kesinlikle hazırlıklı ol cnm bende bu arkadaşıma hazırlan ne olur olmaz dedikçe daha erken dedi durdu bebeğin ortada daha ne yatağı var ne doğru düzgün kıyafeti 1 hastane çıkışı 1 2 tulum almışlar o kadar bide kendine gecelik almış başkada bişeyi yoktu ve eşyalarını bebeğin yıkamadan giydirmişler bide tırstığım konu arkadaştada idrar yolu enf. vardı acaba o tetiklemişmidir.bendede va ro yüzden korkuyorum biraz
Allah İm bu ne sicak yemin ederim hic uyumadim saat 6dan beride oturuyorum bayilicam artik basil yorgunum ama uyuyamiyorum,herkese soyleyin kizlar sakin son aylarini yaza getirmesinler
ya ben herşeyini aldım aslında ama odanın kokusunun çıkmasını beklediğim için herşey poşetlerin içinde bekliyo...idrar yolu enf tetiklediğini bende burda okumuştum..demek ki hepimiz erken doğum için hepimiz birer adayız ve eşyaları bir an önce hazırlamak lazımmış..
kızzlar günaydın dün arkadaşım doğum yaptı hemde 40 gün öncee ben tırsmaya başladım erkenden geldi bebiş hazırlıksız yakalandılar daha hiçbişeyleride hazır değildi.bende o korkuyla bebişin kıyafetlerini yıkadım gece gece onları serdim ne olur olmaz diye çok şükür çekmeden doğurdu hemen 5 dk içinde bebişi 3 gün küvezde kalıcak o kadar normal doğumla 40 gün önce anne oldu arkadaşım
canım maşallah arkadaşına ve bebişine bende erken doğumdan çok korkuyorum tab herşeyin hayıslısı olsun
günaydın güzel annişler ,tatlı bebişleriyi haftalar olsun hepimize çabuk çabuk bitsin inşallah
oğluşumun kıyafetlerini ütüledim dün
kışlıklar ve nevresimleri kaldı demiştim onları da hafta içi yıkayıvercem kalmasın bişey herşeyimizi hazır olsun
ohh kolay gelsin tatlım bak bazıları erkenden geliveriyo bende yıkadım akşam kıyafetlerimizi ben hemen ütülemiycem ama eylül 15 de izine çıktığımda ütülerim hem evde vakit öldürürüm
kızlar bana bişeyler oluyor. 10 dakikadır sol kasığa bıçak gibi bir ağrı girdi. Iş yerindeyim. Ne ıturabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Anlamadım noluıyor....
kızlar bana bişeyler oluyor. 10 dakikadır sol kasığa bıçak gibi bir ağrı girdi. Iş yerindeyim. Ne ıturabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Anlamadım noluıyor....
gunaydınn bızımde kontrolumuz var kahvaltımızı yapıp cıkıcız meraklı oglum hadı hadı dıyıp duruyor.hadı demesının sebebıde kardesını görcegınden degıl kardesın oyuncak getırcek gelırken karnımda demıştık dr ultrasonla bebege bakarken oda oyuncak nerde acaba dıye bakıyor.dr da ona bıyer gösterdı bak oyuncagın burda buyuyor dedı.şimdide acaba dozermı olcak vıncmı olcak ne olcak dıye cınsıyet bekler gıbı beklıyor :)))
eşim de diyor söyleye söyleye erken doğurcan çocuğu
az bişey kaldı onları da eylülde yıkarım diyordum ama bitsin kalmasın bişey
çoook iş var dahahalılar yıkamaya verilcek , perdeler yıkancak ,koltuklar silincek ,temizlikler yapılcak
gunaydınn bızımde kontrolumuz var kahvaltımızı yapıp cıkıcız meraklı oglum hadı hadı dıyıp duruyor.hadı demesının sebebıde kardesını görcegınden degıl kardesın oyuncak getırcek gelırken karnımda demıştık dr ultrasonla bebege bakarken oda oyuncak nerde acaba dıye bakıyor.dr da ona bıyer gösterdı bak oyuncagın burda buyuyor dedı.şimdide acaba dozermı olcak vıncmı olcak ne olcak dıye cınsıyet bekler gıbı beklıyor :)))
ufffff sayarken bile yoruluyo insan halıları bayramdan sonra ver bence yıkamaya temiz temiz dursunlar bende kaldırdım koridordaki mutfaktakileri zaten sıcak dolaşıyoruz öyle evin içinde bayramdan sonra yıkatırım bende sermem bi süre temizlikten sonra perdelerim daha yeni sadece mutfağınki kirlenmiş oda nası yıkanırki bileniniz varmı zebra perdenin nasıl yıkandığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?