2012 Ekim Anneleri

Rüyamda bebeğimi gördüm 7-8 aylık falan maşallah..
annem bebeğimi öpüyor bebeğimin cildinde kabarcıklar çıkıyodu ben de annemi azarlıyodumbebek öpülmez die..
ki annem normalde öpmez koklar hep

mavibattaniye ben olsam aynı gün istemezdim sanırım..
büyüdüğünde arkadaşlarıyla kutlamak sevgilisiyle olmak,evlendiğinde eşiyle tek kutlamak ister
ama hep aklında sen olursun hep bir engeli olur

Evet ben karışmam ama oğlumun aklında kalırsam zülürüm... İstemem beni düşünerek geçirsin. Acaba annem kırıldı mı bilmem ne demesin. Ay düşünsene normal yoldan geliyormuş çocuk benimle aynı gün... Ben bağırıyormuşum bugün olmaz bugün olmaz diye.... Hastaneyi ayağa kaldırıyormuşum... Beni deli gibi bağlayıp masaya yatırıyorlarmış Ikın ıkın diyorlarmış... Ben bugün olmaz bugün benim doğğum günüm o yarın gelsin diyormuşum 12yi ge.sin bari diye bağırıyormuşum

ay keşke kolay olsada doğumun aynı gün varsın olsunda..
ilerde hanımı eşine süpriz yapmak ister.tabi sen kaynanasın yaa sende dersin oğlum gelmedi gelin aldı götürdü falan filan
kötü kaynana seniii

kızlar ben kaçar artık biraz uzanıcam daha sonra gelirim yine cok öptüm hepinizi rabbime emanetsiniz

evet cnm yaa sen coştun biz sünnetine kadar olan kısmı planlıyoruz daha o güne kadarını hayal ediyoruz.ya bide ben şehithaberlerini duydukça kendimce askerliğini hayal ediyorum içim burkuluyo allahım kimseye yaşatmasın öyle acılar tarifsiz izlerken ağlıyorum bide yaşayanı düşünmek lazım

merhaba arkadaslar nasılsınız bugun :)

cimeka tatlım msg olarak yolladım ama otomatik buraya da attı resmi dilerim özlemi tanıyorsundur

canım araba ve göğüs pompası için acele etme bence kaç tane arkadaşım doğum yaptı yakın zamanda kimsede pompa falan yok bebekler emiyo illa sağayım dersen al eczaneden 5 liraya pompa baktın olmadı öyle alırsın hem sen zayıfsn afedersin göğsünde küçüktür bebeğin kesin emer benim çok büyük kızımı zor yanaştırıyordum zaten bilinçsizlikten 2 ay anca emdi hiç üzme canını bende alacaktım 150 tl idi hele doğsun olmadı alırım napalım yani sen merak etme emer o

bu saatten sonra iyice pilim bitiyor benim sanki ,öyle yorgun hissediyorum ki kendimi ,uyumaya ihtiyacım var

akşam olsa da gitsek

brck rapor işini naptın canım?

bu saatten sonra iyice pilim bitiyor benim sanki ,öyle yorgun hissediyorum ki kendimi ,uyumaya ihtiyacım var

akşam olsa da gitsek

brck rapor işini naptın canım?

akşam bizde iftara davetliyiz..oysa ben rahat rahat dinlenmek istiyodum yaaa

çalışabilir raporu aldım cnm ama daha elime geçmedi rapor:)

hastaneden gidip alıcam akşam geçerken..

sen naptın?

Kız beni hemen kötü kaynana yaptın... Ben oğlumu mutlu edecek her kızın arkasındayım evvelallah... Oğlum sevsin yeter bana. Arkadaş gibi oluruz inşallah. Zaten babasınla benim bir kız çocuğu hevesimin vardı. Oğlumuzun seveceği kız bizim de kızımız olacak. Tabi hanımın bize olan tutumuna da bağlı. Mesafeli biri oabilir. OZaman ne yapalım içimizde kalır artık. Ama doğum günlerini falan istemem benle kutlasın. O yaşa kadar benle olacak zaten. Yani ilk doğum günü, 2. 3. doğum günü yani en önemlileri benimle geçmş olacak. O kızcağız da artık gerisini yaşasın sevdiğinle. Garibanlar aşk yaşasınlar demi ama Torun lazım neticede

Sen onu brde bana sor. Benim kardeşim hakkaride sınır karakolunda asker. Yolunu gözlüyoruz... Aman bu konuyu açmayalım boşver. Allah yardımcıları olsun. Hepsinin...

Tamam canım dediğin gibi yapıcam artık. O 5 liralıklardan düşündüm de herkes çok acıtıyor onlar dedi. Bilemedim bende. Olmadı alsam ble baktım kullanamadım. Onu atsam içim acımaz yani. Dimi ama... Ayrıca evet göğüslerim büyüdü ama yine de küçük

akşam bizde iftara davetliyiz..oysa ben rahat rahat dinlenmek istiyodum yaaa

çalışabilir raporu aldım cnm ama daha elime geçmedi rapor:)

hastaneden gidip alıcam akşam geçerken..

sen naptın?

perşembe gidicem canım doktora

bizi kimse iftara davet etmiyor bu sene ya

merhaba kızlar nasılsınız ? bebişler büyüyor bende oğlişime ciciler aldım sonunda sizin aldıklarınıza bakıyodum hep bikaç parçada ben aldım koyarım resimlerini birazdan...
mide yanması yaşayan var mı ben ne yesem fena yanıyor ne ilaç kullanıyosunuz yanma sorunu yaşayan arkadaşlarım :44: bana gaviscon verdi ama içsemde aynı yanmaya devam ediyor

ben de 2.dönemin ilk günü olan 6 şubat sabahı öğrendim,beklememize rağmen sanki senelerdir bunun için bekliyormuşuz gibi bi heyecan ve sevinç olmuştu.kalkar kalkmaz yapmıştım.daha eşim yataktaydı,söyleyince affalladıo gün okulda geçmek bilmedi..

perşembe gidicem canım doktora

bizi kimse iftara davet etmiyor bu sene ya
bizide 4-5 kişi aldı ben kimseyi alamam valla bu sene

inşallah bizler kıskanmayız çocuklarımızı..yada çok sevipte bunaltmayız evliliklerini

merhabalarrr

cnm ben 8 aydır yaşıyorum bu durumu

çok ateşli bi oğlum olacak sanırsam

ben rennie dua kullanıyorum şurup..

birde lansor verdi onu kullanıyorum

merhabalarrr

cnm ben 8 aydır yaşıyorum bu durumu

çok ateşli bi oğlum olacak sanırsam

ben rennie dua kullanıyorum şurup..

birde lansor verdi onu kullanıyorum

aynen canım benimde hamileliğin başından beri var hep gaviscon verdi
ama başlarda ara ara oluyordu şimdi baya bi arttı hergün yaşıyorum ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum
peki işe yarıyor mu senin içtiklerin bana gaviscon pek fayda etmiyor

rennie sanki iyi geliyor gibi cnm yada artık bana öyle geliyo o an geçiyo sonra gene geliyo

Selam kızlaar

Odamız Cumartesi günü geldi dün gittik biraz renk gelsin odamıza diye bir kaç ufak tefek bişiler aldık, işte bakın:

canım bende deoluyor son zamanlarda ynma, gaviscon kullanıyorum bende ama yemeklerden 1 saat sonra içiyorum o zaman etki ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…