mavibattaniye ben olsam aynı gün istemezdim sanırım..
büyüdüğünde arkadaşlarıyla kutlamak sevgilisiyle olmak,evlendiğinde eşiyle tek kutlamak ister
ama hep aklında sen olursun hep bir engeli olur
ay keşke kolay olsada doğumun aynı gün varsın olsunda..Evet ben karışmam ama oğlumun aklında kalırsam zülürüm... İstemem beni düşünerek geçirsin. Acaba annem kırıldı mı bilmem ne demesin. Ay düşünsene normal yoldan geliyormuş çocuk benimle aynı gün... Ben bağırıyormuşum bugün olmaz bugün olmaz diye.... Hastaneyi ayağa kaldırıyormuşum... Beni deli gibi bağlayıp masaya yatırıyorlarmışIkın ıkın diyorlarmış... Ben bugün olmaz bugün benim doğğum günüm o yarın gelsin diyormuşum 12yi ge.sin bari diye bağırıyormuşum
Dediğin gibi onu bekletmek en hayırlısı... Elime ekstradan para geçerse alırım belki... Onun yerine zaten alacak şey çok bulunurBirde diyorlar ya siz şimdiden bıkmışsınız hiç bitmeyecek bu eksikler diye ona da sinir oluyorum. Sanki birdaha elimize böyle liste verip tamamlayın 9 ayda dicekler. Bu paralarla çocuğu evlendirirdik yemin ederim Okul bir senede anca bukadar masraflı olur... Üniversitede özeli tercih ederse ozaman yandık işte. Oda burs murs kazansın ben ne yapayım?? Zaten ilköğretimde kesinlikle özele göndermeyeceğim. Bu babasınla kati kararımız. Çocuk iyiyi kötüyü görerek büyüsün. Tabi düzgün yerlerde oturup, ona göre okullara göndermeyi tercih edeceğiz o ayrı. Şuanki muhitimizin okulu çok güzel mesela... Ay çocuğu büyüttüm, okula gönderdim, evlendrdim Deli miyim neyim... Herşeyini düşünür oldum
merhaba arkadaslar nasılsınız bugun :)
cimeka tatlım msg olarak yolladım ama otomatik buraya da attı resmidilerim özlemi tanıyorsundur
Ay canım ben çalışmıyorum bile... Keşke çalışsam. Ama işte hep diyorlar ki bebek emse bile uyurken sağmak gerekiyormuş bilmem ne. Olmadı ben de doğumdan sonrasına bırakayım. Avent pompa 70, 4lü süt saklama kabı 30 TL... Yoksa torba mı alsam... Onları da doğumdan sonra düşüncem artık. Sen İzmir'de miydin canım ?
bu saatten sonra iyice pilim bitiyor benim sanki ,öyle yorgun hissediyorum ki kendimi ,uyumaya ihtiyacım var
akşam olsa da gitsek
brck rapor işini naptın canım?
ay keşke kolay olsada doğumun aynı gün varsın olsunda..
ilerde hanımı eşine süpriz yapmak ister.tabi sen kaynanasın yaa sende dersin oğlum gelmedi gelin aldı götürdü falan filan
kötü kaynana seniii
evet cnm yaa sen coştun biz sünnetine kadar olan kısmı planlıyoruz daha o güne kadarını hayal ediyoruz.ya bide ben şehithaberlerini duydukça kendimce askerliğini hayal ediyorum içim burkuluyo allahım kimseye yaşatmasın öyle acılar tarifsiz izlerken ağlıyorum bide yaşayanı düşünmek lazım
canım araba ve göğüs pompası için acele etme bence kaç tane arkadaşım doğum yaptı yakın zamanda kimsede pompa falan yok bebekler emiyo illa sağayım dersen al eczaneden 5 liraya pompa baktın olmadı öyle alırsın hem sen zayıfsn afedersingöğsünde küçüktür bebeğin kesin emer benim çok büyük kızımı zor yanaştırıyordum zaten bilinçsizlikten 2 ay anca emdi hiç üzme canını bende alacaktım 150 tl idi hele doğsun olmadı alırım napalım yani sen merak etme emer o
akşam bizde iftara davetliyiz..oysa ben rahat rahat dinlenmek istiyodum yaaa
çalışabilir raporu aldım cnm ama daha elime geçmedi rapor:)
hastaneden gidip alıcam akşam geçerken..
sen naptın?
Kızlar hamile kaldığınızı öğrendiğiniz günü hatırlıyormusunuz???
Ben hatırlıyorum 13 şubatta öğrendim sevgililer gününden 1 gün önce.... Bize sevgililer günü hediyesi olmuştu kızımız
bizide 4-5 kişi aldı ben kimseyi alamam valla bu seneperşembe gidicem canım doktora
bizi kimse iftara davet etmiyor bu sene ya
Kız beni hemen kötü kaynana yaptın... Ben oğlumu mutlu edecek her kızın arkasındayım evvelallah... Oğlum sevsin yeter bana. Arkadaş gibi oluruz inşallah. Zaten babasınla benim bir kız çocuğu hevesimin vardı. Oğlumuzun seveceği kız bizim de kızımız olacak. Tabi hanımın bize olan tutumuna da bağlı. Mesafeli biri oabilir. OZaman ne yapalım içimizde kalır artık. Ama doğum günlerini falan istemem benle kutlasın. O yaşa kadar benle olacak zaten. Yani ilk doğum günü, 2. 3. doğum günü yani en önemlileri benimle geçmş olacak. O kızcağız da artık gerisini yaşasın sevdiğinle. Garibanlar aşk yaşasınlar demi amaTorun lazım neticede
merhaba kızlar nasılsınız ? bebişler büyüyorbende oğlişime ciciler aldım sonunda sizin aldıklarınıza bakıyodum hep bikaç parçada ben aldım koyarım resimlerini birazdan...
mide yanması yaşayan var mı ben ne yesem fena yanıyor ne ilaç kullanıyosunuz yanma sorunu yaşayan arkadaşlarım :44: bana gaviscon verdi ama içsemde aynı yanmaya devam ediyor
merhabalarrr
cnm ben 8 aydır yaşıyorum bu durumu
çok ateşli bi oğlum olacak sanırsam
ben rennie dua kullanıyorum şurup..
birde lansor verdi onu kullanıyorum
aynen canım benimde hamileliğin başından beri var hep gaviscon verdi
ama başlarda ara ara oluyordu şimdi baya bi arttı hergün yaşıyorum ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum
peki işe yarıyor mu senin içtiklerin bana gaviscon pek fayda etmiyor
merhaba kızlar nasılsınız ? bebişler büyüyorbende oğlişime ciciler aldım sonunda sizin aldıklarınıza bakıyodum hep bikaç parçada ben aldım koyarım resimlerini birazdan...
mide yanması yaşayan var mı ben ne yesem fena yanıyor ne ilaç kullanıyosunuz yanma sorunu yaşayan arkadaşlarım :44: bana gaviscon verdi ama içsemde aynı yanmaya devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?