2012 Ekim Anneleri

yaa herşey bu kızlara var zatennnn
tütüsünü yirim
ben zaten mevlüdümü evimde yatmayacağım.geçen ay annem vefat etti onun evinde yapmak istiyorum..evinde olursam daha çok hisseder mutlu olur gibi hissediyorum o yüzden sanırım nevresime ihtiyacım olmaz
cnm Rabbim sabır versin
Güzel düşünmüşsün

bi dak brck benmi yanlış anladım şimdi siteye detaylı baktı bunların tanesi 0,60 tl ye geliyo (60 kuruş)

Doğum Çantası - Anne İçin Gerekenler

Hamilelik ve doğum takip kartınız ve doktor kontrollerinizin bulunduğu dosyanız, son yaptırdığınız kan ve idrar tahlilleriniz, sigorta kartınız, sağlık karneniz.
Yakınlarınızın telefon numaraları
Nakit para
3 adet önden açılan gecelik
1 adet sabahlık
Deodorant, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri, kulak pamuğu vb kişisel eşyalarınız
Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant
3-4 adet özellikle önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri
Meme uçları için krem, göğüs kalkanı
Göğüs pompası (özellikle meme başı olmayan hanımlar için)
İhtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç çamaşırları
1 paket hijyenik kadın pedi
1-2 adet atlet
Kağıt peçete ve havlu
Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler
Ayağınızı sıcak tutacak kalın çoraplar
İçinde rahat ettiğiniz kolay giyilebilen alçak topuklu, kaymayan bir çift terlik
Sizi dinlendirip rahatlatacak sevdiğiniz kitap, dergi, teyp ve kasetler
Hastaneye giderken yolda rahat etmenizi sağlayacak yastık

Doğum Çantası - Bebek İçin Gerekenler

2 tane bady (Mevsime göre kısa veya uzun kollu)
2 tane tulum
2 tane çorap
2 tane ağız mendili
2 tane pijama altı
2 tane şapka ve eldiven
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı, patiği, başlığı vs)
Yelek ve hırka
Battaniye
3–4 tane bebek bezi
Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
Havlu, ıslak mendil
2 tane önlük
2 tane yelek
Bebe şampuanı
Saç Fırçası
Kirli çamaşır torbası
Bebek yatağı için çarşaf (hastaneye sormak faydalı olur)

şampuan falan diyor ,napçaz şampuanı ???

cnm her ay ıstedıgı oyuncak degışıyor ama ış makınası hastası çocuk buyucekmış okucakmış hazır beton aracı kullancakmış :))

Brck canım ben hergün baktıkça yiyorum zatennnn poposuna poposuna vurcam ısırcam çok planım var çokkkkkkkkkk

tatlım şampuan bebeklerimiz yıkanırken kullanılacak dayımın kızı oğlum dalinle yıkanmıştı mis gibiydi diyoduda ordan biliyorum
ayrıca ben bu listeye ek olarak kendime çatal,kaşık,bardakda koyacağım çantama ben hastaneninkini kullanamayabilirim bide kağıt havlu

bende saten almayacağım tatlım 2 takım nevresim aldım, bir tanede uyku setimiz var, ee bide ananemiz mevlüt için yorganımıza beyaz çarşaf kapladı çeyizimizindekiler gibi süslü, yastığını ve çarşafınıda dikti ee yeter.biz oğlumun odasına beşikten ziyade genç odası aldığımız için ee ordaki tek kişilik yatağada nevresim,yorgan,yatak örtüsü aldım daha da alamam paracıklarımız bitti valla

cnm kendi adıma sölim bazı şeyler bana göre gereksiz hastanede kalacağımız max 2 gün yani gerekli olursada evim hastaneye çok yakın gider alır eşim evden ben kendime göre yaptım listemi
ANNE İÇİN:
2 adet gecelik 1 adet pijama takımı
1 emzirme sütyeni
4 tane pamuklu iç çamaşırı
3 tane çorap
yelek
1 terlik
toka
göğüs pedi
göğüs kremi
ped
havlu
hastane çıkışı giyecek kıyafet
BEBEK İÇİN:
1 hastane çıkışı(zıbın,tulum,atlet battaniye,eldiven bere önlük)
1 küçük hastane çıkışı
1 tulum
2 çıtçıtlı atlet
3 4 çift çorap
ağız bezi
ıslak havlu
1 penye battaniye
bebek bezi
önlük
penye yelek
emzik
biberon
pişik kremi
benim listem şimdilik bu kadar unuttuğum bişeyler olabilir

yani hiç gerek yok cnm.o yüzden bende almıcam nasılsa bi kere kullanıcaz

saten dediniz iyi aklıma getirdiniz :13: saten nevresimlerim var benim onları sererim mevlütte :13: annem bu dantelli falan olanları yıkarız diyordu ,saten daha güzel iyi fikir

zaten hiç kullanamdık evlendiğimizden beri ,yorgan üstünden kayar ,yastık altından eşim sinirlenir atıcam bu takımı çöpe diye

merhaba arkadaslar nasılsınız bugun :)

cimeka tatlım msg olarak yolladım ama otomatik buraya da attı resmi dilerim özlemi tanıyorsundur

Eklentiler

• $Fotoğraf0262.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

Benimde var bisürü dantel takımlarım yaa hepside yer kalabalığı başka bişi diil.ben de sererim çeyizde sonra yine kaldırırım.
Bu seferde şey olmasın kaynana der benimkini sermedi anasınınkini serdi

Benimde var bisürü dantel takımlarım yaa hepside yer kalabalığı başka bişi diil.ben de sererim çeyizde sonra yine kaldırırım.
Bu seferde şey olmasın kaynana der benimkini sermedi anasınınkini serdi

benim kayınvalidem bişey almadığı için bişey diyemez zaten mevlütte de olmucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…