2012 Ekim Anneleri

ilk yapılan kan ve ıdrar testlerı nıye bu kadar fazla tuttukı olsun ama deger dımı ozelde yaptıran varmı benım gıbı ssk ıle anlasmalı ama 165 verdım sız nekadar verdınız

öncelikle hayırlı olsun sağlıkla alırsın inşallah kucağına bebişini.
bende özelde yaptırdım kan idrar tahlillerimi sadece 35 lira ödedim oda muayne ücreti başkada ücret talebinde bulunmadılar.
aldınmı bşilmiyorum ama eğer almadıysan ayrıntılı fatura istemelisin direk şikayette bulunabilirsin eğer haksız yere alılarsa senden bu parayı.

ilk yapılan kan ve ıdrar testlerı nıye bu kadar fazla tuttukı olsun ama deger dımı ozelde yaptıran varmı benım gıbı ssk ıle anlasmalı ama 165 verdım sız nekadar verdınız

hakkaten cok almıslar
ayrıca yeni bir kanun var hamilelerden hiç bir sekilde para alınmayacak diye senin hastaneyi kapsıyormus bilmem ama şikayet hakkın var bencede

kızlar ben kalp atışını çokmu erken duymuşum herkes 7. haftasında duyuyorheralde biz bugün duyduk 5+6 günlük dedi herşemiz erkenmi oluyor ne
3 haftalıkken de gebeliğimi öğrendim

bende adetime bir hafta kala öğrendim hamile olduğumu ve muayneye gittiğimde ise 6 haftalıktım ve kalp atışını duyduk bebişinde.
bende anlamadım ama belki erken döllenme olayı filan olduysa diye düşünüyorum ne kadar mantıklı bir düşünce bilemedim

canım bende 20 martda gideceğim benim eşimde o gün uygun olduğundan sanırım banada ikili test yapılkacak benim dr um bebeğin kalp atışlarını duydugunda bana hiç bir test yaptırmadı sadece dediki 4 hafta sonra görüşelim o kadar bakıyorumda diğer arkadaşlar kan iadrar testi yaptırmışlar neyse ben dr uma güveniyorum o ne derse onu yapacağım

günaydın hamişlerrr

nasılsınız bakalım bebişler nasıl ben daha göremedim bile merakla bekliyorum mecburen

merhaba kızlar ben de ekim annesi olacağım inş. cuma günü keseyi gördük. son adet günüme göre 7 haftalık olması lazım ama ultrasonda 5 haftalık dedi doktor.bu konuda bilgisi olan var mı ?

öncelikle hoşgeldin geç döllenmeden dolayı tarihler değişebiliyor ama sen SAT ı baz al.bebeğin o tarihe uyum sağlarmış canım zamanla

ben de 7+2 iken gitmiştim, bana da 3 hafta sonra gel dedi.10 mart ve 10+3 oluyorum ( hahah 10+3 de 10 mart oluyor :))

büyük ihtimalle 2 hafta sonra tekrar çağırcak ama olsun ben 10 unda gitcem.bebeğimi daha sık görmüş olurum hem.hem de daha kalp atışlarını duymadım gördüm sadece onu çok istiyorum. bence sen de git 1 hafta daha beklemek zor olur..

ben özelde yaptırdım ama özel sigortam da var,ilk yapılan testler 4 küsür tutmuştu.doğum teminatımdan düşüyorlar para vermiyor.ama hastaneden hastaneye değişiyor canım...

evet banada henz kan ve idrar testi flan yapılmadı bende güveniorum dr uma.Bi bildiği vardır elbette

merhaba kızlar,
daha öncede yazmıştım ama çok oldu hatırlatma yapıyım benım bebeğimde 8+4 günlük ama 3 haftadır raporluyum kanamamdan dolayı iğne vuruluyordum şimdi hapa başladım. en kısa zamanda bitmesini okadar çok istiyorum kii.... kırmızı kanama değil bnmkisi kahverengi genelde ama sürekli korkuyla yaşamak cok zor...

günaydınlar herkese...

dün akşam inanılmaz derecede şişkinliğim vardı.ayakta durunca, göbeğimden ayaklarımı göremiyordum nerdeyse,karnımın gerildiğini hissettim.koncam ne dalga geçti ama şimdiden böyle 5 aylık gibi olursan 9 aylıkken kapıdan sığmazsın diyo hınzır
göğüslerim de onlarla yarışıyor bu konuda :18::18:
açıkcası ilerki hallerimi düşünüp şimdiden tırsmaya başladım

aynennn akşam yemeğinden sonra bi şişti karnım zaten normalde de çıkık bi midem vardı bayağı bi çıktı yani acaba iç karnım mı dar onu düşünmeye başladım

öncelikle çok geçmiş olsun.. ama sürekli korkuyla yaşamak da bebeğine ve sana zarar verebilir.nolur hep pozitif ol,herkes öyle olsun..seni duymaz ama bebeğine herşeyin çok güzel olacağını,vaktinde sağlıkla onu koynuna alacağını anlat ona.hem bu sana da çok iyi gelir. evrene ne verirsek onu bize geri verir.hep iyi düşünceleri çağırın,geri kalanını doktorlarımıza emanet ediyoruz zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…