2012 Ekim Anneleri

bence aynı gün doğurma,sonra biraz büyüyünce sen kendi d.gününü ailenle hep beraber kutlamak isteyeceksin,o ise arkadaşlarımla kutlucam dicek,al sana kriz...bir de ben genel günleri pek sevmem,işte sevgililer günü gibi kişiye özel olmayan günleri sevmem,ama d.günlerini severim..ayrı ayrı olsun en iyisi.bu arada benim kendi d.tarihim 7 ekim..belki denk gelir tabii bilemem.

seninle herşeyimiz aynı gün devam etcekk şekerimmmmm....:))) ben bugün gittim doktora ayın 31 de tekrar gitcem çalışabilir raporu alacağım. Sen ne zaman gitceksin

benim kontrol 23'ünde ama ben yarın hem glikoz yükleme sonucu göstermeye gidicem hem de sol kasığımda kimi zaman cok şiddetli ağrı oluyor onu sorucam... bakalım dr teyzemiz ne dicek

Kızlar hamile kaldığınızı öğrendiğiniz günü hatırlıyormusunuz???

Ben hatırlıyorum 13 şubatta öğrendim sevgililer gününden 1 gün önce.... Bize sevgililer günü hediyesi olmuştu kızımız

Zaten babaanneme de söyleyeceğim bunları canım. Birde şöyle bir durum var. Ben ilk evlendiğimde k.validemlerle oturdum bir süre. Sen evini ayır bulaşık çamaşır makineni alırım ben dedmişti ama tabiki eşim hiçbirşey aldırtmadı kimseye. Hep kendimiz aldık. Kirada oturduğumuz eve mutfak yaptırttık. Sonra salon eşyaları bilmem ne... Tahmin edersiniz işte. Koca bir evin eşyası. srıf yatak odası eksik. Oda evlenirken yine eşim tek başına almıştı. Şimdi hiç demiyor ben bu kıza birşey yapmadım diye. Beni erteliyor hep. Oğlum inşallah erken gelmez benim de... Bizim odamızın boyası yapılacak daha. Ondan sonra yıkayıp yerleştireceğim kıyafetlerini. Yada boya işimiz geç kalırsa ben yıkayıp hurçllara yerleştiririm diyorum.. Hurcu da yıkarım onun içine doldururum ki çantamı hazırlayabileyim en azından. Ben de huzursuz olurum bebeğime yıkanmadan giydirir veya hazırlıksız yakalanırsam. Şu göğüs pompası olayı geldi şimdi aklıma. Sen şimdiden aldın mı veya alacak mısın pompayı ve süt saklama kaplarını veya torbasını?? Onlar da var da benim eksik listemde

bende ekimim tatlım hemde sonu oğlum acele etmezse bizimki bayrama şeker niyetine gelcek

Bizimide 9 ay 10 günü doldurursa 27 ekime bayramın 3. gününe gelecek de okadar durcağını ne yalan söyliyiyim düşünmüyorum kız çocuğu için 9 aydan 1 dkka bile alsa doğma ihtimali var diyorlar

17 şubat karlı bir cuma günü... herkes cumaya giderken ben gittim bir test aldım yaptırdım ve silik ikinci cizgiyi görmüştüm :) unutulmaz ki o gün hatta o test hala durur cekmecemde :)

29 ocakta öğrenmiştim :13: adetim bir gün geçince işe gelirken test almıştım dayanamayıp işte yapmıştım testi

bende 14 şubatta öğrenmiştim o ay klomen +çatlatma iğnesi kullandığım için şüpheleniyodum bide karnımda ağrı vardı ağzımda acayip bi tat eşime hediyede alamamıştım aklıma geldi bianda indim eczaneye aldım test baktım 2.çizgi silik şok oldum eşimin işyeri benimkine yakın gittim koşa koşa gösterdim çubuğu adam şok yolun ortasında napcağını şaşırdı sarıldık birbirimize ona dünyanın en güzel hediyesini vermiştim sevgililer gününde

Bizimide 9 ay 10 günü doldurursa 27 ekime bayramın 3. gününe gelecek de okadar durcağını ne yalan söyliyiyim düşünmüyorum kız çocuğu için 9 aydan 1 dkka bile alsa doğma ihtimali var diyorlar

ben 23 gün erken doğmusum ne acelem varsa

kardesim de 28 gun erken doğdu o da erkek

yani hiç belli olmuyor ki

Veya sonra büyüdüğünde sezeryanı falan anlaycak yaşa geldiğinde benim annem hastalıklı. Zorla aynı gün doğurmuş beni kendisinle diyebilir En iyisi başka gün dediğn gibi. Ama normal yoldan gelince denk gelirse onu bilemem. Ultrasounda göre hep 12 ekim çıkıyor şu son bir iki muayenede...

