5 benle beraber 6 kişiiii var şimdilikkkk ohhh be süperrrr sevindim buna hep eylül eylül görünce anammm dedim benim çocukmu geç gelcek acaba:))
Benim 14 Ekim diyor dr. Ama ultrasound 12 Ekm diyor. Yani benimki ile aynı gün.. Zaten sezeryan derse dr. Kendi doğum tarihimi isteyeceğim. Tabi fikrim değişebilir emin değilim. Belki de 10unda isterim tam dayısı ile annesinin doğum tarihinin arasında olur
seninle herşeyimiz aynı gün devam etcekk şekerimmmmm....:))) ben bugün gittim doktora ayın 31 de tekrar gitcem çalışabilir raporu alacağım. Sen ne zaman gitceksin
işte illaki bi can sıkıntısı doğcak cnm araba için pek acele etme bence hemen doğar doğmaz lazım olmucak cünkü gelince alır ama içine sindirirmi bilmem.pahalı felan deyip burun kıvırır baska modeller gösterirse ucuzlarından daha çok canın sıkılır.bende acele etmiyodum fakat arkdşın doğum haberini alınca akşam bi hışımla yıkadım çamaşırları ne olur olmaz.biz burda takıldığımız için birbirimizi bilgilendiriyoruz girmeyenler onun bunun lafına bakıp ecelesi yok hallolur deyip atıyolar bi kenara arkadaşın 1 2 kıyafet ve geceliğinden başka bişeysi yoktu uyarmıştım bide bak erken felan gelir alın koyun kenara hazırda dursun diye hastane çantası bile hazır değildi kıyafetleri yıkanmamıştı öylece gittiler hastaneye eşim bile dedi iyiki almışız bu duruma düşmek istemezdim diye haa çocuk çıplakmı kalır tabiki hayır ama bende huzursuz olurum yattığım yatakta neden zamanında hazır etmedim diye.şimdi eyşyalarımız yıkandı bugün toplar dürerim 15 eylülde izne ayrılıncada ütüler yerine yerleştiririm 1 ayda dolabı havalnmış olur sonra çantamı hazırlarım otururum rahat rahat aklımda durup rahatsız etceğine hazır dursun daha iyi
bende ekimim tatlım hemde sonu oğlum acele etmezse bizimki bayrama şeker niyetine gelcek
Kızlar hamile kaldığınızı öğrendiğiniz günü hatırlıyormusunuz???
Ben hatırlıyorum 13 şubatta öğrendim sevgililer gününden 1 gün önce.... Bize sevgililer günü hediyesi olmuştu kızımız
Ben hatırlıyorum 13 şubatta öğrendim sevgililer gününden 1 gün önce.... Bize sevgililer günü hediyesi olmuştu kızımız
Bizimide 9 ay 10 günü doldurursa 27 ekime bayramın 3. gününe gelecek de okadar durcağını ne yalan söyliyiyim düşünmüyorumkız çocuğu için 9 aydan 1 dkka bile alsa doğma ihtimali var diyorlar
bence aynı gün doğurma,sonra biraz büyüyünce sen kendi d.gününü ailenle hep beraber kutlamak isteyeceksin,o ise arkadaşlarımla kutlucam dicek,al sana kriz...bir de ben genel günleri pek sevmem,işte sevgililer günü gibi kişiye özel olmayan günleri sevmem,ama d.günlerini severim..ayrı ayrı olsun en iyisi.bu arada benim kendi d.tarihim 7 ekim..belki denk gelir tabii bilemem.
Zaten babaanneme de söyleyeceğim bunları canım. Birde şöyle bir durum var. Ben ilk evlendiğimde k.validemlerle oturdum bir süre. Sen evini ayır bulaşık çamaşır makineni alırım ben dedmişti ama tabiki eşim hiçbirşey aldırtmadı kimseye. Hep kendimiz aldık. Kirada oturduğumuz eve mutfak yaptırttık. Sonra salon eşyaları bilmem ne... Tahmin edersiniz işte. Koca bir evin eşyası. srıf yatak odası eksik. Oda evlenirken yine eşim tek başına almıştı. Şimdi hiç demiyor ben bu kıza birşey yapmadım diye. Beni erteliyor hep. Oğlum inşallah erken gelmez benim de... Bizim odamızın boyası yapılacak daha. Ondan sonra yıkayıp yerleştireceğim kıyafetlerini. Yada boya işimiz geç kalırsa ben yıkayıp hurçllara yerleştiririm diyorum.. Hurcu da yıkarım onun içine doldururum ki çantamı hazırlayabileyim en azından. Ben de huzursuz olurum bebeğime yıkanmadan giydirir veya hazırlıksız yakalanırsam. Şu göğüs pompası olayı geldi şimdi aklıma. Sen şimdiden aldın mı veya alacak mısın pompayı ve süt saklama kaplarını veya torbasını?? Onlar da var da benim eksik listemde
Bizimide 9 ay 10 günü doldurursa 27 ekime bayramın 3. gününe gelecek de okadar durcağını ne yalan söyliyiyim düşünmüyorumkız çocuğu için 9 aydan 1 dkka bile alsa doğma ihtimali var diyorlar
almadım cnm göğüs pompası 3 ay evde olucam emdirirm diye düşündüm sonrasındada alırım ama şimdi en acilleri almak gerek o dursun bi kenarda illa lazım olcak olursa alır gelir birileri zaten işe başladığım ilk günler gider emziririm evim işyerine çok yakın günde 2 3 kere gider gelirim eve
Ay canım ben çalışmıyorum bile... Keşke çalışsam. Ama işte hep diyorlar ki bebek emse bile uyurken sağmak gerekiyormuş bilmem ne. Olmadı ben de doğumdan sonrasına bırakayım. Avent pompa 70, 4lü süt saklama kabı 30 TL... Yoksa torba mı alsam... Onları da doğumdan sonra düşüncem artık. Sen İzmir'de miydin canım ?
yok cnm ben aydındayım izmire yakınım yani bencede beklet bisüre pompayı daha acil şeyleri almaya bak belkide ihtiyacın olmucak bebişin annesinin memesine yapışık bi hayat sürmeyi tercih edicek :))) arkadaşımın bebeği öyle kadın ne zaman verse memeyi hayır demiyo sıpa hemen alıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?