2012 Ekim Anneleri

Cumartesi açlık ve 100'lük şeker yüklemesi yapıldı...açlık normal çıktı ama 100'lük yüksek çıktı 2 haftadır diyet yaptığım halde...kadın doğumcu dahiliye uzmanına yönlendirdi ve adam dedi ki ben kendi karım hamileyken ona 100'lük yükleme yaptırmadım çok saçma bir test...hayatın boyunca asla 1 gün içinde zaten 100 mg şekr alamazsın dedi.. hemoglamin a1c diye bir test var o normal çıktı mesela yani aslında bir sıkıntı yok...ama her ihtimale karşılık haftada birgün günde 4 kez kendim şeker ölçümü yapacağım ve 4 hafta sonra tekrar hemoglamin a1c olan test yapılacak. %90 normal çıkacak ama çıkmazsada o tarihten sonra insülin olabilir eğer gerçekten şeker hastasıysan dedi...bana çok ilginç geldi yani bir tarafatan bazı testler normal çıkarken diğer taraf yüksek ve doktorun böyle yorumlaması.... inşallah herşey yoluna girer ne diyelim...

kızlar bugun içimde garip bir sıkıntı var deli olcam resmen, sıcaklar hamilelik, endişeler hepsi üstüste geliyo resmen

evet haklısın canım allaha emanetler bizde çok pimpirikliyiz hele bennnnnnnn
ne odunlar varya
kızlarrrrrrrr dr dan geldık kuşumu mınnoşumu görduk kocaman olmuş sata göre 30 haftalık kılomuzda 1.680 olmuş 27 haftalıkken 1,210 du azmı almış boyuda 42 cm dedi

gözün aydın canım maşallah annelik iç güdüsü bnada her seferine kilo almamış gibi geliyor bizde 5 er kiloluk tasunlar bekliyoruz

Benim de temizlik ve ütü yapmam gerekiyor ama yerimden kalkasım yok... Ne yapacağız böyle bilmiyorum. Yemek de daha beni beklyor.

amannnn ütü büyük dert,dün 2 parça ütüledim,şeyimden ter aktı. 1 aydır evde yoktuk,ekmek elden su göldendi,hiç kimse hiç bi iş yaptırmadı tabi.alışmışım rahatlığa...

dün eşim süpürdü ben toz aldım iyi kötü yaptık bişeyler ,yerler silinmedi

yemek yapılcak ,ütü yapılcak bende de

Ay seninde mi eşin yardım ediyor Benimkine de temizlik diyorum bekle ben süpürür silerim diyor Hatta hiç unutmam geçen ay bir gün arkadaşıma gtmiştim ama evden kaçıp gitmiştim resmen.. Heryer dandini... Yerler pis silinmemiş, süprülmemiş... Etraf dağınık var ya resmen kaçtım yani işten... Arkadaşta dedi biz bugün dışarı çıkacaktık eşmle... Belki de size geliriz diye konuşmuştuk. Ben tabi ne yapayım hemen dedim e kalk biz gidelim. Akşamda eşin gelir nasılsa diye. Aradı eşini oda tamam demesn mi allahım ne yapacağımı şaşırdım. Hemen dedim kalk gidiyoruz. Ev dandini seninki gelmeden toplamam lazım. Kalktık neyse ben de kendi eşimi aradım böyle böyle biz gidiyoruz evi toplamam lazım sen de gelirken bunları bunları al... Sonra neyse çarşıya geldik. Ben kıza diyorum hadi eve.. Koş koş seninki gelecek. Gelmeden toplamam lazım. Kız da diyor aman yabancı mıyız?? Ama evi görse beni fena ayıplardı Neyse eşimi aradım biz geçiyoruz eve diye. Tamam müsait değilim kapat dedi. Canım sıkıldı öyle yapınca. Sonra mağazalardan kızı koparıp eve bir getirdim ki eşim gelmiş, ortalığı toplamış, yerleri silmiş süpürmüş... Birde diyor ya aşkım ne pisliği allah aşkına beni deli ettin. Geldim evde hiçbirşey yok. Viledanın suyu bile kirlenmedi yerleri silerken falannnn Aaaa canım sen anlamazsın diyorum bende.. Pisti işte diyorum Kız da diyorki ben de hep öyleyim. Ev tertemiz ama ben pis görüyorum diyor... Hahahhaha sonra eşimle çok güldük.. Heryer heryerdeydi zor yetiştim falan dedi Allah razı olsun dedim. Hç unutmayacağım bu iyiliğini. Allah başımdan eksik etmesin

amannnn ütü büyük dert,dün 2 parça ütüledim,şeyimden ter aktı. 1 aydır evde yoktuk,ekmek elden su göldendi,hiç kimse hiç bi iş yaptırmadı tabi.alışmışım rahatlığa...

Oooohhhh ne güzel valla... Artık acısı çıkacak senden maalesef Ama olsun.. Yavaş yavaş yaparsın. Artık allıştık zaten böyle yapmaya demi

selam kizlarrr 3 gundur sanki karnimda ogutucu varmis gibi acikiyorum ic boyle olmamistim simdiye kadarrr bebismi cekiyor acaba ne umarim o cekiodur yoksa fil gibi olucam :)

Allah razı olsun yardımcı oluyor ,bir pazar günüm var yetişemiyorum zaten. süpürür yerleri siler ,ben toz alıyorum sadece

koltuklar halılar falan çekemiyorum o hallediyor

bir de ütüye el atsa iyi olcak ama onu yapmıyo

çatkapı misafirden korkuyorum bende yakalanmayalım ama aferin eşine halletmiş hemen

Allah razı olsun yardımcı oluyor ,bir pazar günüm var yetişemiyorum zaten. süpürür yerleri siler ,ben toz alıyorum sadece

koltuklar halılar falan çekemiyorum o hallediyor

bir de ütüye el atsa iyi olcak ama onu yapmıyo

çatkapı misafirden korkuyorum bende yakalanmayalım ama aferin eşine halletmiş hemen

selam kizlarrr 3 gundur sanki karnimda ogutucu varmis gibi acikiyorum ic boyle olmamistim simdiye kadarrr bebismi cekiyor acaba ne umarim o cekiodur yoksa fil gibi olucam :)

Aman canım dikkat et. Geçen ay ben de öyle oldum. Her acıktığımda da güzel güzel dolu dolu yedim maşallah. Sonra bir ayda 4 kilo aldım. Acıktıkça hafif şeyler yemeğe çalış. Yoksa fena yani... Çocukda her yediğimizi tüketmiyor neticede... Biz kendimize alıyoruz o kiloları. Bu ay çok dikkat ettim. Almamışım çok kilo

Ogünü hayatım boyunca unutmayacağım valla... Beni çok iyi kurtardı. Artık zaten ogünden beri ortada dağınıklık yapacak birşey bırakmıyoruz ama kirleniyor neticede. Toz almak kolay dediğin gibi. Birde benim eşim almaz zaten toz. Ivır zıvırdan nefret ettiği için Gerç zorda kalsa onu da yapar garibim... Onun yerleri silmesi süpürmesi bana yetiyor... Merdivenleri süpürüyor siliyor hele... Onu çok seviyorum. Basamak yükseltilerini bile mopu sürte sürte temizliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…