- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
benim beyin otomatik sayıyo ya keşke unutsam kaç gün kaldığını şimdiden 59 u bekliyorum düşün yarından sonra oh 5 li rakamlar başladı dicem
cimeka tatlım mesaj kutunu biraz rahatlatır mısın
Bugün e bebekten verdiğim sparişlerim de geldi.. Allahım azaldı dedikçe çoğalıyor sanki bu eksikler. Kalanları hesapladık yine bir ton para tutuyor. :18::18::18: Çıldırmak üzereyim. Herkes birde demez mi aman daha 2 ayın var bilmem ne diye. Yaa madem öyle kalan 2 ayda siz yapın kalanları diyesim geliyor. Siz tamamlayın ozaman eksikleri... Millet mi rahat ben mi aceleciyim diyeceğim ama hiç de aceleci değilim. Herşeyi bir anda yapmak için kenarda para olması gerekiyor.. Biz ise elimize geçtikçe yapıyoruz... Offf sabır yarabbim sabırrrrr
cnm hiçte aceleci değiliz sen al alabildiklerini tek seferde hepsini almak banada mümkün değil az az alıyorum elim para gördükçe hem bana daha çoook var neden acele ediyosun diyen arkadaşım akşam doğum yaptı 34.haftasında ve doğru düzgün bişeysi yoktu oyüzden erken değil bebek eşya bekliceğine eşya bebeği beklesin
ben şimdi onu değil de 14112006'nın dediği gibi bebeklerimiz 34. haftada falan gelirlerse eğer o zaman tam süpriz olurdüsünsene ( kendimden yola cıkarak ) 5 hafta kalmıs. 1 ay uhs :) bu bile heyecan verici...
kaldı ki ben su kadar gün kaldı diye saymıyorum hiç. hafta hafta geri sayım daha kolayıma geliyor :) 9 hafta kaldı 8 hafta kaldı gibi :)
rahatlattım canımcevabım geldi mi sana???
34. hafta benim için haftaya
ben varım ekım ılk haftası...Kimi görüyorsam eylülde doğurcak ekim annelerinden kimler var ki burda:))
Açıkcası annem olmasa bizim işimiz yaştı herşeyini alabilirdik ama böyle çeşit ve en iyileri olmazdı içimize sine sine alamazdık şimdi bazı şeylerini tamamladık ve en iyisinden alabildik içimizde bişey kalmadı çünkü annem giderdi bi çok ihtiyacını Allah razı olsun meleğimden.. Bende çocuğuma hep tem destek olucam Allah bana güç sağlık verdikçe elimden geleni yapıcam maddi manevi..
Kimi görüyorsam eylülde doğurcak ekim annelerinden kimler var ki burda:))
özeline yazdım kuzumyok kuzum vallama .) var bir sorun ama hade hayırlısı :) gözlüklü olan benim tatlım... diğeri de özlem çok özledim onukeske ulasabilsem
Ay çok teşekkür ederim gerçekten yorum yaptığın için... Kendim gibi düşünen insanları gördükçe rahatlıyorum. Yoksa bunlarla kafayı yiyeceğim. Bir de ne var biliyor musun? Babaannem bana arabasını ben alacağım dedi. Bizde tabi elimize geçen paraları ona göre değerlendirdik. Başka şeylerimizi aldık. Sonra geldi istediğim arabanın parasını duyunca yan çizdi. ( 750 TL bu arada ... Öyle bin küsürlüklerden değil ) Kalktı yazlığına gitti. Şimdi gelmek bilmiyor. Daha da kalacakmış. Babama dedim kocam alacaktı, babaanneme ayıp olur diye aldırmadım. Çünkü bir ara kampanya olmuştu. O ara da almaya gelmedi. Annen de şimdi dedim gitti yazlığa gelmiyor. Daha da kalacak. Ben dedim senin anneni kazıklamaya çalışmıyorum. Herşeyin en iyisini aldık bizz. Kendimizi zorladık yeri geldi. Ben de alsam aynı arabayı alacaktım. Almıcaksa söylesin dedim. Sonra babaannemle konuşturdu beni telde. Oda diyorki karşıyaka pahalıdır kemeraltına bakalım. Tamam ama daha ucuza bulamazsın. Kime sorsam aynı fiyat diyor dedim. Hala bana daha var falan diyor. En son dedim iyi sen gel bakarız. Uzatmadım ama ogün bütün gün ağladım. İşimi niye ona bıraktım diye. Offf... Eşim o almazsa ben halledicem merak etme diyor ama elimde değil ediyorum... Birde diyorum ki ben son güne kadar hazırlık yapamam. Ağırlaştım şimdiden oturup kalkmak bile mesele benim için. Neyse eşim halledicez diyor ama millet deli ediyor beni. Fuzuli birşey de almıyoruz inanki. Mesela kıyafet bile sırf 3 aylık aldık. Gerisini 2-3 takım aldım. Kilosuna göre bakıcam diye... Aman anlatsam daha yazıcam da neyse...
ben varım nasipse seninle aynı gün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?