2012 Ekim Anneleri

iyiyim çok şükür canım benim cts uzandım dinlendim geçti ağrı falan çok şükür .oğluşum kıpır kıpır maşallah eşim evde pazar günü giremedim

perşembe doktorumuza gidicez bakalım kısmetse

kış hazırlığı bitmiş maşallah bizde daha sadece 2 kg barbunya 1 kg dolmalık biber var

neler hazırladınız kızlar kışlık bende yavaştan başlıyayım diyorum

maşallah maşallah

çalışıyorsun sen canım olsun o kadar hem daha yaparsın Rabbim ağız tadıyla yemek nasip etsin

dra gıtmeden bı sızede sorayım ben kasık bolgemı göremedıgım ıçın temızlnemıyorum tuy dokucu krem kullananız varmı

valla canım ben garip ama etkili bir çözüm buldum aynanın karşısında yaptım oracığımı sir ağda ile yani bende artık göremiyorum tabiki orada neler oluyor bitiyor daha da kuaföre gitmem bu ayda kendim miss gibi yaptım

kızlar sizlerede günaydın akşam oğluma kapı süsü aldım allah nasip ederse inşallah kullanırım 40 tanede bebek şekeri yapmıştık ama arkadaş 120 deyince az geldi gözüme şimdi gitti giidiyordan 50 daha ucuzlardan alayım diyorum bakalım inceleyeyim bari

Slm Kızlarr

Ben geldimmmmmm Doktorumuza gittik kızımla 1265 gr 39 cm bir kızım varrr herşeyi güzel çıktı kızımda bende çok iyiyiz yani.....

Daha önceden patlıcan kızartıp koydum birazda közledim...biber kızarttım , barbunya,bamya, yeşil fasulye,bezelye, vişne, kayısı, şeftali koydum...Birde kahvaltılık yapmıştım közlenmiş kırmızı biberle patlıcanı rondodan geçirip domatesle kaynatıp kavanozlara konuluyor tavsiye ederim şayet yapmayı düşünürsen lezzetli oluyor...Dün son olarakta domates rendesi yaptım epey yoruldum ama sağolsun eşim çok yardım etti bitirdim çok şükür...şimdi şeftali reçeli yapmayı düşünüyorum vişne yaptım biraz birazda kayısı ama ben reçeli çok severim o yüzden dayanamam onuda yaparım gibi geliyor...

kızlar günaydın benim hafta dönümüm pazartesi pazartesileri çok seviyorum o yuzden :)

bizde oğluma mobilya aldık teyzeleri dolapta bi kaç şekil değişikliği yaptık sadece bide kuluplar ve perdeleri mavi olucak haftasonuda odasını maviye boyadık hazırlıklar azalmaya başladı yanlız ben kendime gecelik bulamadım çok klasik şeyler var hep onlarda benim hoşum agitmiyor napcem

hadi ben mönümü yazayım sana şekerim.5 kilo yeşil fasulye koydum dolaba.buharlı pişiricide sararttım üzerine bol domates doğradım.5 kilo bamya aldım yemeklik ve çorbalık olarak ayırdım (biz bamyanın çorbasını yaparız kuşbaşılı minik bamyalardan) tepeleri ayıklanıp ipe dizdim 2 güne kuruyacaklar.6 poşet kayısı koydum dolaba.sonra 2-3 kilo kuruttum.semiz otu koydum dolaba ayıklayıp yağsız tencere domates ile bir iki çevirdim kışın yemek olacaklar.biberlerim artmıştı onları kızarttım bol domatesli attım dolaba.patlıcanımla dolma biberim kaldı.onlarıda kurutacağım işte böyle şekerim.

Slm Kızlarr

Ben geldimmmmmm Doktorumuza gittik kızımla 1265 gr 39 cm bir kızım varrr herşeyi güzel çıktı kızımda bende çok iyiyiz yani.....

slm cnm hoşgeldiniz maşallahhh

haftasonu hakkımda konuşan oldumu len burda geçmişi okuyamadımda

asudeee adımı kullandınmı

geçmişe giremedim ben de çok çene çalmış kızlar

zaten bugüne laf yetiştirmekten daha hiç bir iş yapmadım sabahtan beri

canım bebek şekeri sepetiyle beraber hastane 24 adet veriyordu bize ama bizde onu 50 taneye tamamladık sadece geçmiş olsuna gelenlere veririrz diye düşündük malum bizim burda akrabamız yok zaten 1,5 yıldır bu ildeyiz sadece eşimin iş arkadaşları var onlar onların eşleri gelir birde benim üni.den bi kaç arkadaşım var o kadar...ama senin ve eşinin akrabası eşi dostu orada galiba ve gelen giden çok olursa sende 100 tane yaptır bence :44: mesela biz mevlütte daha kalabalık oluruz malum aileler akrabalarda olacak o yüzden 100 tane şeker yaptıracağız onu da bir ara çıkıp seçmeyi düşünüyoruz...

evett diyordum ki nerde bu hatum yoksam bana inadından gidip doğurdu mu

sonra birde dedim ki neyse neyse söylemeyeyim şimdi

kızlar ellerinize sağlık bizde kurutma işlemi olmuyor malesef patlıcan kurusu dolma biber kurusunu antepli arkadaşım var ona ısmarlıyorum ondan öğrendim süper oluyor burda sadece melemen fasulye patlıcan konur salça yapılır meyve suyuda annem kaynnattı kayısı ve şeftali şişelere koydu okadar bamya falan hem yapmadım hemde kışın 1 kere falan aklıma gelir benim nasıl yapıldığını anlatırsanız denemiş olurum

maşallah cnm ben şimdiye kadar sadece çilek reçeli yaptım koydum başkada bişey yapmadım.barbunyayı yapayım diyorum bolca çok severim çünkü.kahvaltılık nasıl oluyor onu anlayamadım biberle patlıcanı közlüyoruz rondodan geçriyoruz sonra rondodan geçirdiğimiz dopmatesle kaynatıo kavanozlara koyuyoruz demi kavonozu değil içindekini kaynatıyoruz.bunu sevdim deniycem tüm bunlar 1 pazarımı alır kesin annemde yaparım yer ocağında zaten sebzelerde köyümüzden geliyo buzluğa vişne kayısı şeftaliyi nasıl koydun şekerledinmi

günaydın hanımlar gel canım sen izmire gel bak nasıl kavruluyor insanlar benim oğlumunda maşallahı var eşime diyorum oğlum beni çok seviyor aynen gece 1 kere kımıldıyor sonra sabah ben ne zman uyanırsam o zman 1 hafta olacak bizimde heheheh doğuncada öyle olsaaa

ellerine sağlık cnm bamyayla taze fasulyeden bende kurutcam kışın etli yemeği süper oluyo semiz otunu napıcaksın yemeğinimi ben turşusunu yemiştim çok güzeldi kısırla süper gidiyo ama fazla dayanmıyo yapıcaksın hemen tüketceksin 2 pişirimlik karnıyarıklık atıcam bende değişiklik olur kışın kızartıp koyucam patlıcanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…