eylül anneleri doğurmaya başladııı:18::18:
cnım bende lansor içiyorum sabah aç karnına 4 gündür korkuyorum zararı oluyor diye sabah baktım netten içmeyin yazıyordu doktorda 15 gün iç dedi ne yapsamki?
Ogünü hayatım boyunca unutmayacağım valla... Beni çok iyi kurtardı. Artık zaten ogünden beri ortada dağınıklık yapacak birşey bırakmıyoruz ama kirleniyor neticede. Toz almak kolay dediğin gibi. Birde benim eşim almaz zaten toz. Ivır zıvırdan nefret ettiği içinGerç zorda kalsa onu da yapar garibim... Onun yerleri silmesi süpürmesi bana yetiyor... Merdivenleri süpürüyor siliyor hele... Onu çok seviyorum. Basamak yükseltilerini bile mopu sürte sürte temizliyor
iiiyiki kocişlerimiz warbenim kocişkomda yapıo saolsun bana yasak temizlik yapmak.insan temizliği özlermi ya söyle temizlik yapmayı özledim inanınkiii :)
ayy ne gudubet bi gün yaa tövbe tövbe sabahtan beri ağrılardan ağlıyorum resmen hemde çok sıcak yaa bide eylül annesinin doğumuna ağladım kıyamam kuvezdeymiş bebişi nasıl dokundu yaaa
kızlar yaa bide göğüs ucu kremi alcaz ya hangisinden alcaz
öyle deme hayatım bu günlerime şükür de, duş al ve bi dua oku kendine.kadeh duası olabilir.
Lansinoh aldım canım kullananlar hep olumlu yorumlar yaptı o yüzden tercih ettim umarım memnun kalırım bende
iiiyiki kocişlerimiz warbenim kocişkomda yapıo saolsun bana yasak temizlik yapmak.insan temizliği özlermi ya söyle temizlik yapmayı özledim inanınkiii :)
kızlarrr siz böyle anlattıkça içim gidiyo resmen ne güzel szlere yardımcı eşleriniz var benimki bir çöpe dokunmaz evde dün saat10da başladım 3te bitirdim temizliği arada bi gelir yoklar napıyorum diye o kadar asla hiçbişeye dokunmaz yardım et çok yoruldum derim yapma o zaman der hadi bi ucundan bende tutayım demez anca koltuk çekme gibi ağır işler olursa seslenirim gelir yapar yoksaa akşama kadar tv karşısında yayılır eşimin en sevmediğim huyu işte bu çokk gamsız eniştesi ablasına yardım eder onla dalga geçer
kızlar yaa bide göğüs ucu kremi alcaz ya hangisinden alcaz
bende dedim lansinohmu yoksa mustelamı alsam gerçi mustelanın çatlaklar için kremi bi işe yaramadı göğüs kremini öneren oldu ondan dedim bizim kızlara sorayım
Kızlar bebekimin odasının fotolarını paylastım albümde bakmak isterseniz die:)
canım maşallah çok güzel olmuş odanızRabbim hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin ve bu şirin odada yavruna huzur içinde sağlıkla ,mutlulukla bakmanı büyütmeni nasip etsin
bende dedim lansinohmu yoksa mustelamı alsam gerçi mustelanın çatlaklar için kremi bi işe yaramadı göğüs kremini öneren oldu ondan dedim bizim kızlara sorayım
Kızlar bebekimin odasının fotolarını paylastım albümde bakmak isterseniz die:)
amin canım hepimiz inşallah.allah daha iilerini sizlere wersin
çatlaklar ne alemde kızlar benim vücudumun çatlamaayan yeri kalmadı(((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?