- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
dra gıtmeden bı sızede sorayım ben kasık bolgemı göremedıgım ıçın temızlnemıyorum tuy dokucu krem kullananız varmı
Günaydın Kızlar
Güzel bir hafta geçiririz inşallah bebeklerimizde kocaman olsunlar güzel haberler getirsin bütün arkadaşlar
Dün oğlumla çok yorulduk ama kışlık hazırlıklarımızı bitirdik...gece öyle bir yattım ki sahurda kalktığımda dökülüyorum resmen ama neyseki sahurdan sonra güzel uyuduk oğlumla sabah dinç uyandık
BenElse tatlım benim seni merak ettim dün çok şükür iyisinizçok sevindim içim rahatladı
Yarın sabah temizlik var 2 günde onu atlatırsam ohh ne iyi olur arkasından hemen oğlumun dolabını hazırlayacağım odasını düzenleyeceğim
Günaydın Kızlar
Güzel bir hafta geçiririz inşallah bebeklerimizde kocaman olsunlar güzel haberler getirsin bütün arkadaşlar
Dün oğlumla çok yorulduk ama kışlık hazırlıklarımızı bitirdik...gece öyle bir yattım ki sahurda kalktığımda dökülüyorum resmen ama neyseki sahurdan sonra güzel uyuduk oğlumla sabah dinç uyandık
BenElse tatlım benim seni merak ettim dün çok şükür iyisinizçok sevindim içim rahatladı
Yarın sabah temizlik var 2 günde onu atlatırsam ohh ne iyi olur arkasından hemen oğlumun dolabını hazırlayacağım odasını düzenleyeceğim
iyiyim çok şükür canım benim cts uzandım dinlendim geçti ağrı falan çok şükür .oğluşum kıpır kıpır maşallaheşim evde pazar günü giremedim
perşembe doktorumuza gidicez bakalım kısmetse
kış hazırlığı bitmiş maşallah bizde daha sadece 2 kg barbunya 1 kg dolmalık biber var
dra gıtmeden bı sızede sorayım ben kasık bolgemı göremedıgım ıçın temızlnemıyorum tuy dokucu krem kullananız varmı
neler hazırladınız kızlar kışlık bende yavaştan başlıyayım diyorum
neler hazırladınız kızlar kışlık bende yavaştan başlıyayım diyorum
Slm Kızlarr
Ben geldimmmmmm Doktorumuza gittik kızımla 1265 gr 39 cm bir kızım varrr herşeyi güzel çıktı kızımda bende çok iyiyiz yani.....
slm kızlarr
ben geldimmmmmm doktorumuza gittik kızımla 1265 gr 39 cm bir kızım varrr herşeyi güzel çıktı kızımda bende çok iyiyiz yani.....
slm cnm hoşgeldiniz maşallahhh
haftasonu hakkımda konuşan oldumu len burda geçmişi okuyamadımda
asudeee adımı kullandınmı
kızlar sizlerede günaydın akşam oğluma kapı süsü aldım allah nasip ederse inşallah kullanırım 40 tanede bebek şekeri yapmıştık ama arkadaş 120 deyinceaz geldi gözüme şimdi gitti giidiyordan 50 daha ucuzlardan alayım diyorum bakalım inceleyeyim bari
slm cnm hoşgeldiniz maşallahhh
haftasonu hakkımda konuşan oldumu len burda geçmişi okuyamadımda
asudeee adımı kullandınmı
Daha önceden patlıcan kızartıp koydum birazda közledim...biber kızarttım , barbunya,bamya, yeşil fasulye,bezelye, vişne, kayısı, şeftali koydum...Birde kahvaltılık yapmıştım közlenmiş kırmızı biberle patlıcanı rondodan geçirip domatesle kaynatıp kavanozlara konuluyor tavsiye ederim şayet yapmayı düşünürsen lezzetli oluyor...Dün son olarakta domates rendesi yaptım epey yoruldum ama sağolsun eşim çok yardım etti bitirdim çok şükür...şimdi şeftali reçeli yapmayı düşünüyorum vişne yaptım biraz birazda kayısı ama ben reçeli çok severim o yüzden dayanamam onuda yaparım gibi geliyor...
biz şu an kuladayız,geceleri o kadar serin ki,üzerime birşey almadan uyuyamıyorum,dün bir ara açmışım üstümü,resmen üşümüşüm ya..gündüzleri de fena değil..gökçeada da geceleri iyiydi ama yarın yine izmire memlekete gideceğiz ve ben sıcakta mahvolucam...
günaydın kızlar,sanırım artık kızımın çok düzenli bir uyku düzeni oldu,inşallah doğunca devam eder,gerçi gazıydı,altıydı,karnıydı derken nasıl uyur yavrucuk bilemem..
mesela bütün gün özellikle akşamları çok hareketligece 10 gibi azalıyor hareketleri-11den sonra uyuyor,gece bir kez uyanıyor,bir de sabah 8 gibi uyanıyor,hergün böyle,bir haftadır kaydettim
hadi ben mönümü yazayım sana şekerim.5 kilo yeşil fasulye koydum dolaba.buharlı pişiricide sararttım üzerine bol domates doğradım.5 kilo bamya aldım yemeklik ve çorbalık olarak ayırdım (biz bamyanın çorbasını yaparız kuşbaşılı minik bamyalardan) tepeleri ayıklanıp ipe dizdim 2 güne kuruyacaklar.6 poşet kayısı koydum dolaba.sonra 2-3 kilo kuruttum.semiz otu koydum dolaba ayıklayıp yağsız tencere domates ile bir iki çevirdim kışın yemek olacaklar.biberlerim artmıştı onları kızarttım bol domatesli attım dolaba.patlıcanımla dolma biberim kaldı.onlarıda kurutacağım işte böyle şekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?