2012 Ekim Anneleri

evet canım tarhanalık kırmızı biberi közlüyorsun patlıcanla beraber sonra onları rondodan geçirip içine domates doğra yada rendele sonra onları büyük bi tencerede kaynat içine biraz yağ biraz tuz kat ve yarımlık kavanozlara doldur sıcakken ağzını sıkıca kapat ters çevirip bez üzerine dizebilirsin sonrada afiyet olsun sana

ohh kışlıklarıda tamamlamış hatunlar yaa o kadar şeyi hangi buzluğa şokluyorsunuz hanımlar

geçmişe giremedim ben de çok çene çalmış kızlar

zaten bugüne laf yetiştirmekten daha hiç bir iş yapmadım sabahtan beri
bende üşendim okuyamıyorum:)
evett diyordum ki nerde bu hatum yoksam bana inadından gidip doğurdu mu

sonra birde dedim ki neyse neyse söylemeyeyim şimdi

doğurmadımmmmm
ama 33 olduk 34 içindeyiz hatta anammmm

herkese günaydınlar..bu konu daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama sizlere birşey sormak istiyorum..mevlüt yapmayı düşünen arkadaşlar mevlütte bebeklerine mevlüt takımı mı giydirecekler..biraz baktım da pahalı geldi o takımlar bana ve daha önce de hiç bebek mevlüdüne gitmediğim için sizlerin fikrini sorayım dedim...

çok güzelmiş fikir,bayıldım..abisine oyuncak,ne güzel..peki ne istiyormuş kardeşinden..bir de beğenmezse,getire getire bunu mu getirdin demesin
dra gıtmeden bı sızede sorayım ben kasık bolgemı göremedıgım ıçın temızlnemıyorum tuy dokucu krem kullananız varmı
hayır canım kullanılmıyor...
Slm Kızlarr

Ben geldimmmmmm Doktorumuza gittik kızımla 1265 gr 39 cm bir kızım varrr herşeyi güzel çıktı kızımda bende çok iyiyiz yani.....

ben de gitmedim hiç mevlüde..ama gördüğüm mevlüt kıyafetleri hoşuma gidiyor,hiç fiyatını sormadım.. çokkk pahalı gelirse almam,şöyle şık bir tulum giyer tamamdır..

ıyykk bide paslı paslı kokar şimdi öhhkk :120:
öldüm öldüm şimdi lavabodan geliyorum mafoldum yaaa sabah içmiştim ama omu dokundu anlamadım bu bulantılar bırakmıyo beni
brckkkkk arkadaşım akşam 34 de doğurdu.bebiş 3 gün küvezde kalcak sen herşeyini hazır tut ne olur olmaz
:18::18::18:
haklısın cnm:18::18:

mevlüt takımı alcam canım ben inşallah ,zaten annanemiz aylar önceden planlara başladı takımsız olmaz

yatağa sereceğimiz örtüden ,bebeğin ve benim giyeceğim kıyafetlere ,ikramlara kadar planlar yapılıyor

Son düzenleme:

azracım bizde bambaya bayılıyoruz yemeklik yapacaksan: bambayı alıp temizle eğer dolaba atacaksan bol domates rendele yağsız bir tencereye bambayı ve domatesi al rengi sararmaya başlayınca hiç kaşık sokmadan tencereyi elinle hoplatarak adeta onları alt üst et bu kadar sonra iice soğuyunca hopp dolaba.
eğer kurutacağım diyosan: temizlenen bamyaları ipe diz hayatım o kök kısmından sonra gölgede güneş görmeyecek bir yere as bamyaları güneş görünce rengi sarı kuruyor, görmezse yeşil kalıyor.bilirsin sende kuruyunca bez torbalarda muhafaza et.kış oldu yemek yapacaksın bamyalarını al ister iple ister ipten çıkararak kaynamakta olan suya 1 limon suyu ekleyip haşla.haşlanan bamyalara soğuk su ile şok yap hayatım hem dağılmayacak hemde rengi yeşil kalacaktır.sonra süzdüğün bamyaları soğanını ve etini kavurduktan sonra tencereye ekle yemek gibi pişir afiyet olsun

bana amcamın kızı verdi mevlüt takımını beyaz saten smokinimiz var:)
yatağımızın içinede beyaz nakışlı işlemeli saten nevresim takımını al dedi..zaten o nevresim takımları kullanılmıyo boşuna almam:44:

valla bizim mevlüt için ananesi kızıma tütü dikecek altınada firfırlı bezin üstüne iç çamaşırını dikecek mevlüt takımını falan aldık hep ama müvlüdümüzde kızımda bende yavruağzırengi olacağız:))) Kısmet olursa

ben zaten mevlüdümü evimde yatmayacağım.geçen ay annem vefat etti onun evinde yapmak istiyorum..evinde olursam daha çok hisseder mutlu olur gibi hissediyorum o yüzden sanırım nevresime ihtiyacım olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…