2012 Ekim Anneleri

kendi yatağına ser tabi hayatım biz bebek beşikleri için olanı diyoruz.almayalım diye.aynen valla bide terletmesi cabası naylon işte sağlıksız.

canım pamuk saten nevresim varya onlar çok sağlıklı ben kendi yatağıma pamuk saten oğlulumun yatağına pamuk nevresim sermeyi düşünüyorum rabbim nasip ederse

selam hanımlar.. çok müşkül durumdayımm sıcak bi yandan ağırlık bi yandan taşınmak bi yandan valla yoruluyorum bazen sancı gibi bişeyler giriyo korkuyorum oturuyorum hemencik.. ah bi taşınıp yerleşsek yaa

Allah yardımcıları olsun sonunda çifte mutluluk var o ayrı tabi :))
evet ne guzel iki bebis bir arada buyuyecekler tabi bebeklik ve cocukluk dönemleri biraz zor oluyor, bir tanidigimizin vardi ikizleri kizcagiz annemi arardi abla nolur gel ben birazcik uyuyayim diye, giderdim annemle biz bebislerle oynarken o uyurdu, okul cagina geldiler mi rahat oluyor ne guzel ikizler.

Allah yardımcın olsun,bence sen hiiiiiç bulaşma işlere...eğilip kalkma sakın...

leyli2212 cnm sen dikkat et elini sürme hiçbişeye..
bende taşınırken sürmemiştim valla..

ay çocuk büyütmek zor kızlar akşam kuzenimin oğlu 1 yaşında ama hiç durmuyo hiç rahat yok.Allahım dedim banada böyle sabır ver:18:
tam iftar saati mutfak dolabını açtı çayı döktü bütün halıya komple.ben olsam heralde sinir krizi geçirirdim

Kızlar,bızde bugun kızımla tuncelideyiz gezziyoruz...son 62 gun kaldı ınanamıyorum.hamıle oldugumu ogrendıgım daha dun gıbı

Canım kalın tülden etek dikilcek 2 kat:))

kızlar bence plaka saymayalım derim cünkü erken doğum olabilir.. ya da bu plakalar yaklastıkca stres yapabiliriz. bu yuzden ( benim düsüncem ) plaka saymayalım derim

Bugün e bebekten verdiğim sparişlerim de geldi.. Allahım azaldı dedikçe çoğalıyor sanki bu eksikler. Kalanları hesapladık yine bir ton para tutuyor. :18::18::18: Çıldırmak üzereyim. Herkes birde demez mi aman daha 2 ayın var bilmem ne diye. Yaa madem öyle kalan 2 ayda siz yapın kalanları diyesim geliyor. Siz tamamlayın ozaman eksikleri... Millet mi rahat ben mi aceleciyim diyeceğim ama hiç de aceleci değilim. Herşeyi bir anda yapmak için kenarda para olması gerekiyor.. Biz ise elimize geçtikçe yapıyoruz... Offf sabır yarabbim sabırrrrr

Hem ben son günüme kadar hazırlık yapmakla mı uğraşacağım canım ??? Millette hiç kafa yok yemin ederim.

Son düzenleme:

cnm hiçte aceleci değiliz sen al alabildiklerini tek seferde hepsini almak banada mümkün değil az az alıyorum elim para gördükçe hem bana daha çoook var neden acele ediyosun diyen arkadaşım akşam doğum yaptı 34.haftasında ve doğru düzgün bişeysi yoktu oyüzden erken değil bebek eşya bekliceğine eşya bebeği beklesin

kızlar bence plaka saymayalım derim cünkü erken doğum olabilir.. ya da bu plakalar yaklastıkca stres yapabiliriz. bu yuzden ( benim düsüncem ) plaka saymayalım derim

benim beyin otomatik sayıyo ya keşke unutsam kaç gün kaldığını şimdiden 59 u bekliyorum düşün yarından sonra oh 5 li rakamlar başladı dicem

millete kolay geliyo işlerine geldikleri gibi konuşuyolar canım anca dırdır öter akıl verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…