almadım cnm göğüs pompası 3 ay evde olucam emdirirm diye düşündüm sonrasındada alırım ama şimdi en acilleri almak gerek o dursun bi kenarda illa lazım olcak olursa alır gelir birileri zaten işe başladığım ilk günler gider emziririm evim işyerine çok yakın günde 2 3 kere gider gelirim eve

bende bayramdan önce doğmasını isterim ama nasip bakalım oğluşum nazlancakmı illa bayramı herkese rezil etcemmi dicek eşimin teyzesininde erkek 10 gün önce doğdu onunki yani erkeklerde aceleci artık beklemeyebiliyor

Ay canım ben çalışmıyorum bile... Keşke çalışsam. Ama işte hep diyorlar ki bebek emse bile uyurken sağmak gerekiyormuş bilmem ne. Olmadı ben de doğumdan sonrasına bırakayım. Avent pompa 70, 4lü süt saklama kabı 30 TL... Yoksa torba mı alsam... Onları da doğumdan sonra düşüncem artık. Sen İzmir'de miydin canım ?

Bende 24 ocakta öğrendim işyerinin wc sindesat 23 aralıktı.adet olmayınca aldım meraktan çünkü günüm şaşmaz:)
çok silik çizgi çıkmıştı..akşamına gidip kan aldırdım oda düşük çıkmıştı.Ama gebelik vardı

yok cnm ben aydındayım izmire yakınım yani bencede beklet bisüre pompayı daha acil şeyleri almaya bak belkide ihtiyacın olmucak bebişin annesinin memesine yapışık bi hayat sürmeyi tercih edicek :))) arkadaşımın bebeği öyle kadın ne zaman verse memeyi hayır demiyo sıpa hemen alıyooo

bizede tamamen sürpriz olmuştu yeni evliydik kı diye yazın güzel bi tatil yapalım diye planlar kurarken internetten yerler bakarken benim adet günüm gecikti 3 gün falan dedim bi test alalım mı nolur nolmaz ya dedim o zamanlarda sigara kullanıyorum eşim dedi söndür sigaranı yaa olabilir hakketten oo dedim bunu içiym dur abartma hem hiç sanmıyorum dedim gittik test aldık erken gebelik testi biri silik diğeri net çıkmaz mıııııııııı abbowwwwwwwwwwww dedim olabilir herkese sordum nedir acaba diye bi elde telefon tuttuk hastanenin yolunu kanda değerim 212 çıktı 2 haftalık gebelik biz öyle sevindik ki ne tatil geldi aklımıza cicim günlerimize daha cici günler eklendiharika duygu Rabbim herkese versiinnnnnnnnnnnnnnn nasip etsinnn (o gün sigarayıda bıraktım şimdi anlam veremiyorum içenlere kızıyorum iğrenç kokuyomuşum meğer içtiğimde neydi o yaa ölllaakkkkkkkkk eşimede bırak diye ısrarcıyım ama ısrar ettiğimle kalıyorum arada bırakıyo başlıyo tekrar dayanamıyo )

mavibattaniye ben olsam aynı gün istemezdim sanırım..
büyüdüğünde arkadaşlarıyla kutlamak sevgilisiyle olmak,evlendiğinde eşiyle tek kutlamak ister
ama hep aklında sen olursun hep bir engeli olur

Dediğin gibi onu bekletmek en hayırlısı... Elime ekstradan para geçerse alırım belki... Onun yerine zaten alacak şey çok bulunur Birde diyorlar ya siz şimdiden bıkmışsınız hiç bitmeyecek bu eksikler diye ona da sinir oluyorum. Sanki birdaha elimize böyle liste verip tamamlayın 9 ayda dicekler. Bu paralarla çocuğu evlendirirdik yemin ederim Okul bir senede anca bukadar masraflı olur... Üniversitede özeli tercih ederse ozaman yandık işte. Oda burs murs kazansın ben ne yapayım?? Zaten ilköğretimde kesinlikle özele göndermeyeceğim. Bu babasınla kati kararımız. Çocuk iyiyi kötüyü görerek büyüsün. Tabi düzgün yerlerde oturup, ona göre okullara göndermeyi tercih edeceğiz o ayrı. Şuanki muhitimizin okulu çok güzel mesela... Ay çocuğu büyüttüm, okula gönderdim, evlendrdim Deli miyim neyim... Herşeyini düşünür oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…