kızlar bir bakarmısınız çokmu basit bizim burda tanesi 1,5 tl
50 adet tahta figürlü bebek şekeri - *süslü* gittigidiyor'da 61431154
yaa herşey bu kızlara var zatennnnvalla bizim mevlüt için ananesi kızıma tütü dikecek altınada firfırlı bezin üstüne iç çamaşırını dikecek mevlüt takımını falan aldık hep ama müvlüdümüzde kızımda bende yavruağzırengi olacağız:))) Kısmet olursa
cnm Rabbim sabır versinben zaten mevlüdümü evimde yatmayacağım.geçen ay annem vefat etti onun evinde yapmak istiyorum..evinde olursam daha çok hisseder mutlu olur gibi hissediyorum o yüzden sanırım nevresime ihtiyacım olmaz
canım bunları ben gördüm gerçekden çok basit incecik bunun yerine 1,5 tl ye neler var bence biraz araştır ayrıca tanesi 1,5 tl çok pahalıı buna göre ben tanesi 1,25 den çok güzel biblolar yaptırdım küçük erkek bebekler lavantalı
çok güzelmiş fikir,bayıldım..abisine oyuncak,ne güzel..peki ne istiyormuş kardeşinden..bir de beğenmezse,getire getire bunu mu getirdin demesin
hayır canım kullanılmıyor...
ben de gitmedim hiç mevlüde..ama gördüğüm mevlüt kıyafetleri hoşuma gidiyor,hiç fiyatını sormadım.. çokkk pahalı gelirse almam,şöyle şık bir tulum giyer tamamdır..
neler hazırladınız kızlar kışlık bende yavaştan başlıyayım diyorum
Doğum Çantası - Anne İçin Gerekenler
Hamilelik ve doğum takip kartınız ve doktor kontrollerinizin bulunduğu dosyanız, son yaptırdığınız kan ve idrar tahlilleriniz, sigorta kartınız, sağlık karneniz.
Yakınlarınızın telefon numaraları
Nakit para
3 adet önden açılan gecelik
1 adet sabahlık
Deodorant, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri, kulak pamuğu vb kişisel eşyalarınız
Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant
3-4 adet özellikle önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri
Meme uçları için krem, göğüs kalkanı
Göğüs pompası (özellikle meme başı olmayan hanımlar için)
İhtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç çamaşırları
1 paket hijyenik kadın pedi
1-2 adet atlet
Kağıt peçete ve havlu
Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler
Ayağınızı sıcak tutacak kalın çoraplar
İçinde rahat ettiğiniz kolay giyilebilen alçak topuklu, kaymayan bir çift terlik
Sizi dinlendirip rahatlatacak sevdiğiniz kitap, dergi, teyp ve kasetler
Hastaneye giderken yolda rahat etmenizi sağlayacak yastık
Doğum Çantası - Bebek İçin Gerekenler
2 tane bady (Mevsime göre kısa veya uzun kollu)
2 tane tulum
2 tane çorap
2 tane ağız mendili
2 tane pijama altı
2 tane şapka ve eldiven
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı, patiği, başlığı vs)
Yelek ve hırka
Battaniye
3–4 tane bebek bezi
Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
Havlu, ıslak mendil
2 tane önlük
2 tane yelek
Bebe şampuanı
Saç Fırçası
Kirli çamaşır torbası
Bebek yatağı için çarşaf (hastaneye sormak faydalı olur)
şampuan falan diyor ,napçaz şampuanı ???
bana amcamın kızı verdi mevlüt takımını beyaz saten smokinimiz var:)
yatağımızın içinede beyaz nakışlı işlemeli saten nevresim takımını al dedi..zaten o nevresim takımları kullanılmıyo boşuna almam:44:
Doğum Çantası - Anne İçin Gerekenler
Hamilelik ve doğum takip kartınız ve doktor kontrollerinizin bulunduğu dosyanız, son yaptırdığınız kan ve idrar tahlilleriniz, sigorta kartınız, sağlık karneniz.
Yakınlarınızın telefon numaraları
Nakit para
3 adet önden açılan gecelik
1 adet sabahlık
Deodorant, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri, kulak pamuğu vb kişisel eşyalarınız
Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant
3-4 adet özellikle önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri
Meme uçları için krem, göğüs kalkanı
Göğüs pompası (özellikle meme başı olmayan hanımlar için)
İhtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç çamaşırları
1 paket hijyenik kadın pedi
1-2 adet atlet
Kağıt peçete ve havlu
Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler
Ayağınızı sıcak tutacak kalın çoraplar
İçinde rahat ettiğiniz kolay giyilebilen alçak topuklu, kaymayan bir çift terlik
Sizi dinlendirip rahatlatacak sevdiğiniz kitap, dergi, teyp ve kasetler
Hastaneye giderken yolda rahat etmenizi sağlayacak yastık
Doğum Çantası - Bebek İçin Gerekenler
2 tane bady (Mevsime göre kısa veya uzun kollu)
2 tane tulum
2 tane çorap
2 tane ağız mendili
2 tane pijama altı
2 tane şapka ve eldiven
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı, patiği, başlığı vs)
Yelek ve hırka
Battaniye
3–4 tane bebek bezi
Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
Havlu, ıslak mendil
2 tane önlük
2 tane yelek
Bebe şampuanı
Saç Fırçası
Kirli çamaşır torbası
Bebek yatağı için çarşaf (hastaneye sormak faydalı olur)
şampuan falan diyor ,napçaz şampuanı ???
gunaydin kizlar, yeni bir haftaya daha basladik biz bugun Yalovadayiz (77) oglumla
bende saten almayacağım tatlım 2 takım nevresim aldım, bir tanede uyku setimiz var, ee bide ananemiz mevlüt için yorganımıza beyaz çarşaf kapladı çeyizimizindekiler gibi süslü, yastığını ve çarşafınıda dikti ee yeter.biz oğlumun odasına beşikten ziyade genç odası aldığımız için ee ordaki tek kişilik yatağada nevresim,yorgan,yatak örtüsü aldım daha da alamam paracıklarımız bitti valla
bende saten almayacağım tatlım 2 takım nevresim aldım, bir tanede uyku setimiz var, ee bide ananemiz mevlüt için yorganımıza beyaz çarşaf kapladı çeyizimizindekiler gibi süslü, yastığını ve çarşafınıda dikti ee yeter.biz oğlumun odasına beşikten ziyade genç odası aldığımız için ee ordaki tek kişilik yatağada nevresim,yorgan,yatak örtüsü aldım daha da alamam paracıklarımız bitti valla
saten dediniz iyi aklıma getirdiniz :13: saten nevresimlerim var benim onları sererim mevlütte :13: annem bu dantelli falan olanları yıkarız diyordu ,saten daha güzel iyi fikir
zaten hiç kullanamdık evlendiğimizden beri ,yorgan üstünden kayar ,yastık altındaneşim sinirlenir atıcam bu takımı çöpe diye
Benimde var bisürü dantel takımlarım yaa hepside yer kalabalığı başka bişi diil.ben de sererim çeyizde sonra yine kaldırırım.
Bu seferde şey olmasın kaynana der benimkini sermedi anasınınkini serdi
merhaba arkadaslar nasılsınız bugun :)
cimeka tatlım msg olarak yolladım ama otomatik buraya da attı resmidilerim özlemi tanıyorsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?