2012 Ekim Anneleri

olmayalım hayatım herkes mutlu olmak için ilgi görmek için evleniyor.yazık eşime her seferinde söylerim şöyleydi böyleydi diye ama bıktı
Allah nasip kısmet ederse ömrüm yeterse oğlumu gelinime hiç mahcup ettirmeyeceğim herşeyini yapacağım içinde uhte kalmasın ki oğlumu üzmesin.şu an elimde bartın işi tel kırma yapıyorum ben mevlütte örteceğim sonra oğlum için hemen sandığa inşallah ahhh ahh o günleri görelimde tek.

herkesin minişine maşallah..ne çabuk büyüdüler..

ya kızlar bizim ikiz annelerimiz melekangel ve lara aartık gelmiyor mu??

Brck maşallah oğluna kız ne güzel gülmüş

tugceserdar canım seninde kızına kocaman maşallah ohh ne güzel bak toparlamış kendini güzel kızın

Son düzenleme:

oğluşumun ilk çeyizlerini bende hazırladım :)))) annemin yaptığı iğne oyalı yemeni ve havlulardan 2 şer tane kaldırdım hemde en güzellerini bi bohçaya sardım kaldırdım annem görürmü görmezmi torunun mürüvetini gözleri görürde yaparmı ananesinden hatıra diye kaldırdım herşeyin en güzelini yapcam gelinime içinde bişey kalmasın dediğin gbi hoş o zaman yemeni havlu modası kalırmı bilmem en azından manevi değieri için saklar

kizlar ya göbis topigimiz durdu kaldi haydi göbis gösterisi yapalim en son ben koydum öylede kaldi benim göbis sizinkiler ne alemde

ohh yine bir göz aydınımız var.çok şükür.maşallah artık üzülme tamam mı bende ilk bebeğimi kaybettiğim için neredeyse ilk 5 ay bebeğimle bağ kurmamak için direndim yaa beni bırakırsa diye şimdi çok pişmanım çokk.ee canım bizi rahatlatmak zatn onların amacı dimi

ikiz annelerinin isi daha zor valla hem sicak hemde sikayetler artmaya basladi, sanirim artik dinlencedeler

cok kotu bırsey ya ya erken dogmasını gectım artık ya yasamazsa demeye baslamıstım kı hersey yolluna gırdı tansıyonum cıkmadıgı surece problem yok cok sukur.allah herkese bebıslerını kucaklarına saglıklı bır sekılde almayı nasıp etsın

ellerine sağlık ananenizin.ii yapmışsın kalır tabi hayatım bu bizim örfümüz adetimiz yüzyıllardır süregelmiş biz veririrz artık gelin toz bezi falan yapar ne yapalımkayınvalidemde bana orlon paspas örmüş saklaya saklaya bi hal oldum doğu görevine gidince kısmet olursa orada sereceğim soğuktan korunmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…