maşallah cnm ben şimdiye kadar sadece çilek reçeli yaptım koydum başkada bişey yapmadım.barbunyayı yapayım diyorum bolca çok severim çünkü.kahvaltılık nasıl oluyor onu anlayamadım biberle patlıcanı közlüyoruz rondodan geçriyoruz sonra rondodan geçirdiğimiz dopmatesle kaynatıo kavanozlara koyuyoruz demi kavonozu değil içindekini kaynatıyoruz.bunu sevdim deniycem tüm bunlar 1 pazarımı alır kesin annemde yaparım yer ocağında zaten sebzelerde köyümüzden geliyo buzluğa vişne kayısı şeftaliyi nasıl koydun şekerledinmi
ohh kışlıklarıda tamamlamış hatunlar yaa o kadar şeyi hangi buzluğa şokluyorsunuz hanımlar
bende üşendim okuyamıyorum:)
geçmişe giremedim ben de çok çene çalmış kızlar
zaten bugüne laf yetiştirmekten daha hiç bir iş yapmadım sabahtan beri
evett diyordum ki nerde bu hatum yoksam bana inadından gidip doğurdu mu
sonra birde dedim ki neyse neyse söylemeyeyim şimdi
doğurma zaten zamanında gelsin kuzular
çok güzelmiş fikir,bayıldım..abisine oyuncak,ne güzel..peki ne istiyormuş kardeşinden..bir de beğenmezse,getire getire bunu mu getirdin demesingunaydınn bızımde kontrolumuz var kahvaltımızı yapıp cıkıcız meraklı oglum hadı hadı dıyıp duruyor.hadı demesının sebebıde kardesını görcegınden degıl kardesın oyuncak getırcek gelırken karnımda demıştık dr ultrasonla bebege bakarken oda oyuncak nerde acaba dıye bakıyor.dr da ona bıyer gösterdı bak oyuncagın burda buyuyor dedı.şimdide acaba dozermı olcak vıncmı olcak ne olcak dıye cınsıyet bekler gıbı beklıyor :)))
hayır canım kullanılmıyor...dra gıtmeden bı sızede sorayım ben kasık bolgemı göremedıgım ıçın temızlnemıyorum tuy dokucu krem kullananız varmı
Slm Kızlarr
Ben geldimmmmmm Doktorumuza gittik kızımla 1265 gr 39 cm bir kızım varrr herşeyi güzel çıktı kızımda bende çok iyiyiz yani.....
ben de gitmedim hiç mevlüde..ama gördüğüm mevlüt kıyafetleri hoşuma gidiyor,hiç fiyatını sormadım.. çokkk pahalı gelirse almam,şöyle şık bir tulum giyer tamamdır..herkese günaydınlar..bu konu daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama sizlere birşey sormak istiyorum..mevlüt yapmayı düşünen arkadaşlar mevlütte bebeklerine mevlüt takımı mı giydirecekler..biraz baktım da pahalı geldi o takımlar bana ve daha önce de hiç bebek mevlüdüne gitmediğim için sizlerin fikrini sorayım dedim...
bende üşendim okuyamıyorum:)
doğurmadımmmmm
ama 33 olduk 34 içindeyiz hatta anammmm
öldüm öldüm şimdi lavabodan geliyorum mafoldum yaaa sabah içmiştim ama omu dokundu anlamadım bu bulantılar bırakmıyo beniıyykk bide paslı paslı kokar şimdi öhhkk :120:
:18::18::18:brckkkkk arkadaşım akşam 34 de doğurdu.bebiş 3 gün küvezde kalcak sen herşeyini hazır tut ne olur olmaz
ben de gitmedim hiç mevlüde..ama gördüğüm mevlüt kıyafetleri hoşuma gidiyor,hiç fiyatını sormadım.. çokkk pahalı gelirse almam,şöyle şık bir tulum giyer tamamdır..
herkese günaydınlar..bu konu daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama sizlere birşey sormak istiyorum..mevlüt yapmayı düşünen arkadaşlar mevlütte bebeklerine mevlüt takımı mı giydirecekler..biraz baktım da pahalı geldi o takımlar bana ve daha önce de hiç bebek mevlüdüne gitmediğim için sizlerin fikrini sorayım dedim...
kızlar ellerinize sağlık bizde kurutma işlemi olmuyor malesef patlıcan kurusu dolma biber kurusunu antepli arkadaşım var ona ısmarlıyorum ondan öğrendim süper oluyor burda sadece melemen fasulye patlıcan konur salça yapılır meyve suyuda annem kaynnattı kayısı ve şeftali şişelere koydu okadar bamya falan hem yapmadım hemde kışın 1 kere falan aklıma gelir benim nasıl yapıldığını anlatırsanız denemiş olurum
kızlar bir bakarmısınız çokmu basit bizim burda tanesi 1,5 tl
50 ADET TAHTA FİGÜRLÜ BEBEK ŞEKERİ - *SÜSLÜ* GittiGidiyor'da 61431154
bana amcamın kızı verdi mevlüt takımını beyaz saten smokinimiz var:)
yatağımızın içinede beyaz nakışlı işlemeli saten nevresim takımını al dedi..zaten o nevresim takımları kullanılmıyo boşuna almam:44:
bana amcamın kızı verdi mevlüt takımını beyaz saten smokinimiz var:)
yatağımızın içinede beyaz nakışlı işlemeli saten nevresim takımını al dedi..zaten o nevresim takımları kullanılmıyo boşuna almam:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?