allah iyiliğini versin emihergün cınlatmazsak kulaklarını olur mu be kuzucum bir de yorgan yırtık cıkmıstı demişsin hey allam ya neden illa böyle şeyler olur ki merak ediyorum acaba biz de böyle mi olucaz yoksa tecrübeli olacağımızdan cok mu dikkatli olucaz merak etmiyor değilim
hadi gözün aydın cnm maşalllah
iyi olacak tabi kız onca para alıyo hatun kardeşin gibi bile davranması lazım
koptum
olmayalım hayatım herkes mutlu olmak için ilgi görmek için evleniyor.yazık eşime her seferinde söylerim şöyleydi böyleydi diye ama bıktı
Allah nasip kısmet ederse ömrüm yeterse oğlumu gelinime hiç mahcup ettirmeyeceğim herşeyini yapacağım içinde uhte kalmasın ki oğlumu üzmesin.şu an elimde bartın işi tel kırma yapıyorum ben mevlütte örteceğim sonra oğlum için hemen sandığa inşallah ahhh ahh o günleri görelimde tek.
herkesin minişine maşallah..ne çabuk büyüdüler..
ya kızlar bizim ikiz annelerimiz melekangel ve lara aartık gelmiyor mu??
brck masallah oğluna cok seker cıkmıs
plakalar ne alemde kızlar?? ben yozgattayım bugün..
tunaydın kızlar bırkac gundur yoktum ama aklım hep burda.kızım cok ıyı cıktı doktor ne yaptında bu boyle kendını toparladı dedı.bız zaten tüp bebek tedavısındede hep boyle seyler yasadık ama hep dırekten donduk felan dedı.ayy bu kadın doktorum degıl sankı arkadasım...
he bırde unutmadan doktorumu degıstırmıyorum aynen devam edıyoruz.gıttıgım doktora alısamadım cok soguk kanlı bırıydı..esımde buna devam et sen nasıl rahat edersen dedı.
ohh yine bir göz aydınımız var.çok şükür.maşallah artık üzülme tamam mı bende ilk bebeğimi kaybettiğim için neredeyse ilk 5 ay bebeğimle bağ kurmamak için direndim yaa beni bırakırsa diye şimdi çok pişmanım çokk.ee canım bizi rahatlatmak zatn onların amacı dimi
analı oğullu kıkırdak bunlar
oğluşumun ilk çeyizlerini bende hazırladım :)))) annemin yaptığı iğne oyalı yemeni ve havlulardan 2 şer tane kaldırdım hemde en güzellerini bi bohçaya sardım kaldırdım annem görürmü görmezmi torunun mürüvetini gözleri görürde yaparmı ananesinden hatıra diye kaldırdım herşeyin en güzelini yapcam gelinime içinde bişey kalmasın dediğin gbi hoş o zaman yemeni havlu modası kalırmı bilmem en azından manevi değieri için saklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?