- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
kız şekerlik hangisi sensin
doğumdan sonra evde lohusa yatağı hazırlıcak mısınız??
arkadaşım yeni doğum yaptı sezeryanla, 3. gün gittik ,ne yatak vardı ,ne üzerinde pijama vs.
ben düsünüyorum tatlım. hatta simdiden lohusa için sereceğim nevresimler ve mevlütte kullanacağım nevresimler hepsi hazır :)
benim burda akrabam falan kimse yok ,sadece işten arkadaşlar gelirler
bebiş 2-3 haftalık olunca memlekete gidicez orda mevlüt yapıcaz kısmetse ,orda güzel hazırlarız yatağımızı falan ama burda kararsız kaldım gereksiz gibi geldi
ya aslında aşırı pahalı değil tabi 50 tl den başlıyo üstüde var ...ama bende çok kararsız kaldım...
evet ne guzel ayni gun gelcekler insallah, dogum haberimizi veririz artik burda. sende normal dusunuyorsun dimi? bakalim erkekler gec gelir derler ama acaba zamaninda gelirler mi? ilk hangimizinki surpriz yapicak bakalimbizde bizde bizde Yalovadayız oğlumlaaaa aynı gün geliyor bu yaramazlar ne güzel
tütü ne ola ki?valla bizim mevlüt için ananesi kızıma tütü dikecek altınada firfırlı bezin üstüne iç çamaşırını dikecek mevlüt takımını falan aldık hep ama müvlüdümüzde kızımda bende yavruağzırengi olacağız:))) Kısmet olursa
evet ben bir tane veya 2 tane penye ince bi yelek koymayı planlıyorum.hastane çantasıyla ilgili soru sorayım mı yine size
bebişlere yelek ,hırka koymak lazım mı?
arkadaşım yeni doğum yaptı sezeryanla, 3. gün gittik ,ne yatak vardı ,ne üzerinde pijama vs.
saten dediniz iyi aklıma getirdiniz :13: saten nevresimlerim var benim onları sererim mevlütte :13: annem bu dantelli falan olanları yıkarız diyordu ,saten daha güzel iyi fikir
zaten hiç kullanamdık evlendiğimizden beri ,yorgan üstünden kayar ,yastık altındaneşim sinirlenir atıcam bu takımı çöpe diye
akraba falan yoksa sadece arkadaslara da lohusa yatagı sermek olmaz bence de... memleketinde özene bezene hazırlarsın artık dilediğin gibibizim herkes bursada ondan gelen giden cok olur. sermezsem de ayıp olur. ondan mecbur sericem...
kendi yatağına ser tabi hayatım biz bebek beşikleri için olanı diyoruz.almayalım diye.aynen valla bide terletmesi cabası naylon işte sağlıksız.
bende öyle düşünüyorum işte gereksiz geliyor
bebişkonun 2 tane nevresimi var yeter napçakmış saten nevresimi
benim kayınvalidem bişey almadığı için bişey diyemezzaten mevlütte de olmucak
ayy illa her gün bu kadınların kulakları çınlayacakbizimkide yorgan yapayım mı diye eşime sormuş oda gerek yok demiş.all işte yorgandan da olduk.aman zaten bana verdiği yorganlarda yırtık çıkmıştı
benim burda akrabam falan kimse yok ,sadece işten arkadaşlar gelirler
bebiş 2-3 haftalık olunca memlekete gidicez orda mevlüt yapıcaz kısmetse ,orda güzel hazırlarız yatağımızı falan ama burda kararsız kaldım gereksiz gibi geldi
tunaydın kızlar bırkac gundur yoktum ama aklım hep burda.kızım cok ıyı cıktı doktor ne yaptında bu boyle kendını toparladı dedı.bız zaten tüp bebek tedavısındede hep boyle seyler yasadık ama hep dırekten donduk felan dedı.ayy bu kadın doktorum degıl sankı arkadasım...
he bırde unutmadan doktorumu degıstırmıyorum aynen devam edıyoruz.gıttıgım doktora alısamadım cok soguk kanlı bırıydı..esımde buna devam et sen nasıl rahat edersen dedı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?