2012 Ekim Anneleri

benim beyin otomatik sayıyo ya keşke unutsam kaç gün kaldığını şimdiden 59 u bekliyorum düşün yarından sonra oh 5 li rakamlar başladı dicem

ben şimdi onu değil de 14112006'nın dediği gibi bebeklerimiz 34. haftada falan gelirlerse eğer o zaman tam süpriz olur düsünsene ( kendimden yola cıkarak ) 5 hafta kalmıs. 1 ay uhs :) bu bile heyecan verici...

kaldı ki ben su kadar gün kaldı diye saymıyorum hiç. hafta hafta geri sayım daha kolayıma geliyor :) 9 hafta kaldı 8 hafta kaldı gibi :)

biz alalım eksiklerimizi de dursunlar kenarda ,boşver acele ediyosun diyenleri minicik eşya dersin ama dünyanın parası tutuyor dediğin gibi

biz eşya konusunda annemler sağolsun fazla bişey yapmak zorunda kalmadık ama bebek gelicek diye evin düzenini değiştirmek zorunda kaldık

balkonu kapat ,oraya stor perde yaptır , bebeğin odasına köşe koltuk al gelen olur yatar diye derken sırf onlara 5-6 milyar masrafımız oldu

arabasıydı eşyasıydı doğumuydu derken 10 milyardan fazla tutçak herşey

kim ne derse desin boşverin kolay sanki alıvermek hemen herşeyi

Açıkcası annem olmasa bizim işimiz yaştı herşeyini alabilirdik ama böyle çeşit ve en iyileri olmazdı içimize sine sine alamazdık şimdi bazı şeylerini tamamladık ve en iyisinden alabildik içimizde bişey kalmadı çünkü annem giderdi bi çok ihtiyacını Allah razı olsun meleğimden.. Bende çocuğuma hep tem destek olucam Allah bana güç sağlık verdikçe elimden geleni yapıcam maddi manevi..

Ay çok teşekkür ederim gerçekten yorum yaptığın için... Kendim gibi düşünen insanları gördükçe rahatlıyorum. Yoksa bunlarla kafayı yiyeceğim. Bir de ne var biliyor musun? Babaannem bana arabasını ben alacağım dedi. Bizde tabi elimize geçen paraları ona göre değerlendirdik. Başka şeylerimizi aldık. Sonra geldi istediğim arabanın parasını duyunca yan çizdi. ( 750 TL bu arada ... Öyle bin küsürlüklerden değil ) Kalktı yazlığına gitti. Şimdi gelmek bilmiyor. Daha da kalacakmış. Babama dedim kocam alacaktı, babaanneme ayıp olur diye aldırmadım. Çünkü bir ara kampanya olmuştu. O ara da almaya gelmedi. Annen de şimdi dedim gitti yazlığa gelmiyor. Daha da kalacak. Ben dedim senin anneni kazıklamaya çalışmıyorum. Herşeyin en iyisini aldık bizz. Kendimizi zorladık yeri geldi. Ben de alsam aynı arabayı alacaktım. Almıcaksa söylesin dedim. Sonra babaannemle konuşturdu beni telde. Oda diyorki karşıyaka pahalıdır kemeraltına bakalım. Tamam ama daha ucuza bulamazsın. Kime sorsam aynı fiyat diyor dedim. Hala bana daha var falan diyor. En son dedim iyi sen gel bakarız. Uzatmadım ama ogün bütün gün ağladım. İşimi niye ona bıraktım diye. Offf... Eşim o almazsa ben halledicem merak etme diyor ama elimde değil ediyorum... Birde diyorum ki ben son güne kadar hazırlık yapamam. Ağırlaştım şimdiden oturup kalkmak bile mesele benim için. Neyse eşim halledicez diyor ama millet deli ediyor beni. Fuzuli birşey de almıyoruz inanki. Mesela kıyafet bile sırf 3 aylık aldık. Gerisini 2-3 takım aldım. Kilosuna göre bakıcam diye... Aman anlatsam daha yazıcam da neyse...

34. hafta benim için haftaya

Annelik her dönemde zor hangi anne ister yavrumun içi kalsın bişeyde yada en iyilerine sahip olmasın eksiği kalsın onlar bizim meleklerimizzz bizde öyle olucaz onlarda bizi meleğim diye anıcak hep Allahın izniyle..

Benim de annem çalışmıyor, babamın da işleri bozuk. Elde avuçta yok ama kadıncağız bizim için gne girmiş. Geçen dedi gün parası eylül de gelecek... Eksiklerin bitmiş olursa altın yapar veririm yok bitmemiş ise parayı veririm dedi. Kaç para olduğunu da söyledi. Biriktirmeye kalksam her ay aynı parayı koyamam ama millete verirken mecbur veriyorsun diyor. Haklı... Zaten Ender'im için girdim güne hatta gününü bile ayarlattım çekilişe bıraktırmadım dedi. Şmdi işte yetişemez isek annemden gelecek parayı hesaplıyoruz birde sağ olsun k.validem maaşından veriyor bize. Destek oluyor.. Onu da tabi hesaplıyoruz mecburen ama yine de açık var. Artık Ender'min şansına allah babasına bol hayırlı işler verir inşallah.

yok kuzum vallama .) var bir sorun ama hade hayırlısı :) gözlüklü olan benim tatlım... diğeri de özlem çok özledim onu keske ulasabilsem
özeline yazdım kuzum
Kimi görüyorsam eylülde doğurcak ekim annelerinden kimler var ki burda:))

ben ekimde doğururum herhalde,bi sıkıntı olmazsa,miniğim sabırsızlık yapmazsa

Benim 14 Ekim diyor dr. Ama ultrasound 12 Ekm diyor. Yani benimki ile aynı gün.. Zaten sezeryan derse dr. Kendi doğum tarihimi isteyeceğim. Tabi fikrim değişebilir emin değilim. Belki de 10unda isterim tam dayısı ile annesinin doğum tarihinin arasında olur

5 benle beraber 6 kişiiii var şimdilikkkk ohhh be süperrrr sevindim buna hep eylül eylül görünce anammm dedim benim çocukmu geç gelcek acaba:))

işte illaki bi can sıkıntısı doğcak cnm araba için pek acele etme bence hemen doğar doğmaz lazım olmucak cünkü gelince alır ama içine sindirirmi bilmem.pahalı felan deyip burun kıvırır baska modeller gösterirse ucuzlarından daha çok canın sıkılır.bende acele etmiyodum fakat arkdşın doğum haberini alınca akşam bi hışımla yıkadım çamaşırları ne olur olmaz.biz burda takıldığımız için birbirimizi bilgilendiriyoruz girmeyenler onun bunun lafına bakıp ecelesi yok hallolur deyip atıyolar bi kenara arkadaşın 1 2 kıyafet ve geceliğinden başka bişeysi yoktu uyarmıştım bide bak erken felan gelir alın koyun kenara hazırda dursun diye hastane çantası bile hazır değildi kıyafetleri yıkanmamıştı öylece gittiler hastaneye eşim bile dedi iyiki almışız bu duruma düşmek istemezdim diye haa çocuk çıplakmı kalır tabiki hayır ama bende huzursuz olurum yattığım yatakta neden zamanında hazır etmedim diye.şimdi eyşyalarımız yıkandı bugün toplar dürerim 15 eylülde izne ayrılıncada ütüler yerine yerleştiririm 1 ayda dolabı havalnmış olur sonra çantamı hazırlarım otururum rahat rahat aklımda durup rahatsız etceğine hazır dursun daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…