2012 Ekim Anneleri

doğumdan sonra evde lohusa yatağı hazırlıcak mısınız??

arkadaşım yeni doğum yaptı sezeryanla, 3. gün gittik ,ne yatak vardı ,ne üzerinde pijama vs.

arkadaşım yeni doğum yaptı sezeryanla, 3. gün gittik ,ne yatak vardı ,ne üzerinde pijama vs.

ben düsünüyorum tatlım. hatta simdiden lohusa için sereceğim nevresimler ve mevlütte kullanacağım nevresimler hepsi hazır :)

ben düsünüyorum tatlım. hatta simdiden lohusa için sereceğim nevresimler ve mevlütte kullanacağım nevresimler hepsi hazır :)

benim burda akrabam falan kimse yok ,sadece işten arkadaşlar gelirler

bebiş 2-3 haftalık olunca memlekete gidicez orda mevlüt yapıcaz kısmetse ,orda güzel hazırlarız yatağımızı falan ama burda kararsız kaldım gereksiz gibi geldi

akraba falan yoksa sadece arkadaslara da lohusa yatagı sermek olmaz bence de... memleketinde özene bezene hazırlarsın artık dilediğin gibi bizim herkes bursada ondan gelen giden cok olur. sermezsem de ayıp olur. ondan mecbur sericem...

Kızlarr bende annemlere gideceğim doğumdan sonra allah nasip ederse saten kırmızı siyah işlemeli nevresim takımı almıştım onu sereceğim ayy doğsunlardaa bakalım o yataklarda ne kadar yatacağız

bizde bizde bizde Yalovadayız oğlumla aaa aynı gün geliyor bu yaramazlar ne güzel
evet ne guzel ayni gun gelcekler insallah, dogum haberimizi veririz artik burda. sende normal dusunuyorsun dimi? bakalim erkekler gec gelir derler ama acaba zamaninda gelirler mi? ilk hangimizinki surpriz yapicak bakalim

tütü ne ola ki?
hastane çantasıyla ilgili soru sorayım mı yine size

bebişlere yelek ,hırka koymak lazım mı?
evet ben bir tane veya 2 tane penye ince bi yelek koymayı planlıyorum.

valla ben de öyle yatak döşek çok durmayı düşünmüyorum.. çok yatmak ta iyi değil zaten...salonumda iki üçlü 2 tekli koltuk var zaten,başka da oda yok oturmak için.ben birini öyle kaplasam gelen giden ne yapacak??yani yer de müsait değil. ama yine 1-2 gün durur öyle..ne zamana kadar gecelikle pijamayla dururum onu bilmem

kendi yatağına ser tabi hayatım biz bebek beşikleri için olanı diyoruz.almayalım diye.aynen valla bide terletmesi cabası naylon işte sağlıksız.

bende öyle düşünüyorum işte gereksiz geliyor

kendi yatağına ser tabi hayatım biz bebek beşikleri için olanı diyoruz.almayalım diye.aynen valla bide terletmesi cabası naylon işte sağlıksız.

bebişkonun 2 tane nevresimi var yeter napçakmış saten nevresimi

bende öyle düşünüyorum işte gereksiz geliyor

bebişkonun 2 tane nevresimi var yeter napçakmış saten nevresimi

bebek ne bilsin saten nevresimi bir uyku seti iki nevresim tamam işte :) söyle ayıcıklı bebişli tam ona göre daha ne

mana bulan hediye getirsin hiiiiic bebek için saten nevresim alamam doğrusu

benim kayınvalidem bişey almadığı için bişey diyemez zaten mevlütte de olmucak

ayy illa her gün bu kadınların kulakları çınlayacak bizimkide yorgan yapayım mı diye eşime sormuş oda gerek yok demiş.all işte yorgandan da olduk.aman zaten bana verdiği yorganlarda yırtık çıkmıştı

allah iyiliğini versin emi hergün cınlatmazsak kulaklarını olur mu be kuzucum bir de yorgan yırtık cıkmıstı demişsin hey allam ya neden illa böyle şeyler olur ki merak ediyorum acaba biz de böyle mi olucaz yoksa tecrübeli olacağımızdan cok mu dikkatli olucaz merak etmiyor değilim

Kızlar oğluşuma bakınnn gene gülüyor
baştan bi rahatsız oldu ondan sonra gülücükler

Son düzenleme:

kendi yatağıma bir takım yeni nemvresim aldım hayatım onu sereceğim.yazık babamızda yeniliklerin farkına varsın biraz.ama ben oğluşumun odasında yatacağım hayatım o beşiğinde ben onun tek kişilik yatağında onada aldım bir takım nevresim,yastık yorgan orada yatacağız inşallah beraber.aynen ben arkadaşıma gittim dedikodu olmasın mübarek günde de nerden bulduysa eski rengi solmuş bir nevresimle,kızlığından kalma geceliği vardı üzerinde çok özensiz bulmuştum.temiz olsun herşeyimiz yeter bence ütülü mis gibi yeni şart değil.

tunaydın kızlar bırkac gundur yoktum ama aklım hep burda.kızım cok ıyı cıktı doktor ne yaptında bu boyle kendını toparladı dedı.bız zaten tüp bebek tedavısındede hep boyle seyler yasadık ama hep dırekten donduk felan dedı.ayy bu kadın doktorum degıl sankı arkadasım...
he bırde unutmadan doktorumu degıstırmıyorum aynen devam edıyoruz.gıttıgım doktora alısamadım cok soguk kanlı bırıydı..esımde buna devam et sen nasıl rahat edersen dedı.

hmmm,belki bunu ben de düşünebilirim,bizim evimiz memlekete 2 saat falan..dediğin gibi burda hep arkadaşlar var..mevlüt var dediğimde tüm sülalem yakınlarım gelir..acaba memlekette mi yapsam ben de? ama o kadar miniş bebekle de yola çıkmak nasıl olur ki? yok yok ben gidemem bir yere,zaten eşim çalışıyor,nereye gidecem..

hadi gözün aydın cnm maşalllah

iyi olacak tabi kız onca para alıyo hatun kardeşin gibi bile davranması lazım
koptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…