ikiz annelerinin isi daha zor valla hem sicak hemde sikayetler artmaya basladi, sanirim artik dinlencedeler
karnımdaki sallantının 2 katını düşünemiyorum
karnımdaki sallantının 2 katını düşünemiyorum
kendi yatağına ser tabi hayatım biz bebek beşikleri için olanı diyoruz.almayalım diye.aynen valla bide terletmesi cabası naylon işte sağlıksız.
evet ne guzel iki bebis bir arada buyuyecekler tabi bebeklik ve cocukluk dönemleri biraz zor oluyor, bir tanidigimizin vardi ikizleri kizcagiz annemi arardi abla nolur gel ben birazcik uyuyayim diye, giderdim annemle biz bebislerle oynarken o uyurdu, okul cagina geldiler mi rahat oluyorAllah yardımcıları olsunsonunda çifte mutluluk var o ayrı tabi :))
selam hanımlar.. çok müşkül durumdayımm sıcak bi yandan ağırlık bi yandan taşınmak bi yandan valla yoruluyorum bazen sancı gibi bişeyler giriyo korkuyorum oturuyorum hemencik.. ah bi taşınıp yerleşsek yaa
tütü ne ola ki?
evet ben bir tane veya 2 tane penye ince bi yelek koymayı planlıyorum.
valla ben de öyle yatak döşek çok durmayı düşünmüyorum.. çok yatmak ta iyi değil zaten...salonumda iki üçlü 2 tekli koltuk var zaten,başka da oda yok oturmak için.ben birini öyle kaplasam gelen giden ne yapacak??yani yer de müsait değil. ama yine 1-2 gün durur öyle..ne zamana kadar gecelikle pijamayla dururum onu bilmem
Bugün e bebekten verdiğim sparişlerim de geldi.. Allahım azaldı dedikçe çoğalıyor sanki bu eksikler. Kalanları hesapladık yine bir ton para tutuyor. :18::18::18: Çıldırmak üzereyim. Herkes birde demez mi aman daha 2 ayın var bilmem ne diye. Yaa madem öyle kalan 2 ayda siz yapın kalanları diyesim geliyor. Siz tamamlayın ozaman eksikleri... Millet mi rahat ben mi aceleciyim diyeceğim ama hiç de aceleci değilim. Herşeyi bir anda yapmak için kenarda para olması gerekiyor.. Biz ise elimize geçtikçe yapıyoruz... Offf sabır yarabbim sabırrrrr
kızlar bence plaka saymayalım derim cünkü erken doğum olabilir.. ya da bu plakalar yaklastıkca stres yapabiliriz. bu yuzden ( benim düsüncem ) plaka saymayalım derim
Bugün e bebekten verdiğim sparişlerim de geldi.. Allahım azaldı dedikçe çoğalıyor sanki bu eksikler. Kalanları hesapladık yine bir ton para tutuyor. :18::18::18: Çıldırmak üzereyim. Herkes birde demez mi aman daha 2 ayın var bilmem ne diye. Yaa madem öyle kalan 2 ayda siz yapın kalanları diyesim geliyor. Siz tamamlayın ozaman eksikleri... Millet mi rahat ben mi aceleciyim diyeceğim ama hiç de aceleci değilim. Herşeyi bir anda yapmak için kenarda para olması gerekiyor.. Biz ise elimize geçtikçe yapıyoruz... Offf sabır yarabbim sabırrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?