ilk yapılan kan ve ıdrar testlerı nıye bu kadar fazla tuttukı olsun ama deger dımı ozelde yaptıran varmı benım gıbı ssk ıle anlasmalı ama 165 verdım sız nekadar verdınız
ilk yapılan kan ve ıdrar testlerı nıye bu kadar fazla tuttukı olsun ama deger dımı ozelde yaptıran varmı benım gıbı ssk ıle anlasmalı ama 165 verdım sız nekadar verdınız
kızlar ben kalp atışını çokmu erken duymuşum herkes 7. haftasında duyuyorheralde biz bugün duyduk 5+6 günlük dedi herşemiz erkenmi oluyor ne
3 haftalıkken de gebeliğimi öğrendim
hakkaten cok almıslar
ayrıca yeni bir kanun var hamilelerden hiç bir sekilde para alınmayacak diye senin hastaneyi kapsıyormus bilmem ama şikayet hakkın var bencede
bende 250 verdim canım özelde
bende 11+6 da gidicem o da 22 mart oluyor eşimin boş gününe göre belirliyorum ki bebişimizi birlikte görelim bi de yeni bir doktora gidicem o yüzden kaçıncı hafta gitsem uygun olur diye sorayım dedim. Sanırım 14.haftaya kadar yapılıyormuş ikili testler
merhaba kızlar ben de ekim annesi olacağım inş. cuma günü keseyi gördük. son adet günüme göre 7 haftalık olması lazım ama ultrasonda 5 haftalık dedi doktor.bu konuda bilgisi olan var mı ?
selam arkadaşlar nasılsınız ben dr a 2hafta önce gitmiştim bidaha 3 hafta sonra gel dedi ben yinede 4haftayı buldurcam tam 11.hafta civarı olucak nasipse çokmu geç olur acaba geçen gittiğimde 7hafta 1günlüktü...bu arada bulantım devam ediyooo çok zorrr ya ne zaman geçicek...
ben özelde yaptırdım ama özel sigortam da var,ilk yapılan testler 4 küsür tutmuştu.doğum teminatımdan düşüyorlar para vermiyor.ama hastaneden hastaneye değişiyor canım...ilk yapılan kan ve ıdrar testlerı nıye bu kadar fazla tuttukı olsun ama deger dımı ozelde yaptıran varmı benım gıbı ssk ıle anlasmalı ama 165 verdım sız nekadar verdınız
canım bende 20 martda gideceğim benim eşimde o gün uygun olduğundan sanırım banada ikili test yapılkacak benim dr um bebeğin kalp atışlarını duydugunda bana hiç bir test yaptırmadı sadece dediki 4 hafta sonra görüşelim o kadar bakıyorumda diğer arkadaşlar kan iadrar testi yaptırmışlar neyse ben dr uma güveniyorum o ne derse onu yapacağım
Kızlar birinci sayfaya tablo hazırladım bilgilerinizi verirseniz tek tek giricem ekim annelerini görelim artık
merhaba, ben hem yeni üyeyim, hem de yeni hamile :)
blackberry_82, bursa, 30, 24 Ocak, 30 Ekim (kıyısından ekim annelerindeyim :)
eklerseniz sevinirim
merhaba, ben hem yeni üyeyim, hem de yeni hamile :)
blackberry_82, bursa, 30, 24 Ocak, 30 Ekim (kıyısından ekim annelerindeyim :)
eklerseniz sevinirim
günaydın hamişlerrr
nasılsınız bakalım bebişler nasıl ben daha göremedim bile merakla bekliyorum mecburen
günaydınlar herkese...
dün akşam inanılmaz derecede şişkinliğim vardı.ayakta durunca, göbeğimden ayaklarımı göremiyordum nerdeyse,karnımın gerildiğini hissettim.koncam ne dalga geçti amaşimdiden böyle 5 aylık gibi olursan 9 aylıkken kapıdan sığmazsın diyo hınzır
göğüslerim de onlarla yarışıyor bu konuda :18::18:
açıkcası ilerki hallerimi düşünüp şimdiden tırsmaya başladım
merhaba kızlar,
daha öncede yazmıştım ama çok oldu hatırlatma yapıyım benım bebeğimde 8+4 günlük ama 3 haftadır raporluyum kanamamdan dolayı iğne vuruluyordum şimdi hapa başladım. en kısa zamanda bitmesini okadar çok istiyorum kii.... kırmızı kanama değil bnmkisi kahverengi genelde ama sürekli korkuyla yaşamak cok zor...
hoşgeldin cnm aramıza.. tebrk ederim bu arada.e bulantılar flan başladı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?