eeee onlar için vakit geldiiii eylüldede bizim için yazacakalr ekim anneleri doğurmaya başladı diye:)))
hakkımızda hayırlısı olsun tatlım. sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun da
Canım benimki 38 de yapıyormuş...
Benim de temizlik ve ütü yapmam gerekiyor ama yerimden kalkasım yok... Ne yapacağız böyle bilmiyorum. Yemek de daha beni beklyor.
evet haklısın canım allaha emanetler bizde çok pimpirikliyiz hele bennnnnnnnCanım dr. iç dediyse iç bence. Tabi dr.una güveniyorsan... Benimki iç derse içerim ben hiç araştırmam açıkçası. Çok araştırmak da insanı deli ediyor çünkü... Bide tam 60 günün kalmış. Hadii hayırlısı
ne odunlar varyaselam kızlar nasılsınız kayınvaldemden geldim şimdi...arkadaşlar dün başıma bi olay geldi kipaya gittik kızım annem ve ben kızıma mama alıcaktım kadının biri alışveriş yaparken alışveriş arasıyla geri geri gelip bana bitane patlattı ben tabi şok oldum anlam veremedim allahtan arkadan patlattı ben pardon dedim noluyo dedim kadın haff akıllıydı sanırım sonra hiçbişey olmamış gibi gitti bende anneme dedi hemen çıkalım burdan allahtan arkam dönüktüde sırtıma vurdu eğer karnıma gelseydi yanmıştım ama elim ayağım titredi o korku bana yetti dünden beri kalbim çarpıyo kasıklarım ağrıyo korktuğum için sanırım((
kızlarrrrrrrr dr dan geldık kuşumu mınnoşumu görduk kocaman olmuş sata göre 30 haftalık kılomuzda 1.680 olmuş 27 haftalıkken 1,210 du azmı almış boyuda 42 cm dedi
Benim de temizlik ve ütü yapmam gerekiyor ama yerimden kalkasım yok... Ne yapacağız böyle bilmiyorum. Yemek de daha beni beklyor.
dün eşim süpürdü ben toz aldım iyi kötü yaptık bişeyler ,yerler silinmedi
yemek yapılcak ,ütü yapılcak bende de
amannnn ütü büyük dert,dün 2 parça ütüledim,şeyimden ter aktı. 1 aydır evde yoktuk,ekmek elden su göldendi,hiç kimse hiç bi iş yaptırmadı tabi.alışmışım rahatlığa...
Ay seninde mi eşin yardım ediyorBenimkine de temizlik diyorum bekle ben süpürür silerim diyor Hatta hiç unutmam geçen ay bir gün arkadaşıma gtmiştim ama evden kaçıp gitmiştim resmen.. Heryer dandini... Yerler pis silinmemiş, süprülmemiş... Etraf dağınık var ya resmen kaçtım yani işten... Arkadaşta dedi biz bugün dışarı çıkacaktık eşmle... Belki de size geliriz diye konuşmuştuk. Ben tabi ne yapayım hemen dedim e kalk biz gidelim. Akşamda eşin gelir nasılsa diye. Aradı eşini oda tamam demesn mi allahım ne yapacağımı şaşırdım. Hemen dedim kalk gidiyoruz. Ev dandini seninki gelmeden toplamam lazım. Kalktık neyse ben de kendi eşimi aradım böyle böyle biz gidiyoruz evi toplamam lazım sen de gelirken bunları bunları al... Sonra neyse çarşıya geldik. Ben kıza diyorum hadi eve.. Koş koş seninki gelecek. Gelmeden toplamam lazım. Kız da diyor aman yabancı mıyız?? Ama evi görse beni fena ayıplardı Neyse eşimi aradım biz geçiyoruz eve diye. Tamam müsait değilim kapat dedi. Canım sıkıldı öyle yapınca. Sonra mağazalardan kızı koparıp eve bir getirdim ki eşim gelmiş, ortalığı toplamış, yerleri silmiş süpürmüş... Birde diyor ya aşkım ne pisliği allah aşkına beni deli ettin. Geldim evde hiçbirşey yok. Viledanın suyu bile kirlenmedi yerleri silerken falannnn Aaaa canım sen anlamazsın diyorum bende.. Pisti işte diyorum Kız da diyorki ben de hep öyleyim. Ev tertemiz ama ben pis görüyorum diyor... Hahahhaha sonra eşimle çok güldük.. Heryer heryerdeydi zor yetiştim falan dedi Allah razı olsun dedim. Hç unutmayacağım bu iyiliğini. Allah başımdan eksik etmesin
Ay seninde mi eşin yardım ediyorBenimkine de temizlik diyorum bekle ben süpürür silerim diyor Hatta hiç unutmam geçen ay bir gün arkadaşıma gtmiştim ama evden kaçıp gitmiştim resmen.. Heryer dandini... Yerler pis silinmemiş, süprülmemiş... Etraf dağınık var ya resmen kaçtım yani işten... Arkadaşta dedi biz bugün dışarı çıkacaktık eşmle... Belki de size geliriz diye konuşmuştuk. Ben tabi ne yapayım hemen dedim e kalk biz gidelim. Akşamda eşin gelir nasılsa diye. Aradı eşini oda tamam demesn mi allahım ne yapacağımı şaşırdım. Hemen dedim kalk gidiyoruz. Ev dandini seninki gelmeden toplamam lazım. Kalktık neyse ben de kendi eşimi aradım böyle böyle biz gidiyoruz evi toplamam lazım sen de gelirken bunları bunları al... Sonra neyse çarşıya geldik. Ben kıza diyorum hadi eve.. Koş koş seninki gelecek. Gelmeden toplamam lazım. Kız da diyor aman yabancı mıyız?? Ama evi görse beni fena ayıplardı Neyse eşimi aradım biz geçiyoruz eve diye. Tamam müsait değilim kapat dedi. Canım sıkıldı öyle yapınca. Sonra mağazalardan kızı koparıp eve bir getirdim ki eşim gelmiş, ortalığı toplamış, yerleri silmiş süpürmüş... Birde diyor ya aşkım ne pisliği allah aşkına beni deli ettin. Geldim evde hiçbirşey yok. Viledanın suyu bile kirlenmedi yerleri silerken falannnn Aaaa canım sen anlamazsın diyorum bende.. Pisti işte diyorum Kız da diyorki ben de hep öyleyim. Ev tertemiz ama ben pis görüyorum diyor... Hahahhaha sonra eşimle çok güldük.. Heryer heryerdeydi zor yetiştim falan dedi Allah razı olsun dedim. Hç unutmayacağım bu iyiliğini. Allah başımdan eksik etmesin
selam kizlarrr 3 gundur sanki karnimda ogutucu varmis gibi acikiyorum ic boyle olmamistim simdiye kadarrr bebismi cekiyor acaba ne umarim o cekiodur yoksa fil gibi olucam :)
Allah razı olsun yardımcı oluyor ,bir pazar günüm var yetişemiyorum zaten. süpürür yerleri siler ,ben toz alıyorum sadece
koltuklar halılar falan çekemiyorum o hallediyor
bir de ütüye el atsa iyi olcak ama onu yapmıyo
çatkapı misafirden korkuyorum bende yakalanmayalımama aferin eşine halletmiş hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?