rennie şurup muydu canım hap mı yoksa ?rennie sanki iyi geliyor gibi cnm yada artık bana öyle geliyo o an geçiyo sonra gene geliyo
Selam kızlaar
Odamız Cumartesi günü geldidün gittik biraz renk gelsin odamıza diye bir kaç ufak tefek bişiler aldık, işte bakın:
Eki Görüntüle 481539 Eki Görüntüle 481541 Eki Görüntüle 481545
canım bende deoluyor son zamanlarda ynma, gaviscon kullanıyorum bende ama yemeklerden 1 saat sonra içiyorum o zaman etki ediyor
Selam kızlaar
Odamız Cumartesi günü geldidün gittik biraz renk gelsin odamıza diye bir kaç ufak tefek bişiler aldık, işte bakın:
Eki Görüntüle 481539 Eki Görüntüle 481541 Eki Görüntüle 481545
canım bende deoluyor son zamanlarda ynma, gaviscon kullanıyorum bende ama yemeklerden 1 saat sonra içiyorum o zaman etki ediyor
merhabalarrr
cnm ben 8 aydır yaşıyorum bu durumu
çok ateşli bi oğlum olacak sanırsam
ben rennie dua kullanıyorum şurup..
birde lansor verdi onu kullanıyorum
cnım bende lansor içiyorum sabah aç karnına 4 gündür korkuyorum zararı oluyor diye sabah baktım netten içmeyin yazıyordu doktorda 15 gün iç dedi ne yapsamki?
bizide 4-5 kişi aldı ben kimseyi alamam valla bu sene
inşallah bizler kıskanmayız çocuklarımızı..yada çok sevipte bunaltmayız evliliklerini
5 benle beraber 6 kişiiii var şimdilikkkk ohhh be süperrrr sevindim buna hep eylül eylül görünce anammm dedim benim çocukmu geç gelcek acaba:))
kıslar catı muayenesi kacıncı haftaoluo ? ben cumartesı gunu gtcem doktora korkuom yaparmı die canım acırmı die ?
rennie duo şurup cnmrennie şurup muydu canım hap mı yoksa ?
banada lansoru dayıyo doktorumcnım bende lansor içiyorum sabah aç karnına 4 gündür korkuyorum zararı oluyor diye sabah baktım netten içmeyin yazıyordu doktorda 15 gün iç dedi ne yapsamki?
benim kayınvalidem gelmedi hamilesin zaten yorma kendini dediler çağırdım ama:)İftara ben alıcamı aldım eşimin ailesini önce sonra kendi ailemi amcamlarla beraber bitti dahada yok =) annemler geldiğinde annem elimi pek bişeye sürdürmedi zaten ama ne olursa olsun insan yoruluyo aman içimde kalmasın işte iyi olduşimdilerde davetler başladı gidiyoruz oh pek keyifli oluyo
rennie duo şurup cnm
banada lansoru dayıyo doktorum
bende öyle duydumda çok takmadım verdiyse vardır bi bildiği bence..
bak benimkide veriyo..
benim kayınvalidem gelmedi hamilesin zaten yorma kendini dediler çağırdım ama:)
Bugün e bebekten verdiğim sparişlerim de geldi.. Allahım azaldı dedikçe çoğalıyor sanki bu eksikler. Kalanları hesapladık yine bir ton para tutuyor. :18::18::18: Çıldırmak üzereyim. Herkes birde demez mi aman daha 2 ayın var bilmem ne diye. Yaa madem öyle kalan 2 ayda siz yapın kalanları diyesim geliyor. Siz tamamlayın ozaman eksikleri... Millet mi rahat ben mi aceleciyim diyeceğim ama hiç de aceleci değilim. Herşeyi bir anda yapmak için kenarda para olması gerekiyor.. Biz ise elimize geçtikçe yapıyoruz... Offf sabır yarabbim sabırrrrr
selam kızlar nasılsınız kayınvaldemden geldim şimdi...arkadaşlar dün başıma bi olay geldi kipaya gittik kızım annem ve ben kızıma mama alıcaktım kadının biri alışveriş yaparken alışveriş arasıyla geri geri gelip bana bitane patlattı ben tabi şok oldum anlam veremedim allahtan arkadan patlattı ben pardon dedim noluyo dedim kadın haff akıllıydı sanırım sonra hiçbişey olmamış gibi gitti bende anneme dedi hemen çıkalım burdan allahtan arkam dönüktüde sırtıma vurdu eğer karnıma gelseydi yanmıştım ama elim ayağım titredi o korku bana yetti dünden beri kalbim çarpıyo kasıklarım ağrıyo korktuğum için sanırım((
selam kızlar nasılsınız kayınvaldemden geldim şimdi...arkadaşlar dün başıma bi olay geldi kipaya gittik kızım annem ve ben kızıma mama alıcaktım kadının biri alışveriş yaparken alışveriş arasıyla geri geri gelip bana bitane patlattı ben tabi şok oldum anlam veremedim allahtan arkadan patlattı ben pardon dedim noluyo dedim kadın haff akıllıydı sanırım sonra hiçbişey olmamış gibi gitti bende anneme dedi hemen çıkalım burdan allahtan arkam dönüktüde sırtıma vurdu eğer karnıma gelseydi yanmıştım ama elim ayağım titredi o korku bana yetti dünden beri kalbim çarpıyo kasıklarım ağrıyo korktuğum için sanırım((
37 38 den sonra oluyor benim bildiğim..kesin sezeryansa hiç olmuyorkıslar catı muayenesi kacıncı haftaoluo ? ben cumartesı gunu gtcem doktora korkuom yaparmı die canım acırmı die ?
37 38 den sonra oluyor benim bildiğim..kesin sezeryansa hiç olmuyorkıslar catı muayenesi kacıncı haftaoluo ? ben cumartesı gunu gtcem doktora korkuom yaparmı die canım acırmı die ?
kızlarrrrrrrr dr dan geldık kuşumu mınnoşumu görduk kocaman olmuş sata göre 30 haftalık kılomuzda 1.680 olmuş 27 haftalıkken 1,210 du azmı almış boyuda 42 cm dedi
Kızlar hamile kaldığınızı öğrendiğiniz günü hatırlıyormusunuz???
Ben hatırlıyorum 13 şubatta öğrendim sevgililer gününden 1 gün önce.... Bize sevgililer günü hediyesi olmuştu kızımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?