşüm ya..gündüzleri de fena değil..gökçeada da geceleri iyiydi ama yarın yine izmire memlekete gideceğiz ve ben sıcakta mahvolucam...

günaydın kızlar,sanırım artık kızımın çok düzenli bir uyku düzeni oldu,inşallah doğunca devam eder,gerçi gazıydı,altıydı,karnıydı derken nasıl uyur yavrucuk bilemem..
mesela bütün gün özellikle akşamları çok hareketli gece 10 gibi azalıyor hareketleri-11den sonra uyuyor,gece bir kez uyanıyor,bir de sabah 8 gibi uyanıyor,hergün böyle,bir haftadır kaydettim

kesinlikle tatlım bende dün aldım dersimi ve gece 11de makinede çamaşırlar yıkanıyodu o korkuyla attım herşeyini makinaya yıkadım daha dolabımız gelmedi bizim bu hafta içi gelicek biraz havalandırırım öyle yerleştirirm şimdi ütülemeden hurça koycam hepsini bayramdan eylül 15 gibi izne ayrldığımda yerleştiririm çok şükür herşeyimiz tam eşimde dedi akşam iyiki herşeyini almış koymuşuz bizim başımızada gelebilir.idrar yolu enf. doktorum bana söylemişti çok zararı var diye en kötüsüde erken doğum riskiymiş yarın gidicem doktora bakalım geçtimi

kızlar bana bişeyler oluyor. 10 dakikadır sol kasığa bıçak gibi bir ağrı girdi. iş yerindeyim. ne ıturabiliyorum ne yürüyebiliyorum. anlamadım noluıyor....

canım maşallah arkadaşına ve bebişine bende erken doğumdan çok korkuyorum tab herşeyin hayıslısı olsun

canım maşallah arkadaşına ve bebişine bende erken doğumdan çok korkuyorum tab herşeyin hayıslısı olsun

sağol cnm bebiş 40 gün önce geldi fakat çok rahat bi doğumu oldu 3.5 gibi suuyu patlamış akşam 6 gibi doğmuş bebek çok çekmemiş doğumuda 5 dk sürmüş hazır bekliyomuş heralde bebiş :)))))3gün küvezde kalmasından başka üzücü bir durumu yok

günaydın güzel annişler ,tatlı bebişler iyi haftalar olsun hepimize çabuk çabuk bitsin inşallah

oğluşumun kıyafetlerini ütüledim dün

kışlıklar ve nevresimleri kaldı demiştim onları da hafta içi yıkayıvercem kalmasın bişey herşeyimizi hazır olsun

ohh kolay gelsin tatlım bak bazıları erkenden geliveriyo bende yıkadım akşam kıyafetlerimizi ben hemen ütülemiycem ama eylül 15 de izine çıktığımda ütülerim hem evde vakit öldürürüm

ohh kolay gelsin tatlım bak bazıları erkenden geliveriyo bende yıkadım akşam kıyafetlerimizi ben hemen ütülemiycem ama eylül 15 de izine çıktığımda ütülerim hem evde vakit öldürürüm

eşim de diyor söyleye söyleye erken doğurcan çocuğu

az bişey kaldı onları da eylülde yıkarım diyordum ama bitsin kalmasın bişey

çoook iş var daha halılar yıkamaya verilcek , perdeler yıkancak ,koltuklar silincek ,temizlikler yapılcak

kızlar bana bişeyler oluyor. 10 dakikadır sol kasığa bıçak gibi bir ağrı girdi. Iş yerindeyim. Ne ıturabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Anlamadım noluıyor....

şekerlerrr valla benimde bebişin eşyaları alındı ama daha yıkanıp ütülenmedi bende bayramdan sonra düşünüyodum yıkamayı ama şimdi vazgeçdim galibaaa:)

gunaydınn bızımde kontrolumuz var kahvaltımızı yapıp cıkıcız meraklı oglum hadı hadı dıyıp duruyor.hadı demesının sebebıde kardesını görcegınden degıl kardesın oyuncak getırcek gelırken karnımda demıştık dr ultrasonla bebege bakarken oda oyuncak nerde acaba dıye bakıyor.dr da ona bıyer gösterdı bak oyuncagın burda buyuyor dedı.şimdide acaba dozermı olcak vıncmı olcak ne olcak dıye cınsıyet bekler gıbı beklıyor :)))

haydi canım hayırlı haberlerle gell inşşş

ufffff sayarken bile yoruluyo insan halıları bayramdan sonra ver bence yıkamaya temiz temiz dursunlar bende kaldırdım koridordaki mutfaktakileri zaten sıcak dolaşıyoruz öyle evin içinde bayramdan sonra yıkatırım bende sermem bi süre temizlikten sonra perdelerim daha yeni sadece mutfağınki kirlenmiş oda nası yıkanırki bileniniz varmı zebra perdenin nasıl yıkandığını

ben de kardeşimi beklemişim oyuncak getircek bana diye ,hastaneden gelirken bebekle bonibon almışlar bana

2,5 yaş var aramızda , yeni doğmuş bebeğe bonibon yedirmeye kalkmışım hemen anneme söylemişim Allah'tan kardeşime bonibon verdim diye de çıkarmışlar ağzından hemen

bayramdan sonra annem gelicek zaten onu bekliyorum canım , perdelerimi yeni yıkadım ama bütün gün cam açık toz oluyolar yıkamadan olmaz

annem sağolsun halledicek hepsini

Günaydın Kızlar

Güzel bir hafta geçiririz inşallah bebeklerimizde kocaman olsunlar güzel haberler getirsin bütün arkadaşlar

Dün oğlumla çok yorulduk ama kışlık hazırlıklarımızı bitirdik...gece öyle bir yattım ki sahurda kalktığımda dökülüyorum resmen ama neyseki sahurdan sonra güzel uyuduk oğlumla sabah dinç uyandık

BenElse tatlım benim seni merak ettim dün çok şükür iyisiniz çok sevindim içim rahatladı

Yarın sabah temizlik var 2 günde onu atlatırsam ohh ne iyi olur arkasından hemen oğlumun dolabını hazırlayacağım odasını düzenleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…